Regisztráció Blogot indítok
Adatok
strangers in the night

0 bejegyzést írt és 197 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, ez most rendhagyó lesz. Az Indexen ma megjelent epizódkritikámat toszom be klasszikus hogyvolt helyett, de kicsit felturbózva, hogy legyen valami extra kontent is. Ha a fogadtatás pozitív, lehet róla szó, hogy bizonyos sorozatoknál a hogyvoltokat kritikával ötvöző hibridposztokká…..
"Hogy szoktuk mondani itt, az Exatlonban? A vége valaminek akkor van, ha vége van" - ezzel az örökbecsű mondattal gazdagította életművét Palik László a maratoni hosszúságú sportvetélkedő, az Exatlon utolsó adásában, én meg megnyugodtam, hogy ezek szerint csak jó döntés volt nem nézni a műsort, ami…..
Már javárban zajlanak az RTL Klub tehetségkutatójának castingjai, amiből az egyik mentor most kiszáll. Radics Gigi két év után döntött úgy, hogy nem akar még egy évadban szerepelni, inkább a zenei karrierjére koncentrál, írja a Blikk. "Mentornak lenni nemes feladat, de sok forgatási idővel,…..
Én már az Exatlon első promója láttán attól rettegtem, hogy előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor a távolról skorbutos öregasszonynak tűnő Palik László lefordul a dobogóról Dominikán. És akkor még nem is tudtam, hogy a műsorvezető csak gyümölcsöt és zöldséget eszik, és minden nap edz valamit de a…..
Még hogy következmények nélküli ország! Kérem szépen, csütörtökön reggel tíz körül került ki egy poszt ide Az állami propagandahivatalban Túrkeve=Mezőtúr címmel, amiben egy mulatságos húzásról írtam: a szoljon.hu-ra publikáló Szilvási Zsuzsa egy éven belül ugyanazt a cikket kétszer is megjelentette,…..
strangers in the night 2019.02.17 11:06:00
@vakablak: Kedves vakablak! Nekem is vannak cégeim, embereim, a cégvezetés bizony, néha olyan, mint a statáriális bíróság.Itt nem hiba történt, annál több.Van olyan beosztottam, aki 20 éve nálam van, ezerszer hibázott, de határon belül.hogy értem ezt?Van egy lapom, én vagyok a tulaj, van egy újságíró, aki lustaságból , vagy a fasz tudja miért, csinál egy olyan faszságot, amivel lejáratja nagyon a lapomat, sőt a többi érdekeltségeimet is.Vakablak!Ha nem baszod ki, akkor magaddal baszol ki, egyrészt ez a gyengeség jele, mi az, hogy hagyom , hogy egy lusta alkalmazott elbassza a renomémat, a cégem, cégeim renoméját.Egy újságíró fő fegyvere,erénye a becsület,tisztességes magatartás, objektivitás stb.a legnagyobb -nem hiba , hanem -Bűn, az az , amit a hölgy csinált és igenis ki kellett rúgni.Más életpályák, más emberek, én is 25 éve "főnökösködöm", állítólag jó vagyok, mert mindig ment a hajó, mindig volt mindenkinek kenyere, sőt állítólag jó a lelkem is , mert elnézek dolgokat, de ez az eset, ez adott, hogy példát kellett statuálni, és itt kőkeményen elvonatkoztatok, a banánia köztársaságtól, meg az egésztől, csak simán objektívan nézve,mérlegelve, egy etikátlan, lusta disznót kivágtak-Jogosan!És még valami, ha mondjuk van egy média birodalmad, és valaki megcsinál egy ilyet, akkor vagy jó főnök, ha elengeded a dolgokat? Nem!!Azoknak okozol kárt, akik bíznak benned, mert te biztosítod a kenyerüket, ez önvédelem, véded az érdekeltségeidet, és az embereidet.Ennyi, meg kell tenni , néha dolgokat, anno 20 éve, még ha valakit el kellett küldenem, akkor bebasztam, aztán, rájöttem, hogy akivel túl engedékeny vagyok, vagy hagyom a dolgait, általában, az az első , aki a hátadba vágja a kést...De mondom, ez totál szubjektív, más életpályák...nekem netes cégeim vannak, ott egy ilyet, tudatosan megcsinál egy emberem, az sokba kerül, tudod, ha pl. egy nagy hirdetőm egy ilyen miatt elmegy, az örökre megy el, mondjuk a z 5 milla/év, és a másik, van egy réteh, tehetősek, együtt partiznak,vadásznak stb...és híre megy a dolognak, és kurvára nem mind1, hogyha történik egy kapitális hiba, azt, hogy reagálja le a tulaj, ha rossz a reakciód, az üzleted bánja, 1.verz. megtörtént a dolog, azonnali büntetés, erős vagy véded a cég, a hirdetők stb.. érdekeit, ennyi Vakablak, ha nem baszod ki, gyenge vagy, nem véded a céged érdekeit, a hirdetők érdekeit sem, nem vagy komoly partner, viszem a pénzem a konkurenciához, és akkor nem 1 embert küldtél el, aki kibaszott veled, hanem nincs bevétel , nincs pénz, jönnek a becsületesek, küldheted azokat is el...Én így látom , ezt a szitut!
strangers in the night 2019.02.17 12:05:35
@vakablak: Lehet, hogy nem ismételt,de tudatos és kapitális, és tudod kedves vasablak, ez 10-es skálán 8-as, kb. ebben az estben mennie kellett, egy újságírónak a tolla van meg a hitelessége, ha elhagyja a tollát, lehet pótolni, a hitelességet nem...Eleve a lapkiadás, meg az újságírói munka , kényes, speciális műfaj, nem csinálnám :-) Írtál a határokról, igen , erősen kemény dolog ez is, nálam, ha valaki, akár csont hülye is, marad, találok neki valami csont hülye melót, az aki TUDATOSAN , előre megfontoltan stb... vág át, lehet zseni, akkor is megy, és nálam a határ 1, azaz egy eset , de csak, ha TUDATOS, más esetben, nagyon sokat kell azért tenni az illetőnek, hogy elküldjem.Összegezve:Aki tudatosan, előre megfontoltan okoz kárt nekem, a cégemnek, a Munkatársaimnak ,az azonnali, 0 tolerancia, minden más esetben van lehetőség, új esély...Nálam így működnek a határok.
strangers in the night 2019.02.17 15:48:10
@vakablak: Ha figyelmesen elolvasod újra a hozzászólásaimat,akkor talán kétszer is megírtam, hogy az esetet, banánia köztársaságtól függetlenként kell kezelni, mint egyszerű tényt, nem az országot, nem a közeget, hanem azt, hogy egy újságíró csalt,ennyi.Más!!Hála a Jóistennek, az alkalmazottaim nagyon jól vannak, már ne haragudj, de ne személyeskedj, vitatkozni,érvelni lehet DE! Ne személyeskedj, bízd már rám , meg az Embereimre az életünket.nincs több vita,sajnos átléptél egy határt.További szép napot!
Az európai versenyzők hamar megismerték a pályát, különösen az új-zélandi Paul Radisich. Két adáson vagyunk túl a dominikai palikozásból, és ha agyonvernek sem tudom megmondani, miről és kinek szól ez a műsor, amit Exatlonnak hívnak, és kábé olyan, mintha a Survivor…..
A tudásalapú vetélkedőkre itthon mindig is hajlamosak voltunk úgy tekinteni, mint valamiféle kinyilatkoztatásra, a könnyen, tömegek számára elérhető Tudás alfájára és ómegájára, a kvízmesterekre meg a Tudás Őrzőire. Ilyen volt Egri János és az Elmebajnokság, azaz az angol Mastermind hazai verziója,…..
strangers in the night 2019.01.04 09:43:26
@Na hogy érzi ez a Wágner magát?: Ezt nekem írtad te szerencsétlen?
"strangers in the night 2019.01.03. 23:21:20
Srácok, ez ami itt megy , az már ganéjdomb kategória, nagyon a béka segge....Inkább csajozzatok, vagy bármit, ez értelmetlen és megalázó.""
Ezen mi a fideszes seggnyalás te szerencsétlen fehérjehalmaz?
Ez az egy hozzászólásom volt, és ha az ikud legalább nulla lenne , akkor elolvasván soraimat, rájöttél volna, hogy a "vihar a biliben" esetről írok egy mondatot. amit ti itt , értelmes emberek párbeszédnek gondoltok...És kurvára nem vagyok neked öreg sem, szint alatt vagy, a veled egyformán bunkó faszkalapokat öregezd.Get the fuck out of here!
Történelmi évad volt ez, a döntőbe ugyanis három olyan előadó jutott be (Stolen Beat, USNK, Tamáska Gabriella), akik közül egyik sem tud énekelni. Ehhez képest ugyan mindegy volt, ki nyer, de a rend kedvéért: a USNK nevű formáció lett a 2018-as X-Faktor nyertese. ByAlex mentoráltjai (a nagydöntőbe…..
A 444 lelt rá erre a Híradó-részletre, amiben a tüntetésekkel foglalkoztak, egészen pontosan azzal, hogy micsoda mocsok maradt a felszínen a túlóratörvény miatt utcára vonuló, de jóval, több sérelem miatt ideges tüntetők levonulása után. És hát maradt egy olyan is, amin egy akasztott ember látható,…..
Palik László fogja vezetni a TV2 januárban induló új műsorát, az Exatlon Hungaryt, írja az Origo. Ez egy külföldről átvett formátum, amit sikerrel vetítettek Brazíliától az Egyesült Államokig.  Az Exatlon Hungaryban két csapat küzd egymással különböző akadálypályákon. Az egykori és jelenlegi…..
strangers in the night 2018.12.06 15:39:56
@V. Vendetta: Miért mennék hozzád?Te sem érted a storyt.Egyszeri eset volt, és nem is élveztem, ennyi, nem több, van nekem jobb dolgom is :-)
További szép napot mindenkinek!!
strangers in the night 2018.12.06 15:57:23
@finisz: háát, amiket ez a muksó írt, meg garázdálkodott, nagyot csalódtam volna a Női nemben, de ugyanúgy megkértem volna, hogy kérjen bocsánatot, a bunkóság,alpáriság, stb...nem nemi kérdés, végtelenül szeretem és tisztelem a Hölgyeket, de egy nőnek sincs joga megalázni másokat, a névtelenségbe lapulva, senkinek sincs joga, lehet enyhén káromkodni, van egy határ ami sztem belefér..., de ismétlem ez nem nő vagy férfi, vagy akár milyen nem kérdése, vállalnia kell az embernek a dolgait, ha nem, akkor patkány és patkány az egész élete...bocs patkányok! Sorry!
Ennyi asszem belefér pénteken. A balos tévé egyik darlingja, Kálmán Olga, aki az ATV után egy elég határozottat fordulva a HírTV-n folytatta, annál a Simicskánál, akit az atv-n még nem szeretett annyira (itt egy interjú, erről is beszélt); szóval miután Kálmán Olga a Visszarendeződés Napján megkapta…..
strangers in the night 2018.11.17 09:09:38
Hétvégén már élő adásokkal jelentkezik a 8. évadát taposó X-Faktor, az RTL reneszánszát élő tehetségkutatója, amiről a ma délelőtti sajtótájékoztatón ránk zúdított számok is tanúskodnak, de ha agyonvernek sem tudom felidézni, hogy 46 vagy 58 aranylemezt termeltek-e ki az eddigi évadok versenyzői.…..
2019 áprilisában indul a Trónok harca nyolcadik és egyben utolsó évada, szellőztették meg az alkotók kedden a Twitteren egy már ismert előzetes legvégén...
Az X Faktor vasárnap esti műsorában ment le az a jelenet, amelyben egy saját bevallása szerint Amerikában már befutott és ismert, de Magyarországon még nem annyira ismert Miriam nevű énekesnő megdobta mikrofonnal a zsűrit, mert nem tetszett neki, hogy a zsűrinek nem tetszett a produkciója. Azóta a…..
  A TV2 első, "rendes" fikciós sorozatának indulásakor azt írtam, hogy Sablonos, de szórakoztató romkom lett a Korhatáros szerelem (...) nem fogja megváltani a televíziózást és nemigen generál majd késhegyre menő vitákat sem, de szórakoztató, kifejezetten nézhető tartalom, amivel a tévé -…..
strangers in the night 2018.10.14 02:36:10
@sixx: cigi, 10 éve, napi 2 doboz, el, alkesz-faszság, 2013. 12.21. délután 2-3 , sör volt az utolsó, azóta én sem még egy alkoholmentes faszságot sem, most leszek 5 éves, jobb az életem, sixx, Neked meg nem írok semmit, magunknak, meg a szeretteinknek csináljuk ezeket a dolgokat, szerintem te is jobban érzed magad azóta, hogy eldobtad a faszba az egészet, Respekt , minden alkesz-társamnak, akik megoldanak minden egyes kurva napot, szesz-narko stb nélkül! Hajrá!!!
Az EP-szavazás utáni első, minden tekintetben és értelemben nívódíjas Tények lesz az a műsor, amit oktatni lehet majd mindenféle tévés meg újságírói iskolában/szakon, hiszen iskolapéldája annak, hogyan kell propagandahíradót gyártani. Persze még az is lehet, hogy tényleg oktatni fogják, de pont nem…..
strangers in the night 2018.09.13 14:22:49
@Nyunyó33: figyelj ide, Öreg!1. a víz kurvára elfogyhat, 2. kurvára elolvastam a narkós kurva betépett szedett-vetett szarságát, egy szava sem igaz, olvasd el , utána írogass vissza, a narkót, meg a brüsszeli forrásom mondta, Ő meg nem hedehodahadova, ennyi.A szar , az szar, a narkós kurva , az narkós kurva, a hazaáruló, meg hazaáruló, nem olyan bonyolult a dolog.Itt a link, ha elolvastad, akkor beszélhetünk, hogy minek is nem tett eleget a magyar kormány, írd meg melyik pont az, a CEU-t ne írd, mert 23 egyetem kárára nem fog előjogokat kapni senki sem, nincs amerikat képzése, nem adhat ki amcsi diplomát, ennyi...olvasd www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=REPORT&mode=XML&reference=A8-2018-0250&language=EN
strangers in the night 2018.09.13 14:28:01
@Nyunyó33: " Miért nevezel valakit narkós kurvának? Még ha az is lenne de nem az, akkor is az ő szive joga , hogy él mit csinál. Szerintem kívülállóként egész pontos képet festett Magyarországról." Igazad van, a szíve joga...vegyen egy zöld színű vibrátort és dugja fel a libsi seggébe , ahelyett, hogy az általa írt baromságok által, meghágnak egy országot, a sok tudatlan, aki ugyanúgy nem olvasta magát a jelentést, és főleg nem a 100 oldalas kormány választ, sok szerencsétlen.
strangers in the night 2018.09.13 14:30:21
@Miklós Miklós: Az első , passz, a kínai cipő 80 HUF-ért érdekel.
Ma a Parlamentben egy újabb olyan díjat adtak át, amiről eddig még csak nem is hallottunk, mert hát nem is létezett, azért. Gondolom, a Kulturkampf Tour '18 - ∞ egyik fontos állomása az Érték és Minőség Nagydíj, amin VÉGRE a saját kutyájuk kölykei kapnak mindenféle elismerést ebben a nagy…..
strangers in the night 2018.09.12 15:40:24
@blah: Nem fogok tudni aludni, jól megmondtad , koma!, menj és verd ki, legyen egy jó napod!Just for fun.
Ha az ember túl van már azon, hogy látta az Idi Aminnak öltöztetett Pákót ahogy egy PSZH-n ülve azt üvölti a Rambóra fazonírozott albánmagyar buzukistának, hogy Dzsonikám, biszexre gyúrok, sőt, azon is, hogy egy szebb napokat látott, néha egy szál faszban lantozó, hatvan pluszos zenészember egy nála…..
A TV2 MasterChef VIp című műsorának forgatása alatt megsérült Tilla, a műsor egyik szereplője - aki egyébként most éppen Máltán forgat egy másik műsort, ezt már műsorvezetőként, és eskü, nem írom le a műsor szót ebben a posztban többször - írja a Bors. A főzős produkcióban ugye főzni kell, ahhoz…..
A német Sky1 csatorna, ami az X-Factor című zenei tehetségkutatót sugározza, fizetős, de a 24.hu kiszúrta, hogy felkerült az első adás a YouTube-ra és ott mindenki megnézheti, hogyan működik Istenes Bence német műsorvezetőként. Úgy tűnik elég jól.  Istenes Bence már 2016 nyarán arról beszélt,…..
strangers in the night 2018.08.31 09:26:15