Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Júdeai Nemzeti Front

1 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megmondom őszintén, hogy az internetes bulvárlapok és nőknek szóló kiadványok hidegen hagynak. Utóbbiak kötelező, hogy dugjunk hintaszékben arccal lefelé - mit mondanak a csillagok - hogy főzi az ügyeletes celeb szakács az éti csiga parfét mákos tészta ágyon- miért…..
Júdeai Nemzeti Front 2011.08.31 21:08:17
@orl@ndo:
A Netes vitákból nekem is elegem van. Szerintem Veled is, meg talán még drrd59-cel is nagyon jól elbeszélgetnénk egy sör/kávé mellett (tökéletes espressot tudok itthon is készíteni :) ), de Interneten - mivel a metakommunikáció eszköze nyilván hiányzik - sok minden nem megy át. Ha megengedsz egy kis "előítéletet", nőkkel még nehezebb így vitatkozni, mert Ti még inkább építetek a metakommunikációs jelekre.

@drrd59:
Biztos sok elcseszett macsó van ebben az országban, de néha egyszerűen csak Ti vagytok túlérzékenyek:
"Te ezt nehezebben érezheted, mint én, aki 1 millió balesetmentesen levezetett km után is azonnal büdös kurva leszek, ha nem adok elsőbbséget a Fiat Puntómmal egy fekete terepjáróban pöffeszkedő tarfejűnek..."
A tarfejű nekem is beszól, és ha valami mégis eltántorítja, az max. az lehet, ha még nála is nagyobb baromnak néz (mielőtt lecsapod a magas labdát: szomatikus értelemben gondoltam :) ).

"Így van ez a politikában is : ha ezer férfi is hibáz, még akkor se mond senki olyat, hogy nem kéne a férfiaknak politizálniuk."
Igaz, nem nemi alapon, de én azt mondom, hogy annak a bizonyos 91%-nyi férfinak, aki most a Parlamentben ül, bizony nem kéne politizálnia... :)

"Mert amikor a kispapák gyermekeikkel való otthon maradását nehezítik, az a családszerető férfiaknak meg az önmegvalósításra vágyó nőknek igazán a rossz - egyúttal erősíti azt a sztereotípiát, miszerint a gyermekgondozás a nő feladata, amiben a férfi kívülálló."
Nemi szerepeink alapvetően evolúciósan meghatározottak. Készségeink, testi felépítésünk, hormonháztartásunk, agyi működésünk, stb. bizonyos feladatokra _inkább_ predesztinálnak minket, attól függően, hogy milyen neműnek születtünk. Figyelem! Nem azt írtam, hogy _kizárólag_, hanem hogy _inkább_! A sztereotípia tehát nem igazán jó kifejezés, hisz ez nem káros beidegződés, hanem biológiai adottság. Ettől függetlenül én is úgy gondolom, hogy jó lenne "átjárhatóbbá" tenni a szerepeket, hisz már nem csak "szimpla" biológiai lények vagyunk, de az alapokat azért nem lehet teljesen figyelmen kívül hagyni.

És akkor Neked is ideírom, hátha valakit végül csak megérint: alapítsatok végre egy _saját_ pártot. A jelenlegi parlamenti pártok láthatóan nem nyitottak a problémáitokra, ráadásul olyan szinten devalválódtak az utóbbi 21 évben, hogy már csak ezért sincs semmi keresnivalótok ott. Viszont egyrészt ott van ugye az az 52%, másrészt a férfiak közül is sokan várnak egyszerűen csak egy normális alternatívára.
Júdeai Nemzeti Front 2011.08.31 21:32:20
@namitirok:
Vállalom. Pláne, ha így több puncihoz jutok, a Magyar Nők Pártja egyetlen hímnemű alapító tagjaként... :)

(Ettől függetlenül szerintem nem szeretnéd megkapni azt, amit majd a nemi szerepek evolúciós meghatározottságáról szóló bekezdésemért a fejemhez vágnak. :) )
Júdeai Nemzeti Front 2011.08.31 21:45:37
@namitirok:
Remélem is, hogy szorulni fogok. Ha lötyög, az már régen rossz... :D
Varánusz Ravatalon: a matolcsyzmus 2011.08.29 05:31:37
Vannak az életben törvényszerű dolgok, amik elől nem lehet kitérni. Amik pont olyan elkerülhetetlenek, mint a lakótelepi galambrajból hulló foscunami. Nézheted az eget, tipeghetsz kettőt jobbra kettőt balra, mint részeg vőfély a kakastöke pörkölttel a roma lagziban, ám…..
Júdeai Nemzeti Front 2011.08.30 22:19:49
@nabazzmeg:
Te tényleg teljesen hülye vagy. Én nem Széchenyin, hanem rajtad röhögök.

Érveid pedig nem voltak, csak ostoba, demagóg frázisaid.

Én hol tapsikoltam gyurcsánynak vagy megyónak? Te analfabéta, legalább olvasni megtanulnál.
Belsőség Halál a macskákra! 2011.08.27 17:30:00
Ez itt a két kutyám. A nagyobbik, Lloyd, egy 55 kilós hovawart. Nemcsak a macskák, de a kutyák, sőt a betörők réme is ő, hatalmas, gyors és erős, nem lennék zsákmányállat a közelében. A kicsit Vikinek hívják, és bár még csak 9 hónapos, már most 23 kilós, csupa izom,…..
Júdeai Nemzeti Front 2011.08.27 23:52:57
@zbzbzb:
Az enyémet is moderálták, sőt ki is tiltották a másik nickemet, pedig semmi obszcén nem volt benne. Úgy látszik, itt is működik már a NER-es tempó.

Részemről én is most voltam itt utoljára.
Júdeai Nemzeti Front 2011.08.28 00:10:57
@ommm:
Volt köze. Nem írogatok ilyet nap, mint nap. Kifejezetten ennek a posztnak szólt.

Mintha mostanában elment volna néhány indexes esze. A malackarajon minap a sperma ízéről értekeztek (gasztroblog, ugye...), ti meg jöttök ezzel a borzalommal. Normális ember ezt max. 20 éves korára kinövi, hogy "Jajjj, a macska rámászott a kocsimra! Holapisztoly..."

Mindegy. Ez lesz az utolsó, hogy velem foglalkoznod kell. Moderáld ezt is nyugodtan, aztán jelentkezhetsz Viktorodnál egy buksisimiért. Te megértetted a NER szellemét...
w Kísértet járja be 2009.01.08 07:30:00
Konzervatív fordulat! Megijedtél, mi? Ez most a menő para, ettől kell beszarni. Halloweenre konzinak fognak öltözni a gyerekek, sétapálcával és jelentős megtakarításokkal mennek rémisztgetni. Konzervatív fordulattól tart Gyurcsány Ferenc, és vészcseng a Népszabadságban. Féltve…..
Republicator A középiskolákról 2008.05.16 05:31:00
egtisztelő feladatot kaptam a Republicator árnyékkormányának miniszterelnökétől. Az oktatási minisztérium közigazgatási államtitkáraként segíthetek kidolgozni a kormány oktatáspolitikáját. (Azt nem tudjátok, hogy juthatok hozzá a költségtérítésemhez? :) ) Mivel…..
Júdeai Nemzeti Front 2008.05.17 07:51:50
szeged.liberty!

Ne haragudj, de kevergeted a dolgokat!

"Az a tény, hogy vannak szabálytalanságok a Pisa felméréseknél..." Nem erről beszéltem, hanem a kompetencia tesztekről! Ott vannak durva szabálytalanságok, de nem épp elszórtan! Olyan mértékben, ami szignifikánsan torzítja az eredményeket. És ugyanez a helyzet az érettségi és a szakmai vizsga esetében is! (Persze nem mindenhol, de sok iskolában.)

A kompetencia alapú oktatás elkúrására csak egy példa. Magyar szakos kollégák tartottak nekünk házi továbbképzést a témában. Bemutatták, mit hogy kell tanítani, és körbeadták a segédanyagokat. A 9. évfolyamos munkafüzet komoly meglepetést okozott. Egy kérdésre még most is emlékszem: "Hogyan érvényesül az intertextualitás a versben?" Rákérdeztem a kolléganőnél, hogy a mi diákjainknak (akik közül soknak az olvasás is gondot okoz) hogy világítja meg ezt a fogalmat? Hát sehogy... Holott épp az az egész rendszer lényege, hogy kevesebb lexikális tudást adjon, biztosabb alapokon.

"tényleg azt gondoljátok, hogy a régi rendszer jó volt??? szerintem nem. Az új kihívásoknak új oktatás csak tud megfelelni..."

Szerintem sem volt jó a régi rendszer! De ez a mostani még rosszabb! Nem szeretnék visszatérni mindenben a régihez, de ami most megy, az botrányos... Modernizált tananyag kell, innovatív pedagógiával körítve. És csak azt tanítsuk, amire szüksége van a gyereknek, tehát pl. ha nem akar továbbtanulni, nem érdemes érettségiznie sem!