Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsJuve

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus százszázalékos teljesítménnyel hozta a bajnoki szezon első hat fordulóját, azonban szombat este az eddigi legnehezebb feladat vár a címvédőre, hiszen a Napoli együttese látogat majd otthonába. A nápolyi együttes a zebramezesek mögött mindössze három ponttal lemaradva, remek teljesítményt…..
CsJuve 2018.09.29 19:05:21
@babo0410: Nem kell foglalkozni az olyanokkal, akiknek minden baj. Ezek a tipikus károgók, akiknek az sem elég, ha nyerünk. “lehetne jobb játék” - van játékunk gyerekek.!!!! “Khedira minek?” Ha nincs Allegri takarodj! Vagy “Manzu minek?” Gólt fejel, éljen manzu! “Dybala viszlát”.Harmincegynéhány napja van együtt a csapat! Mikor birtokoltuk a labdát a napoli ellen ennyit? Irányítjuk a meccset! Függetlenül az eredménytől, eddig elégedett lehet mindenki a látottakkal, az első 15 percet leszámítva. Az a félelmetes, hogy ha baj van alap esetben jöhet Berna, Costa (most sárgás).
A válogatott szünet után a Juventus a forduló előtt a tabella második helyét elfoglaló csapattal mérkőzhet meg, s ezt az előkelő pozíciót, némi meglepetésre nem valamelyik közvetlen vetélytárs, hanem a Sassuolo együttese foglalta el.  Ugyan a Napoli már szombaton lejátszotta mérkőzését, s így…..
CsJuve 2018.09.16 17:27:11
@CsJuve: és én nem bánnám a Pogba Dybala cserét sem, egy 100 milliós játékos nálam nem ilyen. Meccsek óta még a 7 osztályzatot sem éri el. Ma a 6,4 el a legrosszabb juve játékos volt. Nem jön be neki a felállás, perszeeee. 4231 Ben 6,9 volt őszintén szólva a harmadik leggyengébb.... ő nem ér 100 milliót. Legalábbis nálunk tuti nem...
CsJuve 2018.09.16 17:32:09
@Dr. Grant: Roninak nem ment 4231 Ben ahol Dybala jobban!!!!!!! teljesített. Nem jól, jobban. 6.4 volt ma, akkor 6.9. Ennél jobb nagyon nagyon ritkán volt. A kérdés az hogy Roni centerként 7.5-7.9 vagy szélsőként 7.9-8.5. Szerintem egyértelmű...
CsJuve 2018.09.16 17:37:18
@Juventino86: +1
A védelem kialakult, vagyis a kezdő 4-es. Canselo, Bonucci, Chiellini, Sandro. Nàlam a kp
Can, Pjanic, Pogba,
Elől Costa/Berna, Manzu, CR.
Olasz értesülések szerint Mattia Perin elfogadta a Juventus közeledését, így a torinói klubnak most már a Genoa vezetőivel kell csak megegyezésre jutniuk. Mivel holnap Gianluigi Buffon várhatóan bejelenti a visszavonulását, a bianconero együttesnek megbízható kapusra van…..
CsJuve 2018.05.17 09:15:55
@DegerFaCan: Arról volt szó, hogy melyik kapus van felhypolva, melyiknek miért annyi az ára. Az, hogy valaki vezér vagy sem, nincs köze az árához.
CsJuve 2018.05.17 09:55:40
@steven.h: Nem tudom, nálam a zamora díj, az év kapusa díj, VB, EB kapusa, stb tudásra adják, nem?
CsJuve 2018.05.17 13:09:59
@steven.h: Igazad van. Ámbár ezek a kapusok több országban is elnyerték ezeket a díjakat klubszinten, némelyik több csapattal, plusz válogatott. Tehát valami tudásuk csak van... Buffon címeit direkt nem írtam ki a felsorolásban, mert neki egyedül van annyi, mint az összes többinek...
A Juventus rendkívül nehéz helyzetbe hozta magát, amikor a kiesőjelölt SPAL és Crotone elleni döntetlenekkel, valamint a Napoli ellenében hazai pályán elszenvedett vereséggel engedte, hogy mindössze egyetlen pontra olvadjon előnye a bajnoki tabellán.  A zebramezesek sorsolása távolról sem nevezhető…..
CsJuve 2018.04.28 22:43:05
CsJuve 2018.04.28 22:43:28
@CsJuve: mi van itttttt????????
CsJuve 2018.04.29 00:16:20
A mai meccset összefoglalva Cuadrado tetszett a jobbvédőben. Támadóbb felfogásnál kockáztatni kell a védelem kárára. Ma bejött. Rugani nem juve szint, sajnos már többször bizonyította. Amikor lehetősége volt megmutathatta mire képes. Vannak jo megmozdulásai, mellé egy vezér kell belsővédőbe talán akkor jobb is lehetne. Így egy középszer szerintem. Barza, Khedira, Matyi, Mandzu, és a többi öreg róka out. Costa, Berna, Sandro, Dybala, ma kiemelkedő. Higut pedig tömni kéne labdával, rengeteget lépett vissza, mert nem kapott használható labdákat, megint. Sok helyzete ma sem volt, talán 3 om. De, ha ilyen lenne a helyzetkihasználása elviselném. Változatos, jo iramú fordulatos meccs volt. A színvonal gyengécske, de az izgalom csúcs volt. Belementünk egy ki-ki ütközetbe, először csak óvatosan majd mindent egy lapra feltéve, mert ezt kívánta a helyzet. Szerintem a vezetés után puhatolózó játékot kért Allegri a kiállítás is ezt erősítette, és türelemmel még egy góllal le kellett volna zárni a meccset. Nem volt indokolt a fej nélküli támadás. Ez majdnem meg is jött Matyinál. De nem. Aztán kaptuk a fejes gólt. Nem tudom ki hibázott nagyobbat, Barza vagy Rugani de mindegy is. Aztán szegény tanárúr gólja... Istenem... túl kényelmesek lettünk be aludtunk a meccsbe. Hihetetlen, hogy emberhátrányba 6ot rúgunk egy sassolonak, előnyben meg ledarálnak minket.... a meccsbe jól nyúlt bele Allegri, még jó hogy volt kihez nyúlni... Dybala és Berna jól szálltak be. Fel is pörögrünk. Kellett igaz spaletti rossz belenyúlása a meccsbe is. De ez már történelem. Izgultam a meccsen, szurkoltam, majd szívrohamot kaptam. Egy órán belül menny, pokol, menny... Jó este volt, végre nem hátradőlve néztem a meccset....
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus tárgyalásokat kezdeményezett a Manchester United-del Anthony Martial ügyében, és 50 millió eurót kínál az ifjú francia támadóért. Számos hírforrás beszámolt már arról, hogy a Juventus Martialt tette meg egyik fontos nyári célpontjának, azonban…..
Vasárnap este a Juventus döntő csatát vívhat a Napoli ellen, s a déli együttes négy pont hátránnyal, mindent egy lapra téve látogat majd Torinóba, a bajnoki címvédő otthonába. A zebramezesek számára nem lehet más a cél, mint hazai pályán is legyőzni a legfőbb kihívót, s…..
CsJuve 2018.04.22 21:54:00
@Rikoo: 4231 van. Mégha nem is ezt mutatják. Khedira, Pjanic, - DC, Dybala, Matuidi, - Higany.
A Juventus igazgatója, Beppe Marotta a Crotone elleni meccs előtt arról beszélt, hogy a szerdai mérkőzés igazi aknamező a Juventus számára, illetve említést tett néhány mercato pletyka kapcsán is. „Ez a mérkőzés potenciális aknamező számunkra, mivel nekünk van…..
A hétvégi meggyőző siker és teljesítmény után a Juventus hatpontos előnnyel vezeti a bajnokságot, a hétközi fordulóben pedig a Crotone az ellenfél. A Juventus mestere a tegnapi sajtótájékoztatóban arról beszélt, hogy a szerdai meccset fontosabbnak tekinti a hétvégén rendezendő rangadóhoz képest,…..
CsJuve 2018.04.18 23:23:59
@Alex8610: az inter Bem lehet gond, itthon lenulláztuk őket, igaz mi sem rugtunk gólt... a Róma pedig hál’ Isten BL t játszik előtte héten, úgyhogy őket is verni kell.
A Bajnokok Ligája negyeddöntőjében ismét találkozik egymással a tavalyi kiírás két döntőse, s a Juventus ugyan nem szívesen emlékezhet a cardiffi fináléra, a legrangosabb európai kupasorozatban eddig mindig túljutott a Real Madridon, amikor a felek az egyenes kieséses szakaszban…..
CsJuve 2018.04.04 01:17:03
@Rikoo: Szerintem meg annyira játszottak, amennyire hagytuk. És itt az első 55’ re gondolok. Azért a statok beszédesek 6-700 passz nálunk 5-600. Mindkét csapatnál 90% feletti pontosság. Szakadó esőben... nyilván a 2 perces rövidzárlat után vége volt a meccsnek (chiellogól, kiállítás) utána edzőmeccs volt nekik. Buffon és ADP is nyilatkozták, hogy momentumok fognak dönteni. Ez a kettő az volt...
CsJuve 2018.04.04 01:30:01
@lordjamal: mondjuk én a kiállítás jogosságát is vitatom picit. Dybala hátrafelé nézett a labda ívét követve, és belefutottak a fél magasan tartott lábába amivel a labdát akarta levenni. Nem biztos, hogy sárgát ért.
CsJuve 2018.04.04 01:34:50
@Rikoo: Máskor meg EB, kupa, bajnoki, stb. Az a te véleményed. Ez meg az enyém. Ezen nem veszünk össze.
A Wembleyben aratott győzelemmel a Juventus bejutott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, ahol komoly ellenfelek várnak a zebramezesekre, hiszen már  biztosan ott lesz a Real Madrid, a Manchester City és a Liverpool is.   Alighanem csodának kellene történnie ahhoz, hogy ne kvalifikálja…..
CsJuve 2018.03.09 17:48:31
@CsJuve: Továbbmegyek, mivel ezektől a játékosoktol csak szabálytalanul lehetett elvenni a labdát a védekezésünk is ezért volt stabilabb, mert nem tudtak lefordulni a kpnkról. Ez eredményezte a nagy % u labdabirtoklást is. A sebességet ezzel lehet kompenzálni. A kp védekezés összefügg a labdatartással szorosan. Sajna Londonban egyiksem volt. Se sebesség se labdabiztosság. Javítom magam; Londonba sem...
CsJuve 2018.03.09 18:06:08
@Rivendell: Bocs, igazad van.
CsJuve 2018.03.09 19:03:02
@Fabio83: +1
Massimiliano Allegri a Juventus 2-1-es győzelme után arról beszélt, hogy csapata miképpen fordította meg a meccset, miután a hazaiak megszerezték a vezetést. „A srácok és a klub elismerést érdemel azért, amiért az elmúlt néhány évben elért.” - mondta a mester a Mediaset…..
CsJuve 2018.03.08 14:00:03
@CsJuve: A mondanivaló lényege, hogy itt a két közel azonos erőt képviselő csapat közül a rutinosabb jutott tovább. A rutinra a taktikai játékra a csapatra épülő Juventus és a fizikai, labdatartásra, gyors, támadófocit játszó tottenham közül MOST ez volt a kifizetődőbb a két meccs alapján. És így már hangsúlyos a Dortmund a reál a pool az united zakói a Wembley Ben. A gondokat látom én is, de csak akkor foglalkozom vele, ha nem nyerünk. Most viszont örülök, és örülj te is... Majd anyázhatsz még eleget, ha kikapunk, vagy Xelünk
CsJuve 2018.03.08 17:29:24
@harciretek: @fire06: Nem mondanám szerencsének a továbbjutást!!! Több gólszerzési lehetőségünk volt Torinóban. Ezek nagy része ajtó-ablak helyzetek. Ha 10p után 2:0 nál, ha tényleg szerencsések vagyunk bemegy a két Higu helyzet és a Wembley be pihenni jövünk. Aztán, ha a tiziket nem vesszük alapul akkor a 27’ vertongen piros!!! Na ez tényleg szerencse. Jaa, de nem nekünk.11:9 volt a kaput eltaláló lövés két meccsen a tottenham javára. 3:4 gól a javunkra. A labdabirtoklás érdektelen, nem arra játszák. A tottenham meddő mezőnyfölényben játszott Torinóban. 2:0 után az volt a taktika, hogy magunkra húzzuk őket lesz helyzet, berugjuk, mehetünk haza. Helyzet volt nem egy nem lőttünk be... két potya és lett ami lett. A taktika jó volt le lehetett volna zárni a párharcot, nem tettük! Taktika 10pont kivitelezés 4.
CsJuve 2018.03.08 17:35:25
@fire06: @harciretek: Ja és még valami; a juve nem támadógépezet, mint a tottenham. Kane mögött ali, erikssen, dembele, dier, sisokko laméla, támadók. Még a cserék között is támadókkal. Egy veszélyes támadógépezetet gyürtünk le...
Massimiliano Allegri a Juventust kissé átalakítja a Torino elleni meccsre, mivel nem számíthat Mario Mandžukić és valószínűleg Federico Bernardeschi játékára, azonban egyúttal figyelmeztetett bármiféle BL-megszállottság ellen. A Juventus holnap kora délután a Torino ellen lép…..
CsJuve 2018.02.18 06:58:51
@The king of alibis: 352 Ben még el is tudnám képzelni amit írtál.
DS, Rugani, Benatia
Asa, Benta, Pjanic, Marci, Sándor
Costa, Higu. Bár kicsit védekezô felállás lenne, de egy próbát megérne. A kp stabil lenne az tuti.
Sándort nem tudom elképzelni Higu mellett támadóként ahogy írtad...
A Juventus a torinói városi rangadóval próbálhatja feledtetni a hétközi Bajnokok Ligája-mérkőzés keserűségét, s a csapat ifjú uruguayi középpályása, Rodrigo Bentancur izgatottan készül a fontos bajnoki mérkőzésre. A zebramezesek kispadján ezúttal már ott lehet majd Paulo…..
CsJuve 2018.02.16 14:55:41
@Juventino86: Ez a támadásoknál lehet működne, de a labdafelhozatalnál tuti nem, mivel Pjanicnak vissza kéne lépnie olyankor labdáért, de az azt vonja maga után, hogy elfárad a második félidőre. Szerintem Pjanic a 4141 Ben a 4védő előtt lenne a leghasznosabb a spurs ellen. Ami támadásban 3142 uralva a középpályát, (Chiello, Benatia, DS - Pjanic szervez - Sandro, Costa, Matu, Cuad, - Higu, Dybala.) így a labdakihozatal működne, ami nem ment itthon. Sandro felmenetelével Costa beljebb húzodhatna és Dybalával forgathatná a védőket. Kontrázni lehetne a két futóval, (Costa, Cuad) labdaszerzésnél. Balon Costa és Sandro megoldaná az állandó nyomást, jobbon meg Cuadnak kéne amig bírja majd Berna válthatná. Védekezésnél egy 451 közelebb védekezve a félpályához, mint szoktunk. Ugyanazzal lehet megfogni a tettenhamot, mint a bárkát; feltolt védelemmel. Erikssen kivétele a játékból, és ali leütközése a 30-40 méteren. Kane meg várhatja a lasztit mint Icardi az inter meccsen.
A Juventus edzőlegendája, Marcello Lippi úgy gondolja, hogy Massimiliano Allegrinek igaza volt, amikor a Tottenham Hotspur elleni, csalódást keltő 2:2-es döntetlent követően azt mondta, a szurkolók nem várhatják a csapattól, hogy minden évben ott legyen a Bajnokok Ligája…..
CsJuve 2018.02.15 21:15:25
@Zoltan Hervay: Szerintem a tottenham nem fog puhatolózni 65 percig. Hazai pályán főleg nem! El akarják dönteni a meccset majd. Véleményem szerint egy 4141, 451, védelmi formációval kellene megfogni őket már a középpályán. Ha a középpályán előnyben lennénk, uralnák a meccset, mint a spurs itthon. Persze ehhez Khedira padoztatása kellene... Sőt, szerintem a 4231 is menne : Pjanic, Matyi(Marci) - Costa, Dybala, Cuad ( Berna) - Higu formációval.
A Juventus 2-2-es hazai BL-mérkőzését követően Massimiliano Allegri nem volt túl barátságos a sajtóval, és az edző véleménye szerint az emberek megfeledkeznek az objektivitásról. A hazai csapat nagyszerűen kezdte a meccset, hiszen Gonzalo Higuaín hamar betalált, majd tizenegyesből ismét gólt…..
CsJuve 2018.02.14 12:17:06
@fire06: A taktika nem jött ki ugyan, szerintem megint pár momentum hiányzott csak. 2:0 után beálltunk. Higu jobban összpontosít 3:0. Talán két helyzete volt a tottenhamnak abból egy gól is lett sajnos. Menjen be az a fránya helyzete a spursnak. Ami Chiellini lerántásából jött. De a 11-essel 4:1. A második gól... hagyjuk, mert nem akarom Buffont bántani. A második félidőben a spursnek csak meddő mezőnyfölénye volt. A gólhelyzetek nálunk voltak. Manzu szöglet, Berna lövések,stb. Összegezve a spurs dominált fizikailag, volt egy Kane fejes, ami gyenge volt, és egy nem túl szabályos, meg egy potyagól. Nem volt szerencsénk sajnos. A 4:2 igazságosabb lett volna. A labdabirtoklás meg nem érdekel, nem abban mérik a győzelmet. A helyzeteket kellett volna belőni... Ha nem is mindet, de. 100% osakat mindenképp. (Higu ziccer, 11-es)
CsJuve 2018.02.14 12:28:54
@Drughi Di Bianconeri: Ez a poén, hogy ezzel a gyenge kezdővel is alázhattunk volna... Sajnálom Higut, mert ha belövi a ziccert, meg a 11est isten lett volna, és ne adj uram az egyik Berna lövés 10cm vel alrébb megy, vagy Mandzu fejese erősebb 5:1 is lehetett volna a vége. És akkor nincs Higuzás, Mandzu egy szarozás, stb. Még DS is kapja az ívet pedig tegnap jó volt szerintem, gólhelyzet nem alakult ki róla, mégha egy-egy beadás ment is Chielloék fejére. Tegnap Khedira volt az emberhátrány, bár mindig védeni szoktam.
CsJuve 2018.02.14 14:16:06
@Knob: Én nem írtam, hogy jól játszott, csak azt, hogy, ha befejeli a szögletet, meg Higu is a kettőt belövi, 5:1 nél nincs fintorgás. ((Egyébként 4 szerelés áll a neve mellett 16 ból 12 megnyert párharca van. Igaz pontos passza nem nagyon volt, ja, de másnak sem nagyon.)) Apropó mondandóm lényege nem Madzu játéka.
A nem túl acélosra sikerült csoportkört követően, a Juventus a Tottenham Hotspur elleni nyolcaddöntővel folytatja nemzetközi szereplését az európai labdarúgás legrangosabb sorozatában. A párharc első felvonásaként a Tottenham Hotspur látogat majd az Allianz Stadiumba, a londoni…..
CsJuve 2018.02.14 11:35:32
@Gyori_Juventino: Szerintem tévesen hiszitek, hogy 4231 et játszottunk. Ez 433 volt mivel Berna játszott Matuidi helyén, erre Allegri is utalt, hogy más jellemzőkkel bíró játékossal pótolja. Támadásban lehet 4231 de védekezésben 433 volt Bernával középpályán. Tehát nem Khedirát kell emiatt okolni, hogy miatta húzódott be. Teszem hozzá Khedira magától volt gyenge, és sajnos ez azt is jelenti, hogy Berna is alkalmatlan védekezésre a Pjanic, Khedira duóval a 3 tagu kp-n.
Blaise Matuidi combizomsérülése súlyosabbnak tűnik, mint arra előzetesen számítottak, így a Juventus középpályása akár egy hónapot is kihagyhat. A francia középpályás sérülten kényszerült elhagyni a pályát a 7-0-ra megnyert meccsen vasárnap, Massimiliano Allegri pedig a mérkőzés után arról beszélt,…..
CsJuve 2018.02.06 00:00:59
@GGábr81: @pedronegroo: Ezek szerint a top edző akkor Matteo aki kapott egy cselszkit, vagy Zizou aki mindent megnyert a reállal, vagy Guardiola? Esetleg Enrique?Bennük az a közös, hogy mind egy jó csapatot kapott első szezonra. Aztán látjuk mi történt a következő idényben velük. Talán Guardiola az, akinek most kijön a lépés. Allegri igen is egy top edző, de legalábbis az látszik, hogy egy nem túl acélos kerettel is tud döntőzni...
CsJuve 2018.02.07 10:47:42
@GGábr81: @Rikoo: Valóban jobb csapatok ellen kaptunk ki a döntőben, ott a pont! Ez nem szégyen. Rotáció hiánya igaz lehetne, ha lett volna kivel rotálni... mindkét döntő apróságon ment el; a barcás Pogba 11es helyett kontra, gól. Ha ott megkapjuk a 11est belőjük, szerintem miénk a bl. A reál ellen az első félidőben jobbak voltunk. A szünetbeli balhé és a friss ember hiánya miatt buktunk ott. Ha nem Cuad az egyedüli előre csere, hanem lett volna Costa, Berna, Pjaca ott is behúzzuk. Szerintem. Ezek nem Max hibái. Aztán ez már a múlt, lehet csak én látom így, az is lehet, hogy túl elfogult vagyok...
Luciano Spalletti nemrégiben arról beszélt a szurkolókkal, hogy Francesco Totti már nem tudott futni, miközben aktuális klubját is kritizálta, mondván, hogy az Inter nem kíván költekezni. A nerazzurro klub edzője néhány AS Roma szurkolóval találkozott a milánói Grani & Braci étterem előtt a két…..
CsJuve 2018.02.06 20:50:12
@Drotkoszoru: Talán most Mertens is lesérült, kis időre...
CsJuve 2018.02.06 20:56:55
@Drotkoszoru: Pedig jó lenne ha kicsit komolyabb lenne a sérülése, így akár a hétvégén előzhetnénk.
Miralem Pjanić szerint csapatának még mindig van hova fejlődnie annak érdekében, hogy utolérjék és meg is előzzék a listavezető Napolit. A Bianconeri egy pontos hátránnyal, a második helyen tanyázva ment téli szünetre, miután tegnap este Szardínián győzte le 1-0-ra a Cagliari csapatát. "Három…..
CsJuve 2018.01.07 21:47:53
@GGábr81: @pedronegroo: @Dr. Grant: Bírói tévedés mindig is lesz, míg lesz foci. Barcás döntő megvan? Pogba lerántása 1:1 nél? 11es helyett kontra, és gólt kaptunk. Pedig ha... Aztán a reálnál a félidei balhé a döntőben? 1:1 nél úgy , hogy lefociztuk a Madridot gyakorlatilag. Egy helyzetük volt, az is gól lett sajnos. Ja, ez úgy kapcsolódik ide, hogy védekező cs. támadófocit játszó csapat nyeri e a döntőket. Nos, véleményem szerint a két döntő, két hiba miatt ment el. Amivel nem tudtunk mit kezdeni. Igaz sok “ha” lenne még, de mindegy is. A támadójátékhoz meg csak annyit, én elégedett vagyok, a fejlődés szemmel látható és gólokban meg is mutatkozik. Nem vagyok telhetetlen, persze mindig van hova fejlődni. Támadójátékkal egyébként nincs is nagyon baj, mert helyzetek mindig, mindenki ellen van, több is. Csak, olykor a sok kidolgozott helyzet, helyzet marad csak... A helyzetek és gólok arányában kell a fejlődés, nem? Szerintem Pjanic is erre gondolhatott...
A Torino FC elleni Olasz Kupa-továbbjutást követően, s a szusszanásnyi téli pihenő előtt a Juventus a Cagliari otthonába látogat, hogy onnan három bajnoki ponttal térjen haza, s így tartsa a lépést az éllovas Napoli együttesével. A hiányzók listája eddig sem volt rövid, hiszen Gigi Buffon, Juan…..
CsJuve 2018.01.07 01:16:32
@Juvegaspy: Ez a srác, a Khedira képpel a blog volt trollja, sas józsi vagy ki, nem?
A Juventus az Olasz Kupa negyeddöntőjével, a városi rivális Torino FC elleni rangadóval kezdi az új esztendőt. A párosítás egyetlen mérkőzésen dől el, s a továbbjutó a legjobb négy között a tegnap a Napoli testén túllépő Atalanta együttesével találkozik majd. A másik ágon az AC Milan és a Lazio csap…..
CsJuve 2018.01.03 21:53:08
@juve1986: Szerintem, akkor volt gyengébb Pjanic Khedira mellett, mikor 4231 et játszottunk. 3 mas kp-ban a Matu, Pjanic, Khedira is van ilyen, mint a mai kp. Marcit meg imádom, de nem lehet mindent a meccshiányra fogni. Costa miért hengerel? Ő sem játszott többet. Ahogy a kommentátor is mondta, az ilyen meccseken kell bizonyítani a kevés játéklehetőséget kapó játékosoknak, hogy kell velük számolni. Costával kell, Ruganinak rutin - , Sturárónak másik csapat kell.
CsJuve 2018.01.03 21:59:23
@GGábr81: Igen, úgy gondolom ebben egyetértünk maximálisan!!!! Nem kedvelem Khedirát, Marcit imádom, csak igazságtalan, hogy ma nem játszik Sami és máris minden szuper... Hát nem az. Az igazság az, hogy egyik sem illik be a kezdő hármasba...
CsJuve 2018.01.03 23:28:38
@GGábr81: Jól összefoglaltad.
Massimiliano Allegri a Bentegodi gyepén nyújtott teljesítményt gyengének minősítette, bár Paulo Dybala két gólt is szerzett, és így remélhetőleg sikerült kimásznia a kisebb gödörből, amibe került. „Fontos, hogy Paulo ismét betalált. A gól után elkezdett jobban játszani, és kellemetlen pillanatokat…..
CsJuve 2017.12.31 21:50:33
@pott70: @babo0410: Emlékszem, mikor anno Pirlo volt Khedira. Mindenki a fenébe kivánta. Nem ismerős nektek?
CsJuve 2017.12.31 22:34:42
@Fabio83: Nem irónia. Neki ez a skillje. Bármilyen hihetetlen, de tényleg jól helyezkedik. Jópár lehetőséget lezár az ellenfél támadásánál. Nem annyira látványos, de szükségszerű jónéhány ellenféllel szemben.
CsJuve 2018.01.01 03:54:07
@Fabio83: Alapkövetelmény lenne... Mint a többieknél a labdakezelés, a passzpontosság, a helyezkedés, stb.
A hírek szerint a Juventus balhátvédje, Alex Sandro egyre közelebb áll ahhoz, hogy elhagyja a torinói bajnokcsapatot, s akár már januárban úgy dönthetnek a felek, hogy a játékos távozzon Torinóból. A brazil játékos eligazolása már a nyári mercato alatt is többször szóba…..
CsJuve 2017.12.18 02:39:52
@CsJuve: jaaa és fordítsunk a kockán; van 100milliónk megvegyük vidalt és bonuccit?
CsJuve 2017.12.18 16:02:41
@Ámok: Tevez és llorrente ebben kivétel, de a felsorolás a hol vannak ők kategóriára értendő
CsJuve 2017.12.18 17:27:33
@Génmanipuláltházikecske: Pogba minden 3dik meccsen jó ha játszik mert vagy sérült vagy csak simán padozik, azért nálunk aranylabdajelőlölt, vagy aranycipőjelölt volt ha jól emlékszem. Vidal alkoholista, hol játszik hol nem. Bonucci? Egy épkézláb megmozdulása nincs a milánba, mint egy padoin. Nekem egyik sem hiányzik...