Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Only Women

21 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtátok, hogy a mai napon van a koraszülöttek világnapja? És azt tudtátok, hogy a lila szalag a koraszülöttek jelképe? A mai társadalomban egyre több baba születik idő előtt, ami egyre inkább növekedő tendenciát mutat sajnos. Ennek több oka is van, amelyekre néhányan nem is gondolnának. Szerencsére…..
Only Women Csupasz palacsinta torta 2017.11.14 07:00:00
A magyaroknak szerintem az egyik legkedveltebb desszertje a palacsinta. Most őszintén, tegyétek a szívetekre a kezeteket, van itt olyan, aki nem szereti a palacsintát? Nálunk általában hetente van palacsinta, általában hétvégén szokott lenni reggelinek. A jól megérdemelt, fárasztó…..
Ki tudja, hogy a címben szereplő bizonyos jelmondat mit takar? Aki tudja, annak egyből összeszorul a szíve. Évente Magyarországon körülbelül 300 esetben diagnosztizálnak új daganatos megbetegedést gyerekeknél, és mivel a kezelésük gyakran több évig is eltart, így átlagosan…..
Lassan már a nyakunkon az év vége, ez egyenlő egy új év kezdetével is. Én már be is szereztem a naptáramat illetve naptáraimat a következő évre. Ezekről mindenképpen szerettem volna írni nektek egy bejegyzést, melyben bemutatom, hogy én milyen naptárt vettem, valamint mi a…..
Te nem eszel húst? Csak zöldségeket eszel? Akkor mit eszel? Miért vagy vegetáriánus? Ha vegetáriánus vagy, ezeket és az ehhez hasonló kérdéseket biztos, hogy nem úszod meg. Te vega vagy? – szegezik nekem a kérdést nap, mint nap – hol rosszalló, hol érdeklődő pillantások kellő közepette. „Igen, közel…..
Only Women 2017.11.04 20:44:24
@VegaCsiga: Aranyos vagy, hogy próbálsz segíteni, de sajnos nem szeretem a mákot és akármennyire próbálom magam rávenni nem megy. De ha valaki kipróbálja és beválik neki, azért jelezze hátha ad nekem is egy kis motivációt. :)
Only Women 2017.11.04 21:04:58
@Mamoka: Velem, úgyhogy egészségügyi dolgozó vagyok, közölte egy orvos, hogy a vas az olyan mint a pénz, kinek több van, kinek kevesebb még se érdekel. A másik közölte, hogy nem tud mit kezdeni velem. Szóval biztos nem egyszerű dolog. Persze az is nehezíti a dolgot, hogy amennyi ember annyi vélemény. Szerencsére találtam egy harmadik orvost, aki próbál segíteni.
Az biztos, hogy annál fontosabb nincs, mint hogy az ember jól érezze magát.
Only Women 2017.11.04 21:25:48
@LoveKills: Valóban van olyan nézet is, hogy a vegetáriánusok lábnyoma kisebb, de a legtöbb nézet szerint nekik sokkal nagyobb. Ökológiai lábnyom vizsgálatánál is több tényezőt hasonlítanak össze. Én a bejegyzésben is írtam, hogy szállítási költség tekintetében nagyobb, hiszen a vegák nehezebben szerzik be a termelői piacról azt, amit éppen fogyasztanak, nyilván nem az itthon is termő zöldségekre gyümölcsökre gondolok, te egzotikus gyümölcsöket és zöldségeket, valamint pl. tofut és szóját én még nem láttam piacon. Az viszont tény, hogy azoknak az embereknek a legalacsonyabb az ökológiai lábnyoma, akik nem boltban vásárolnak, hanem a piacon a helyi termelőktől.
Ha más aspektusból vizsgáljuk az ökológiai lábnyomot, akkor lehet, hogy van olyan nézőpont, ahol a vegák lábnyoma kisebb, de én a bejegyzésben kimondottan a fentire gondolva írtam. :)
A reggeli a legfontosabb étkezés! Azt hiszem, ha annyi pénzem lenne ahányszor már ezt a kijelentést hallottam, akkor milliomos lennék. Annak ellenére, hogy mennyire fontos, nagyon sok ember hajlamos elfeledkezni róla és kihagyja a reggelit. Bevallom őszintén sajnos velem is elég gyakran…..
Only Women Halloween-i őrület 2017.10.27 07:00:00
Lassan, mint minden évben eljön egy ünnep, ami szerintem Magyarországon is egyre nagyobb divat. Mindenki látott már olyan filmet, amelyben a kisgyerekek rohangálnak házról házra kísértet vagy valami félelmetes jelmezben, így gyűjtögetve az édességeket. Tudjátok, hogy honnan is…..
Only Women 2017.10.29 22:14:19
@Morpheus.: Örülünk, hogy tetszik a bejegyzésünk. :) Azta erről még nem is hallottunk, köszönjük az infót, utána fogunk olvasni.
Kávé?! Kinek mit mond? Kinek mi jut először az eszébe? Nekem a kora reggel, mikor a lakásban a frissen főzött kávé illata terjeng, ami egy kicsit megszépíti a reggelt. Jó időben az erkélyen elkortyolgatva, relaxálva az utca ébredését nézve én is felébredek. Nem azért iszom,…..
Only Women 8 óra Bécsben 2017.10.20 07:00:00
Múlt héten csütörtökön Bécsben voltunk. Hivatalos dolog intézése miatt mentünk, de úgy voltunk vele, hogy ha már ott vagyunk, akkor egy kicsit kirándulunk is, ha már több száz kilómétert megtettünk. Évente több alkalommal is szoktunk menni Bécsbe, mert nagyon szeretjük magát…..
Ez a bejegyzés is egy olyan bejegyzés, amit már régebben terveztem, hogy majd meg fogom írni nektek, de ezt egyfajta joker témának szántam, hogy ha egyszer nem lesz ötletem, akkor majd erről fogok írni. Aztán egyik nap, amikor a városban sétáltam láttam egy optikának a kirakatában…..
Only Women 2017.10.18 11:40:38
@vanRob: Valóban az újabb monitorok már annyira nem károsak, mint a régiek ennek ellenére semmiképpen sem egészséges a szemnek, ha órákon keresztül a monitort nézi és ez nagyon könnyen hozzájárul ahhoz, hogy romoljon a szemünk. Az is igaz, hogy kiszárad a szem, ha egy irányba nézünk folyamatosan, ezért is ajánlott a műkönny használata, ami visszaállítja a szem nedvesség tartalmát.
Természetesen mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy a szemüveget, vagy a kontaktlencsét szereti jobban. Sajnos hátránya az van mind a kettőnek, de az előnyük annál nagyobb. Minden elhasználódik egyszer, így a szemüvegnél is számolni kell vele, hogy mivel használjuk és tisztítjuk a lencsét, így az karcos lesz, tehát cserélni kell.
@Szakadás: Igen, gondolkodtam, hogy írok benne a szemműtétről is, de mivel nincs róla tapasztalatom, így inkább arról nem írtam. Az talán tényleg az egyik legjobb megoldás, csak elég drága sajnos. Meg személy szerint én félek is attól, hogy a szememet műtsék.
Only Women 2017.10.18 15:38:49
@efi: Kezdetben én is azt gondoltam, hogy teljesen felesleges, aztán egyik kolléganőm, akinek szintén van egy dioptriamentes szemüvege kölcsönadta az övét egy napra, hogy próbáljam ki, és meglepően sokkal jobb volt. A nap végére pedig nem fáradt el annyira a szemem, mint amennyire szokott. Természetesen minden ember más, így mindenkinek más válik be. Lehet, hogy valakinek nem használ semmit. Én csak a saját tapasztalataimról és véleményemről írtam ezzel kapcsolatban. Minden esetre én nem jelenteném ki, hogy felesleges. Ha valakinek van lehetősége, hogy kipróbálja, akkor szerintem mindenképpen tegye meg. Ha pedig nem érez különbséget, akkor egy tapasztalattal gazdagabb lett. :)
Manapság egyre többet hallani az egészséges táplálkozásról, amit nem mindig a legegyszerűbb kivitelezni. Szerintem sok olyan tévhit van ezzel kapcsolatban, ami miatt azt hisszük, hogy, ami egészséges az nem finom, ami meg finom az nem egészséges. Pedig ez egyáltalán nem igaz,…..
...S szép, mind mindig én nekem, Tudja Isten, hogy mi okból szeretem? De szeretem. Ugyan az ősznek már lassan a kellős közepén tartunk, de úgy érzem, hogy elengedhetetlen, hogy legyen a blogon egy bejegyzés az őszről is, hiszen annyira szép, annyi változást hoz. Azt hiszem, hogy méltó arra, hogy egy…..
A mostani bejegyzésben számomra egy nagyon kedvelt ételt fogok bemutatni, amit rendkívül sokféleképpen lehet variálni. Vegetáriánusok is és az igazán húsimádók is tudnak a maguk ízlésének megfelelőt találni. Na de, hogy mi is ez? A gnocchi, az olaszok világhírű burgonyás…..
Ismét elérkeztek a Glamour-napok, minden nő ünnepe. Szerintem nincs olyan nő, aki ne használná ki a lehetőséget arra, hogy több ezret, vagy akár több tízezret spóroljon ezen a néhány napon. Ez az az időszak, amikor a bevásárló központokat és a drogériákat tömegesen ellepik a nők. Személy szerint…..
  Beköszöntött az ősz, ami magával hozta a hideget, az esős időt és természetesen a megfázást, a vírust és mindenféle megbetegedést. Hiszen a hideg időben könnyebben legyengül az ember immunrendszere, persze nem csak ez az ok, hanem sokkal több esélyünk van egy esősebb…..
Only Women Beauty kedvencek 2017.09.26 18:00:00
Kit ne érdekelne, hogy a másik embernek melyik termékek váltak be és az, hogy ki milyen kozmetikumokat használ? Személy szerint én nagyon szeretem olvasni az ilyen típusú blogbejegyzéseket, valamint szeretem nézni az erről szóló YouTube videókat is. Mikor elkezdtem komolyabban foglalkozni a…..
Mint minden évben idén is sor kerül a kutatók éjszakájára, ami szeptember 29-én kerül megrendezésre. A kutatók éjszakáját minden évben ősszel rendezik meg, mely során számos érdekes és fontos ismeretre tehetünk szert, miközben jól is érezzük magunkat. Rengeteg programon tudunk részt venni az ország…..
Only Women Back to Uni 2017.09.19 18:00:00
Lehet, hogy a bejegyzést kicsit megkésve írom, hiszen az egyetem már 2-3 hete elkezdődött, de szerintem a tanulásnak az emberek többsége még nem állt neki, így remélem, hogy a bejegyzéssel egy kis kedvet csinálok nektek, ahhoz, hogy ismét visszarázódjatok az egyetemi mindennapokba és elkezdjetek…..
Only Women OOTD in autumn 2017.09.15 20:44:13
Így az ősz közeledtével egyre hidegebb, szelesebb és borúsabb lesz az idő.  Háttérbe kerülnek a vékonyabb, lengébb és lazább ruhadarabok és előkerülnek a hosszú ujjúak, a pulcsik és a kabátok. Személy szerint én nem nagyon szeretem az őszt a sok esőzés miatt, de öltözködésben az egyik…..
Only Women 5+1 tipp magadért 2017.09.12 18:00:00
Mostanában nagyon sokat lehet hallani az egészségről és, arról hogy mit tehetünk saját magunkról, hogyan tudunk egészségesen élni. Egészséges életmódnak nem feltétlenül az számít, ha valaki rendszeresen eljár edzeni, vagy csak egészséges ételeket eszik. Vannak apró dolgok, amelyek segítenek abban,…..
A fagyi igazi nyári sláger, de az ősz közeledtével egyre kevesebb lehetőség van arra, hogy az utcán együnk fagyit. Ennek egyrészt az az oka, hogy hideg van hozzá és fagyit is egyre kevesebb helyen árulnak. Mi igazi fagyi imádók vagyunk, azok az emberek, akik télen is gyakran esznek fagyit. Ez a…..