Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kőfaló

5 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy csend után, ismét feltöltöttük a beérkezett ítéletekkel a Gépítéletet. Azért a pontok elsőre ne tévesszen meg senkit, hiszen van olyan márka aki csak egy értékelést kapott , arra is a maximumot, de van olyan márka mint a Stihl, aki már átlépte a 70 db-.os értéket.   A főoldalon a márkák…..
  Akár lehetne ez is a címe a heti értékelésnek ami már inkább havi értékelés, mert nem hogy ezen a héten sem, de eddig egyáltalán  nem érkezett Gépítélet Hiltire (és DeWalt-ra sem), így két lehetőség maradt, vagy annyira jók ezek a gépek, hogy nem is kell ítélkezni felettük vagy az Index…..
2019-től a STIHL-csoport a kerti gépeket előállító VIKING gyár teljes szortimentjét STIHL márkanév alatt értékesíti. „Az ismertebb nemzetközi márka, a STIHL égisze alatt jobban ki tudjuk használni a VIKING számára már meglévő kereskedelmi potenciált az egész világon” – ezekkel a szavakkal alapozta…..
Még  májusban mutatta be a Makita az elkövetkező hónapokba érkező új termékeit. Az egyik ilyen újdonság, ami valóban nagy horderejű, a  XPS01Z  akkumulátoros merülő körfűrészét ( Amerikában $ 349, csupaszon) vagy az XPS01PTJ ($ 499, kit-ben) . Ha valaha is használtad a Makita Magyarországon…..
A német cég megtartja jó szokását és ismét Európába épít új üzemet. Az Ausztriában megvalósuló 20.0000. m2 nagyságú és közel 23 M eurós értékű beruházás a Stihl és azon belül a Viking elektromos üzletágát erősíti.   És a hír tényleg igaz, mert nem Kínában vagy  a fejlődő kelet-európai térségben,…..
 Lapvibrátor TESZT: SÁRGA vagy PIROS Ahogy nagy dilemma volt régen a láncfűrészek piacán, hogy Stihl vagy Husqvarna úgy a lapvibrátoroknál  Wacker vagy Dynapac (most már Atlas Copco és annak klónjai) vagyis Sárga vagy Piros. Hát ez ebben az esetben még nehezebb, hiszen mind a kettő cégcsoport (és a…..
Külföldre költözéskor sok mindent meg kell szoknia az egyszerű határátkelőnek, és most nem feltétlenül a nagy dolgokra (ügyintézés, lakásbérlés menete, stb.) gondolok, hanem olyan apróságokra, melyekre elindulás előtt nem is gondol az ember, a mindennapi életben azonban…..
Kőfaló 2017.09.09 21:58:23
Álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha a legújabb és legmodernebb Airbus repülőgépen az A350-es típuscsalád valamelyik tagjának a fedélzetén fogok utazni, főleg úgy hogy még sosem repültem szélestörzsű géppel és bakancslistámon is előkelő helyen volt ennek teljesítése. Ennek ideje a mai napon…..
Kőfaló 2017.09.09 21:46:48
Az nem kérdés, hogy bakelitfanatikusként imádom a lemezbörzéket. Ezen a hétvégén ráadásul két alkalom és helyszín is lesz a fővárosban, ahol be lehet szerezni pár extra darabot!..
Kőfaló 2017.09.09 21:45:27
Taylor Sheridan neve az utóbbi években egyre jobban kezdi beleinni magát a köztudatba. Első forgatókönyvével Villeneuve oldalán berobbant, másodikkal pedig Oscar jelölésig is jutott. És mind a Sicario, mind a Hell or High Water Amerika egy-egy olyan területét igyekszik bemutatni a…..
Kőfaló 2017.09.09 21:40:02
:(