Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Farmer lánya

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet itt nagy szavakat említeni, lehet elmondani, hogy a mezőgazdászok így meg úgy, de azt ne felejtsük el, hogy mi azért dolgozunk, hogy élelmiszert állítsunk elő. Belemehetünk persze, hogy milyen formában, de egy biztos nélkülünk nincs élelmiszer. De nézzük is meg miről is van most…..
Bármerre is járok egyre többször üti fel a fejét, hogy adott egy jól működő vállalkozás, egy bejáratott ügyfélkörrel. És itt a vége. Hiába a rengeteg befektetett munka, idő, pénz, a tulajdonos, vagy inkább családfő kiöregedésével a vállalkozás széthullik, szétaprózzák, eladásra kerül. Adott az…..
A mai modern társadalomban tényleg elítélendő, ha valaki gyermeket vállal és közben építi a karrierjét? Tényleg fontos különbséget tenni ki jó és ki rossz anya, annak kapcsán, ha esetleg van olyan, aki dolgozik egy kisbaba mellett? Miért van az, hogy a kis országunkban ott tartunk, hogy ha valaki…..
Bekő Dóra a Szent István Egyetem hallgatója: „ A sors összekovácsolt a mezőgazdasággal” Van szerencsém bemutatni nektek egy újabb fiatalt méghozzá egy hölgy személyében, aki a mezőgazdaságba szeretett bele. Említettem már többször, hogy mindig öröm számomra, ha a fiatalok érdeklődnek a…..
Megszámolni sem tudom, hogy hányszor kapok egy rácsodálkozó nézést, vagy esetleg fura megjegyzéseket, mikor elmondom, hogy mivel is foglalkozom, hogy a mezőgazdaságban találtam meg, ami boldoggá tesz. Úgy néznek rám, mintha nem e világi lennék. Tényleg ennyire meglepő ha egy nő egy „férfias”…..
Zsár Ernő Tamás, növényorvos: „A precíziós gazdálkodás a gazdálkodás jövője” Mindig öröm számomra, ha látok egy fiatalt, akinek hivatása a mezőgazdaság. Ebben látja az életét, kitölti a minden napjait a gazdálkodás, de mégis már a következő generáció fejével gondolkozik és tervez. Szeretném…..
Különösen érvényes a mezőgazdasági szakmára, hogy vagy szereted és csinálod, bármilyen feladatot kell elvégezned, vagy inkább hagyd abba és keress más foglalkozást. Ahhoz hogy igazán mezőgazdásszá válj, kell egyfajta elszántság, magabiztosság, mert nap, mint nap kaphatsz olyan pofonokat az élettől,…..