Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomhardynészonja

0 bejegyzést írt és 192 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az index robbantotta a hírt annó, hogy egy magyar diplomatát gyermekpornográfia miatt mentettek fel a külszolgálat alól. Ma már bizonyosan tudhatjuk, hogy ez a valaki Kaleta Gábor volt, aki fényes diplomáciai karrier után ért el odáig, hogy egy másik országban található magyar nagykövetség vezetője…..
tomhardynészonja 2020.07.03 13:26:50
Kedves Nagy Követ Úr!

Maga nekünk mindig is szívünk Nagy Követe marad!!! Mink, a Jézus Krisztus Eljövetele egyházi kis közöség önkéntes asszonyai itt, egy a szülővárosa meleti kis zsák faluba lakunk. Halmos Jánosné vagyok de Magának csak Margó! Azért irunk nyílvánósan mert mélységesen egyűt érzűnk Nagy Követ Úrral! Sose felejtem menyi szép virágot kűldetett a faluba mikor a Borsányi Józsefné lánya férjhez ment és diszitettük a templómot! Azt se felejtsük hogy mindíg szépen előre köszönt akár takarito nő akár igazgató asszony ment el Maga mellet! Meg könyebűlve ólvastuk hogy a biróság szerint nincs szűkség szabadság vesztésre! De neki is irunk majd levelet mert a pénz birságot is tulzásnak érezük! Azt bezeg hirtelen mindenki elfelejti mílyen példás jogász életet élt Nagy Követ Úr menyit tanult érte éjt nappalá téve hogy szolgája drága kis Hazánkat! Hát igen. Ilyen az a mai mocsok kifordúlt világ!

Meg bünhödött Nagy Követ Úr már épen elégé az igaz hívők tudják mi az a lelki ismeret furdalás! És Magának mindíg a hite lesz a legerösebb ami át fogja segiteni a nehézségeken!! Akármit sodór elénk a Minden Ható! Az akadályok ugyanís amint legtöbbször kiderülnek: leplezett áldások!!! Lasan át tetszik szakadni ez miatt a fogyás miatt, amit a lelki teher okoz, hát 30 kilo az már az egészsége rovására mehet! Mindíg olyan kedvesen mosolygott Nagy Követ Úr és olyan szépen idézett a Bibliából hogy könyekig meghatódtunk! Vigyázon Magára! Erre kérjük Magát most is.

Bíztosak vagyunk benne ha ne adja a Minden Ható, Nagy Követ Úr családjában, rokonságában lenne olyan kisgyermek, akiről pornógráf felvétel készűlne akór Maga is azzal az elnéző, drága mosolyával bocsátana meg mind az el követőnek mind annak a sok betegnek akik azókat nézegetik, amit ránk ragyógtat a Húsvéti kör menetkor! Nyílván Maga sem (és itt tessék elnézni felindultságúnkat!) az ilető(k) kitaposott bele(i)ben akarna tocsogni kéjjesen, ha nem meg enyhülne mihelyst kiderül: mélyen valásos, hithü emberek tették. Akík mélységesen meg bánták tettüket! Azt meg vég képp nem tetszene kívánni (és itt újfent elnézést!), hogy a Sátán kergese az illyen beteg álatokat csont száraz pénissel míg világ a világ +1 nap, és szálkás seprünyelet tologasson a lyukukba mig utol nem éri őket. Egy szó mint száz: mink, a Jézus Krisztus Eljövetle egyházi kis közöség önkéntes asszonyai felterjesztjük Nagy Követ Urat a Vatikánba hógy még életébe avasák szentté!!! Ez a leg kevesebb amit meg tehetünk amellett hogy felváltva imádkozunk Magáért és zaklatásnak kitet családjáért!

Felebaráti szeretettel: Halmos Jánosné Margó és a Jézus Krisztus Eljövetele közösség töbi önkéntes asszonya
  Plusz egy kis bulizene ;) https://m.youtube.com/watch?v=msSc7Mv0QHY Nemsokára vége az évnek, durran a pezsgő, indul a visszaszámlálás a 2019 -es évből. Hogy töltitek a szilvesztert? Mit vártok a 2020-as évtől?  Bármi is legyen az, kívánjuk, hogy sikerüljön megvalósítani, és ami legfontosabb…..
  El is mondom miért. Pontokba szedném. 1. Megérett a meggy. 2. Csak. 3. Azért mert akkor van a szülinapja amikor a Karácsonynak. Miért nem tudott novemberbe születni ? Nyugodtan karácsonyozhatnánk hülye énekek nélkül . 4. Mert hosszú a haja, és akinek hosszú az nő, én pedig a nőket…..
tomhardynészonja 2019.12.10 11:24:37
@Szőkenőő: szia! :) Régen jártam, de most változatlan lelkesedéssel érkeztem ismét! A vízeséses képért ejtettem pár könnycseppet :(
tomhardynészonja 2019.12.10 11:25:17
@PeniValdes: menőség!
tomhardynészonja 2019.12.10 11:26:39
@Womb Rаider: mert az Árkád előtt sem tudnak parkolni :(
  Kedves Tjúk ólas barátaink! Ma 1 éve, 2 hónapja, és 5 napja annak, hogy Szoci blogját lenyúltuk Borcsával és a magunkévá tettük. Elég kis balek miért hagyta, úgykellneki! :D Jó, néha megengedjük hogy ő is írjon posztot, de csak mert olyan qrvarendesek vagyunk :) Durranjon a pezsgő, szálljanak…..
Ez is eljött, az utolsó lovi bejegyzést hogyvoltozom ma, el is morzsoltam egy könnyet.  Karola falja a lépcsőfokokat dühödten, úgy ront be, mint egy különösen izgatott kamion. Ékszer egyből rá is startol és felölti a fogadatlan tyúkprókátor gúnyát. Mert Ő úgy ismeri Eriket mint a tenyerét és…..
tomhardynészonja 2019.10.11 22:32:00
@Fredo78: :)))

Továbbá
-Ékszer nem anyagias, csak szeretné, ha luxus dolgokat is megengedhetnének maguknak, havonta mennének nyaralni, baba lenne a pociban már az esküvőn.
-Rajmi sokkot kapott, mikor kiderült: Ékszer nem az a forróvérű típus, aki non-stop rá fogja vetni magát. Végül kiegyeztek a gyerek utáni heti 3-ban.
-Tíciánék első fiúgyermeke Hüpoisztosz lesz, Zsófi pedig fel kell emelje a tányért, seprűt, mert az hozzátartozik a feleség imagehoz.
-Karolának gyorsítania kell az elkészülési idején.
-Tibinek el kell tudnia tartania a családot sikeres karrier mellett, mert Helga 5 éven belül főállású anya lesz.
Takarogy innen - szól a légyre Helga és kajával teli szájjal bassza oda az udavarhölgyi koronáját. Miss Love Island nem beszélhet így - billenti helyére IzomTibi a dolgokat benne. Priviben meghallgathatjuk, hogy annyira be van vadulva Helgától amennyire még soha senkitől, szóval lassan falat bont a…..
tomhardynészonja 2019.10.11 18:32:55
@hereverő heverő: ♡♡♡ Igen, szívesen nyitok feléd.
tomhardynészonja 2019.10.11 18:34:32
@Nethooligan: ♡♡♡
tomhardynészonja 2019.10.11 19:03:18
@Robbie2008: Erikem lett volna a favoritom, de sajnos Karola piás ámokfutását nagyon rosszul kezeli. Ő sem szent, de szerethető, jó srác. Aztán Pannáéknak szurkoltam. Ott viszont ugye Nemkatona döntött úgy, hogy inkább még pár nap megbizsergető Szintivel, mint összeszorított szájas téblábolás Panna mellett. Tibiék nekem a hűvös, svéd házaspár, a száraz szájrapuszikkal meg homlokcsókolgatással. Rajmi ideges vihorászásától tikkelek, bár Andival tényleg hitelesnek tűnik bimbózó szerelmük. Norbiék elsemmilyenkednek egyelőre, maradnak Zsófiék. Bevallom, csak azért nem bánnám győzelmüket, mert a tegnapi kutyás jeleneteket elnézve kiakadt a cukiságmérőm. Szóval legőszintébben talán Pannáéknak szorítottam volna.
Drága feleim, hát itt vagyunk. Bicegve bár, de befordultunk az utolsó kanyarba, innen már látszik a célegyenes felirat, ha nyálunkat a földön csigaként végigcsorgatva, kezek nélkül fókában kúszva is, de be fogunk érni. Mennyi szerelem csírázott ki az elmúlt 37 napban, és mennyinek taposta le első…..
tomhardynészonja 2019.10.08 16:01:38
Tökéletes! <3 <3 <3
*****
- Barátot jöttem keresni, nem barátnőt. Pontosabban az igaz szerelmet. Esetleg, ha úgy adódna, tudnál nyitni felém? Mert én úgy érzem, nagyon szívesen nyit(nám szét a lábaim)nék feléd. Kommunikáció-média szakon szereztem a diplomámat, nekem nagyon fontos a belső kisugárzás. Én sem azért sugárzom ennyire, mert dögös vagyok, jók a melleim, kőkemény a popsim, és 1,5 órát dolgoztak a sminkemen, hanem mert BELÜL IS SZÉP VAGYOK. Nekem nem a külseje számít egy férfinak elsősorban, hanem a humora, a kedvessége. Tudok bújós kiscica, de vadmacska is lenni. Egyetlen rossz tulajdonságom, hogy túl odaadó vagyok, ezért sokan kihasználnának. De szerencsére okos vagyok, átlátok a szitán. Nem a pénz miatt jöttem, az a legkevesebb. Én egy olyan pasira vágyom, aki nagybetűs. Tiszteljen, és ne akarjon uralkodni rajtam. Hobbim a műkörömépítés, színházba járás, szolárium. Szeretek jókat enni, és nagyon fontos számomra, hogy páromnak is ugyanolyan fontos legyen a klímavédelem, mint nekem. És, most te is mesélj magadról!
- Figyi, te egy nagyon aranyos, kedves, okos lány vagy, átjön az intelligenciád mindenhol. De nekem Karola a legfontosabb, őt szeretem. Vele tudom elképzelni az életemet. Ha kimegyünk, a nyereményből befektetünk valami jó üzletbe, összeházasodunk, és boldogan élünk az 5 gyerekkel. Szóval bocsi, de tipli van.
- Megértelek. Azért remélem nem fogja kikaparni a szemedet, csak mert legalább 2-szer elmosolyodtál, és megfogtam a karod, he-he-he-he.
-Ja, neeeeeeem, he-he-he-he. Nem hiszem. Illetve azt biztos nem. Szememet nem. Esetleg nyakamat, hátamat, he-he-he.
tomhardynészonja 2019.10.09 10:46:40
@SD9: tényleg, a sarokRESZELÉS! Nem csak kenegette, masszírozta neki a háztartásbeli, de csiszatolta a kérget, hogy kidagadtak kézfején az erek.

A ciprusi napfényben csak úgy szálltak Erikem elhalt hámsejtjei, mint a cseresznyevirág szirmok tavasszal :)))) Fetrengek. Elképzeltem magam, hogy én vagyok az a nő, aki Erikem párja odabent, és Lali kiadja az ukázt: "kényeztesd a pasidat 1 órán keresztül, add meg neki, amire hetek óta vágyik!" Mire az én félistenem odadugja bájos orcámba az ork talpat, hogy "nesze szerelmem, reszejjé, de mintha nem lenne holnap! Sima legyen, mint a segged!" Én meg letérdelek, és a smirglivel dörzsölgetem neki. Hát ott hányom el magam sugárban, majd zokogva borulok Nemkatona ölébe. A szőrtelenítésnél már tényleg csak a bőrkeményedés reszelés romantikusabb, rögtön a pattanásnyomkodás után.
Zsanér elemzi a tegnap este és a homályos jövő kapcsolatának összefüggéseit, lehet hogy ebből lesz valami, de még az is lehet, hogy nem, lehet hogy van más Bencén kívül, de nem tudja biztosan, egyébként nyilván fontos, hogy valaki jó ember-e, vagy egy gerinctelen patkány féreg, aki az első adandó…..
tomhardynészonja 2019.10.07 13:23:48
Kellemes hétfő délutánt mindenkinek!

Volt már szó róla, hogy Zsófinál teljesen kiégett a viccrelé? Amikor Tíci visszajött Lunácska privát búcsúzása után, én bebújtam az ágy alá, és csak onnan mertem nézni, mi fog történni. Zsófi pillantása bekerült a "top10 gyilkos tekintet" válogatásba. Azon gondolkodtam, ha utánuk megy, és meglátta volna, amint párja és Luna összeölelkeznek, be kellett-e volna avatkozni a biztonsági őröknek? Szálanként tépte volna ki mindkettő haját. Nyilván fiatalon hevesebbek az érzelmek, és a féltékenységet is nehezebb legyűrni. Zsófi birtoklási vágya ettől függetlenül beteges, Tíci pedig lassan olyan frusztrálttá válik, hogy nyári szellőtől epilepsziás rohamot kap. Sajnálom, hogy Erikem<3 <3 <3 nem mozdítható a Szigony utcai háztartásbeli alkesz mellől. Károlina szerintem egy fatiplitől sajátított el tárgyalási technikáját: ordítok=igazam van, támadok=igazam van, kinyitom a számat=igazam van. Kívülről szemlélve igen méltatlan kapcsolatnak tűnik az övék. Pannácskáék bimbózó szerelmét én is szívesebben nézném többet, és az új lány - Bence romantikázást is.
Ettől függetlenül én már nyertem, hiszen megismertelek benneteket. Nem a pénz a lényeg, hanem a belső értékek. Igyekeztem nyitni mindenki felé (engem minősít, hogy széttárt lábakra asszociálok), kívánom, hogy találja meg mindenki a boldogságot.
Elég lassan indul a rész, még ott tartunk, hogy Karó nem érti, miért baj az, hogy seggeket fogdos bekötött szemmel. Le kell ülni és megbeszélni higgadtan, így is lesz és gyerekek, a műsor első őszinte bocsánatkérése megszületik, Karó részéről. Nem tudta, hogy Eriknek ez rosszul eshet, itt már csak…..
Bele is csöppenünk Zsófi és TC békülésébe. Nyilván ennyi pénzért Zsófi el tudja viselni a bocsánatkérést. Az egész jelenségből a legizgibb rész ez az alul kabrió top:..
tomhardynészonja 2019.10.05 11:28:00
Szép napot kívánok!

Ez a poszt is csodálatos lett, még magasabbra tette a hogyvoltos lécet. Már, ha ez egyáltalán lehetséges ♡♡♡.
Egy rugóra jár az agyam a legtöbb kommentelővel. Továbbá szeretnék egy olyan pólót, amin Tibi a piknikkosárkával kezében készülődik a romantikus, medence melletti fetrengésre. Úgy szórta szét a pokrócon az eszmei értéküket tekintve megfizethetetlen, védett virágokat, mintha nem lenne holnap. Valamint meghatódva olvasgatnám a "Tibi féle bullshitek naplemente nézegetéshez" c. közhelygyűjteményt. Szinte látom, amint Helga fejében cikáznak a gondolatok, lenne-e esély párját anyagi veszteség nélkül lecserélni. Valószínűleg a bőgésnél szembesült először a felismeréssel, hogy ráb@szott a sompolygásra. Katona és Panna cukikák voltak, valóban kilógnak a sorból azzal is, hogy képesek normális kommunikációra. A chipanddale show picit kínos volt, de igyekeztek kihozni belőle a maximumot. Károlina és Erikem ♡♡♡ tüzijáték alatti csókjánál 100-as zsepit sírtam tele. Károlina kifordított magyarázkodásával tele a hócipőm, mely szerint azért paraszt gyakran, mert fontos neki Erikem ♡♡♡. Nyilván "odakint" nyomban működésképtelenné válik ez a kényszer szülte "szerelem". Luna és Pilincka Rambo felejthetően unalmasak, ahogy a kiégett sorozatszínészre hajazó Norbi. Nem is értem, Zsanka mit lát benne, de hát ilyen az ízlése. A fekete özvegy úgy oltogatta a szöszit, mintha ő lenne az anyósjelölt :) Meg is lett az eredménye, Bence jön neki 1-gyel:) Tíciék látványosan rákapcsoltak. Az "egy csapat, egy cél!", coca-colás meetingen ismételgetett szlogent hajtogatva próbálják emlékeztetni magukat, miért is jöttek. Ékszer ártatlan, tiszta szívvel csurig töltött szerelme kelyhén viszont menten apró repedés keletkezett, mikor Rajmi saját nevét felmutatva vigyorgott, a ki hajlamosabb a félrekúrásra? kérdésnél. Hogy ő most komolyan ezt érdemli, burokban nevelkedett tündérkirálynő létére? Izgatottan várom az új lány érkezése nyomán keletkezett hullámok fodrozódását, a szerelem tengerében.
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
tomhardynészonja 2019.10.04 10:27:12
@Caligula lova: <3<3<3 (facebookon, tumblr-ön továbbra is hellyel-közzel, de aktív vagyok)
tomhardynészonja 2019.10.04 10:29:46
@lilalibaluna: kb:) Hát tényleg elég nyögve-nyelősen bontakozik ki ez a (kamu)szerelem. Szerintem amúgy a szerkesztők olvassák a hogyvoltot meg a kommenteket, mert Helga egyre jobban sodródik Erikem <3<3<3 karjaiba.
tomhardynészonja 2019.10.04 15:30:29
@Caligula lova: én pedig boldogan locsolom a táptalajt hozzá! (Blog üzenetben elküldöm. Ha itt, egy több tízezres követői táborral rendelkező oldalon reklámoznám magam, 1000 év bannolást, valamint olyan oltássorozatot kapnék, mintha Zsófi szeme láttára, vihogva préselném melleimet Tíci karjaihoz)
Ma kéne edzenem - szól Helga, hogy Tibi figyelmét magára vonja - ma fogok edzeni - javítja magát azonnal érezve a rosszalló levegővételt. Ettől Tibi kap is egy érzelmi flow-t, amitől ilyeneket bír mondani, hogy vibrál, meg hogy oficális pár. Lényeg a lényeg, nagyon kajli lett Helgába, aki ezt…..
tomhardynészonja 2019.10.04 12:33:37
Kellemes napot mindenkinek! Viharban született sajnos előszeretettel használja a "legjobb védekezés a támadás" lapot. "Minél hangosabban ordítok, annál inkább igazam van." - gondolta, miközben a magassarkút átcserélte flip-flopra, hogy sörikétől ködös tekintettel hallgassa kockás inges, Pilincka Rambó udvarlási kísérletét. Zártszájas Zsófinak saját ötlete volt vajon, hogy ezt a kuka tetejére kib@aszott, leharcolt barbie baba pink árnyalatú rúzst tette fel magának? Csóri Tícin tisztán látszik, hogy fogait összeszorítva, ökölbe szorított kezekkel már csak a 10 millió lebeg lelki szemei előtt, mikor a fekete özvegy alázza. Amúgy Dajana szerintem döbbenetesen jól nézett ki a tegnapi kiszavazásán. Kár érte, hogy egy elviselhetetlen, ostoba ripacs női szerepbe bújt. A frissen betaperolt katona pedig tényleg kifejezetten üdítő karakter, Erikem <3<3<3 után hajszállal lemaradva lett új kedvencem. Osztozom azok véleményében, akik szerint ízléstelen dolog volt ez a fogdosás. Oké, hogy itt nagyon hangsúlyos a külcsín, de nem lehetett volna szimpla rövid bemutatkozás, pár kérdésre válaszolás után eldönteni, ki kerüljön be? A Nagy Fűtenger Khaleesije pedig ahelyett, hogy örülne a visszatérésének, Erikem <3<3<3 pátyolgatásának, kezdi kritikán alul bután, igazságtalanul játszani a bazári majmot. Nyilván a bezártság, a folyamatosan kamerák kereszttüzében levés is megviseli őket, de hát ilyen ez a popszakma. Pannácska ügyesen rávetette magát a lepattanóra, nekem szimpatikus volt, ahogyan a medencében beszélgetett a kiégett sorozatszínésszel. Helgáék humanoid szerelme nem picit hiteltelen, szerintem már azt is elengedték, hogy legalább megjátsszák az egymásra talált pár boldogságát. Kínosan elszájrapuszizgatnak addig, míg Erikem <3<3<3 gyúlékony szívében újból fel nem lobban a tűz, immár Ékszer3, azaz Barackpopójú Helga művésznő iránt. Tibi persze megy a levesbe, Zsani kárörvendően dörzsölgeti a tenyerét, és viccesen "találd meg a szerelmet odakint te köcsög f@szfej!" mondat kíséretében csukja be mögötte az ajtót. Viharban született összeszűri a levet Pilincka Rambóval, természetesen úgy fogja beállítani az egészet, mintha Erikem <3<3<3 lenne a hibás, amiért más karjaiba kergette az őrült féltékenykedéssel. A katona Zsanikával jön össze, mert addig meregeti rá melegbarna szemeit, míg Zsanika elolvadó mosollyal keni be a pingpongasztal méretű hátat. Ez ilyen női megérzés spoiler volt.
Harry Potter magyar hagnja már 29 napja narrálja ezt a fost műsort, de még mindig nem tudja megunni a hajnali napsütésben teraszon pucsító párkereső punettik látványát. Ezt ő maga mondja így, jó, nem pont ezekkel a szavakkal. Mindegy, nézzük is meg, de veszettül hirtelen, hogy milyen nagy szerelmek…..
tomhardynészonja 2019.10.01 14:44:07
Jaj nekem, Károlina, hát mi van veled? Szinte megsajnáltam, ahogy a csillogós körmű, idegtől remegő kezeivel Erik mellkasa előtt gesztikulált. Erik előtt le a kalappal végtelen türelméért (is). Már akkor is csodáltam, mikor Alexát a duettes feladatnál nem küldte el halál f@szára, amiért az cserbenhagyta, rosszkedvre való hivatkozással. Rajmi arca szórakoztató tanulmány volt, mikor Ékszer benyögte, hogy hasi görcsei vannak, úgyhogy romantikus összebújás a szerelmi fészekben ugrott. Szegény mellette ülő meleg srác is csak kamillázott, meg hajlítgatta a csuklóját zavartan, hogy ez most komoly? Nehezen vette a lapot, hogy illene magukra hagyni a konfliktus helyzetbe került fiatalokat. Tibinek úgy tűnik kitolódik a menzesze, lassan napfénnyel, vízzel, árnyékkal is baja lesz. Afrikában éheznek, ez meg búval b@szott képpel fetreng egyik sarokból a másikba, holott ELVILEG épp szerelembe tudna esni. Milyen a hangulata, mikor nem rínak utána kórusban a leányok? Helga megint előre beszedte a heti xanax adagját, imádom azt a végtelen nyugalmat, ami most belőle árad. Tökéletes kontraszt volt az idegbe' vágódott Károlina kirohanása háttereként. Dajana is megemeltethetné a a nyugtató mennyiséget, mert kezd egy mániás depressziósra hasonlítani, pedig új hús. Hol idétlenül vihogva nyargalászik meg flörtöl, hol bőg, hol állva tapsikol, hol szende szűzként térgyepel a mű banánfa előtt, a Megváltóhoz fohászkodva. Arcocskáját is kikezdte a stressz, pattanások csúfítják el, mint Rajmi homlokát. Vagy az a rendszeres nemi élet hiánya miatt van? 10 tonna sminkcucc között lehetne pár fiola arctisztító tonik, ilyesmi... Zsani cuki, hogy fülig érő szájjal nyugtázta a kopasz közeledését, és próbálja a játékot élvezni. Alexa kezd beleolvadni a környezetébe, Norbi dögunalom, Lunácska olyan, mint egy sértődött gyerek, akinek nem vették meg a hello kittys gumiklumpát. Zsófi-Tíci engem beszürkülő házaspárra emlékeztetnek, akik a párterápia után megpróbálják néha romantikus rózsaszirom szórással, új kombiné vásárlással feldobni a nemi életüket, de igazából már csak a közös vagyon miatt vannak együtt. Klasszikus biztonsági játék. Erik mellé mindenképp magamat tudnám elképzelni. Vinnék neki ágyba reggelit, kézen fogva andalognánk, bekenném a hátát, masszíroznám, megnevettetném, ha szomorú lenne, lecsókolnám könnyeit, és kárörvendő képpel stírölném Ékszer arcát, mikor rádöbben, hogy elb@szta. Mondjuk nem tudom mivel bámészkodnék, mert Károlina valószínűleg még azelőtt kikaparná a szemeimet, mielőtt karomat hátamba szúrja, és bedob a Napba:)
Szeretnék a legfrissebb adás hogyvoltozása előtt 2 perc türelmi időt kérni, amíg kidühöngöm magam. Tudom, hogy nem újdonság, és csak én kapcsolódtam be későn ebbe a műsorba, de beszéljünk csak róla, hogy mi a lónak a bánatos fasza volt ez a csütörtöki párválasztás?! Gondolom, ez az eredeti…..
tomhardynészonja 2019.09.29 15:56:48
Imádtam Alexa és Tíci "kommunikációját", melyet alig átpofozva át is mentenék a készülő romantikus regényembe:
A: már, hogy így izé, amit mondtál, akkor azt komolyan mondtad?
T: ööö...mire gondolsz?
A (tapógatózik a fejében szavak után, de csak sötét mocsárszerű, iszamlós valamiben tapkod): hát, tudod... hogy izé, hogy amikor, hogy így én neked...
T (jobb szemmel tikkel, bal szemmel hunyorog): ja, hogy így...figyelj, hát az az izé ami megvan, az van. Amit mondtam, megmondtam. De hogy így a Gazdámmal... izé, Zsófival most így mink együtt, szóval...
A (hogy mi a fasz??): ühüm, ühüm...
T (rémülten néz mindenfelé, nehogy a Gazdi hirtelen felbukkanjon a semmiből, mert akkor neki reszeltek): örülök, hogy ezt így megdumáltuk, akkor nekem mennem kell.
A (hogy mi a fasz??): ühüm, ühüm...

Tibi: remélem hamarosan lapátra kerül, mert ultra gáz ebben a menstruáló, álszent, elkényeztetett picsa szerepben. Rajmi: Ékszerrel kézenfogva irány a reptér, megérdemlik egymást. Erik: ♡♡♡ Agyfaszt kaptam tőle, míg Ékszer nyomában lihegett, de most ő a legszimpibb arc. A legrosszabbat hozta ki belőle a hirtelen fellobbant, korábbi szerelme. Karola: a fehér, piacra járós szandijával büntetni lehetne, titokzoknival és banyatankkal tovább fokozhatná a hatást. Erik benntartása miatt viszont ♡♡♡ Tíci: Gazdival kézenfogva haza. Milán(ó): nagyon ne pakoljon ki, nem is tudom, hogy viccesebb, vagy szánalmasabb-e a csajozós dumája. Luna: egyelőre dögunalom. Zsani: ♡♡♡ A "Tibi kapja be" mondatáért +10 pont. Egy jófej pasi ki tudna belőle hozni sok szórakoztató, romantikus jelenetet szerintem. Helga: ameddig menstruáló Tibinek akar megfelelni, addig attól tartok, cenzúrázni fogja a saját viselkedését, és elnyomja a szórakoztató énjét.
A reggelt máris Rajmi és Andika bimbódzásának szenteljük, Erik visszafogottan örül a galambok boldogságának. Helga szerint Rajmi az első adandó alkalommal átbassza majd Andikát, aki szerint nem lesz itt baj, mert ez most közte és Rajmi között real love, nem valami taktikai masterplan egy…..
Mutatom a cím magyarázatot: http://hataratkelo.com/vilag-egyik-legzsufoltabb-tengerpartja/#prettyPhoto/0/  Idén augusztus 3. hetében ismét, 14. alkalommal kedvenc szigetemen nyaraltam egy hetet. Azaz csak volna, nyaraltam volna. Ennek kapcsán gondolkodtam el magamon, az embereken és a nyaralási,…..
tomhardynészonja 2019.09.12 15:59:21
Nekem anno Jorgos Travel által szervezett utazással volt igen kellemetlen tapasztalatom. Mi voltunk az utolsó csoport, akik az iroda csődje előtt még viszonylag időben (tervezetthez képest 10 órával később induló repülőre feljutva) érkeztek haza. Korfun, az Aristidis apartman nevű lepukkant épületben volt a szállásunk, valami szennyvízcsatorna közelében. Mikor megérkeztünk, szörnyülködve kérdeztük, mi ez a szag, mire a telepített idegenvezető: "Ó, ez semmi, mindjárt elmúlik, csak most szivattyúztak a közelben." 14 napon keresztül élvezhettük. A zuhanyzót csak 1 flakon domestos kiöntése után, papucsban mertük használni, az idegenvezető végig ugyanazzal az unott fejjel szart bármilyen panaszunkra. Szerencsére alig tartózkodtunk a szálláson, mentünk a szigeten mindenfelé, mint a bolygó hollandi:) Akik kiszámolt pénzzel érkeztek, és nem volt lehetőségük kocsibérlésre, eret vágtak magukon, mikor meglátták a valóságban a "strandot, ami 50 méterre található a szállástól". A forgalmas úton átkelve le a betonlépcsőn egy keskeny, homokos csíkra, amin egy 140x70-es törölköző csak keresztben fért el, mert a lábadat már nyaldosták a hullámok. Itt szorongott egymás szájába lógva csillió ember. Hozzá kell tegyem, hogy autóba ülve, felfedezve a szigetet, találtunk olyan kristálytiszta vizű, gyönyörű, kavicsos partot is, ahol 4-en voltunk egész nap. Délben megjelent egy fiatal srác, beszedte a napernyő, nyugágy bérleti díjat, és ment is el. Legújabb úti célom Izland, de oda még kell egy kicsit spórolni, ha nem szeretnék parkban, padon aludni:)
tomhardynészonja 2019.09.17 20:01:07
@Daenerys Targaryen: köszönöm a jótanácsot, eszembe vésem. Bár már holnap indulhatnék.
tomhardynészonja 2019.09.17 20:04:37
@szociál: "Róma...gondolák..."
(Üvegtigris2)
asikerutjain Miért 2019.09.15 21:36:14
Te sosem gondolkodtál még azon, hogy mi lett volna, ha nem most, hanem akkor találkozunk, hanem akkor, amikor még nem ismerted Anitát, a feleséged?-fordultam a mellettem heverőhöz.  Nem, sosem....vagy kellett volna...?-felelte, miközben a plafont nézte...vagy most arra gondolsz, hogy..? Igen,…..
…..ha már belevesztünk a pirula áradatba, nem maradjon  ki a címbéli se… Kicsit kikapcsolódtam mostanság és hagytam, hogy a gondolataim oda repkedjenek, ahová csak akarnak, hátha valahol megpihennek, amiről írni szeretnék. Így aztán sétáltam, sétáltam, egy kis dombra lecsücsültem, csüccs….és…..
Dekódolok: Ez egy szomorú és dühös írásmű azért, amit elvettek. Rekviem az én olvasatomban. Tőlem és még több százezer embertől. Valamint parabola is, tanmese. Mindazok számára, akik híján vannak a történelmi műveltségnek és a szükséges belátási képességnek. A…..
Kedvenc vendégírónk, Tomhardynészonja újabb posztját adta nekünk ajándékba, köszönjük neki :) Bodor Diát egyszerű, de nagyon jólelkű asszonyként ismerte mindenki. Férje 1990 karácsonyán hagyta el őt, valamint két leánygyermeküket egy butikosnő miatt. Dia nem szomorkodott…..
tomhardynészonja 2019.03.05 15:20:38
@Womb Raider: hajrá Szoci és a tjúk ól műértő olvasói, bátorító közössége! <3
tomhardynészonja 2019.03.06 10:45:02
@Mia and me: <3
Álmodozni jó!
tomhardynészonja 2019.03.06 10:46:08
@God Harald: <3 Köszönöm!

:) Nem, az valóban nem játék.
asikerutjain Évfordulo 2019.02.08 20:25:38
A napsugarai lágyan simogatták eldobott testünk, mely alig félperce bontakozott ki az ölelésböl és most pihenésre vágyva várakozott a kanapén, amely mindig is kicsi volt kettönknek, de ezen véleményemet mindig figyelmen kivül hagyta az én hercegem..igaz azt sem szerette  ha hercegemnek hívtam, mert…..
tomhardynészonja 2019.02.12 09:34:56
Minap megnéztem a Bakancslista című filmet, de már legalább negyedszer, és nem utoljára. Elgondolkodtam rajta, hogy én vajon mit írnék fel egy bakancslistára. És ha felírom, mi az esélye annak, hogy meg is tudom valósítani? A legtöbbhöz kellene egy jótündér keresztanya, na…..
tomhardynészonja 2019.01.24 14:43:41
@szociál: úgy olvastam az 1-est hirtelen, hogy lemenni spárgába:))
(Ahhoz mondjuk sokat kéne nyújtanod, és nem csak az idegeimet, HAHAHAHAHAHA:)))))))))))))))))

Komolyra fordítva. Az én bakancslistám igen egyszerű: írni egy nagyon nagyon sikeres könyvet, aztán a bevételből, jogdíjakból, megfilmesítés jogdíjából beutazni az egész világot.