Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ágnes!

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár hétköznapi értelemben az a fogyasztó, aki megvásárol egy terméket, nem árt tudni, hogy a fogyasztóvédelmi törvény szemében a fogyasztó veretes fogalmazással: természetes személy, magyarul nem vállalkozás, így a céges vásárlásokra nem vonatkozik a szigorúbb, a fogyasztókat jobban védő…..
Ágnes! 2017.09.08 14:15:24
@Peetee: Hm. Nem vertek át, hanem jogtalanul jártak el. Legalább a posztomat olvastad volna végig, és azt, hogy miért tettem közzé. Veled szemben, Én a Te racionalitásod nem véleményezem... ez már gyerekes vívás.. Egy biztos, a jog az Én oldalamon áll, és ha arra kerül a sor, nálam az igazság.
Csak mások okuljanak, hogy ne kelljen ügyvédig eljutniuk. Ez a cél!!!!!
Ágnes! 2017.09.08 17:53:19
@Xezs6: Ismertem szolgáltatásaikat, és vártam tőlük ezt. Más hasonló szolgáltatást nyújtó cég is próbálkozik telefonon, faxon, minden formában.
Ezért kezdtem úgy.. a telemarketinget büntetném, mert kimeríti a zaklatás fogalmát, arról nem beszélve, hogy az élet minden területéről hány, tényleg link telefonmegkeresés van, beleértve az adomány gyűjtőket is. Róluk nem gondoltam, mert a hozzájuk hasonló cégnek igen tisztességes ASZF-je van, nem átverésen és lehúzáson alapul.
Általában, mielőtt elkezdenék, szoktam mondani, hogy köszönöm nem kérem, és jön a kérdés.. MIÉRT? meg hallgassam végig, stb.. elköszöntem, és letettem a telefont. Volt olyan, aki azonnal újrahívott, újra próbálkozott, és a nemre még neki állt feljebb.
Legközelebb én kezdem majd el: meghalt, nincs, nem is lesz, külföldön van... stb, és 1 percig sem fogok meghallgatni senkit.
Csak az a baj, hogy az ilyen Verlagféle gátlástalan cégek azok renoméját is rongálják, akik tisztességesek.
Lehet az is, ha olyan valaki telefonál, mint Verlag, és tisztességes, megmondom nekik, hogy köszönjék meg Verlagnak, hogy sem én, és remélem más sem áll szóba velük.
Ja, ma kaptam postán a 2-ik felszólító levelet :) Sokba fog ez nekik kerülni.
Ágnes! 2017.09.08 22:35:28
@Xezs6: Hát abban igazad van, hogy akár tisztességes, akár nem tisztességes a szolgáltatást kínáló cég szerződése, vagy ASZF-je, én soha többet nem kezdek semmilyen formában velük, a telefonon meg letagadom saját magam, még azt is hogy találkoztam volna magammal valaha az életben, és a 4.-ik dimenzióból fogom figyelni az eseményeket.

Viszont egy jó dolog. A második felszólítóra ismét elgurult a gyógyszerem, és felhívtam őket telefonon. Megmondtam, amit az ügyvéd mondott az esetről, és a továbbiakról.
A SZÁMLÁT SZTORNÓZTÁK. :)

Köszönöm mindenkinek a pozitív és negatív, illetve hozzáértő és hozzá nem értő kommenteket, hasznos volt ez nekem is, és remélem még nagyon sokaknak.
Köszönöm a Homárnak, hogy közzétette kálváriámat, és kívánom minden posztolónak, hogy sikerüljön a problémájának megoldása.