Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisgekkó

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekszoba Kreatív tojások 2009.04.10 10:15:00
Újabb Martha Stewart ötletek következnek, most nem húsvéti kosarakat készítünk, hanem különleges tojásfestést próbálhatunk ki. Egyszerűnek tűnik mindkettő, holnap próbálom ki, majd lefotózom, ha értékelhető kinézete lesz. Titeket is arra buzdítalak, hogy mindent, amit…..
HUGIPAKK Derű 2008.06.28 20:56:00
3 nap rossz után ma este megtalált a derű. Egy másik blogon találtam jókedvem visszahozóját, de talán nem veszi másolásnak egyik blogkolléga sem, ha a sajátomban is megjelentetem az alábbi videot. Matt, ez a hamisítatlan gépészmérnök-kollégista kinézetű szimpatikus srác…..
Feltorlódtak kicsit a babahordozós posztok, de inkább ne várjunk ezzel sem tovább: újfent egy vendégelőadót kértem fel, hogy a saját szempontjából ismertesse meg velünk a babahordozás szépségeit, illetve mutassa be, mit kell tudni a hordozókendőről, ami a legegyszerűbb és…..
kisgekkó 2008.05.29 23:39:37
Verőfényes tavaszi nap köszöntött ránk a budaörsi Textilpelenkázó- és Babahordozó klub (egyes javaslatok szerint "kendőklub") 4. találkozójának reggelén. Most azt hiszitek, hogy barokkos túlzásba estem, pedig tényleg így volt. Vagy legalábbis 10 után, amikor…..