Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baphomet

81 bejegyzést írt és 293 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat utazva feltűnő, hogy Magyarország wannabe légitársasága elég mostohán bánik a nem A-listás nőkkel, ha azok arra vetemednek, hogy jelentkeznek légiutaskísérőnek. A Wizz-sztyuvik szinte mind 40 alatti, magas, sovány, kifejezetten csinos arcú hölgyek és hozzájuk illő urak. Még elvétve sem látni a…..
baphomet 2018.03.10 11:10:15
@NYJetsTD: Abban az esetben, ha nem lennének rá érvényesek a hatályos jogszabályi előírások. Az a baj ezzel az országgal, hogy elég sokan vélekednek úgy, mint Ön, azaz gondolják, hogy egy magáncég azt csinál, amit akar. A munkavállalók és úgy általában az állampolgárok tájékozatlansága jó táptalaj a munkáltatói visszaélésekhez és a diszkriminációhoz.
baphomet 2018.03.10 12:30:33
@Anikó28: Egyetértek.
baphomet 2018.03.10 12:33:55
@Duplaxiii: Ebben téved. Az esélyegyenlőségről szóló törvény és a munka törvénykönyvének diszkriminációellenes szabályai mindenkire, a magáncégekre is érvényesek. Más kérdés, hogy hogyan lehet ezeknek érvényt szerezni. Pl. úgy, hogy a diszkriminált személy az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz és/vagy bírósághoz fordul. Voltak már ez ügyben combos bírságok és nyertes perek is.
  Szöveges leirat: "Alapvetően az az érzésem, hogy a f****** hagytam magam rábeszélni erre miniszterelnök-jelöltségre, mert sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem. Annyi hatása volt, a PM felment 0%ról 1-re, ennyit tudtunk elérni ezzel. Sokkal beljebb nem vagyunk. Ráadásul nekem van egy fő…..
baphomet 2017.12.10 21:30:05
Kedves Kommentelők! Kedves Olvasók! A blog beszünteti a működését, a legjobb esetben is hosszú időre felfüggeszti. Mindent körbejártunk (közösen), amit tudtunk, és amíg nincsen radikális romlás vagy javulás a magyar égbolton, addig nem érdemes tovább facsarni a narancsot,…..
baphomet 2014.03.31 20:27:40
Manapság egyre divatosabbá válik az a téves nézet, hogy a buzik is emberek, és hogy őket is édesanya szülte. Egyre több meleg bújik elő, vonul fel, aztán még nekik áll feljebb, ha a normális emberek nyíltan lerohadtbuzizzák, ratyizzák vagy köcsögözik őket. Lassan már meg sem lehet rugdosni a buzikat…..
Tüntetni jó. Emeli az adrenalin szintet, letöri a fásultságot, összetartást erősít, erőt demonstrál, hitet ad, megmutatja és versenyezteti az ellenzéki arcokat a saját szűk pártköreiken kívül -- és mellesleg hírértéke van. Más eszközökkel az ellenzéknek esélye sincs úgy…..
baphomet 2013.03.04 00:13:26
@Gamma Leonis: Valahogy így, azzal a leglevésbé sem enyhe különbséggel, hogy az egyik a demokratikus jogállamot lebontotta az utolsó szögig és olyan diktatúrát épített ki, hogy Rákosi elvtárs kiscserkész hozzájuk képest. És kár, hogy nem az elõzõ, mert akkor már vége lenne.
Kettős Mérce Most lemondanék-e? 2013.02.06 16:15:35
Kaufer Virág az LMP volt képviselőjének a Párbeszéd Magyarországért tagjának cikke. Vágó Gábor, egykori képviselőtársam pár napja lemondásra szólította fel a HírTV versus című műsorában azokat, akik kiléptek az LMP-ből és új pártot hoztak létre. Mivel most van az…..
baphomet 2013.02.10 19:10:01
IndiaPass Folytatjuk... 2013.01.30 08:00:00
Drága olvasók! Nos, összeszedtem magam, hogy végre tudjak valami kis magyarázattal szolgálni az utóbbi két hónapos csöndre. Akik olvassák a Facebook oldalunkat, azok már értesülhettek a szomorú tényről, miszerint Jojó es én hazajöttünk, Laci meg maradt. Ezt a döntést több…..
HA MAGYARORSZÁG FASIZÁLÓDIK, AKKOR IZRAEL… ? avagy: Elmélkedés az izraeli választások kapcsán, avagy: egy Magyarországon élő nyugat-európai baloldali zsidó fiatal kérdései az itteni, önmagát baloldaliként definiáló (nem feltétlenül zsidó) értelmiséghez AZ ÉN…..
baphomet 2013.01.27 12:13:19
A magyar politikai kultúra szélsőségesen személyiség- (és nem intézmény-) központú. Nem sokakat érdekel, hogy a társadalom és az állam intézményei hogyan néznek ki, hogy a jognak és a szokásoknak mi volna az optimális konfigurációja a nemzet számára -- ellenben csüggünk a…..
N es L ügynök régóta hárította a természet hívó szavát, de eljött az idő, amikor menni kellett. Hosszú (egy délutános) felkészülés, a vonatkozó szakirodalom gondos (egyáltalán nem) tanulmányozása alapozta meg a kalandot.   N ügynök és L ügynök…..
baphomet 2012.10.12 10:19:43
Drága Naplóm, bolhásan, éhesen, szutykosan, de törve nem. Kőrösi Csoma Sándor nyomait keresve, már második hete egy zanglai kőfejtőben gyűjtögetjük fegyenc küllemű sorstársakkal az épülő szolársuli számára a köveket. A homorú vízmosás falai visszaverik a napsugarakat, a…..
baphomet 2012.09.08 23:17:49
@Pere Viki: Naja, az india svájca :)
Martin Heidegger:  "Vannak dolgok amelyek..." Az egyik Alapító Atya, az Alkotmánybíróság egykori elnöke, a rendszerváltás utáni harmadik köztársasági elnök rendkívül fontos beszédet mondott Aszófőn. Az elnök az alkotmányos jogállam, az európai demokratikus értékek…..
Lámára várva   Kedves Naplóm, lepra van. PC nyelven Hansen-betegség. Couleur locale. Azt mondja a buszpályaudvarhoz vezető úton kihelyezett turistacsalogató, angol nyelvű óriásplakát: „Minden érzéketlen bőrfolt lepra lehet”. Alatta gyorsan vigasszal is szolgál, nehogy az…..
baphomet 2012.08.05 14:28:06
  Jackass, avagy öntökönrúgás haladó mazochistáknak, és még sok más ínyencség következik. Tanácsok az utánunk érkező barátainknak:  1. Manaliban béreljetek kisbuszt, keressetek útitársakat vagy társuljatok be az egyikbe. A 11 személyes Force típusú kisbusz 9 személy…..
  Manali jelentkezik Himachal államból. Dzsulé! Néhány hasznos tanáccsal indítok, hogy az utánunk következő nemzedékeknek jobb legyen:  1. A legesleghamarabb kopjatok le a katasztrófa sújtotta Delhiből. Ha valaki üdülése célpontjaként Delhit jelöli meg a nyári időszakban, azt…..
  A következő tuktukost, autóst, motoroskerekest, bringariksást, aki rám tülköl, azt bizony lekaratézom. Én szóltam.   Az Indira Gandhi reptér parkolójában „földre köpni tilos”, valamint „főzni tilos” tábla, viszont kilométeres a mozgójárda és a szőnyegpadló,…..
Mintegy 50 embert gyanúsítanak bűncselekménnyel a VII. kerületben, amiért egy illegális akció keretében elfoglaltak egy üresen álló belvárosi ingatalant és ott egy szegény sorsú kilakoltatás elött áló asszony számára rendeztek gyűjtést. Az eseményt a Börtön helyett…..
baphomet 2012.05.13 11:22:51
baphomet 2012.05.13 11:24:09
Két hete vártuk ezt, mióta kiderült, hogy Karácsony Gergely megvárja a miniszterelnök válaszát azzal kapcsolatban, hogy „Vannak-e oligarchák a Nemzeti Együttműködés Rendszerében?” Ugyanis ha háromszor nem válaszol a miniszterelnök, negyedszerre kötelezően ott kell…..
  Pál!  Nehéz napjaid vannak, Pál. Az elnöki büszkeség, az emberek által táplált szeretet kellemetlen másolási botrányok miatt véreres. Meg-megélénkülő össztűz ér, bárhová mész, nem lelsz nyugalmat: bántanak.  Tudom, rettenetes kín ez, ilyen időkben…..
baphomet 2012.03.31 11:10:43
@Mr. Waszabi: Pontos, kivéve Gyurcsány megítélését. Az őrültségi és a lopási-herdálási faktor nála sem elenyésző.
Két fontos döntés született ma – és néhány további ezekből következő. Egyrészt Schmitt Pál eldöntötte, hogy nem mond le. Másrészt Orbán Viktor (és a Fidesz) úgy döntött, hogy nem szólítja fel távozásra az államfőt. Egyik döntés sem nevezhető…..
Előre mondjuk, mi ilyen szempontból liberálisak vagyunk, tök menőségnek tartjuk, hogy a parlamentben bárki megélheti a hitét, ennek semmi köze az egyház és az állam szétválasztásához. De. Azért mi még emlékszünk, hogy az Indexet nem odaillő magatartásért csukták ki a…..
Reggel már Laci és Jojó elmentek oviba, mikor látom, hogy a landlord itt settenkedik a kertben. Nehezen viselem, amikor a privát szférámba beletolakodnak, ezért hívtam is Lacit felháborodva, hogy mit képzel magáról emberünk, ráadásul nem is köszön be. Gyanús volt, hogy elkezdtek…..
baphomet 2012.03.18 10:27:59
Szavazzatok! Az első körre itt tudjátok leadni a szavazatotokat: https://www.facebook.com/sajtoszabadsagert/posts/410389842311480 Az első szavazási kör lezárult. Hamarosan publikáljuk a második kör szavazását.Szavazzatok a második körben is!…..
Gerendás Péter zenész, és hozzávetőleg 10 gyermekes apa állítja meg hazánk lakosságának csökkenését. Népességpolitikai Államtitkárként folytatja márciustól a pályáját. „A Ratkó korszakhoz hasonló hullámra számítunk a Péter segítségével. A különbség csak…..
baphomet 2012.03.04 11:55:56