Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doktor faktor

0 bejegyzést írt és 454 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a kibeszélőt nem én vezettem, de ha rajtam múlik, az utolsókat nem is fogom a jövőben sem, mert annak rendes reunion-adásnak kellene lennie, Bencussal, teljes gárdával, ami persze logisztikai rémálom, de úgy az igazi. Ez itt fent egy csoportterápiás beszélgetés, olyan mélyen gyökerező…..
Akkor ugye ott tartottunk, hogy Dávid visszatért a Bayani törzshöz, ahol ő volt az egyetlen, aki nem találkozhatott a hozzátartozójával, hisz a szerkesztők nem sejthették ,hogy ő fog visszatérni a holtak szigetéről. És nincs az a last minute jegy, amivel időben a Fülöp-szigetekre lehetett volna…..
doktor faktor 2018.11.09 21:20:08
@tar: Szerintem nagyon jo inditas, ha ebbol indulunk ki. Ne felejtsuk, hogy akkor az az elso ilyen jatek volt, es hogy R.H. minden letezo szocialis hatranybol indult kb es egymaga ugy jatszott, elokep nelkul, mint a negy magyar evad osszes jatekosa egyutt sem. Hgy a vegen kiknek a szavazatat huzta be, akik mely kezdeti ellenerzeseik ellenere lettek szovetsegesei. Ez az indulas kellett ahhoz, hogy aztan kitermelje a szeria kesobb azokat a karaktereket, akiknek szobrot kene allitani. Hozongunk mi most itt, de valojaban abbol latszik mekkora szar ez az itteni verzio, hogy ott verbeli rohadekok jatszottak annyira brilliansan, hogy az ember nem tehette meg, hogy ne ugy gondolja teljes lelkesedessel, hogy ha van igazasag a vilagon, akkor ennek a satanfattyanak kell megnyernie.
doktor faktor 2018.11.09 21:23:04
@perszepolisz: Jo, hat akkor mar Boston Rob forever, szoval, bar van nehany(!!!) harmatos evad, de azert nagyon nem lehet mellenyulni. Ahogy haladunk elore idoben, egyre szinesebbszagosabb, ahogy no az ingerkuszob, ezert szoktam a kb sorrendiseget javasolni, de nagyon nem lehet mellenyulni. Az Africa evad nekem kicsit mellekvagany volt pl.
Robi távozása után tehát immáron már csak Fanni, AlexaSándor, és - Bruti tökéletes névválasztását elirigyelve - Bumbi szotyizgatnak a parton, Bumbi levelet hoz, gratula a top 3-nak, kapnak vacsit, amit maguknak kell megfőzniük, de kivételesen most nem AlexaSándor féle esőkabátos banán és rizs babbal…..
doktor faktor 2018.11.09 09:58:59
@lac64: Nyiiiilvan, erre @sixx nem kerdezhet ra a kibeszeloben, hanem mjd maszatolnak valamit, hogy ez is mar fel eve direkt igy lett kitalalva, a kialakitast meg rosszul latjuk. :D
doktor faktor 2018.11.09 10:00:34
@lac64: Az a baj, hogy ezt tovabbgondolva, igazan ellenorizhetetlen, hogy az a rud egy icipicivel konnyebb, a masik egy picivel nehezebb, boven eleg az, ezt kenytelenek vagyunk bemondasra elhinni. Csak ugye, ezek utan eleg nehez.
doktor faktor 2018.11.09 10:22:04
@Lynette21: Jatenyleg...
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort? Úgy gondolom, hogy fizikailag fel lehet készülni a játékra, mentálisan jelent kihívást. Nagyon nehéz idegen emberekkel együtt élni, meg kell nekik felelned, elvárásokat kell teljesítened. Valamilyen szinten a barátaiddá válnak, de…..
Bayani törzs 37. nap. Robi lógó orral sétál a fövenyen, én sem a vjú, sem a tenger, sem a jó idő nem vigasztalhatja szörnyen háborgó lelkit. Emberünknek komoly lelkiismeretfulladása van, ennek megfelelően szól Tominak, hogy beszélniük kell. Ez a szigeten sosem jelent jót, főleg, ha a nagy igazmondó…..
doktor faktor 2018.11.08 05:31:51
@Timi1983: Helyesbitek: Egy komplex (bar puzzle, logikai feladat ebben sincs, tajekozodasban meg a nok bizpnyitottan gyengebbek.. az erosok szamtalan elonyt -nem is elonyt: lehetosget - kapnak a jatek soran, az okosok minimalisat)
+ egy eros es kitarto ferfira szabott (Tamas eddig minden ilyet bukott, marad David), tarts ellen a gerendanak a sajat sulyoddal feladat.
doktor faktor 2018.11.08 09:30:49
@csillagporszem: Nagyon keves olyan evad volt szerintem, ahol ne lettek volna zsenialis karakterek. Es nem egy-ket futottak meg kategoriaju. Szerintem tenyleg nagyon jol kasztingolnak, es nem hinnem, hogy ez penzkerdes. Ebben mondjuk en latok fejlodest itthon. Amit nem ertek, azok a feladasok, ami egy elore jol bejelezheto tendencia. Bar ebbol is kevesebb volt iden.
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort? Mentálisan jelentett nehézséget a játék, leginkább akkor, amikor a Holtak Szigetén töltöttem egyedül két napot. Nagyon megviselt a társaság és az étel hiánya. Mi volt a legnagyobb hiba, amit elkövettél? Nem…..
Fanni törzsitanács-elemzésével nyitunk, és a rövid összefoglalót – mindig megbeszélünk valamit, aztán még véletlenül sem úgy lesz – követően rögtön ki is bukik belőle a számára legnyomasztóbb újdonság: Csak ez nem szokott lenni, hogy fogalmam se legyen semmiről. Most tényleg nincs, meg a…..
doktor faktor 2018.11.06 20:22:56
@csillagporszem: Szerintem David nagy eselyes, ha visszajut, kemenyen melozott ezen a holtaknal is. Plusz en teljesen szubjektiv valamiert R.K. reakcioibol arra tippelek, hogy David ment vissza es meg is nyerte ( csakugy, mint a tavalyi holtaktol visszatero). Ha igy van, remelem, elgondolkodnak azon, miert hulye otlet ez a holtak szigete nevu csapatepito trening a kiesetteknek ahelyett, hogy szepen ulnenek a tanacsokon es kamllaznanak.
doktor faktor 2018.11.06 20:24:24
@Berborosz: Igen, en nagyon birtam Robit, es sajnaltam, mikor elsore kiesett, de igy tisztabb volt. A maradek haromnak mar mind jo szivvel odaadnam. A holtaknak nem.
doktor faktor 2018.11.07 11:47:12
@Berborosz: Enyem: David ne nyerjen, lany nyerjen, Szandra nyerjen
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort?Számomra mindenképpen mentálisan volt nehéz a játék. Ez ugyanis nem a fizikai felkészültségről szól, hanem arról, hogy miként építesz szociális kapcsolatokat, miként tudod irányítani az embereket. A család hiánya…..
Fanni büszkébben viseli a védelmi nyakéket, mint instaceleb a kölcsöngyémántokat. Jól áll neki, nem vitás, sőt, Robi megfigyelte, hogy a hónaljszőréhez is passzol. A lány olyan boldog, hogy még ezt az észrevételt is őszinte kacajjal fogadja ahelyett, hogy letolná a láncot  Robi vicces kis torkán.…..
doktor faktor 2018.11.05 20:27:51
@perszepolisz: En nagyon drukkolok Szandranak, de kicsit attol felek, hogy beut az, hogy no a nonek farkasa, es elobb harapna le a nyelvet pl ez a ket banya, mint ma lattuk, mint hogy egy masik nonek szavazatot adjon, mert keptelen beismerni, hogy okosabb, kitartobb es esetleg ugyesebb is volt naluk, hallhattuk ma, az biztos csak a szep mosolya miatt van. (en amugy birom Verat es Norit is, a jelensegrol irtam altalanosan, aminek ez a mai szep peldaja volt)
doktor faktor 2018.11.05 20:36:02
@Kamiko555: De Szandra x alkalommal tok korrekten kommunikalta a kameraba, hogy egy Gabor felet az elso ugatasnal hagy fakepnel a valosagban. Latta a hibait, es elviselte, mert tamaszkodni tudott ra. Masok nem nagyon sorjaztak. Azt is regota mondogatja, hogy taktikai szempontbol a leheto legjobb dolog a legnepszerutlenebb emberrel segiteni egymast. Azt is mondta, hogy azhal, hogy ezt a Gabort a dontobe szlogent elhintette, egyszersmind ugye nem csak a nepszerutlen karakert, hanem a sajat szovetsegeset is bevedte. Mindemellett vegig probalt Gaborral kedves lenni, kulturaltan turte a parasztsagait es szerintem korrekten viselkedett vele. Nelkule Gabor nagyon egyedul lett volna es ra idorol-idore tamaszkodhatott. Minden osszeveszesukben Gabor volt, aki baromira messzire ment es utana is tul tudott ezeken lepni, latta, hogy ez most egy zart helyzet. Nekem epp amiatt nagyon szimpatikus, ahogy ezt kezelte.
Elég nehéz eldönteni, hogy Beni a kibeszélőben is csak szopatta-e az embereket, vagy valóban ennyire nem foglalkozott a játékkal - illetve fogalalkozott ő, csak nem úgy, mint mások. Rubin Kristóf a döntőbe várta Benit, én meg másik vendégemet, Emesét, de hát az élet nem habostorta. Az utolsó…..
doktor faktor 2018.11.03 17:51:28
@mentolos lecsó: Nekem tetszik Gabor es David jateka, hozzateszem, hogy aaaannyira kispalyasok, es leginkabb a sajat zsneialitasuktol elveznek a gatyajukba ok maguk, foleg Gabor, kulonben birna tartani a szajat es nem azzal kezdene a cimbije kihult teteme felett, hogy kitalalja az egesz trukkozesuket, mert a survivorben a tudas, amit megtartasz magadnak hatalom, onceluan hulyeseg osztogatni. Szamomra egyedul Gabor nem elfogadhato es o sem a jateka miatt, hanem ahogy a nokkel ugat, az tulmegy a minositett verbalis agresszio hataran. Amugy kellenek az ilyen jatekosok es karakterek. Es Gabort a tobbiek sem a kavarasai miatt ruhellik, hanem a stilusa miatt, ahogy beszel veluk, minden logikat nelkulozve tamad barkire es ugat veluk izombol.
Az óriási drámát, hogy Dávid és Dr. Csöcsi Alexandra párbajoztak, jól meg kellett beszélgetni a tábortűz tövében. Tomi el is kezdte magyarázni, hogy azért szavazott így, merugye Dávidtól kapott egy gesztust, hogy elolvashatta a családjától kapott levelet. Mármint azt, ami a saját családja küldött…..
doktor faktor 2018.11.03 08:24:59
@Sanda.Ipse: Jo, de ez megint a kasztinghoz visz vissza. O jelentkezett, bevalogatta valaki, valamilyen koncepcio alapjan, hulye lett volna nem elmenni. Kellenek toltelekkarakterek is, meg a kiesettekrol nem is tudhatjuk, mi lett volna beloluk a vegere, lasd Emese, vagy Fanni, akik azert csak beszalltak a jatekba egyeniben. A tiobbiekbol nem lathattuk, mi lett volna.
doktor faktor 2018.11.03 15:36:47
doktor faktor 2018.11.03 16:24:44
@tar: Szerintem kellenek a Verafele jatekosok is, es van helyuk, mega tobbi agyatlannak is (oke, a ket perc alatt feladosokat nem tudom megerteni, minek raktak be). Kell egy dinamika, nem lehet mindenki szuperoptimalis karakter, ami amugy nyilvan nincs is. Szerintem Vera kiraly volt, nezd meg, most is beszelunk rola, raadasul nem is total lefutott, hogy visszakerul-e. Az idei kaszting szerintem fenyevekkel jobb, mint a tavalyi. ( csak meg igy is vannak ertelmezhetetlen dolgol, azt meg senki be n beszeli nekem, hogy _nulla_ szerkesztoi belenyulas van a tortenetbe)
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort? Az 1 héttel későbbi játékba kerülésem, és a korom miatt annyi ellenérzést kaptam, amire nem voltam felkészülve. Ez szinte leszedált a játékok alatt, amiket csak játszottam, nem versenyeztem. Ezt nagyon bánom, mert…..
  Olvastam ám a múltkori kommenteket, hogy "több volt" a múltkori epizódban. Megnéztem még egyszer és az a véleményem, hogy nem. De, ha én lennék Beni, akkor azt mondanám, hogy igen, lehetséges, hogy volt benne több is, de az sem kizárt, hogy nem. Viszont a mostani részben több izgalom volt,…..
doktor faktor 2018.10.26 20:01:50
@perszepolisz: Annyi ido alatt leszerelni sem lehet, nemhogy utazni es ujra felszerelni a felvetelhez. Ez kb lehetetlen.
doktor faktor 2018.10.26 20:41:28
@perszepolisz: Lattad a legelso interjut Rubin Kristoffal, amit sixx csinalt? Ott elhangzik, hogy neha akar tobb oraig teljes szilencium van a jatekosoknak, tehat lemegy a jatek, utana kuss, es amig az egesz stab - ami akar 30+ ember ossze nem csomagol, mindent szet nem szed, aztan utaznak a hajon, addig senki nem nyithatja ki a szajat es ez nagyon szigoru szabaly. Eloszor fura volt nekik, aztan megszoktak, de mi ezt neha fura idokiesesnek, meg eletidegensegnek tapasztaljuk.
AlexaSándor hozza vigyorogva a wellnesz részleteit tartalmazó löevelet, mint akit dugni visznek, mindenkit biztosít bársonyos hangján, hogy ha lenne olyan lehetőség, hogy mindenki más menjen, csak ő marad, akkor azt választaná - plafon híján ebben a pillanatban az összes fán maradt kókusz megadta…..
doktor faktor 2018.10.26 09:13:15
@Sanda.Ipse: Jo, hat Veratol konkretan idegbajt kapok, amiota kiesett. Az az acsargas, amit a pre-cimbijei fele muvel, es hogy mennyire nem gyakorol semmifele onkritikat ( vagy fogadja el a jatek termeszetes reszenek akkoris, amikor ellene ianyulnak a machinaciok). Teszi mindezt annak a nonek, akit epp csak az elozo kiszavazason az o teljes kozremukodesevel _ugyanigy, sot_ raktak ki, meg annak, akit a padlorol nem tudtak elegansan es embersegesen kukazni, hanem kicsit meg ugraltak a teteme folott, hogy tuti erezze szarul magat. Es ertetlenkedik ezeknek az embereknek, meg sajnaltatja magat, meg igazsagert frocsog. Annak a Norinak, aki tok jo tartassal csak azt mondta bucsuzoul, tobbek kozott neki, hogy senki ne lepodjon meg, ha majd o kerul sorra, es aki kemeny onvizsgalattal inditotta be a holtak szigeti fazisat.
doktor faktor 2018.10.26 09:14:32
@Berborosz: Daviek szerintem Tamast fogjak fokepp beprobalni atszervezni.
doktor faktor 2018.10.26 09:21:58
@Sanda.Ipse: En is ebben remynkedem, de olyan fura volt, hogy vegso soron David is (tole mondjuk zsenialis) beadta neki, hogy egyenesen neki koszonheti az egeszet.
Tegnap végkép kiderült, hogy Székelyföld Hasizma sokkal több időt tölthetett konditermekben, mint stratégiai tárgyalásokon, mert Fanni nagy csele után úgy kiszavazódott, hogy azt kívánta, bárcsak ne szavazódott volna úgy ki. A szerencsétlen még a riportban is azt motyogta könnyek közt, hogy a…..
doktor faktor 2018.10.24 19:32:54
@jóképűkirály: Oket azert vittek, hogy legyen romanc (dugas). Majd viszik ezeket is, ha leul a buli..
A frissen talált narancsnak(?) örülő Jérémyt a totálisan megzuhant Nóri taszítja vissza a kilátástalanság mocsarába. Előadja Gábor árulásának drámai történetét, aztán megjósolja, hogy a Holtak Szigetét lassan, de biztosan benépesítik majd a lehangolt, emberiségből kiábrándult ex-Agila-tagok.…..
doktor faktor 2018.10.23 13:10:19
@ednet2023: Hat, azert volt Iliasz is kozellenseg a nezok szemeben idonkent, csak gyorsan felejtenek es megtette, amit kellet, ha kellett. Nem direkt az alavagast tartom a gyozelem alapjanak, d azt statisztikailag csekely eselyunek erzem, hogy ne keruljon az ember olyan helyzetbe, amikor valasztania kell. Es akkor el kell dontse, hogy a cel, hogy nyerjen, vagy az a cel, hogy kedves legyen. Es aztan csinal valamit. A kedvesek altalaban hamarabb halnak. Es Iliasz sem azert nyert, mert kedves volt, hanem, mert Ferinrl volt kedvesebb. Iliasz jol taktikazott, ugyesen babjatekozott es kozben tudta hozni, amit pl David most is hoz. De azert a vegen voltak neki is olyan huzasai, amikor egyertelmuen indulatbol, vagy bosszubol mukodott. Ami siman oke, hiszen em robot.
doktor faktor 2018.10.23 13:31:43
@Berborosz: Nm mondta, hogy egyformak, meg csak ossze sem hasonlitanam oket, meg aztan hosszu meg a musor. De hasonlo karakterisztikat hoznak.
doktor faktor 2018.10.23 19:51:29
</iframe Ez már a harmadik, egyre flottabbul megy, ha a TV2 gondolja, szívesen elmegyek majd a Survivor-klónjuk kibeszélőjét vezetni. Vagy kurva szarul csinálom, én ezt nem tudom megítélni, nincs elég rutinom hozzá. Mindegy is, a mai adásban Beni, az előző évadban Kék Szájjal…..
Oké, én nem  vagyok akkora Survivor fanatikus, mint Sixx, így engem tényleg meglepett a csütörtöki rész. Én bekajáltam az egészet, aztán a nagy fordulat után tovább zabáltam az RTL zseniális húzását. Lehet, hogy az eddig lement több mint 35 évadnyi tűlélőreality valamelyikében volt már ilyen…..
doktor faktor 2018.10.19 20:50:32
@Sanda.Ipse: Igen, bar a vegjatekban meg azt lattuk, hogy David nyert volna, ha nem rontja el a lovest. Emese viszont nem hibazott. (akkor pl mi lett volna, ha David kilovi emeset, egyazon korben, mert elobb kovetkezik, de aztan Emese lohet egy utolsot es meg abban a korben o meg kilovi Davidot) szoval nem teljesen erdemtelenul, szerencsebol nyert, hanem jobb volt.
doktor faktor 2018.10.20 07:03:58
@woofesz: Haaaat, ez majd inkabb visszafele derul ki. Mert a statuszuk, hogy fiatal, eros ferfiak ( david meg egy szimpatikus, bolcs vezeto archetipusat is hozza), az elejen hihetetlen elony. De Beni es Emese, akik nem ez a kategoria es nem is gyonyoru, fiatal, nagycsocsu, joseggu lanyok (amugy emese egy bombano, Beni meg nem tudom, hogy tudja behuzva tartani a labdatologatos jatekban villantott izmait), ha az elejen megmutatjak magukat, repulnek, ok veszelyzonasok voltak, lasd az elozo evadban az elso kieso a geek csavo volt, vagy Emese dupla hatranya, hogy kesobb is erkezett. Tehat az o taktikajuk, ami a tulelesuket szolgalja, egyszeruen a bentmaradasukat a merge-ig, az az volt, hogy meghuztak magukat. Most mind a ketton latszik, hogy probalgatja magat mar. Szerintem Emese rohadt okos es nagyon jo taktikus, ra fog jonni, hogy Beni fele kell nyitni s Beni is van olyan okos, hogy tudja, hogy Davidnak menni kell, aztan meglatjuk, hogy mire mennek, belebuknaj-e, egyaltalan, idoben tudnak-e lepni, vagy elkesnek. Azt se felejtsuk el, hogy nem tudtak elore, hogy lesz egy hirtelen kiszavazas. Emese mar elotte is kezdett nyitni a lanyok fele, de ahhoz, hogy az elukre alljon, neki is erdeke volt Nori tavozasa. Csak nem tudhatta, hogy az egyik csajt a retek kirugja soron kivul (nekem senki meg nem magyarazza, mi ertelme volt ennek, foleg, hogy a szabalyt ugy valtoztattak, hogy nekik legyen nehezitett). Lehet, hogy mar a mostani kiszavazasra be akarta fuzni a ket csajt. Egyedul abban bizom, hogy a hatekosokkal tuti beszelgetnek ilyen temaban is, csak persze nem vagjak be, tehat a retek napra kesz a strategiak alakulasarol, es mivel ok is nezheto musort akarnak (elvileg), talan volt ennek ertelme, mert ha nem, akkor innentol nezni sincs ertelme ezt a szart
Bulika. Az egyesült törzsben mindenki kacag, telezabálta és itta magát, van zuhany, szappannal, édes vízzel, meg törcsivel, és ha ez nem lenne elég kedves feleim azok számára, akik azért kapcsoltak erre a műsorra, hogy valódi szenvedést, vért és verejtéket lássanak, akik kíváncsiak voltak az emberi…..
Új nap, új remények, kivéve persze Kitty32-nek, aki tegnap még magabiztosan nyilatkozgatott, aztán este meg csak lesett, mint Zorro a white party-n. Mondjuk a kiesése Verán kívül sok embert nem rendített meg, de így már biztos nem lesz belőle egy Barbi 2.0, aki ugyanezzel a Survivorra teljes…..
doktor faktor 2018.10.17 19:45:49
@Hori1: Beni for president! :D
doktor faktor 2018.10.17 20:28:44
@Ryze: Az ilyen interjuknal elokerdeznek, van rendezo is (ez oke, barmilyen tvinterjunal van). O mar fejben tufja, kb hogy halad a sztori, hogy lehet vagni, stb.
  A Neócsórók ébredésével nyitunk, a szem sarkából kivájt csipa ropogásának hangja keveredik két hetes hónaljszaggal, életemben ilyen szarul még nem aludtam, mondja pályaelhagyó Emese, aki előtt műkörömépítés közben nyílt meg a világ, mert a deszka nyomja a műtött vállát. Ez így lebegtetve van, a…..
A Balázs-para elmúltával utóbbi látszólag jó kedvében van. Nórival tökéletes összhangban szemlélik a halászó Tamást és Jérémyt, de ez csak vihar előtti csend, mint amikor Hannibal Lecter kedélyesen együtt vacsorázik Will Grahammel. Végül megunják a műsort, így már…..
doktor faktor 2018.10.15 19:59:37
@Sir Gombóc: Na, majd kuksizom, ezen majomkodott-e drjudas csendes maganyaban.
Ez itt a kettes adás, amiben Viki elmeséli, hogyan tette tönkre AlexaSándor barátsága, Doktor Panyik Doktor Júdás Anita a feladott védettségi játék miatt háborog, Rubin Kristóffal pedig kielemezzük a dzsungel műszempillákra gyakorolt hatását...
doktor faktor 2018.10.13 12:29:24
@sixx: Jo kerdesek voltak, nem a tobbit hianyoltam, hanem tenyleg erdekel, mehetnek-e direktebb kerdesek. Nagyon jo volt a musor, pl ez a jatekok elott-utan, mikor felallas van, masfel oras kussolasok dolog bar tok logikus, de sosem gondoltam bele. Ez egy nagyon erdekes hatterinfo a gyartasrol.
doktor faktor 2018.10.13 17:38:33
@sixx: Es innentol az lesz, hogy jon a kieso is? Mert epp Vikire es a kiesesere brutto max ketto percben volt szerintem a tobbseg kivancsi, viszont elvett a werk filingbol, biztos van erre megfelelo kiseromusor, meg bulvarujsag, hogy promozzak magukat; a tavalyiak jok, ok mar nem tudnak spoilerezni, lazabbak is, objektivebbek is.
doktor faktor 2018.10.13 17:39:53
@mentolos lecsó: Johet az 50 perc! ^_^
A fenti cím nem irónia, nem gúnyolódás a súlytalan túlélőrealityn, hanem konkrét ténymegállapítás azzal kapcsolatban, amit az epizód nézése közben éreztem. Adott ponton a hogyvoltozó szerepből ki is esve leírom, hogy miért is, de egyelőre vegyük fel a történések…..