Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Higgadt Blogger (törölt)

4 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Higgadt Blogger Ide a bökőt! 2008.09.27 07:09:00
Amikor valamiben 100%-ig bizonyosak vagyunk, a nyakunkra mutatunk és azt mondjuk, ide a bökőt, hogy...Amerikai pénzügyi válságról. Megint. Az első posztom is erről szólt, de "fejlemény" van. Az tudnillik, hogy a J.P.Morgan ismét bagóért vásárolt fel egy óriásbankot, ami…..
Napok óta parázs vita folyik a tőkepiaci szereplők körében arról hogy van-e értelme betiltani a pénzügyi szektor szereplőinek - illetve egyes nem pénzügyi társaságok - részvényeinek shortolását, illetve a nem pénzügyi részvények esetében véget vetni az ún. naked short…..
Szkeptikus blog Gázos ügy 2007.04.03 21:48:00
Még tavaly augusztusban landolt postaládámban a következő spam: Subject: Gázáremelés!!! "Hogyan spórol Magyarországon több ezer lakossági fogyasztó, cég, szervezet stb. a gázszámláján 5-20% -ot?" című témában szeretnénk rövid, egyszeri tájékoztatást küldeni Önnek, ehhez kérjük az…..
Higgadt Blogger Tarka magyar :-( 2008.09.24 10:02:00
Igen, én is az vagyok. Tipikus Kelet-európai keverék. Nem Turul-hívő, nem Árpád-sávos. És mégse megyek oda. No nem azért, mert a "tarka magyar"-ról nekem a nemes " Talpra Magyar!" helyett inkább a sértő  "magyar tarka" jut az eszembe... Kifejtem hogy…..
w Bátor Sir Robin 2008.09.23 06:15:00
Robin, a bátor elszaladt Bátran elfutott, el ő A vész láttán ahogy tudott Farkát behúzva elfutott (Gyalog-galopp)  Magyarország gyámoltalan, gyenge, nehezen védhető peremvidék. Katonailag is, de ez az ország annyira csesznye, hogy nem kell ide erőszak. Sőt, még igazi zsarolás…..
Tény: A szavazópolgárok hatalmas többsége távol maradt a szeptember 20-i Gyurcsány-féle "Demokratikus Charta" marketinggyűléstől, a Kolompár Orbán-féle cigánydemonstrációtól, és a radikális nemzetiek ellendemonstrációjától is. Köszönjük, nem kérünk a…..
Higgadt Blogger (törölt) 2008.09.22 13:56:55
w Üdvösségtan 2008.09.18 06:30:00
Manapság az előrehozott választás akarása meghatározza az emberi minőséget. Ez a nyomorult SZDSZ például nem szavazta meg, nem is méltó az ellenzéki címre; de közben az a köcsög MDF is tolja a kormány szekerét, le van ám statisztikázva, hányszor nem szavazták le a minisztert.…..
Azt sulykolja a méda, hogy az USA pénzpiaci válsága a jelzáloghitelek bedőlése miatt van.  Arról már nem sok szó esik, mitől van a jelzáloghitelek bedőlése. Egyszerű: Az amcsik  bevették a freetrade, globalisation dumát. Saját nemzeti érdekeiket  nagyívben letojva…..
Az, hogy egyre pofátlanabbak a színesfém tolvajok, nem is kérdéses. Nálam a legutolsó akciójuk tette be a kaput: "Rendszeresen lopják a Mesztegnyői Erdei Vasút sínjeit. 60-70 méter hosszan felszedték a Mesztegnyő és Felsőkak közötti kisvasút síneit. A hiányzó szakaszt a…..
w Olcsó húsnak 2008.07.10 06:00:00
Drágább lett a minden. Megyen fel az ára a benzinnek, attól akármi másnak, amit vinni kell, és az élelemé meg magától is, főleg mert benzint gyártanak belőle. Csináljon tehát valamit a kormány, nyergelje fel az árzabálót, aztán gyí. Különben dühbe jövünk. Legelőször is…..
EDIT: Mint kiderült, az autó nem a Főtaxi Rt.-hez tartozik, hanem maszek vállalkozóé. Ezúton is elnézést kérünk a cég dolgozóitól.Tisztelt Főtaxi Rt., tisztelt Garamszegi Miklós Vezérigazgató Úr! Sajnálatos esetünk volt tegnap este az Önök egyik sofőrével. Ezzel…..
A hit hasznossága egy ugyanolyan butaság, mint az elmúlt társadalmi rendszerünkben a szocialista erkölcs hasznossága. "A hit csak szervezett és irányított ostobaság. " (Aldous Huxley)   Tudjátok, amikor kis gyerek voltam elmesélt apám egy történetet. Valahogy így:  Van…..
Higgadt Blogger (törölt) 2008.05.29 14:38:32
Pilu Fejben karate 2008.05.28 20:52:00
 Lajos tíz éve szerelmes. Valahányszor eszébe jut az a szöszke, gyomra összeszorul, és megjelenik lelki szemei előtt a lány, rózsaszín háttér előtt. Nincs ebben semmi különös, hacsak az nem, hogy ennek a kapcsolatnak már tíz éve vége, és annak idején is csak néhány…..
Néhány hónapja volt egy hír a Plus üzletlánc bekebelezéséről, ami olvastán kicsit legörbült a szám. Akkoriban még olvastam valahol a magyar lánc képviselőjének nyilatkozatát, miszerint a német akvizíció nem fogja érinteni a magyar boltokat. Persze az ilyesmit sose szabad…..
w A dublőrök éjszakája 2008.05.22 06:00:00
Re: A KDNP-ből csinálhat Orbán saját ellenzéketÚristen, győztünk! 1990-ben állítólag így vette tudomásul Antall József, hogy az MDF megnyerte a választást. Nem volt a tarsolyukban semmiféle program - nem is csoda, hogy magát a tarsolyt kezdték lobogtatni identitásképzőként,…..
w A nyolcadik utas 2008.05.13 08:00:00
Hiába már a felháborodás, a dühödt kiátkozás. A vak is látja, mi folyik itt. Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát. Ez az akarat ráadásul nem…..