Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisbutters

0 bejegyzést írt és 287 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
J.J. Abramsnek túl sok az ideje, úgyhogy most egy újabb sorozatba is belevágta a fejszéjét. A Hollywood Reporter információi szerint a Star Wars 9. részének írója és rendezője írt egy scifi dráma sorozat pilotot, amiért jelenleg az Apple és az HBO is versenyben van. Egyelőre annyit lehet tudni,…..
Szebeni István otthagyja a hétvégi tényeket, Andor Éva új párja január első hétvégéjétől Váczi Gergely lesz. Szebeni az Echo Tv-hez megy a TV2 közleménye szerint. Innentől a szó szerinti közlemény:..
kisbutters 2017.12.24 23:05:19
@sixx: Amit Reszkessetek betörök alatt műveltek az sem normális. Egy reklám blokkban minimum hússzor leadták a retro rádió reklámját. Minden reklám után egyszer, ezt nem tiltja törvény?
21 nézőpróbáló nap után véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen!, a győztes Kabát Péter lett. A volt focista mellett Wossala Rozina és Pumped Gabó jutottak a döntőbe, Wossala lett a második, Pumped meg a harmadik helyezett. Az RTL Klub idén elég erős mezőnyt hozott össze a dzsungelbe, a játékosok…..
kisbutters 2017.12.18 11:41:38
@airsheep: Nagyon elvan magától szállva az tutit. Mondjuk a konyhafőnökben is a végén már Gordon Ramsaynek képelte magát.
@Nem Penny hajója: Cicciolinát én is nagyon megkedveltem. Végtelenül kedves is volt. Mindenkihez odament és vigasztalta ha megzuhant.
@RobinGood: Nem ez hazugság, mivel semmi valóság alapja nincs. Konkrétan ő zuhant meg legelőször és legjobban is, mégis kit segített volna akkor ő. Szerintem őt ki sem szavazták a nézők hanem az rtl "megszánta" és hazaküldték. Korábban Nyertes Zsuzsa volt így. Amivel semmi baj, nem lehet mindenre felkészülni, csak ne vetítsen.
Interjút adott a Sorozatwikinek Sebestyén Balázs, az RTL Klub és a Radio 1 műsorvezetője. A beszélgetés érinti a rádiós és tévés munkáját egyaránt, itt lehet elolvasni. A legerősebb állítása az, hogy szerinte, amit a TV2 csinál a Piramis című műsorral, az etikátlan. (Erről itt írtunk bővebben.)…..
kisbutters 2017.11.30 10:34:22
@commentes nikk: Börtön után egyedül Eszenyi Enikő adott neki második esélyt és ö foglalkoztatta. Majd szó nélkül, egyik napról a másikra lelépett onnan Vajnához. Szerinted ez nem gerinctelen? El lehet menni máshova is dolgozni,de az aki kihúzott a szarból, azt illik tisztelni is.
kisbutters 2017.11.30 11:26:15
@bovorac: Mondjuk ebben teljesen igazad van. Másik "válása" után is azt hangoztatta, hogy neki jár a második esély. Egy percig nem gondolt arra, hogy az ő második esélye a második családja volt, akit szinte elhagyott.
Mondjuk mit várunk egy olyan embertől, aki drogosan, ittasan balesetet okoz, és a gyereke anyjára akarja kenni a balesetet. Milyen jellem lenne egy ilyen ember.
kisbutters 2017.11.30 18:14:56
@dr. v.b.1990: Nyilván mélységesen felhábortótta az egész történet, mint ahogy nyilatkozott is róla, ja nem.
index.hu/kultur/2017/10/24/stohl_andras_marton_laszlo_class_fm_morning_show/
A Paláver az a műsor, ahová a meztelen migráncshordák elől menekülnek azok a szerencsétlenek, akik ugyan szavazhatnak, de szövegértési képességük nem haladja meg egy közepes méretű talicskányi aprómajomét. Jó, a műsorvezetői négyes is rém erős, a Bayer-Huth-Jurák-Stefka fedzetsorral azért legalább…..
kisbutters 2017.11.30 16:39:17
@Cheraups: Én nem mondom, hogy ugyan ilyenek, de ott is az unatkozó nagyik, nagypapát telefonálgatnak. Egyszer volt olyan, az atv-ben, hogy megkérik őket, hogy a tv halkítsák le és csak a tv-re figyeljenek. A néni meg nem tudta használni a telefont. Kiabálta, hogy látom, hogy mozog a szája a tv-ben, de nem hallom, mert levettem a tv hangot. Aztán így próbáltak beszélgetni 5 percen keresztül. Konkrétan leestem az ágyról a röhögéstől, és míg élek nem felejtem el, annyira röhejes volt.
Még soha nem nyert külföldi előadó a magyar X-Faktorban, de együttes sem, ma ezt is megéltük. Gáspár Laci volt a mentoruk, tehetségkutató-veteránok, a cseh-szlovák közös X-Faktorban már van egy második helyük. Kár, hogy minden előadásuk tökegyforma, és legfeljebb egy bárban, liftzenének vagy…..
kisbutters 2017.11.26 22:01:57
@szociál: Második adás, közben, már megállapítottam, hogy ezt tuti az Ági nyeri, mert egyfolytában az ő véleményét vágták be. Egy idő után engem már idegesített is a nő. Erre szerintem figyelhetnének a vágok.
Mondjuk ami műsor legalja az a sok reklám volt. Főztek egyet majd reklám, zsűri értékelt majd reklám, megint főztek egyet megint reklám, majd zsűri értékelt és vége előtt még egy reklám. 2 órás főzőműsor, amiben jó ha max. 30 percet főztek. Ez volt az első konyhafőnök amit vége előtt már feladtam a nézését.
Az emberek véleményét szondázni nem ördögtől való babonaság, a reggeli műsorok vagy a Napló csinálja is a mai napig, szóval az ötlet, hogy úgy mondjuk, tálcán hevert az utcán. Aztán hogy arra érdemes-e műsort építeni, hogy Szalay Piroska műkörömépítő hányszor szereti a férjét szájjal egy héten, az…..
Az ATV Reggeli Start című műsorában járt bent Ambrus Viszkisrabló Attila, az Ázsia Express című tévéműsor és a Viszkis című film szereplője, utóbbi alanya is ugye, és ha már ott volt, villant kettőt a tekintete Tvrtko irányába, amikor a műsorvezető elkezdte azt a tök jogos aspektusát boncolgatni a…..
Szintet lépett az RTL és a TV2 rivalizálása: az RTL azt állítja a TV2-ről, hogy ellopta a The Wall azaz A Fal című új vetélkedőjük ötletét és know-how-ját, és A Piramis címen saját verziót forgat belőle Stohl András műsorvezetésével - ezt Kolosi Péter, az RTL vezérigazgató-helyettese mondta a…..
kisbutters 2017.11.18 22:37:35
@vwxyz: Most a csiki sör házhoz rendelését nyomják ezerrel..
Fotó: Alessandro Di Meo - MTI / EPA A Blikk írta meg, kik fognak szerepelni az RTL Klub "túlélős" valóságshow-jának következő évadában, azaz kiket küldenek ki a dzsungelbe a kamerák elé. A lista egy ideig elég magától értetődő, aztán a vége felé hirtelen félrenyel az ember, habitustól függően ki…..
kisbutters 2017.11.18 22:34:47
@szociál: Szerintem Demcsák csak egy mese volt. Arról volt szó, hogy választások előtt lesz egy műsora a tv2-n amiben, politikus feleségekkel beszélget. Azt már felmondása előtt felvették, tuti le is adják, akkor hogy szerepelhetne az rtl műsorában is.
@gébence: Volt felesége, Dobó Kata nem, az meg Andy barátnője volt évekig.
November 18-án folytatódik a Jön a baba című doku-realityje, amiről én csak azóta tudok, hogy van gyerekem, de azóta elég rendszeres nézője vagyok, mert hogyismondjam, vannak kapcsolódási pontok. Az első évadban látott gyerekek már óvodások, a másodiké bölcsisek, jön a…..
kisbutters 2017.11.18 22:29:26
@Intruder71: Miért, mit tett?

Egyébként ennyire intim pillanatokat megosztani, nekem nagyon magamutogató jellemre utal.
Miki tehát magához tér a kómából, de Bandinak van olyan mázlija, hogy Mikinek amnéziája van, nem emlékszik semmire, saját magára sem, nemhogy a balesetre! Nóra teljesen kiborul, de mindenben segítségére van a hazatérő Mikinek. Kifejezetten imponál neki az ,,ártatlan” Miklós,…..
kisbutters 2017.11.18 22:26:22
@Gillotte: Én is olvasom a hogyvoltodat :)
Ördög Nórának nincs visszaút az RTL Kubhoz, jelentette ki Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója a Story4 TV Arckép című műsorában. Az adás hétfő este tíztől lesz majd látható, a drámai hangulatú beharangozó azonban már elérhető az interneten. Én tényleg…..
kisbutters 2017.11.13 21:20:57
@medve97: Mondjuk kb. kutya sem nézi ezeket a műsorokat. Mostani Ázsiai expresszt , én nem is értem ki bírja azt 10 percnél tovább. A valóságshow tehetségkutató aminek a nevére sem emlékszem már, az is csődbe ment 3 hét alatt, ennek még annyi sem kell.
Egyre kétségbeesettebben keresik a tévés ipari szereplők a következő Trónok harcát. A Variety meg a Deadline most arról írnak, hogy a Warner stúdió tévés részlege éppen egy Gyűrűk Ura sorozatot próbál elpasszolni a legmélyebb zsebbel rendelkező játékosoknak a piacon...
  Vágjunk is bele, mert az arany nem fogja csak úgy kiásni magát az zicher. Ezt Parker is tudja, aki röviden vázolja a mostantól érvényes munkamenetet: csak akkor állhat le Mosátán, ha elromlott, az rossz kifogás a gép egy helyben álldigálására, hogy beesteledett, vagy az, hogy…..
hogyvolt Oltári csajok - 1x02 2017.11.04 09:00:00
Indításképp a lányok azon siránkoznak, mekkora geci ez a Béla, mer' ez most itt azt hiszi, hogy ők csak úgy meg fognak házasodni, hát nem. Isznak az örök szingliségre, de Piros az nem, mert ő bízik a true love-ban. Elmehetne a The Bachelor-ba szerintem. Eközben Béla ki van akadva,…..
kisbutters 2017.11.05 12:58:33
@Biriksz_Krokiksz!: Az egész műsor önmaga paródiája is, ne vedd ennyire komolyan. Piros majd megismerkedik valakivel aki kimenti a mese világból aztán így lesz komoly nő és onnantól Piroska lesz. Bár az lehet inkább Hajnal lesz, nevükből kiindulva.
Ágyjelenettel nyitunk, meg egy futó lánnyal, ha tippelnem kéne a szexelő pasi a lány párja lehet, közben csengetés. Jön az Intro, klasszikus telenovellás, kicsit olyan 90-es évek beütésű. Egy nappal korábban járunk: pöttyös ruhás lány csenget fel valahová, a két nővérét meg…..
kisbutters 2017.11.05 12:52:35
@Lynette21: Nem szerintem mindenkit irritál.
Jóban Roszbanosról meg most tudtam meg, hogy ő a magát Pruck Pálnak képzelő Dózsa László fia.
kisbutters 2017.11.05 12:54:25
@Lynette21: Nem szerintem mindenkit irritál.
Jóban Roszbanosról meg most tudtam meg, hogy ő a magát Pruck Pálnak képzelő Dózsa László fia.
  Reggel van az utolsó feladatpárbajkihívás napja, Iliász az egyetlen, aki nyugodtan alhat és kelhet ugye, Szandi, Barbi és Feri még megy egy kört a döntőért. Iliásznak a reggelét Szandi bassza el, aki a Feri építette, parton álló menedékben duruzsol neki az álmáról, és a szomorúságáról vagy…..
kisbutters 2017.10.13 20:46:15
@Biriksz_Krokiksz!: Szerintem itt sem lehet a lányokra semmi rosszat mondani. Lilla, Anita, Adri, Szandra, mind leiskolázott sok férfi játékost.
kisbutters 2017.10.13 20:48:37
@Nuggetzor: A játékosok nem is beszélhettek eddig de kb. mindenki mondott már annyi mindet ami sokkal érdekesebb lett volna a műsorban. Nem azt mondom, hogy pont ez miért nem volt műsorba, de jobb lettek volna ezek a feladatok mint pl Gergő szülinapja.
kisbutters 2017.10.13 20:50:59
@Sanda.Ipse: Igen Klau is nagyon ügyes, kitartó volt.
Az előző napi szuper izgalmak után szokás szerint lapos adásanyagga altatnak minket. Feri a tábortűz mellett előkapja a fából és banánhéjból eszkábált bendzsóját és elkezdi halkan bazseválni a Guantanamérát. Bárcsak. Viszont a cetlizést megint megbeszélik, és képes megfesteni a fingot, hogy az, hogy…..
kisbutters 2017.10.11 20:37:43
@Nuggetzor: Azt mégse mondhatta, hogy már megint legyőzött. Ennyire primitív Feri.
Az a baj, hogy a gyűlölet kampány közepette pont ennyi elég az átlag magyarnak és már utálkozik is.
Survivor facebook oldalról:
" Hazug bekepzelt onimado iraki pokhendi hogy fenyezte mar magat? Szanalom az az ember a kishitusegevel egyutt. Ha megnyeri a 20 millat akkor sem fog feri nyomaba erni. De maseba sem.
Nagyon erdekes h megint olyan feladat volt amin tudtak h feri elbukik a valla miatt.ha megnyered iraki akkor koltsed gyogyszerre! "
" Na a végére Feri és Iliász "spanok" lettek :) ahogy a szavaikból kivettem kölcsönösen tisztelik egymást..
ja a zsidó meg a magyar :D jól figyeltél :D "
" Feri jól megmondta... de tényleg nah. Oké ne sírjatok, h Éliás zsidó, de ez van... nincs vele bajom... de Feri nyerje ezek után!!! "
Na, utolsó hét. A Mandirigma beachen Feri és a három grácia, a Holtak szigetén Benedek, Iliász és másik három grácia várja a végjátékot, ami így, a 40. nap után már igazán jöhetne nekik, mert, legalábbis az utóbbiak nagyon kivannak, különösen Doktorjúdás, akire a nem is olyan régen szabotált ponyva…..
kisbutters 2017.10.10 19:06:13
@Rayen: Neki ezek a maszlagok a taktikája. Ő nem a játékosokat akarja átverni mint Barbi, hanem a nézőket is. Nekem baromira nem kedvencem Feri.
@szociál: Ma gondoltam először arra, hogy a holtaktól aki visszatér arra vajon a volt holtak nem lesznek féltékenyek? Mert, ha igen még sincs olyan nagy esélyük.
kisbutters 2017.10.10 19:43:13
@Nuggetzor: Most már én is neki szurkolok.
„Szeretnétek megbeszélni, azt, ami történt, vagy engedjük el”?, provokál a tűznél Barbi, és szerencséje, hogy Feri a sokktól olyan, mint akit a bokorban megkínáltak egy jó adag nyugtatóval, mert ellenkező esetben az ő nyakát biztosan nem akarná elengedni. Gratulálok, lányok, dünnyögi rezignáltan, de…..
kisbutters 2017.10.09 20:02:57
@Nuggetzor: Nem érdekel, úgyis annak szurkolok aki a holtakról kerül be.
kisbutters 2017.10.09 20:06:55
@Nuggetzor: Szerintem egymás kezéből kell kiütni azt a vizes tartályt.
kisbutters 2017.10.09 21:28:50
@Berborosz: Én is, olyan méltatlan volt az egész. Nem Lilla miatt, hanem mindenki számára szerintem.
Hanna megnézi a Földhivatal honlapját, mely szerint a villa immáron nem az ő, hanem egy Bata Boróka nevű nő nevén van, úgyhogy el is megy hozzá, hogy majd kettesben menjenek el Ágihoz számon kérni. Ági végül elmondja Hannának, hogy szüksége volt 200 millióra, mert a Herr váltságdíjat kért Lizáért,…..
Anita-monológgal nyitunk, melyből kiderül, hogy a friss szigetözvegynek eddig semmi gondot nem okoztak a bogarak, a sötétség, meg a tengernek az az undorító morajlása, de most, hogy kedvese elesett a vizes csatamezőn…hát, jól jönne pár szem xanax. Kellett neki beájulni Gergő masszírozásra termett…..
kisbutters 2017.10.06 20:34:17
@Sanda.Ipse: Mondjuk azért az is gáz, hogy holtaktól meg nem volt olyan kieső, akiről a többség nem azt gondolta, hogy feladta az egészet.
kisbutters 2017.10.06 20:37:27
@Sanda.Ipse: Szerintem már elég rég hazajönne mindenki.
kisbutters 2017.10.06 22:51:04
@szociál: Szerintem Szandi meg akarta volna menteni vele Ferit nagy hős lett volna úgy. Esetleg végén mondható, hogy ő nyert védettséget xy nem, ezért nem érdemli meg a 20 millát.
@kappakeklol: Fogalmam sincs ennyire nem követem a magánéletüket. Feri mondta, hogy ez az ő feladata, ő ezt csinálja 20 éve, csak azért írtam.
A 37. napon vagyunk, ami azért nem semmi na, az amerikai verzióban ugye 39 nap egy évad, itt meg még hátra van ebből a hétből két nap, meg az egész jövő hét, és ezért igenis meg kell süvegelni az összes játékost, aki ilyen sokáig húzta. A hullaházzal ébredünk, zenére,…..
kisbutters 2017.10.05 19:46:56
@katalin: Tegnapi hiszti után én valahogy neki sem nagyon tudok hinni.
kisbutters 2017.10.05 20:11:39
kisbutters 2017.10.05 21:42:26
@Nuggetzor: Holtaknál még lesz két párbaj, szerintem. Nem hiszem, hogy Iliász az utolsó párbajhoz nyerte a mentességet.
Holtak szigetén valszeg begombázott a Crazy Sisterz, Nóri és Lilla, akik reggel szerenádoznak a tengernek vagy az óceánnak, szóval annak a nagy kék nedves lófasznak. Ahogy mondani szokás: nem mindenkinek való a Survivor. Nóri és Lilla pedig iskolapéldája ennek a szólás-mondásnak, hisz köztörvényes…..
kisbutters 2017.10.04 20:00:31
@Nuggetzor: Mi az pontosan?
kisbutters 2017.10.04 20:05:04
@Nuggetzor: Az tényleg jó feladat lesz.
@doktor faktor: Szerintem ilyenkor már teljesen mindegy, mindkettő baromi ügyes volt. Persze játék szempontjából, nem mindegy ki kap védettséget.
kisbutters 2017.10.04 20:13:24
@Berborosz: Én is neki szurkolok :)

@Nuggetzor: Köszi megnéztem, ez tényleg jó feladat lesz. Elején tuti elszórják minden pénzüket, védettségre meg alig marad.