Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rainbow_

0 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobban vagy rosszabbul élünk majd 2013-ban? Tény, hogy 2012-ben bőséggel vezetett be új terheket a kormány, de bejelentett pár könnyítést is. 2013-ban már életbe lép az árfolyamgát, a benzinár irányát viszont csak találgatni lehet. Egy tényezővel azonban eddig senki sem…..
Orbán Viktor a facebookon jelentette be: az EU letette a fegyvert, Magyarország minden fronton győzött!Gondterhelt arc, összevissza firkált konzultációs kérdőív, majd a miniszterelnök bátran ránk néz, szeméből sugárzik az őszinteség. Elmondja, hol vagyunk (hátha még mindig csak…..
...volt olyan eset is, amikor az adós emailben közölte velük, hogy épp most ég az autó. Csupán egyetlen baj van: mindez nem ésszerű dolog. Sőt, kifejezett ostobaság. Minden kár, amit az autóban okoz az ügyfél, az ő adósságát növeli, azaz, ha az autó megsemmisül, az…..
Rainbow_ 2012.06.08 22:05:34
@Nord72X: maximum feudális társadalmak tudtak/tudnak bankok nélkül működni. Kérdés ezt akarjuk-e?

Az teljesen indifferens, hogy a melós berakja-e a bankba a pénzét, vagy nem. Nem ezért nem működik egy modern gazdaság bankok nélkül, hanem mert egy vállalkozás hitellel olyan profitot is meg tud termelni, amit saját tőkével nem. Nem akarok mélyebben belemenni, mert ennek a megértéséhez már kell némi közgazdasági alapismeret. Sajnos az oktatás teljes csődje és maradisága miatt ez hiányzik a magyar társadalomból.
Gazdasági miniszterünk csodálatos nyilatkozata szerint vége a válságnak Magyarországon.  Nyilatkozta mindezt a CNN-nek.  Szerinte ugyanis a magyar gazdaság átmeneti állapotát éli, és jövőre jön a kánaán, a csoda. Richard Quest egy nagyon harcedzett riporter, sokat látott,…..
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Röviden szeretném leírni önöknek helyzetemet. Egy kisebb boltban vagyok eladó, papíron 8, gyakorlatilag 13-14 órában naponta, Mindezért nevetségesen keveset fizet munkáltatóm,  85-90 ezer forint körül viszek haza. Arról nem is beszélve, hogy…..
Kezdjük azzal, hogy nem létezik olyan, hogy szakértői kormányzás. Egy kormánynak jó esetben vannak szakértői, ez alapfeltétele a jó kormányzásnak, ad absurdum ülhetnek a kormányban bizonyos területek szakértői is. A szakértők feladata azonban alapvetően a demokratikusan…..
Nem akartam azokról a méltatlan, lealacsonyító és a legsötétebb ork szellemiségről árulkodó vádakról szót ejteni itt a blogon, amelyekkel a ballib médiahorda beiktatása óta folyamatos ostrom alatt tartja a nemzet egységét megtestesítő köztársasági elnököt. Azt gondoltam,…..
  Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter ma bemutatta a Magyar Növekedési Tervet és a stabilitási törvényt. A miniszter szerint 2020-ra csökkenhet a magyar államadósság a GDP 50 százalékának környékére. Az általunk megkérdezett emberek nem hiszik, hogy csökkenni fog az…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Rainbow_ 2011.09.14 21:03:51
Van egy ismerősöm, nevezzük Móninak, aki szerint minden troli az ördögtől ellen való szerkezet, és tervei szerint amint meghódítja a Földet, ez lesz az első, amit elpusztít. Ugyanis ha egy troli lerohad, akkor utána az összes lerohad, ez pedig állítólag gyakran előfordul a…..
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a…..
Tisztelt Blog! Egy ügyfélszolgálaton dolgoztam az elmúlt két esztendőben operátorként. A munkámmal elégedettek voltak, nem volt panasz rám, úgy érzem jól dolgoztam. Sajnos a vezetőség lecserélődött a tél folyamán és úgy gondolom, egész egyszerűen volt emberük a helyemre, a…..
A Zugügyvéd nem először kap az alábbiakhoz hasonló levelet. Megszokott történet az is, hogy kitöltetlenül ott hagyják az adásvételi szerződést az autókereskedésben, nem számolva azzal, hogy milyen problémákat vonhat ez maga után. Kedves Zugügyvéd,  Nem biztos…..
  Reggeli posztunk lényege a Wahorn Andrással készült videó lett volna, de mire a tegnap írt bejegyzést publikáltuk, a felvételt eltávolította feltöltője a YouTuberól. A videót sajtoszabadsagert felhasználó töltötte fel a Sajtószabadság-tüntetések hivatalos…..
  Ébredhet Kína s hanyatlásba dőlhet a Nyugat - de még mindig a Középső Birodalom tervezői és működtetői followolják a dekadens atlanti civilizációt és nem fordítva. Igaz ez a webkettes hálózatokra és alkalmazásokra is. Nem spilázzák túl a lekövetést: a Facebooktól a…..
„A srác nem adta fel, mire hirtelen leüvöltöttem a fejét: „fogd már be, te korcs!!!” Erre minden tekintet felém fordul” – egy szerencsétlen beszólás miatt a csaj elvesztette a barátait és a pasiját is. Utólag nem bánja, hiszen a társaság jelentősen…..
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
Kedves MT!   Sokszor olvasom nálatok, hogy milyen sokan vannak, akik egyszerűen képtelenek elhelyezkedni Nos. bár szeretnék, mégsem tudok ellenpéldával szolgálni, hiszen én is csak egy vagyok a sorban. 28 éves leszek, ha minden jól alakul, nemrég diplomáztam. Gimnázium után…..
Selmeczi Gabriella, nyugdíjvédelmi megbízott megtartotta a diadalmas sajtótájékoztatóját, valószínűleg napok óta erre készült. Minden mondata csodálatos: "Óriási siker, hogy a nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8 százaléka választotta…..
A múltkor, az S-Bahn - U-Bahn átszállós videónál kérdezte valaki, hogy mik azok a fehér izék az ablakon, amire az volt a válasz, hogy karcolás- és maratásellenes fólia. Pszichológiai hadviselés: ha nem látszik, amit odarondít a gyökérarc, akkor nem rondít oda. Akkor említettem,…..
Rainbow_ 2011.01.18 22:52:13
Nem közvetlenül a Zugügyvédhez, hanem a szerkesztőséghez érkezett az alábbi albérlős sztori, nem fizető albérlővel, zárcserével, nemzetbiztonsággal, rendőrséggel. Mint ahogy számos korábbi bejegyzésből kiderült, a  lakáskiadás elég jó terepe mindkét fél részéről…..
Mandiner blog A KDNP vajon mi? 2010.12.27 11:11:00
A Csehszlovák Kommunista Párt helyzetéről szólva Leonyid Brezsnyev úgy fogalmazott: a nagypolitika mélyszerkezete, a béketábor karakterrajza, politikai természete csak e két lehetőséget kínálja számukra: szövetség vagy felmorzsolódás. „Önök is tudják, hogy a…..
Míg itthon inkább az a vélekedés általános, hogy a nemrégiben elfogadott költségvetés csak kitolja pár évvel Magyarország agóniáját, addig a költségvetésnek külföldön már (kicsivel ugyan, de) vegyesebb a megítélése, hiszen rendszeresen felbukkannak olyan vélemények,…..
Rainbow_ 2010.12.15 23:32:30
@Lámpavas: nomen est omen.

Látom a magyar nyelv rejtelmeivel sem sikerült megismerkedned, mert az hogy "HA kivonulnak" feltételes mód, nem jóslat. Ha úgy tetszik egy gondolatkísérlet, de nem fárasztalak ilyenekkel, nehogy megerőltesd a kis makkagyad.

A tőkekivonásnak egyébként számtalan fokozata van. Elég, ha a befektetők szépen nem finanszírozzák tovább a magyar államadósságot. A lenyúlt manyup pénzek persze kitarthatnak pár évig, utána meg kit érdekel... az messze van.
Rainbow_ 2010.12.15 23:36:44
@Lámpavas: a merci gyárat már rég építették, mikor orbán megkaparintotta a kormányrudat, és az audi sem májusban találta ki hogy idejön...:))
ProgBlog Kósa a ködben 2010.12.07 11:23:00
"Egy angol fiatalember, aki üldögél a City-beli irodájában, és kólát szürcsölve kinéz az ablakon, és elnézi a ködös angol háztetőket, annak mit fáj az egyébként, hogy ön mondjuk kap-e tizenkettedik havi fizetést vagy sem. Nem számít, mert másból él, nem nézi a magyar…..
Rainbow_ 2010.12.07 19:54:32
@pyromaster: te csak húzzál szépen vissza abba a retkes lukba ahonnan idejöttél!
 Tegnap nézegettem a használtautók hirdetéseit. El kéne passzolni a verdám, ennek okán próbáltam kideríteni, mennyit is kóstál a piacon. Nagyjából egy gurigát ér. Pont ennyi van a magánnyugdíj-számlámon. Elviszi az Orbán az autómat? El, baszd meg.Persze, még mindig jobb,…..