Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hardor

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Unalmas, idegesítő és ez a legfőbb oka, hogy a legtöbb szakáll nem tud rendesen kibontakozni. A viszketés. Milyen jó lenne, ha valamilyen úton-módon meg tudnánk tőle szabadulni! Most nézz magadba és számold meg hányszor próbáltál már szakállat növeszteni azért, hogy kb. 6 nap…..
Hardor 2017.10.24 18:27:28
@sántán sándor: akkor te mi a RezedásBüdösKurvaIstenFaszát keresel itt?

ez a harmadik cikk amit elolvasok és mennek az igénytelen kommentek titeket fizet valaki ?
Manapság a csapból is az folyik, hogy kevés a programozó, hogy a programozók rengeteget keresnek, mégis alig találni embert. Valószínűleg a te fejedben is megfordult már, hogy programozást kéne tanulnod. Vagy azért, mert kecsegtető mindez, vagy mert unod a munkádat, keveset keresel, vagy éppen a…..
Hardor 2017.09.20 08:50:14
A javascipt se rossz dolog, alapokat meg lehet belőle tanulni, és kb annyi nekikezdeni, hogy felmész ide és már írod is a kódot: jsfiddle.net/afabbro/vrVAP/

@GGy: Én, ha ma kezdeném 2017-ben akkor, ha javascript és pascal akkor typescript (Ugyan az az ember készítette mint a pascalt, egy javascript nyelvi """"kiegészítő""" vannak szép class-ok és javascrip kódot fordít, rendes fordítóval). www.typescriptlang.org/

De a pascal is tanulásra nagyon jó. Én is ezzel kezdtem és most is ezzel keresem a pénzem, ObjectPascal Delphi.
De nagyon sok nyelvel ismerkedtem meg menet közben is, hobbi és egyéb szinten: c#,java,javascript,php,python, typescript... stb, és mindegyikről elmondhat, hogy alapvetően ugyan az.
Változók, ciklusok,eljárások, függvények, classok, objektumok, hivatkozások....