Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Génmanipuláltházikecske

29 bejegyzést írt és 960 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alessandro Birindelli, a Juventus korábbi szélső védője a Stadio Aperto-ban beszélt a TMW Radiónak többek közt a Juventus jelenlegi helyzetéről. A nyilatkozatot kísérőszöveg nélkül olvashatjátok: "Allegri azt mondta, hogy már az első naptól készen áll, mivel úgy gondolta, hogy ott lesz vele a…..
"Nagyon boldog vagyok, hogy az elmúlt két évben az Al-Duhail játékosa lehettem. Lehetőségem volt megnyerni kétszer is a bajnokságot és a kupát is, és nagyon fontos volt, hogy megismerhettem ezt az új fajta játékstílust. Az viszont elszomorít, hogy nem sikerült megnyernem az AFC Bajnokok Ligáját, de…..
A Juventus védője Matthijs de Ligt úgy vélekedik az Öreg Hölgy jelenlegi helyzetéről, hogy a bajnokságban inkább a második hely lehet célkitűzés. "Erősek vagyunk! Nagyobb célok után kellene mennünk, jelenleg csupán a második helyért küzdünk. " - így kezdte a nyilatkozatát a Sky Sports…..
A Barcelona egykori dél-amerikai játékosmegfigyelője, André Cury napokban közzétett nyilatkozata szerint az Arthur-Pjanić csere volt az egyik legnagyobb hiba a labdarúgás történelmében, mivel a két futballista egyike sem képes azt a szintet produkálni jelenlegi alakulatánál, mint korábbi…..
Mint ahogy már tegnap beszámoltunk róla, a Tuttosport egy hosszabb interjút készített Carlo Pinsoglióval, aki leginkább a Juventus helyzetéről, saját magáról és Cristiano Ronaldóról beszélt. Ezúttal a nyilatkozat második részét olvashatjátok, amiben leginkább csapattársairól mesél, és ki mással is…..
Simone Inzaghi, a Lazio csapatának edzője is megtartotta meccsek előtt szokásos sajtótájékoztatóját az olasz média előtt, melyben egyebek mellett elmondta, hogy úgy véli, hogy a legjobb pillanatban néznek szembe a torinói alakulattal, illetve hozzátette azt is, hogy a lehető legjobb formájuk szerint…..
A Juventus hivatalos oldalain jelentette be, hogy meghosszabbította mezszponzorációs szerződését az Andrea Agnelli érdekeltségébe tartozó Jeep nevezetű céggel az elkövetkezendő három idényre, mely valamivel több, mint 45 milliós euró bevételt jelent évente, amihez hozzáadódnak a meccsek utáni…..
Génmanipuláltházikecske 2020.12.30 20:44:56
@Rikoo: Utolsó forrásokat tekimtve az összeg eléggé érvényesnek tűnik.
A kétes megbízhatóságú torinói napilap, a Tuttosport legutóbbi értesülései szerint a Juventus újabb játékosokat szemelt ki a többek között Romeo Agresti szerint is prioritásnak számító cserecsatár posztjára, akik mind elérhető célpontot jelentenek az olasz rekordbajnok számára, azonban…..
Génmanipuláltházikecske 2020.12.30 10:31:05
Andrea Agnelli és Aurelio De Laurentiis a mai napon egy firenzei hotelban fognak találkozni, először a bírósági ítélethirdetést követően, számol be róla a Football Italia. Amint az már ismert, a Napoli többszöri alkalommal is fellebbezett a szezon elején kihirdetett ítélet ellen, ami 3-0-ás…..
Arturo Vidal a Sky mikrofonjai előtt kijelentette, hogy  nem fél kimondani a Scudetto szót, és állítása szerint a Juventus továbbra is a bajnoki cím legnagyobb esélyese maradt. A Nerazzurrinak hét Serie A-bajnokit sikerült nyernie zsinórban, és jelen pillanatban csupán  egy ponttal vannak lemaradva…..
Cesare Prandelli, a Fiorentina vezetőedzője úgy gondolja, hogy csapatának meg kell ragadnia az alkalmat, hogy pontot, vagy pontokat raboljon a Juventustól, és szeretné látni az eltökéltséget a Violák támadójátékában. A firenzei klub jelenleg a tizenhatodik helyen áll a Serie A idei kiírásában, úgy,…..
Erling Braut Haaland édesapja, Alf-Inge Haaland a torinói székhelyű Tuttosportnak adott nyilatkozatában megerősítette, hogy korábban tárgyalt a Juventus vezetőségének tagjaival, ám végül fia a Borussia Dortmund csapatához csatlakozott, továbbá beszélt a fiának pályafutásáról, és futball utáni…..
A Barcelona középpályása, Miralem Pjanić mérkőzés előtti nyilatkozatában kijelentette, hogy nem érzi magát jól a katalánoknál, annak ellenére, hogy korábban ennek ellenkezőjéről beszélt, valamint szót ejtett a ma esti összecsapás kapcsán is, melyen a Barcelona sikeréért fog küzdeni, de elmondása…..
Génmanipuláltházikecske 2020.12.10 07:48:17
@delpi0823: Talán egy olyan szerepbe lett bele eröltetve ami nem igazán passzolt hozzá.
A Juventus nyögvenyelős játékkal, 2-1-re nyert a Torino ellen a két csapat között megrendezett városi rangadón, mely után mindkét együttes mesterei értékelték a látottakat. Andrea Pirlo kijelentette, hogy az Öreg Hölgy nem felejtheti el a DNS-ét meccs közben sem, illetve bírálta, hogy csapata…..
Itt bátran lehet OFF-olni, a politikán kívül bármely témáról nyugodtan lehet társalogni, természetesen a Szabályzatot betartva...
A perugiai ügyészség megerősítette a hírt, miszerint a Bianconeri vezetősége egészen a legfelsőbb szintekig vitte el Luis Suaréz ügyét, hogy minél hamarabb megkaphassa az olasz állampolgárságot, ezért több vizsgálat fog indulni a csapat háza táján. Beszámolók szeirint az olasz hatóságok nyomozni…..
Génmanipuláltházikecske 2020.12.04 20:48:43
@rockitbaby: 2008 környékén se volt túl fényes a gazdasági helyzete az olaszoknak, és akkor is volt kiút. Ami biztos, hogy egy komolyabb pénz büntetés jön.
Az AS Roma egykori sportigazgatója, Gianluca Petrachi megerősítette, hogy a "Juventus szerelmes lett Zaniolóba", és hozzátette, hogy mindig túlfűtik az érzelmei, mikor egykori csapatát látja a TV-ben játszani. "Mindig elöntenek az érzelmeim,  amikor a Farkasokat látom játszani a TV-ben." - majd…..
Az Atlético Madrid jelenleg a Juventusnál kölcsönben lévő játékosa, Álvaro Morata úgy gondolja, hogy a folyamatos jó formája a Bianconeri csapatánál csak segíti őt abban, hogy alapember legyen a spanyol válogatottnál is.  Morata nagyszerű szezonkezdetet produkál, miután másodszor is szerepelhet az…..
Génmanipuláltházikecske 2020.11.16 15:08:43
@Joseph Toser: Azért ez nekünk nem baj, hogy válogatni kell. ;) Nem buta Pirlo szvsz. megoldja.
Az egykori Juventus középpályás, Sunday Oliseh úgy nyilatkozott az ex-vezérigazgatóról, hogy egy 'nagyszerű ember', de azt is beismerte, hogy a Torinóban eltöltött éve nem a legjobb volt. A negyvenhat éves nigériai az Ajaxtól igazolt az Öreg Hölgyhöz tíz millió euróért 1999 júliusában. Azt is…..
A Napoli ügyvédje, Mattia Grassani kijelentette, hogy nem adják fel az ügyet a 'rendkívül kemény' döntés után. A Partenopei büntetést kapott az FIGC-től, miután nem jelent meg a kiírt időpontban a Juventus elleni párharcon, így a Zebrák javára jóváírták a 3-0 győzelmet, míg a déliek egy pont…..
Arturo Vidal megerősítette azt a hírt, hogy legfőképp az egykori Juventus-edző Antonio Conte miatt csatlakozott az Inter csapatához, erősíti meg ezt egy a Corriere dello Sportnak adott nyilatkozatában. "Meggyőztek engem arról, hogy itt magasba tudjuk emelni a legfontosabb trófeát." A chilei…..
Az egykori Juventus-jobbhátvéd, Dani Alves azt állítja, hogy az az idény, amit Torinóban töltött volt a legrosszabb egész karrierje során. A brazil játékos 2016 nyarán csatlakozott az Öreg Hölgyhöz szabadon igazolható játékosként. Ebben az idényben a Zebrák közel voltak ahhoz, hogy triplázzanak,…..
Daniele Rugani ügynöke, Davide Torchia kijelentette, hogy az Öreg Hölgy visszautasította a 30 milliós ajánlatot, amit kínáltak a játékosért, mielőtt kölcsönszerződés keretein belül elengedték volna idén nyáron. Rugani sok évnyi pletykát követően végül a Rennes csapatához csatlakozott, sima, egy…..
Hernán Crespo a Tuttosportnak adott nyilatkozatában arról beszél, hogy Leo Messit választaná Cristiano Ronaldo helyett, emellett szót ejtett Pirlóról, Dybaláról és a Juventusról is. "Nagyon örülök Andrea Pirlo sikereinek, Andrea kivételes személy, és én mindig csak jót tudok kívánni minden ilyen…..
A Juventus vezetősége úgy döntött, hogy az elmúlt időszakban megnövekedett COVID-19 esetek miatt amik az akadémiáról jöttek, elővigyázatosság okán felfüggeszti az ifi-csapatok működését. "Az elmúlt időben az utánpótlás csapatokban megnövekedett a COVID-19 pozitív esetek száma, emiatt a Juventus…..