Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lkksioskdl3

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez is egy olyan mondat, amelyet SOHA nem hittem volna, hogy valaha is leírok, de elképesztően bizarr videófelvétel következik.Videó..
Lkksioskdl3 2008.08.23 15:15:06
Itt a Református Ijfúsági Magazin mai epizódja! Mint mindig, most is egy mérföldkő a szórakoztatóiparban.   AKKOR OLVASD, HA LÁTTAD: Lehet, hogy múltkor lebecsültem a Petit? Állandóan új csaja van! Sexmachine öcsém! Peti barátnőjének még mindig nincs…..
Lkksioskdl3 2008.05.18 11:58:00
Utóbbi napokban sok videó volt a mágusról. Nehezen érthető, hogy mi az értelme ennek a műsornak, ha a telefonhívások nem emelt díjasak? Miért méri a végbélem működését? Jöjjön akkor a magyarázat. Minden telefonálónak közli, hogy halála szélén van, mert minden szerve 30…..
Istenem az a rohadt intro :DSokan kérdezték és elmondom a sz*rdarabka neve Detlev :) ..
Még egy tele-segédlet. Micsoda jós az ürge "Szokott fáradt lenni?" Ááá, ugyan. Hová gondol? Érdemes végignézni. Putty-Putty ..
58 másodpercben a mágus minden lehetséges infót kibillegtet a kis mütyürrel. Segítőangyalkák számótól kezdve a szellemekig. Kedvencem: "Ha van átok, akkor fordulj balra". Na szép munka papus, az a szar a kezedben szerintem még életében nem fordult jobbra. Valamint van…..