Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mindenenergia

115 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor megkérdezik tőled: Mi az életed küldetése? Van azonnali válaszod? Gyorsan és meggyőzően válaszolsz, vagy nem tudsz mit mondani? Pontosan tudod, mit csinálsz itt ezen a kis kék bolygón? És tudod, ki vagy valójában? Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásához hét lépést mutatok neked, melyek…..
Küldetésünk, hogy megakadályozzuk a bűnözői elit világzsarnokságát. Hogyan tudjuk ezt megtenni? Egyszerűen: valódi természetüket az emberiség elé tárva...
Az emberiség elleni bűncselekményekről szóló egyedülálló áttekintésünk mélyreható bizonyítékot ad arról, hogy a kormányok milyen sokféle módon terrorizálják népüket. Ez az egyik legjobb erőforrás a világon, hogy felébressze az emberiséget.  A képekre kattintva további információkat olvashat...
Bőség és jólét Az emberiség tömegesen átadta józan eszét és felelősségét a korrupt kormányoknak. Fontolja meg ennek a viselkedésnek az emberi létre gyakorolt szélesebb körű következményeit. Ha feladjuk józan eszünket és felelősségünket, akkor a szabadságunkat és lényegében az életünket is…..
Elképzelhetetlen dolgokat látunk megtörténni a világunkban, amelyek az egész emberiség számára kimondhatatlan őrület és szenvedés jövőjét hirdetik. Mindazonáltal mindezt az ENSZ az "Agenda 2030" részeként népszerűsíti a „bolygó megmentése érdekében”. A pedofíliát természetes szexuális…..
Üdvözölünk minden idők legnagyobb mozgalmában, ahol emberek százmilliói – és hamarosan milliárdjai – a föld minden nemzetéből ébrednek rá, hogy mi is történik valójában a világban. Ilyesmi nem történt az idők hajnala óta, amikor számtalan őszinte, intelligens, tudatos és gondoskodó egyén minden…..
Röviden: a WEF a képmutatás csúcsa, és a „fenntarthatósághoz” hasonló mágikus trükkök fehér fátyla alatt rejti el az emberiséget valaha is fenyegető legaljasabb programokat. Megalapítják a világ uralmát, és rabszolgává teszik az emberiséget, miközben azt állítják, hogy "javítják a világ helyzetét".…..
A WEF másik „fenntarthatósági célja” a „zéró éhség” Bár gyönyörűen hangzik, valójában a füves marhahúsipar lerombolását jelenti, és az egészséges, természetes húst genetikailag módosított (= egészségtelen) növényi fehérjével és az elit által megalkotott laboratóriumi "hússal" helyettesítik. Bill…..
A Világgazdasági Fórum olyan fényes kijelentések fehér ruháiba burkolja magát, mint „a világ állapotának javítása” és „a fenntartható fejlődés globális céljai”. A világ jobbá tétele természetesen dicséretre méltó... ami kevésbé dicséretes, az a tény, hogy a WEF egyértelműen részt vett a járvány…..
Tudjuk, hogy világunk a múltban a könyörtelen fáraók és császárok kegyetlen elnyomása alatt szenvedett. De kik azok a mai zsarnokok, akik teljes uralmat akarnak szerezni a világ felett? Más szóval, kik korunk „fáraói”? Erre a kérdésre két válasz adható: egy egyszerű változat és egy összetettebb. Az…..
Az egyiptomi fáraók, az ázsiai császárok, az európai hadurak, a római császárok, az orosz cárok és a brit királyok könyörtelen háborúkat vívtak, és megpróbáltak abszolút hatalmat szerezni az emberiség többi része felett. Egyik világbirodalom váltotta fel a másikat: az asszír, babiloni, perzsa,…..
World Freedom Directory (Világszabadság könyvtár) lehetővé teszi, hogy kapcsolatba léphess a szabadságszervezetekkel világszerte. A World Freedom Prayer (Világszabadság ima) segít megtalálni azokat a spirituális csoportokat, amelyek az emberiség megszabadításáért imádkoznak. Gyakorlati útmutatókat…..
Mindannyiunknak azt mondják, hogy az éghajlat változik, és ennek eredményeként a katasztrofális időjárás világszerte pusztítást végez. "Súlyos éghajlati válság van" - mondják a globalisták -, és ti, emberek vagytok felelősek ezért a katasztrófáért. Ezért drasztikus lépéseket kell tennünk, hogy…..
Sok programozást az arkhónok hoztak létre, hogy felmentsék a gonoszt. Például a karma törvényei, kimondják, hogy pl. ha eltöröm a barátom edényét, az univerzum küldeni fog valakit, hogy eltörje az én edényemet, azért hogy megtanítsa nekem a tetteim következményeit...
Minden Energia A Fátyol 2022.11.10 12:17:26
Az arkhónok a kontrolljukat egy speciális technológián keresztül tartják fenn, amelyet Fátyolnak neveznek. Ez egy elektromágneses frekvenciazár az alacsonyabb asztrális és különösen az éterikus síkokon, maximum 8,6 mérföld (14 km) kiterjedéssel a Föld felszínétől felfelé és lefelé, ami jelentősen…..
Beleszülethet a lélek egy olyan családba, ahol anyagi jólét, rengeteg pénz van. Szeretetteljes légkört és támogatást viszont nem tapasztal meg. Sokszor ezen családokban magas elvárási szintek vannak, vagy a pénzt nem jó célokra használják. Pedig ha jó tetteket hajtanak vele végre és segítenek vele…..
Minden Energia Az arkhónok 2022.11.04 12:36:29
A Föld a Tejút galaxis és a Naprendszer utolsó Bolygója, ami felszabadul. Áldatlan állapotok uralkodnak itt. Dolgozunk, számlákat fizetünk, állandóan sietünk. Tömik a fejünket mindenféle lélekromboló dologgal, legyen szó az állandó vásárlásról, félelmekről, vallási nézetekről, iskola- és…..
„Kryon, mit tehetünk környezetünk megóvásáért? Hogyan juthatunk olyan energiához, melynek felhasználásával nem merítjük ki forrásainkat, és nem borítjuk fel környezetünk érzékeny egyensúlyát?”..
Minden Energia Az erő mindenkié 2022.05.28 13:18:12
Ez az új korszak mindenki számára értékes lehetőségeket közvetít a szellemi felvilágosodás szempontjából. Előző üzeneteim azokra összpontosítottak, akik a lehetőségek teljes körével élni kívánnak, így aztán előfordulhat, hogy úgy érzed, a te életedben minden a régiben marad, vagy esetleg úgy véled,…..
Minden Energia Az erő alkalmazása 2022.04.05 16:18:58
A jövőben részletes leírást adok majd a módszerekről, amelyeket bátran alkalmazhatsz ezekben az időkben a negatív pozitívvá formálása érdekében, a bolygó érdekeit tartva szem előtt. Ám ha már magadénak tudhatod az új státuszt, nemigen lesz gondod azzal, hogy kitaláld, hogyan láss neki. Most azonban…..
Az efféle változásokat tervezők az Univerzumban úgy érzik, hogy közületek sokan elbuknak majd, még a mesteri fokozat hatalmának megszerzése után is. Ez nem az első eset, hogy egy bolygó hasonló vibrációs fokozatra emelkedik, szóval vannak már előzmények, melyekre a tervezést alapozni lehet. Ez azt…..
Alighanem segítségre lesz szükséged, amikor az átalakulás folyamatát éled. Ez az az idő, mikor a benneteket szolgáló lények napja felvirrad. Felismerjük majd, ha készen álltok (a későbbiekben bővebben kifejtem). Szükségszerű, hogy legalább egy új gondolatmintára szert tegyetek (nem tévesztendő össze…..
Semleges lenyomat birtokában olyan változások esnek meg veletek, amilyeneket még soha nem élhettetek át azelőtt. Olyan kísértések járnak majd a nyomotokban, amilyenek azelőtt még soha nem bukkantak fel életetekben, s a dolgok átalakulása nehéznek, nyomasztónak tűnhet számotokra.…..
Minden Energia A hatalmas új erő 2020.02.26 15:45:26
A következő sorok minden emberhez szólnak. Új, fontos információt kell átadnom: a 11 éves ciklus kezdetével kezetekbe adatik a hatalom és lehetőség lenyomataitok (nem pedig gondolatmintáitok) átalakítására. Efféle kapuk még soha nem tárultak fel senki előtt, kivéve, ha már eleve gondolatminták és…..
A napjainkban bekövetkező, minden egyes embert és élőlényt érintő globális, világméretű földi nagy Eseménnyel és felemelkedéssel, váltásról, spirituális élettel foglalkozunk, amelyre nemsokára minden egyes ember (aki eddig nem is) lehetőséget, rálátást, megtapasztalást kap, hogy megtapasztalja,…..