Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kollár Zseraldina

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Próxima Paragem Évenkénti csoda 2019.02.18 15:01:06
Ezen a héten Dobossy Mariann osztja meg velünk élményeit, köszönjük neki:  "Nem tudom, mennyire igaz általánosságban az a mondás, hogy mindenki azt az évszakot szereti a legjobban, amelyikben született, de rám ez egyértelműen igaz. Téli gyerekként mindig is a kedvencem volt tél, hiszen az egyet…..
Köszönöm Anna, hogy a héten a Te szemeiddel láthatjuk Brugge csodás városát! "Amikor Zseri megkért, hogy írjak valamelyik utazásomról, akkor egyből Brugge jutott eszembe. Bár nem tudok nektek történelmi adatok és nem tudom mi, hol, mennyibe kerül, mégis ezt a várost szerettem volna nektek kicsit…..
Köszönjük Terék Vikinek, hogy megosztja velünk indiai útjának tapasztalatait: India számomra az az ország, ahol eddig a legjobban tapasztaltam a kontrasztot. Ezt pedig minden szinten értem. Hihetetlen számomra, hogy a gyönyörű természet megléte mellett együtt van jelen a légszennyezettség óriási…..
Kollár Zseraldina 2019.01.28 00:13:57
@zdyzs: Köszönjük a visszajelzést!
Új év, új úticélok! Idén először egyik kedvenc üdülőhelyünkről írunk, amely tökéletes választás lehet 2019-re! Dél-Portugália, Algarve nagy népszerűségnek örvend, ami egyáltalán nem meglepő látva a még ősszel is lélegzetelállító sziklás partvidékeket. Magyarországról  a Wizzair járataival Faro…..
Decemberben utazni kiváltság. Bármelyik városba is látogatunk el, mindegyikben van valami báj. Ilyenkor az egyébként is csodaszép épületek és terek fényárban úsznak. A kirakodók közti séták, egy pohár forralt bor és a sült gesztenye illata teszi igazán különlegessé a karácsonyi várakozás…..
Csak egy napod van Velencében? Nagy kihívás, sőt... ha minden szegletét szeretnéd bejárni, akkor lehetetlen is. De számomra épp ez adta a felszabadító érzést. Legtöbbször egy út során igyekszem "betartani a menetrendet", hogy minden beleférjen. Velencében ez másként volt... tökéletes város az…..
Következő megállónk egy igazán különlges szigetcsoport, a észak-spanyolországi Cíes-szigetek. Ha valaki Észak-Spanyolországban vagy Észak-Portugáliában tölt néhány napot megéri az utat út tervezni, hogy ezt a kis szigetcsoportot is érintse. Hogy miért? A képek magukért beszélnek.  Hasznos…..
Nagy kiváltság és egy óriási kaland számomra, hogy augusztus végétől január végéig Portóban élhetek. Az elmúlt közel két hónap alapján szeretném megosztani Veletek a felfedezéseimet a városról. Bár már a Wizzair-rel direktben is lehet Budapestról Portóba jönni hetente 2x, mégis tapasztalataim…..