Regisztráció Blogot indítok
Adatok
El Amante

0 bejegyzést írt és 261 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Tudom, hogy a gyerekvállalás sok szempontból nem egyszerű, de a terhek zöme főleg a nőre hárul, akkor miért vonakodnak?” - Levélírónk magánfelmérése szerint a férfiak mostanában ódzkodnak a szaporodástól, az indokaik pedig olykor elég hajmeresztőek.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
El Amante 2022.01.07 16:26:08
@Lorrh: Hát hogy működik? Mesélj!
Egy ffi nem mérlegel, csak ha épp van kedve, csinál egy kölköt? A ffinél nem működik az evolúciós géntovábbítós elmélet, csak a nőknél, Egy ffi bárkibe szórja a magját, mindegy, lesz-e gyerek vagy nem? Nincs benne az ösztön: Kinek a génjeivel akarom továbbvinni a sajátomat? Ezt te sem gondolhatod komolyan, ez bizony kétirányú utca, és mindketten ugyanazon ösztönök mentén mennek.
Mivel a nő nem öntermékeny, így mindig a ffi dönti el, lesz-e gyerek. Amikor nem húz óvszert (vagy kötteti el magát) mindig benne van a pakliban, h lesz.
És ebbe az is beletartozik, amikor a nő égre-földre megesküszik, h szedi az antibébit.
Úgyhogy de, a ffi is válogat: ezzel akarok, azzal meg nem. Ilyen egyszerű ez.
A lustákat meg simán utólérheti egy olyan nő, aki rányomja az akaratát, és sanyi. Tény, h több nő akar gyereket, mint ffi, de szerencsére ez is kezd már változni.
El Amante 2022.01.07 17:31:53
@Lorrh: szóval akkor ki dönt arról, h az adott nővel legyen-e gyerek vagy sem? A férfi. Nincs mit.
Az olyan jellemgyenge faszikkal, akiket egy nő pusholása gyerekcsinálásra vesz rá, nem lehet mi kezdeni, egyebekben fizetheti a gyerektartást.
Ha 10 éve gyötrődsz egy olyan kapcsolatban, ami igazából kapcsolatnak sem nevezhető, talán könnyű a döntés, amikor azt latolgatod, hogy most a maradék cuccaidat hozd el a pasitól, vagy vigyél még hozzá?   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal,…..
„Sokáig úgy láttam jónak, ha inkább ismeretségi körből, baráti társaságból választok. Csakhogy ennek megvannak a rizikói” – Nem is kicsi, ezért Posztolónk máshonnan vadászott, viszont úgy meg az a baj, hogy nem ismeri a másikat, míg egy megszokott terepen előrébb van az ember.   Ha esetleg nem…..
A pasik hat év után jobban belekényelmesednek egy kapcsolatba, úgy érzik, már nem kell küzdeni érte, így nem csoda, amikor a barátnő arra a következtetésre jut, hogy akkor végül is már csak az ő béketűrése tartja össze a dolgokat.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen…..
„ Lényegében ma egy nő mindent megtehet, és a férfiaknak kell alkalmazkodni, különben repülnek ” - Posztolónk még emlékszik azokra az időkre, amikor a nőkben még akadt egy kevés realitásérzék, lehetett velük hülyéskedni és szót érteni. Mára a barátságos Lányok eltűntek és megjelentek a Nők, akik a…..
El Amante 2019.08.24 22:50:23
@Blindmouse: áh, zenész, igen, az csajmágnes. Gondolom, kiderült, h amikor nincs a menő körítés, kevésbé vonzóvá váltál, és a bunkóság önmagában már nem elég egy dugásra (sem). Volt nekem is zenész pasim egy rövid ideig (értsd pár aktusig), miután abba hagyta, még egy darabig jöttek a csajok, megismerték a kocsmában ahol korábban játszott, mesélte a sztorikat, aztán amikor egy év után mindenki hallotta már az összes hányást, bulit, menőséget, elkoptak a "rajongók", ő meg ott maradt kocsmabútornak. Sok évig nem tudott magával mit kezdeni,rövid időn belül nagyon lecsúszott, végül a baráti köre húzta ki őt a gödörből, de évekbe telt a felépülése. Meló mellett elvégzett egy egyetemet, egészen prózai módon közszolga lett, jól van, partnere is van pár éve, és játszik egy hobbi zenekarban. Most olyan 45 körül lehet.

De ha most jól érzed magad egyedül, akkor nincs gond, csak nem értem, miért mérgezed magad körül a levegőt. Nihilista, introvertált mizantróp, mennyi vagy 35-40? Egészen biztosan túl fiatal ahhoz, h így éld le az életedet, keserű, pozőrködő öregemberként... de sztem tudod te ezt, nem vagy hülye gyerek, nem késő neked sem változtatni. Szóval talán nem a nők akarnak túl sokat, talán te sem tudod, mit szeretnél, mit vársz, és hogy merre tartasz, mi a célod. Amíg ez nincs meg, minden megugorhatatlan akadálynak tűnik.
El Amante 2019.08.24 23:42:44
@savanyú a narancs ( Villanyfényes): gondolom, ez most egy költői kérdés
El Amante 2022.01.07 13:34:51
@Reactor: Az meg a te eszedbe sem jut, hogy értelmezd, amit írtam. Akinek írtam, láthatóan értette, és ha az előzményeket is olvastad, láthattad, hogy a negatív jelzőket ő aggatta saját magára, majd a válaszomra is teljesen normálisan válaszolt. De mindegy is, nyilvánvaló, hogy semmit nem tudsz rólam, ami nem baj persze, csak én így nem ugatnék ennyit fordított esetben.
Sokan és sokféleképpen próbálnak kapcsolatok menteni, főleg akkor tartják ezeket megmentésre érdemesnek, ha hosszú távúak és gyerekek is vannak bennük. Vagyis legtöbbször a házasság az a kapcsolati forma, amit inkább mentenének, a többi mintha nem is számítana. Mert attól, hogy nincs róla papír, már…..
El Amante 2020.05.12 13:39:13
@AlexAston: Gondolom, szerinted Gyerekorvos és tanár is csak az lehet, akinek gyereke van. Meg a rákos beteget is csak a rákos orvos tudja gyógyítani. Facepalm.

Amiről ír, általános jelenség ill dilemma. Csak én a szűkebb környezetemben látok több (sok) házasságot, amiben a feleket valamilyen egyéb érdek tartja össze, nem a házasság ill az egymás iránti testi-lelki hűségük. Vegetálnak, féltelépnek, néha jó képet vágnak egymáshoz, egyébként meg döbbenetes elidegenedés, érdektelenség. A lehetőség adott, h (Ki)lépjen, v akár javítson mégsem teszik sokan és ez az, ami probléma. Mert végül csak egymást keserítik be a felek, miközben lehetnek külön is jó életük, vagy akár együtt, ha azt választják. De nem. Inkább ücsörögnek a langyos fosban, és többnyire félredugnak. Na, mindegy is, mindenki a saját életének kovácsa vagy mi, Csak kár akkor telekiabálni a világot a saját szerencsétlenségünkkel, ha nem vagyunk hajlandók a boldogságunkért tenni.
A SARS-CoV-2 (severe acute respiratory syndrome coronavirus 2) vírus és az általa okozott betegség (a COVID-19) terjedési gyorsasága elképesztő adatokat mutat.Az előrejelzések szerint hamarosan a Föld összes országában megjelenik. Míg a szezonális influenza esetében a sokkal rövidebb, vagyis alig…..
El Amante 2020.03.27 09:14:37
@Exploiter: értem, és köszi! Mondjuk azt olvastam (fizikus szerző), h a tetőzés 47 nap, Kínàból kiindulva (2,6 reprodukcios számmal számolva), és ezt lehet nyújtani az izolálással. A kijárási korlátozás nekem azt jelenti, h közel járhatunk a taroláshoz. Se tesztelés, se valódi tiltás... nesze semmi, fogd meg jól, lesz itt durvulás 1-2 héten belül.
El Amante 2020.03.27 09:15:46
@droid_: jaja, vagy sokkal hamarabb várható a bumm, mint amit kommunikálnak.
El Amante 2020.03.28 09:44:38
@droid_: rendben, ne legyen igazam. Ma 11 halott, 343 fertőzött (3,2 % a mortalitás hivatalosan)... hát ez sok minden, csak nem biztató arra nézve, h sikerül kilapítani a haranggörbét.
Sokan gondolják, hogy párban élni szinte mindig jobb, mint egyedül. Bár lehet, hogy egyre csökken azok száma, akik ezen a véleményen vannak. De még mindig ott tartunk, hogy a közbeszédben a párok együtt maradása pozitív, míg a szakítás, válás, kifejezetten negatív előjelet kap. Mégpedig anélkül,…..
El Amante 2019.11.05 12:33:45
@Mancilla Pectoralis: ha annyi millióm lenne, ahányszor ezt a kioktató szöveget hallottam már olyan nőktől akikről Később kiderült, h évek óta csalják, már Haitin süttetném a hasam az év egyik felében ( a másikban meg a Bahamákon). Jól kell választani, hát persze. Az emberek többsége nyilván boldog akar lenni, és amikor választ, nem csak egy szép arcot választ. Van egy aktuális élethelyzet, lehetőségek és korlátok. Vannak embertípusok és előélet, később sok változás. Ahogy itt már más is megfogalmazta, ennél azért bonyolultabb egy kapcsolat dinamikája, és sokszor kiderül, h ami jól működött x évig, az egy idő után már nem. Ennek okai többnyire az önismeretben rejlenek, ami lassuk be, nem erőssége az emberek többségének. Szóval örülj annak, h neked most jó, felesleges a másik embert a válása miatt kutyázni, mert lehet, h neki meg pont az a jó.
El Amante 2019.12.31 16:09:05
@Aladdin és a negyven farkaló: sosem lesz senki elégedett, mert az ember már csak olyan, h mindig másra/jobbra vágyik. A monogám kapcsolatok halálra vannak ítélve, ez tisztán látszik a válási statisztikákon (Ill a hűtlenségin is). Ettől még a házasságok működhetnének, de mivel a legtöbben képtelenek osztozni, így nyilván veszítenek végül. A külső változása sztem nem nyom annyit a latba amennyit te gondolsz sztem, de persze az is számíthat amikor az ember jobbat, mást kíván meg.
                       „Nem iszik, nem cigizik, viszont cserébe pszichopata. Nekem kevés az, hogy csak a jó periódusában kell elkapni” - És ez csak egy tünet az elmebeteg pasiknál, de amikor elhangzik a „nem igaz, hogy erre sem vagy képes?!” – mondat, az nem valaminek a vége, hanem valaminek a…..
El Amante 2019.11.25 08:27:43
@Kritikus Intrikus: Macskafóka a Plüsscicus és a Főzés a legjobb dolog és hasonló sokatmondó nickek gazdája. Elérhető Free wifi az ideggondozóban is van (ezek szerint).
                       A nők hajlamosabbak a kapcsolatfüggőségre, amivel nem is lenne baj, ha előbb idejében lezárnák a még aktuálisat, ahogy az Levélírónk esetében sajnos nem történt meg. A barátnő már rég mással volt, miközben azt éreztette aktuális pasijával, hogy minden oké. Vannak nők, akik…..
                       A lány részéről volt egy kis félresiklás a kapcsolat elején, és ez a nüansz is talán közrejátszik Levélírónk döntésében, miszerint esze ágában sincs elvenni barátnőjét. Hogyan folytatódhat egy olyan kapcsolat, ami sosem volt igazán lángoló, csupán két ember szexuális…..
                       „Ő egyszer sem mondta, hogy bemutatna a barátainak, vagy a családjának, de állítólag mesélt rólam nekik, de nekem ez nem elég” - Levélírónk arra gondol, hogy azért kezeli ilyen lazán a kapcsolatot a pasija, mert ismerte a volt barátját, ráadásul a szabadság igénye is elég…..
                       Amikor egy nőt, aki korábban elnyűhetetlennek érezte magát, meglegyint a múló idő szele, a korábbi kedélyes viselkedését váratlanul válthatja fel folyamatos siránkozás. Akkor is rinyál, ha nem látszanak rajta szembetűnően a hervadás jelei, hogy párjának véletlenül se legyen…..
El Amante 2019.11.15 15:49:44
@Jajjmár nemigazmár: senki nem mondta, h ahhoz, h megkívánj valakit házasság kell. Összevissza beszélsz. De látom, kár az energiáért, te is az a típus vagy, aki szorosan becsukja a szemét, nehogy valami olyat lásson, ami a csillámpónis álmait porrá zúzza. Álmodj, királylány :) ja, nem inkább menj főzni!
El Amante 2019.11.15 20:28:14
@Janed0e: ahhoz, hogy a nyitott házasság jól működjön, az kell, hogy mindkét fél tényleg elfogadja a feltételeket. Az úgy nem nyitott házasság, hogyha csak az egyik élvezi a nyitást, a másik meg szenved. Alapvető gondolkodási hasonlóság kell, ami nem a szexuális hűséghez köti a kapcsolati hűséget. Nem mindenkinek megy ez, de van ismerős pár, akiknek jól működik évek óta. Poliamor ismerőseim is vannak, nincsnek nagy drámák. Nyilván ez sem véd meg attól, hogy egy esetleges partnerrel több alakuljon ki, de ilyenkor lgalább nyílt lapokkal képesek játszani, mert a bizalmuk nem a szexuális hűségen alapszik, és a partner eldöntheti, h akar-e benne maradni a házasságban, vagy kilép. Sztem sokkal korrektebb így, mint a titkoban szeretőző, félrekúrogató egyedeknél. Az a sokk és bizalomvesztés, ami a megcsaláskor éri a megcsalt felet, sokkal nagyobb károkat képes okozni.
El Amante 2019.11.16 12:02:13
@PlüssCicus: Szólj az ápolóknak, hozzanak még egy kis Diazepamot, már-már túl okosakat mondasz.
                       „Fiatalok vagyunk ahhoz, hogy a mindennapi civódásokból sajtoljunk magunknak energiát a túléléshez, mint nagyanyáink” - A csaj megunta, hogy párja mindent rajta vezet le, ezért egy szép nap bedobta a lakáskulcsot a pasi postaládájába, majd lelépett. De nem végleg. Mikor kell…..
El Amante 2019.11.14 10:53:42
@Captain Admin: szerintem nincs rendben random seggeket fogdosni, még ismerkedési szándékkal sem. Ne mondd már, h nincs ezer más kulturált mód arra, h egy nő vagy ffi kifejezze a vágyát egy egyéjszakásra vagy akármi másra. Nem ettől fog beindulni sem ffi sem nő. Igaz, én csak magamból indulok ki, kurvára nem volt szükség egyetlen érintésre sem, egyetlen pasassal sem, elég volt egymásra nézni, néhány szót beszélni, tudtuk, mi következik.
El Amante 2019.11.14 11:23:54
@moonshadow: most elolvastam végre, mi ez a hipergámia. Egyszerű, természetes szelekció, a túlélés ösztöne. Így vagyunk kódolva: leegyszerűsítve, hogy a legjobbnak szüljünk (már aki), illetve támogató, biztonságos életet élhessünk. A ffiak meg úgy, h minden lehetséges, és számukra kívánatos egyednek utódot nemzzen. Mi ebben a gond? A ffi sem baszik meg minden nőt, és a nő is válogat, kinek szüljön. Ez nem jelenti azt, h a többi egyedet szarba se veszi, csak, hogy nem tartja alkalmasnak bizonyos dolgokra. Megkockáztatom, ez az arány még kisebb, hiszen pl. nekem 100 ffiból max 8-10 olyan, hogy kivált belőlem bármit is. És valószínűleg még azokkal sem fogok ágyba bújni, vagy bármilyen kapcsolatot kezdeni. De ugye a ffiak ugyanígy kiválaszják, ki az, aki akár csak dugásra szóba jöhet... bár elismerem, náluk nagyobb is lehet a "tudnék vele mit kezdeni" aránya.
El Amante 2019.11.14 11:54:17
@Womb Rаider: egyébként érdekes volt a cikk, mert azt is megemlítették benne, hogy a hipergámia nem annyira volt egyértelmű régebben (sem), illetve csak részben helytálló, durva általánosítása a helyzetnek. Hiszen rengeteg (volt) az olyan házasság, ahol a nőnek komoly hozományt kellett vinni, nem beszélve a pénz a pénzhez házasságokról. Azaz hiába áhítozott volna a magasabb státusz (jobb sperma) iránt, mivel nem volt elég pénze, kénytelen volt beérni egyébbel (vagy egyedül). Viszont egyúttal a ffi sokat hangoztatott lefelé választását is megcáfolja a hozomány léte, jelesül egy krva gazdag casládba benősüléssel. Ami azért manapság is létező dolog. Mindegy is, a hipergámia hangoztatása egyértelműen a nőkre akarja a kenni a ffiak sikertelen próbálkozásait. Ez is egy oka az emeriség hanyatlásának :D
                       Az elején még szépen működött a munkamegosztás, de mára sok minden megváltozott. Posztolónk pasija szép lassan elhízik, de e mellé még lustaság és határozatlanság is társul. Általában nem érdekli, mi kerül a szervezetébe, míg a barátnő igyekszik a tudatos táplálkozásra…..
El Amante 2019.11.12 11:55:17
@moonshadow: a lényeg az egészségesen van. Az idióta diétáknak köszönhetően sokan lefogyaszták magukat, a BMI-jük 20, oszt mégis erőtlenek, mert az izmaik eltűntek, viszont a szervezetük folyamatosan zsírt raktároz, és arányaiban nem sokat csökken (ami a szervezetednek káros). Mértem én már 18 BMI-s csajon (Nagyon-nagyon sovány) közel 25% testzsírt, ami átlagban normál is lehetne, de ez nàla (az aràmyaihoz képest) marha sok volt. A BMI minden orvos és szakember szerint is csak egy iránymutató, rég meghaladott kalkulátor. Ha okosan, egészségesen akarsz testsúlyt beállítani, aminek része a testzsír beállítása is (hiszen nem hagyhatjuk figyelmen kívül a szervezetünkben lerakódott zsírt, ami nem csak a bőr alatt található, hanem a belaő szervekben ill a vérben is), akkor a táplálkozásodban is figyelembe kell venni, mit eszel. Le lehet fogyni úgy is 20 BMI-re h csak szemét kaját eszel, kérdés, h egészséges leszel utána, vagy menned kell rehabra.
El Amante 2019.11.13 14:01:17
@moonshadow: akkor mondom máshogy. Normál BMI-vel lehet az egyik ember izmos, egészséges, kb 18-20% zsírral, a másik meg fáradékony, puhány, alig izom, pocak, 35-40% zsír. Teljesen máshogy fognak kinézni, pedig azonos tartományban van a BMI-jük. Értem, amit mondasz, és igazad van, a sport nagyon fontos, 40 felett meg pláne, és ha a fogyás a cél, egyérteműen szükség van a rendszeres mozgásra (mondjuk minden életkorban). De a testzsírszázalék olyan mutató, ami minden életkorban fontos lenne (elhízott gyerekek). A BMI arra jó, hogy egy irányt/normál értéket mutasson. X évesen hány kiló körül van az ideális testsúly, kb. ennyi. Egy jó kiindulási pont. Ahhoz, hogy ezt a testsúlyt elérjük, és közben ne a zsírt halmozzuk, muszáj egy olyan diétát (nem fogyókúrát!) tartani, ami a jó arányokat segít elérni. Mert hiába állítod elő mozgással a kalória deficitet, ha edzés után betolod a zsíros ételeket. Ez akkor is igaz, ha fogyni akarsz, akkor is, ha súlyt megtartani v. tömegelni. A lényeg, hogy nem mindegy, milyen kajával fogysz. De azért hidd el, hogy egy jó testsúlycsökkentő diéta kb. 70%-ban hozza a sikert. A legnagyobb sikert pedig az hozza, ha mellette sportolsz is (nem csak a testsúly, hanem a bőr, a keringés, tüdő, öregedés és egyebek miatt).
                       Amikor egy pasi száján kiszalad a „próbálok hűséges lenni” mondat, a barátnő joggal kezdhet nyugtalankodni. És ez a problémának még csak egy kisebb része. A pasi főleg a saját gondjairól szeret beszélni: elmondja, melyik rokonával veszett éppen össze és ki milyen szemét, kit…..
El Amante 2019.11.08 16:17:54
@Womb Rаider: Még az is lehet, nem zárják ki egymást szerintem!
El Amante 2019.11.08 16:26:11
@Daenerys Targaryen: ugyehogy!
                       Amikor egy pasinak nem tetszik, hogy a barátnője napi szinten dumál az exével, a világ egyik legtermészetesebb helyzete. Mivel egy romantikus lelkületű nőről van szó, Posztolónk amiatt aggódik, hogy az ex részéről elég lenne csak egy karácsonyi üzenet arról, hogy milyen…..
                       „A legsúlyosabb az volt, hogy már a szakítás széléről hozta vissza ő a kapcsolatunkat” - Van egy férfitípus, aki az addigi összes csalódását képes kivetíteni a legújabb barátnőre is. Ám Posztolónk már unja, hogy neki kell hallgatnia pasija önostorozó szövegeit. Szeretne rajta…..
                       „Az biztat, hogy van olyan – ritkán, de van – hogy képes teljesíteni az ágyban és élvezi is. De ha egy férfiben nincs vágy, nos, az eléggé látványos...” - a pasi szereti a barátnőt, sok mindent meg is tesz a kapcsolatért, csak a szex része nem tökéletes. Ő ilyenkor azt…..
El Amante 2019.10.30 14:22:13
@roli101: hát ez szomorú mindenesetre, sajnálom. Remélem, lesz hosszútávú megoldás.
Van egy ismerősöm, ugyanebben a helyzetben volt, mint te, a felesége pedig hosszú beszélgetések és egy bevallott szeretői viszony után gyökeresen megváltozott az ágyban (kb. 20 év házasság után). A fickó bevallása szerint is egy szexistennő lett, és mégsem elégedett, és elválik (nincs most 3. a képben), mert mégis hiányzik valami. Nem akarok általános következtetést levonni, de ez a szex dolog a hosszú házasságban iszonyú nehézkes, és sokaknak -úgy látom- egyszerű ágytornává válik, nem marad az a lelkileg is kielégítő aktus, ami az első x évben volt. A gyerek is lehet egy ilyen lelki gátlás, de inkább az unalom. A változatlanság, ugyanazok az ismerős ízek, szagok, ugyanaz az érintés, nincs koncentráció, csak plafonbámulás, legyünk már túl rajta.
Persze meg kell alkudni, és azt mindenki maga dönti el, mi éri meg neki.
El Amante 2019.10.30 14:39:48
@roli101: nem akar 2., 3. orgazmust? elélvezett és ennyi? Elfordul? Neki nem fontos a te élvezeted?
El Amante 2019.10.30 15:09:05
@roli101: hát, nem akarlak lelombozni, de nagyon úgy tűnik, ha feleséged max szexuális segédeszköznek tekint :( így a beszélgetés sem tűnik túl hatásosnak. Ha nem akar adni, csak kapni, az a veszett fejsze nyele kategória.
                       A pasi szert tett egy barát-barátnőre, és olyannyira nem csinált belőle titkot, hogy mindent megosztott a párjával, sőt, találkoztak már hármasban is. Az utóbbi időben azonban a barátnő elkezdett masszívan féltékenykedni. Posztolónk nem akar félrelépni, de ezt a barátságot se…..
El Amante 2019.10.28 13:01:35
@TSEPKE: nem az elvenne volt a lényeg, hanem az, h kamuzott az érzéseiről, és valójában inkább megdugott volna, mint szárazbarátoskodik. Szóval jah, mondták mások is, csak ők nem játszották meg közben a barátot. Nekem azért ez egy elég szar tapasztalat volt, de soha többé nem is lett ffi barát barátom.
El Amante 2019.10.28 13:21:06
@TSEPKE: Nem siratok semmit, nincs vele már különösebb gondom, akkor ezt átverésnek èreztem (még elég naiv is voltam). Később tisztáztuk, de nem pillanatnyi részeg fellángolás volt, és ez volt, ami nem tetszett. Az, ha azt mondja, ú, de megbasználak, azt tudom a helyén kezelni, az alakoskodást, hazugságot utàlom és kezelni sem tudtam akkor, ma már azt is.
                       A barátnő már a kapcsolat elején leszögezte, hogy nem akar gyereket. Erre most egy ideje azt hallgatja a párjától és annak anyjától, hogy mégis milyen jó lenne. Levélírónk attól fél, hogy ha ebben nem ugyanazt akarják, akkor elveszítheti a pasiját. Hogyan lehet…..
El Amante 2019.10.25 18:10:25
@Kritikus Intrikus: dehát 2 perc alatt kiderül irl, h mi a szitu! Minek kamuzni és lájkokat gyűjteni egy oldalon? És főleg, akiT idegen faszik bájolgása tesz magabiztossá, az eleve sérült. Aztán amikor nem azt kapják, amit vártak, jöhet a MNK és a MFD. Mire jó ez? A kérdés költői.
El Amante 2019.10.25 18:13:22
@Josagos: ez azért fura, mert szexre azért olyasvalakit keresel, felteszem, akivel megvan a kémia. Azt hol érzed egy kèp alapján? Meg pár általànos mondatban?
El Amante 2019.10.25 18:20:54
@Josagos: értem, na, majd ha megszorulok, talán. De valahogy mindig felén sodor valakit a szél irl, aki kapható hosszútávú szeretőzésre. Most épp a felső szomszéd birizgálja a fantáziámat, bár momentán nincs se időm se energiám egy új sz-re, úgyhogy csak hagyom a dolgokat történni.
                       „Nem vagyok irigy senki boldogságára, mert az én meggyőződésem szerint az csak ideiglenes állapot, utána pedig megjátszás” - A nők agyában a szakítás valami fura reakciót indít el, amitől képesek irreálisan cselekedni, még akkor is, ha ők dobták ki a pasit. És ez még csak egy…..
                        Amikor a pasi bevall egy nyári félresiklást, a barátnő azonnal elhúz tőle és szakít vele. A friss ex nem érti, miért nem bocsátanak meg neki, hiszen csak alkalmi viszonyról volt szó. De Levélírónk akkor is ugyanígy reagált volna, ha azonnal bevallja, ráadásul azóta a másik…..
El Amante 2019.10.22 15:29:32
@Peter Smeaton: szóval leveszed a megcsaló válláról a felelősséget, ejnye.
Persze nem ismerek minden ffit, de szinte minden ffi ismerősömnek van szertője, v rendszeres kúrópajtija/rendszeresen félrelép, annak is, akinek rendszeres és kielégítő szex jut otthon is. Nők dettó. És nem azért lépnek félre, mert kevés, hanem mert más. nincs nagy titok
El Amante 2019.10.22 22:01:49
@Captain Admin: ha féléve van egedül, akkor még nagyon korai komolyan ráhajtani. Mmint Tartósra. Sztem egyenlőre a legkevésbé vágyik egy új hapsira az életében. Az, h kinyílik a világ számára, nem tudod kivédeni, de ha neked bejön és hajlandó lennél tenni érte, 1 év múlva x faszi utàn is lesz rá kereslet. Mondjuk elég képmutató számon kérni a faszok számát egy elvált nőn, miközben te sorozatban varrsz le kb bárkit. Egyszerűen nincs is közöd hozzá. A bizalma valszeg most nullán áll a ffiak felé, és amit Jane is említett, ha a híred a fülébe jutott, akkor nem is vesz komolyan egyáltalán. A gyerek miatt sem biztos, h nagyon szaladna új kapcsolatba, gondolom kiskamasz v. kamaszodik.
El Amante 2019.10.22 22:06:43
@Almandin: ugyanezt elmondtam egy korábbi posztban (mmint, h kurva sok házasságnak nincs szex, de mrgis elvárná a hűséget a partner), de le lettem hurrogva, h csak a hangos kisebbségnek adok teret :) Tudom, tisztában vagyok a helyzettel, de mègis, a fèlrelépés oka általában nem a nincs szex.