Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tormásonka

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szijjártó – és a kormány általában – azzal hárítja el a korrupcióról szóló vádakat, hogy ha ellopnák a közpénzt, nem fejlődne ilyen szépen a gazdaság. Azt most hagyjuk is, mennyire szép ez a fejlődés, inkább mutatjuk, hogy működik a NER-korrupció...
Tormásonka 2017.08.31 14:20:34
@nnnnnnnn: Annyira aranyosan hazudtok és a legjobb, hogy mindig ugyanabba a két-három baromságba kapaszkodtok. Másotok már nincs is.

Na nézzük akkor: a ballibeknél ki volt Mészáros Lőrinc? ki volt az a személy, aki egy semmi kis vállalkozóból pár év alatt az ország egyik leggazdagabb embere lett? Loptak a ballibek is, ez nem is kérdés, de amíg ott milliókról volt szó, addig itt százmillárdok röpködnek. Ez kurvára nem ugyanaz a műfaj. Zuschlág 72 millót lopott és mekkora botrány lett belőle (le is csukták) ma egy haveroknál lezavart plakátkampányra úgy elmegy 5-6 millárd mint a pinyt. És ez itt csak az alsó szint.

Azt mondod, csődbe vitték az országot. Ők egyedül? Nem volt itt valamiféle gazdasági világválság aminek következtében ténylegesen csődbe ment pl. Görögország és Izland se sokkal kerülte el és amibe még a világ legerősebb gazdaságai is beleremgetek? Rémlik valami? A szocik szarul kormányoztak, ez nem kérdés, de semmivel se szarabbul mint most a Fidesz. Ha nem lenne EU pénz, két kapavágás nem történne ebben az országban, ami viszont rohadtul nem a Fidesz érdeme, mint ahogy a gazdasági világválgás meg nem a szocik bűne volt. Volt nekik bűnük elég.

Aztán hány embernek lőtték ki a szemét? Mert azt írod embereknek, tehát nyilván tömegekről beszélünk. Én mondjuk csak egyről tudok, az is egy olyan tüntetéssorozat alkalmával történt, ahol is a "békés tüntetők" napok óta dobálták molotov koktélokkal, utcakövekkel a renődöröket, gyújtogatták az autóka, betörték a kirakatokat, stb. De ezt valahogy mindig kihagyjátok a képletből amikor előrántjátok a szemkilövetős dumát - ami egy nyilvánvalóan sajnálatos baleset volt, de aki olyan tüntetésen vesz részt, ami napok óta a rendőrök elleni agressziról szól, azért az ne lepődjön már meg, ha megsérül.

Azt írod, az emberek maradnak a Fidesznél. Ehhez képest nemrég jött ki egy felmérés, amiből egyértelműen látszik, hogy a többség kormányváltást akar. Van egy agymosott réteg, akik akkor is maradnának a Fidesznél, ha Orbán Viktor személyesen venné el mindenüket, de bármennyire is szeretitek ezt hinni, nem ti vagytok a többség, hanem a váltást akarók. A váltás nyilván nem a szocikra váltást jelenti, szerencsére van már rajtuk kívül jó néhány egyéb választási lehetőség.

Élhetsz nyugodtan tovább a hazugságaidban, de előbb-utóbb fel fogsz ébredni te is, ha akarsz, ha nem.
Tormásonka 2017.08.31 14:23:29
@FCUK10: Teljesen nyilvánvaló, hogy Orbán pontosan erre készül. Lehúzni az EU-t amíg lehet, ellopni annyit amennyit csak lehet, aztán ha nem jön pénz kilépni, lezárni a határokat és jöhet totális diktatúra. Napnál világosabb, hogy ez a célotok, csak nem fogjátok tudni végigvinni. Csúnya nagy sírás lesz ennek a vége.
Tormásonka 2017.08.31 14:29:01
@FCUK10: Már miért kéne másik kormányhoz hasonlítani? Szerencsére nem Gyurcsány a Fidesz egyetlen alternatívája. A szoci kormány 2010-ben el lett zavarva és nagyon helyes, hogy el lett zarvarva. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ami most van az jó, mert az előző is rossz volt.
Ezt a kormányt is el kell zavarni és el is lesz zavarva. Elsőre jó ötletnek tűnhet a demokrácia leépítése és az ország diktatúrává alakítása amivel az elzavarást lehet ugyan késleltetni, de sokkal csúnyább vége lesz.