Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arianrhod001

59 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sámánizmus nagyon régi időkre nyúlik vissza. Úgy gondolják, hogy minden egy, minden él, mindent energia hat át. Úgy tartják, hogy kapcsolatban van a felsőbb erőkkel, a két világ közötti lényekkel, természeti lényekkel. Például koboldokkal, manókkal, tündérekkel, meghalt emberek lelkével.…..
Az én történeteim 56. Hűség 2020.09.21 13:49:22
Amikor az emberek párra találnak, akkor alapvető fontosságú, hogy Te magad legyél a hűség mintaszobra. A bizalom fontos, ahogyan az is, hogy őszinte legyél a másikkal. Aki nem képes Önmagát adni, az belül valamennyire halott. Foglalkozz a másikkalúgy, ahogyan elvárod, hogy veled bánjon a párod.…..
A betegségek lelki eredetűek. Minél jobban a dolgok körül forog az agyad, tehát a betegségek körül járnak a gondolataid, annál jobban előtérbe kerülnek a betegséget kiváltó okok. Magyarán szólva arra fókuszál minden gondolatod, hogy beteg legyél. Előidézed szimplán azzal is, ha minden gondolatod e…..
Légy hű Önmagadhoz. Anno ez fő erény volt az emberek között. Aztán valahogyan mindig feledésbe merült. Egy napon talán változik annyit az emberiség, hogy újra fontoslesz ez a kifejezés. Sosem szabad elfelejteni azt, ha nem adod Önmagadat bármiben, akkor elvész az, ami Te magad vagy. Sokan feladják…..
A spiritualitás áthatja a Földet, a sejteket, az embereket, az állatokat, az univerzumot, mindent. Az, hogy valakiben nincsen hit ez iránt, attól még van és él, létezik. Mindent áthat, reagál mindenre, mert egy olyan energia fajta, ami teremt és megvalósít. Számtalan módon lejegyezték az elmúlt…..
A tisztán hallás egy nagyszerű dolog. Aki veled van segítő vagy egyszerűen a hozzád látogató szellemeket hallgatod. Nem kell barkóbáznod, hogy mit szeretne, egyszerűen csak figyelned kell rá. Sok százalekban megkönnyíti a kommunikációt. Nem fog megtörténni az, hogy félreértitek egymást, így nem…..
Az igazság az, hogy sok út vezet ahhoz, hogy megleld a valódi tudást. Vannak tévutak, rossz irányok, melyek nem jók. Ha az út jó, amin jársz, akkor azt érzed ott legbelül. A szellemed vezet Téged, utat mutat, a belsődben megadja a választ mindenre, csak figyelj. Súg, álmokat kapsz, leképzi neked,…..
A meditáció mindenre megoldást nyújt. Frissít, elmélyít, felfedi az igazságot. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne felébredni. Nem véletlenül lett bevezetve sok helyen a meditáció, hiszen rengeteg jótékony hatása van. Mindenki megtalálhatja a neki tetszőt, csak tényleg csinálja. Ha félvállról veszed,…..
A fénymunkások vagy fényküldöttek azt a hivatást választották, hogy segítik az embereket. Fent a mennyben is hasonló a tevékenységük. A létezésük értelme a mások megsegítése, ez önkéntes, így semmilyen megbánás nincsen a választást illetően. Szívből és szeretettel végzik a munkájukat. Van, aki…..
Az én történeteim 48. Karma 2020.09.01 18:09:04
A karma egy fizikailag is értelmezhető ok-okozati rendszer. A működése egyszerű: akármit is teszel/gondolsz/mondasz, annak következményei vannak a jelenleg zajló életedre, illetve az elkövetkezendő életeidre. Mindent megalapoz, hiszen teremtesz. Megteremted azt a valóságot, amit majd meg fogsz élni…..
Az én történeteim 47. Őrangyal 2020.08.31 21:57:42
Aki életfeladatokkal és karmákkal születik le, annak van őrangyala, mert a feladatait és karmáit meg kell élnie, így az őrangyal önként vállalja a feladatot: végig kell kísérnie az úton, amit Te magad választottál. Születésedtől a halálodig veled van és figyel rád, szeret. Végtelenül szeret. Sokan…..
Kell bizonyos fokú érzékenység ahhoz, hogy érzékelj dolgokat, megérezd a szellemeket például. Ehhez tisztán érzésre van szükség, hogy tudd, ha a közeledben van valaki. Első sorban ki lehet fejleszteni, de általában megadatik. Ezt kamatoztathatod gyógyítóként, ha azért születtél le. Illetve legalább…..
Az én történeteim 45. Rólam 2020.08.31 15:59:59
Sokadik életemet élem itt a Földön. Megéltem csalódást, ármányt, romlottságot, szégyent, megalázottságot. Bár nem emlékszem ezekre az életekre, mégis tudom, amikor az öcsém mesél nekem, ott legbelül, hogy szín igaz. Az ezzel párosult érzés megfogalmazhatatlan. Tudom, hogy nem volt némelyik életem…..
Az én történeteim 44. Démonok 2020.08.31 13:01:17
A démonok olyan teremtmények, amelyek kéréseket teljesítenek, cserébe nagy árat kérnek. Van, amelyik hatalmas nagy segítséget tud nyújtani, de ennek is nagy ára van. Mint korábban mondottam, akár több élet is szükséges ahhoz, hogy letudjad az adósságodat. Az asztrális világ azon részén ahol ők…..
Korábban írtam erről a temakörről, de a szavak kifogyhatatlanok. Mindenki vágyik rá, viszont tenni is kell érte. Ha ölbe tett kézzel várod azt, hogy a sült galamb a szádba repüljön, akkor ki kell, hogy ábrándítsalak: magadon is dolgoznod kell ahhoz, hogy célt érj. Egy piramis sem épül fel magától.…..
Az én történeteim 42. Lucifer 2020.08.30 18:44:31
Ő egy bukott angyal, kinek neve Fer, bár a köznyelvi használatban Lucifer. Fellázadt a teremtő ellen. Benne van a Bibliában is. Ő maga próbált vissza menni, de nagy hibát követett el, ezért az asztrális sík egyik zugában kapott otthont, ahol uralkodik a testvérével. Továbbra is Isten egyik…..
Az én történeteim 41. Szeretet 2020.08.30 16:40:20
A szeretet Egyetemes és mindent körbevevő. Nem töri meg sem kés, sem pedig csalfaság. Mindent átsző, ami él és mozog. Lehetsz depressziós, lehetsz szomorú, lehetsz gyáva vagy akármi, az életben egy igazság van jelen, mégpedig a mindent átölelő szeretet. Az emberek túlzottan el vannak vakulva az…..
Az én történeteim 40. Testvérem 2020.08.29 22:27:12
Kétség, félelem, elgyötörtség, szánalom, babona, legutolsó sorban pedig a halál.Ezek bár fogalmak, nagyon sokat jelentenek. Eltörpül az érzések mellett. Mindazt, amilyen érzéseket kiváltanak csak tetézik az ezzel járó gondolatokat. A múlt az már elmúlt, így arra kellene törekednie mindenkinek, hogy…..
Fantasztikus, hogy az 1. század óta nem változott semmi. Ugyanolyan elvakultak vagytok azóta is, mint az összes keresztény. Remélem egyszer felébredtek. Aki kicsit is figyelmesen olvassa a sorokat, az rá lel az igazságra, ami megbújik a Bibliában. Sokan ébredeznek már, de még nem vagyunk elegen. Az…..
https://gyogyitolelkek.blogspot.com/2019/10/fenykuldottekrol.html?m=1..
Béke az, amikor az idő múlása nem számít (Maria Schell)Egyedül Kevés vagyok ahhoz, hogy változtassak - Mondta ezt 7,6 milliárd ember.Mindig lesznek olyanok, akik nevetnek rajtad, mert azt hiszik bohócot csinálnak belőled, de ne rontsd el a játékukat azzal, hogy elárulod nekik: Tiéd a cirkusz!..
Nikodémus Jézusnál 1. Volt a farizeusok között egy Nikodémus nevű ember, a zsidók egyik vezető embere. 2. Ő egy éjjel elment Jézushoz, és így szólt hozzá: Mester, tudjuk, hogy Istentől jöttél tanítóul, mert senki sem képes megtenni azokat a jeleket, amelyeket te teszel, csak ha Isten van…..
Az érzelmek különleges egyveleget alkotnak. Pont jól van facsarva a citromlé, tökéletes a főzött étel, ki*aszott szép a világ. Egyre szebb és szebb. Ezek után az érzelmek színes skáláját éled meg és szédülsz, rosszul vagy, ki akarsz belőle szállni, de bent is maradnál. Ez egy ilyen hullámvasút.…..