Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Milán és Marietta

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anyáék ma nagy feladatok biztak Gergőre a (nagyobbik bátyámra)...El kellett menniük egy kis időre és már nem volt idő Mamákat hívni ezért kb 1 órát Gergő vigyázott rám :DNagyon jól éreztük magunkat,sokat játszottunk,motoroztunk és még számitógépeztünk is... és…..
Minden rendben,csak Anyának annyi,de annyi dolga van,hogy azt sem tudja merre szaladjon és mit csináljon!Apa egész nap fest,fúr vagy farag,vagy Anyát küldözgeti hol ezért hol azért,persze,hogy Anya nem halad semmit!De lassanként készen vagyunk,már az én szobám is ki van…..
pici fiamnak Horgászni voltunk!!! 2008.08.30 21:22:00
Tegnap előtt Apa kitalálta,hogy menjünk el horgászni!!!Anya nagyon ideges volt,hogy mi lesz Veled,egész nap a tó mellett,de azért elindultunk!Mindannnyian mentünk!Reggel 7-kor érkeztünk meg a tóhoz,az első komoly megmozdulásom az volt,hogy mint a nyil,beleszaladtam a tóba!!!:( Apa és…..
pici fiamnak Újra a Mamánál 2008.07.19 23:39:00
Megint "lepakoltak" a Mamához!!! :D De nem baj,mert nagyon szeretek ott lenni!Anya ma úgy döntött reggel,hogy elég a bezártságból,Apával megbeszélték,hogy elmennek holnap egy kicsit kikapcsolódni,mert Anya már lassan két éve nem volt sehol és már nagyon ráfér egy kis…..
Nagy az öröm,majd Ti is meglátjátok,mert annyira jól haladunk Anya és Apa együttes ötleteinek hála,nagyon szépen alakul a nappalink,Anya azt mondta,hogy tesz majd képet,a kupit ne nézzétek,csak a végeredményt,vagyis a majdnem végeredményt!A kövezés Apa keze munkája,Anya ötlete!A…..
 Drága Csillagom!Boldog Névnapot kívánunk Neked nagyon sok szeretettel:CsaládodNagyon szeretünk,és köszönjük,hogy vagy nekünk! Mindenkinek köszönjük a köszöntést,és,hogy nem felejtkeztetek meg rólam!!!! Anya majd ir nemsokára,csak még mindig ezer és ezer a…..
Sajnos egyre jobban pöttyösödök,Anya szerint valószinű,hogy  a meleg miatt,mert amikor melegem van,és Anya érzi,hogy izzadok,és levesz rólam valamit,akkor látja,hogy terjedtek a kiütéseim...A kencék nem használnak,és úgy néz ki,hogy a csepp sem!!!Mindenképpen kedden Anya…..