Regisztráció Blogot indítok
Adatok
misshammock

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Te is szeretnéd körbeutazni a világot és frusztrál, hogy évente csak 20x napod van szabadságra menni? Te is szeretnéd, hogy hétfőn ugyanolyan kedvvel ébredj fel, mint egy szombaton? Eleged van már a monoton 9-től 5-ig tartó munkádból? Te is egy napsütötte tengerpart mellett szeretnél dolgozni? Egy…..
Miss Hammock diving 2018.05.31 16:40:16
Miss Hammock Tropical party 2018.01.14 16:50:13
A tropical party, amikor még este is lehetett ugrálni a medencébe. ..
Az előző cikkben a Nomad Cruise-ról írtam, de most nézzük meg mi volt a 9 legjobb dolog a hajón. Megkérdeztem sok embert a hajóról, hogy mondják el mi tetszett nekik a legjobban és az ő illetve a saját véleményem alapján állítottam össze a lenti listát. Mindenki másképp éli meg a dolgokat, de a…..
Miss Hammock Monarch 2017.12.20 15:31:51
Miss Hammock A 3600-as kabin :) 2017.12.20 15:30:38
Ez a "szoba" volt az otthonom 2 hétig. Virginiaval, a panamai szobatársammal együtt nagyon jókat aludtunk a mi kis kabinunkban. ..
Mindig is el akartam jutni Közép-Amerikába, de azt sose gondoltam volna, hogy hajóval fogom átszelni az Atlanti-óceánt. Számokkal így tudnám összefoglalni a NomadCruise-t: 1 luxus ócenánjáró, 260 digitális nomád, 37 nemzetiség, 2 hét utazás, napi 3 előadás + 5 workshop, 3 Karib-sziget, 13 buli,…..
Miss Hammock Portré 2017.12.16 16:44:21
A képet Darányi Lea készítette. Vele is a Nomad Cruiseon ismerkedtem meg és később együtt laktunk Bocas del Toron a fantasztikus Mangrove Mansionben. Lea tavaly végigstoppolta Dél-Amerikát. Csak ámultam a sztorikon, amiket mesélt nekünk. ..
Digitális nomád? Micsoda? Kezdjük az elején. Manapság elég sokan használják a digitális nomád kifejezést, nagyon felkapott dolog lett az elmúlt években. Az én értelmezésem szerint digitális nomádnak azt az embert hívják, aki életvitelszerűen utazik és közben dolgozik. A világ bármely részéről…..
Most repültem először a portugál légitársasággal és nagyon jó volt a tapasztalatom. Kedvesek voltak, egész finom snack-et kaptunk, jó filmek közül lehetett választani és amikor elromlott a termosztát még takarót is kaptam...
Miss Hammock Indulásra készen 2017.12.13 22:49:39
Ezt a képet szeptember 25-én készítettük Las Palmasban, az indulás napján :) Emlékszem mennyire izgatottak voltunk mindannyian.  ..
Az előző posztban arról írtam miért nem teszünk az álmainkért felnőttként és miért ragadunk benne a jól megszokott mókuskerékben. Gyerekként annyi mindenről álmodunk, mindig azt mondjuk, ha majd nagy leszek elutazom Dél-Amerikába, delfinekkel fogok úszni, benevezek a táncversenyre, megmászom a…..
Pakolás. Nekem ez okozta a legnagyobb fejfájást és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Tudtam, hogy számomra ez lesz az egyik legnagyobb kihívás. Képes vagyok órákat szánni a pakolásra, még akkor is ha csak 1 hétre utazom el valahova. Valószínűleg ez női dolog, mi nők legszívesebben mindent…..
Biztos sokan álmodoztunk már arról, hogy egyszer elmegyünk egy egzotikus szigetre, elutazunk Kubába és salsázunk a tengerparton, felszállunk egy luxus ócánjáró hajóra és körbejárjuk a Karib-szigeteket. Álmodozunk a csodálatos utazásunkról, hogy miket fogunk majd ott csinálni, miket fogunk enni,…..
Miss Hammock Rólam 2017.12.13 22:47:58
Juhász Dóri vagyok a blog szerzője. 2017-ben úgy döntöttem, hogy mindent hátrahagyva nekivágok életem legnagyobb kalandjának és elkezdem végre azt csinálni, amire mindig is vágytam...ELKEZDEK UTAZNI. A tervem, hogy életvitelszerűen utazzak és közben online munkát végezzek. Első utam Közép-Amerikába…..