Regisztráció Blogot indítok
Adatok
api99

0 bejegyzést írt és 369 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen reményekkel tekintsünk április 8-a elé? Kezdjük ott, hogy nyolc éve ez az első választás, amelyikben benne van a meglepetés lehetősége. 2014-hez képest teljesen más a kampány dinamikája, régóta először nem kizárólag a Fidesz tematizálja a közbeszédet, és most a…..
api99 2018.04.07 22:16:45
@NGOsok vágtak hajdan e tájnak:
amit leírsz, azok a fidesz droidok
Mikor szavaztak ov ellen
mikor mertek nem egyetérteni vele
.
Alig szólalhat fel egy független. Sok szava nem lehet.
Másrészt az a kérdés, mennyit találkozott a lakosokkal és mit tett értük.
A fidesznyikek nem mernek a nép elé állni - sehol sem.
api99 2018.08.01 20:58:20
@Boross Bence:
ez így ebben a formában nem igaz.
Amennyiben nincs a taktikai szavazás, ami felmenti a pártlistán szavazókat a leváltás kényszere alól (vagyis, hogy nyugodtan szavazzanak a nekik kedves pártra listán), akkor meggondolták volna alaposan, hogy a leváltás érdekében a listán is beixelik azt, aki ugyan nem oly kedves a szívüknek, de van esélye váltani.
Nos, ezért nem igaz az állításod.
Világjelenség, hogy a liberalizmus hívei általában képzettebb és tehetősebb városlakók, míg a populizmus bázisát a kevésbé iskolázott és szegényebb vidéki rétegek adják; Bannont ki kell tiltani Európából, illetve nem kell beugrani a trükkjének; Ajándék magyar rendőr lónak ne nézd a fogát!..
A 10 évvel ezelőtt roma gyilkosságok évfordulóján Balog Zoltán már kevesli az áldozatoknak adott erkölcsi és anyagi jóvátételt. Steve Bannon, aki korunk hősének tekinti Orbán Viktort, Soros György ellenpólusaként alapítvánnyal igyekszik az európai jobboldali populisták hóna alá nyúlni. A világ…..
api99 2018.07.22 20:57:58
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"A Jobbik a Fodor Gábor pártján???"

szövegértés 1-es
Fuss neki az egész mondatnak mégegyszer

Jelenleg a néppárt nagy része is durván liberális, a szocdemek is és persze a liberálisok meg már extrém szélsőségesek.
És meg kell nézni az opensociety listáját a komplett eus vezetőségről, azok is mind idetartoznak.

molimau kommentjében igaz az a rész, hogy jelentős lesz az a választás. Talán az első igazán nagy téttel rendelkező eu választás. Azt is magával kell hozza, hogy nem lejtőn lévő politikusok kerülnek fontos pozíciókba, mint eddig (lásd ishiázjúnker)

Arra is kell számítani, hogy teljesen felborulnak az eddigi erőviszonyok. És bizony könnyen lehet, hogy ov lesz abban a helyzetben, hogy frakciót válasszon. Semmi perc alatt fogja otthagyni a néppártot és átigazolni valami migránsellenes frakcióba, ha az érdeke azt kívánja.
Seehofer profi politikus, mégis látványos öngólt zúdított a saját kapujába, de a viszály alaposan megviselte Merkelt is. Orbán Viktor azonban téved, ha azt hiszi, hogy mostantól ő fújja a passzátszelet. Magyarország fölött gyülekeznek a válságfelhők és ezt nem lesz képes eltakarni a propanda…..
api99 2018.07.03 21:15:30
Migrációs ügy az egyik legfontosabb az EU jövője szempontjából.
1. Lehetséges, hogy nem lehet megúszni hosszú távon azt, hogy elözönljék Európát Afrika/Közel-Kelet felől. De meg kell próbálni minél későbbre tolni ezt.
2. Helyes politika az, hogy Mo-ra nem akarunk beengedni "senkit". Az is helyes politika lenne, hogy az EU-ba ne engedjünkbe "senkit". Tehát totális határzár mindenhol.
3. Ehhez sajnos az kell, hogy az immunitásukat vesztett nyugati jólétben dőzsölők érezzék a problémát és vagy a radikálisabbakat válasszák meg vezetőiknek, vagy jelenlegi vezetőik forduljanak jóval radikálisabb irányba (hatalomért mindent -ez nem csak nálunk van így). Ezzel jó úton járunk úgy tűnik.
4. Muszáj lenne az egész EU-ban családépítő politikát folytatni. Nálunk próbálkoznak legalább.
5. A 2.pontban azért idézőjeles a senki, mert természetesen lehet szükségünk EU-n kívülről is utánpótlásra. Nekünk pl. ott vannak a határon túli testvérek. Ők jöhetnének bátran és csőstől.
6. És bizonyos esetekben a ténylegesen menekültekkel is lehet foglalkozni természetesen. De csak ésszel. Az EU gazdag, megteheti, hogy a háborús gócpontok közelében helyeket bérel és táborokat épít ki segítségül, vizet és élelmet ad. Bár hozzáteszem, hogy rengeteg a szegény az EU-n belül is, elsősorban nekik kellene segítsenek központilag.
.
Ha mindezek megvannak, akkor meg lehet védeni a demokráciát, akkor fel lehetne lépni azok leépítői ellen. Békeidőben jó volt Merkel, de most háború van -még ennek a fel- és elismerésével is gondok vannak. Akármennyire is nem tetszik, az olyan harcosok kellenek most, mint OV. (Még Vona jó lett volna, de most már felejtős) Szóval előbb teremtsünk békét.
Ehhez az egészhez józan ész kellene. Ami a b1 blog íróiból durván hiányzik. Nem is értem, hogy hol élnek ezek az emberek.
Az egész unió végét jelentheti, ha a migráció miatt felbomlik a német uniópártok szövetsége, erősen megoszlanak a vélemények, hogy Merkelnek az uniós csúcson sikerül-e teljesítenie a CSU feltételeit; Trump megint szépen belecsapott a lecsóba: most éppen a német belpolitikába szólt bele a maga…..
Az április 8-i választás óta eltelt 1 hónapban a legtöbb cikk azzal kapcsolatban született, miszerint a vidék, legfőképp pedig a kisebb városok és községek döntötték el a választást - a vidéki városok véleményét elnyomta a falvak lakóinak “tájékozatlansága és tudatlansága”.Jelen bejegyzésünkben az…..
api99 2018.05.13 19:57:31
1 SOHA, semmilyen körülmények közt nem szavazok mszmpszökevény pártokra (mszpdk). Ha hitler a másik jelölt, legfeljebb nem megyek el szavazni. Tehát SOHA
2 NEM szavazok olyan pártra, aki szövetkezik ez előbbiekkel. SOHA.
3 A jobbiknak egy-egy kikacsintást elnéztem, de nagyon nehezen.
4 Ha bármikor, bárhol felmerülne, hogy mszpdk hatalomba kerülhetne, úgy húznám az X-et a fityiszre mint a huzat.

Mondhatjátok, hogy egy szavazó vagyok. Higgyétek el, az 1millában sokan vannak még így.

Egyetlen pici lehetőséget láttam a kormányváltásra, ha a legnagyobb ellenzéki jobbikra hajlandóak szavazni a balosok /nem a pártok nyilván, hanem a szavazóik/.
Nem jött össze.
Mint ahogy a néppártosodás sem, mert nem szereztek a fityisztől, középről egy szavazót se, vagy max annyit, amit a szélén elvesztettek.

Fel kell készülni egy +3 v. 4 fityesz ciklusra (amíg ov nyugdíjba nem vonul)
Ez csak kizárólag akkor nem lesz meg, ha bejön egy válság. Esélytelen másként leváltani. Tökmindegy, hogy ki mennyit nyavalyog itt -engem is beleértve.

Egyébként nem igaz, hogy nem volt mondanivalója az ellenzéknek.
Vonáék 18 hónapig írták a programjukat. Komoly gazdaságpolitikai és szociális alapvetés volt. Nem baj, majd a fityesz lopkod belőle - mint eddig is mindig tette. (Ha nem ágyazná mindemellett korrupcióba, még ok is lenne)
Nem tudták eljuttatni ezek szerint még az itt tájékozódókhoz sem, hogy nekik milyen pontjaik vannak. Hogy jutott volna el akkor a kevésbé tájékozottakhoz. Komoly hibák ezek. Meg kellett volna találni az utat a fityesz keresztbetevései közepette is.
Nem sikerült.
A magyar miniszterelnök kétségtelenül ügyes hintapolitikus, ám úgy tűnik, az EU-n belül végképp kezd elfogyni a türelem illiberális rendszerével szemben. Orbán ugyanis hiába gondolja azt, hogy az újra megszerzett kétharmaddal legitimálta nézeteit az európai közösségen belül, a választás tisztasága…..
api99 2018.04.20 10:49:21
Kormányváltásra szavaztam (tanusítja sok kommentem és a két X-em:), mert nem szeretem ezt a félfeudális uram-bátyám rendszert, nem szeretem az ebből következő korrupciót, nem szeretem, hogy úgy alakították a médiát, hogy más pártok nem érik el a szavazók jó részét, nem szeretem, hogy demokratikus ellensúlyokat számolnak föl, hogy gyakorlatilag egypártrendszert építenek ki, mert tartok tőle, hogy a közvetlen állami szektor után a közvetett szektoroktól, majd a független szektoroktól is elvárják a szolgalelkű embereket (és így előbb-utóbb engem is elérhet) és nem szeretem a stadionokat sem mondjuk tornatermek helyett.
DE
ha az lenne a másik választás, hogy mszmpszökevény globalista (értsd: a nemzetközi -akár EU-s- nagyhatalmakat szolgalelkűen kiszolgáló) libsi banda kerüljön a kormányrúdhoz és barmolja ismét szét országunkat, akkor 100szor inkább ov és bandája.
Mégpedig azért, mert helyesnek gondolom, hogy nem kell az EU többi országával egybeolvadni, tehát távolságtartóbban kell politizálni, helyesnek gondolom, hogy kelet felé nyitottabbnak kell lenni (nem korrumpálódni persze, hanem gazdasági vonalakat kiépíteni) és az EU felé húzó, de másfelé IS kapcsolatokat tartó-ápoló (értsd: onnan is gazdasági előnyöket húzó) országként kell politizálni; mert tudom, hogy a nyugati eus országok is saját érdekeik mentén politizálnak és muszáj megvédeni a saját érdekeinket; helyesnek gondolom, hogy a migráció a következő évtizedek legfontosabb problémája lesz az eunak -amiből nem kérek; és helyeslem kurmányunk sok-sok gazdasági lépését /és sokat meg nem/

És higgyétek el nem vagyok egyedül ezzel ebben az országban.
A 100 ezer résztvevős szombat esti kormányellenes tüntetés számos, érdekes jelenségre rámutatott, ezek közül válogattunk ki párat. ..
Az Orbánváltásban érdekelt pártok teszik, amit tenniük kell. Hót nyugodt vagyok, szombat 11-ig nagy örömmel olvasom majd a visszalépésekről, koordinálásokról szóló híreket. Most épp DK-LMP, mindkét körzetben kitűnő jelöltre lehet szavazni, nagyon rendben van. Még az MSZP-LMP deal hiányzik és igazán…..
api99 2018.04.07 13:34:58
@MikeBoy:
"Láthatón azt sem tudja, mit akar."
Te eddig mit néztél? TV2,M1,Duna.... -mert akkor értem
Az egyetlen ellenzéki jelölt Vona, aki pontosan tudja mit akar csinálni, sőt még le is írta neked és ha hallgattad volna egyszer is, akkor azt is belátod, hogy konzekvensen ragaszkodik is hozzá és a programjuk pontjait fejtegeti folyton.
api99 2018.04.07 17:47:57
@gyokkkettto: az iq-dat tetted meg nicknevednek? megint jobb, ha újabbat gyártasz narancskullancs.
Magyarország az elmúlt években lemaradt a környező országoktól. Románia hamarosan utolér bennünket, Szlovákia meg állva hagyott minket.
Egy kicsit nézz körül.
Az NEM dicsőség, hogy jobban kormányoztok, mint az mszmpszökevény pártok előttetek. Ha egy kecskét választasz meg, az is jobban csinálta volna azoknál.
De lemaradunk baszki.. vegyétek már észre.
Csúnya választási baki az MSZP-től Újpesten. Ezeket a fotókat ma délután lőtte olvasónk Káposztásmegyeren. Elsőre úgy tűnik, hogy az MSZP arra buzdít, hogy Kiss Péterre szavazzon az újpesti lakosság a vasárnap tartandó országgyűlési választásokon. Viszont sajnos Kiss Péter 2014-ben elhunyt.   Mi…..
api99 2018.04.03 17:25:10
@streeeet:

A taktikaiszavazas a ballibantifa.xom hazugságait, csúsztatásait mutatja. Ismerjük már ezt a bandát az elmúlt 30 évből. Abszolút hiteltelen.
Országosan is majdnem mindenhol a jobbik a 2.legerősebb párt, ezért a kireszavazzunk.hu messze a leghitelesebb forrás az átszavazáshoz.
Az átszavazási hajlandóságot éppen valamelyik balos weblap állapította meg. De én még azzal is meg tudom spékelni, hogy nagyon sok jobbikos választónál, ha felmerülne a gyanúja valami Vona-segítette összefogásnak a ballibbantakkal (nem lesz ilyen), inkább a fideszre húznának, nehogy az mszmpszökevény pártok mégegyszer odakerüljenek a kormányrúdhoz és szétcsesszék ismét az országot.
api99 2018.04.03 17:30:08
@streeeet:

Az együttnek bizonyosan NULLA az esélye. Egyszerűen azért kajabálnak, mert egy összefosással belavírozhatnának a parlamentbe a nagyobbak kárán/hátán (minimum 1 fő: juhász)
A kormányváltó tett az lenne a részükről, ha minden választókerületben visszaléptetnék a jelöltjüket az ott második legesélyesebb jelölt javára. Egyébként fideszbérencek lesznek, akik akadályozzák a kormányváltást.
api99 2018.04.07 16:52:05
@streeeet:
nem sok kedvem volt hozzá, de komolyan kerestem a forrást. nem találtam meg. valamelyik balos választásiösszefosás oldalon volt, hogy a jobbiknál csak 20%-os a balosoknál olyan 40%-os az átszavazási hajlandóság.
De nem tudom most forrással alátámasztani.
A hódmezővásárhelyi polgármester-választás forradalma nem abban állt, hogy egyik fellegvárában győzték le a Fideszt, hanem abban: egy általánosan lefutottnak gondolt választásnak valódi tétet adott. De mi lesz, ha a vásárhelyi taktika országos sikert ér el?..
api99 2018.04.07 16:35:22
@csentecsa:
"Jó pár embernek tele van.." Ez csak a szokásos fidesz-hazugság.
Még hitler tanította annak idején: találj ki egy egyszerű és hihető hazugságot és ismételgesd sokszor. Előbb-utóbb el fogják hinni.
Akinek tele van, az elhúzott már a fideszhez.
Vona vasárnap este le fog mondani, ha nem nyeri meg a választásokat. Ennyi. Jöhet egy új próbálkozás, egy új iránnyal.
api99 2018.04.07 16:39:14
@csentecsa:
Még valami:
egy normális jobbikos egyetlen esetben fordulna a fidesz felé: ha az a veszély fenyegetne, hogy az mszmpszökevény pártok ismét kormányközelbe kerülnének.
Ez az egyetlen lehetőség.
A párt más kérdés. Szerintem, ha a fidesz kisebbségi kormányt alakítana, az ellenzék nem támogatná. Ha a baloldal kisebbségi kormányt alakítana, a jobbik együtt szavazna addig, amíg a demokrácia fékek-ellensúlyok rendszerét visszabillentenék, korrupcióellenes lépéseket tennének. Azután új választások jönnének.
És talán hasonló lenne a forgatókönyv, ha a jobbik alakítana kisebbségi kormányt, de ebben nem vagyok biztos, mert az mszpdk tele van gerinctelen szaralakokkal.
Nagyon hasznos, de egyben rendkívül káros is volt a Közös Ország Mozgalom, a V18 és a többi, visszalépést és összefogási esélyeket latolgató portál tevékenykedése az elmúlt hetekben. Hasznos volt, hiszen kis számolgatás mellett kézzel foghatóvá vált a Fidesz-kormány leváltása. Ez eléggé…..
api99 2018.04.07 13:32:24
@zizi77:

Minden az arányokon múlik.
*Amennyiben ov 50% alá szorul a fidesz, de a legnagyobb párt lesz, meg fog vásárolni néhány mszp képviselőt (akik most is az ő emberei, ott nem lesz nehéz, de egyébként is az egész egy gerinctelen bagázs). Szóval ez a legvalószínűbb.
* Ha netán a fidesz olyan 20 képviselővel maradna alul, akkor lehetne elkezdeni valamit.
Három fontos lépést kell megtenni -vélhetően a jobbik-kabinetnek ekkor:
1.korrupciós ügyészség felállítása és elfogások, bezárások
2.demokrácia fékek-ellensúlyok visszaállítása, médiaegyensúly
Ezeket a lépéseket kívülről támogathatják a többiek.
3.Ezek után lehet új választásokat tartani.
A gazdasághoz nem kell hozzányúlni, mert az megy magától (azóta megy jobban kicsit, mióta a fidesz nem foglalkozik annyit vele), az eus pénzeket meg már kiosztották.
.
De ez csak egy gondolatkísérlet, sajnos a valószínű még így is a fidesz kormány.
Egy héttel a választás előtt lenne bőven ok az anyázásra, az úgynevezett ellenzék elég sok mindent tett azért, hogy megnehezítse magának az Orbánváltást. Nagyon messze vagyunk az ideális állapottól, ami az lett volna, hogy MSZP és DK kuka és új, tisztességes demokrata játékosok hajtják el Viktort a…..
api99 2018.04.04 06:41:25
@Tisztességes Természettudomány:
Nem vesztek egy lényeges körülményt figyelembe.
A Jobbikosok túlnyomó részének NULLA hajlandósága van átszavazni az mszmp szökevény pártokra. Sőt, ha valami veszély fennállna, hogy dkmszp kormányközelbe kerülne (pl.egy jobbik részvételével működő koordinációval), akkor inkább a fideszre húznának. Ezért valójában csak az az esély maradt a kormányváltásra, hogy a balos választók átszavaznak a jobbikra. Fordítva csak elenyészve fog megtörténni.
api99 2018.04.07 13:31:21
@Exploiter:
Ez lehetséges.
De az, hogy az életszívonal jobb állapotban van, mint az mszpdk alatt volt, nem mentség semmire sem a fidesznek. Elmaradunk a környező országoktól, lassan Románia is utolér bennünket, a Szlovákok meg már jól elhúztak tőlünk.
Muszáj újat találni és a korrupciót kiiktatva (mélyen lecsökkentve) folytatni egy nem mszpdks gazdaságpolitikát.
api99 2018.04.07 13:31:31
@LAM:
pedig sok olyan van: nézd meg bp-t
Jelen sorok szerzője szerint a taktikai szavazás – hogy a legerősebb egyéni jelöltre szavaz, aki kormányváltást akar – jó ötlet. Sokkal jobb, mint a koordináció, visszalépés. Ugyanakkor kifejezetten ártalmasnak tartom, ha nem taktikai szavazó ellenzéki választók szapulását...
api99 2018.04.03 17:35:01
@streeeet:
méghogy független... nevetséges
Ugyan kitől az? Mind ballib irányultságú emberek.
Hiteltelen úgy ahogy van.
Az ország majd minden választókerületében (de vidéken mindenképpen) a jobbik a 2.legerősebb fidesz-kihívó. Ezt láthatod ezen az oldalon is:
www.kireszavazzunk.hu
api99 2018.04.04 01:51:57
@streeeet:
Én kizárólag annak a statisztikának hiszek, amit magam hamisítottam.
Te higgy a sajátodban.

Azt a lényeges körülményt nem veszik figyelembe ezek a 'semleges' .hu oldalak, hogy a jobbikos választóban az átszavazási hajlandóság alig van meg.
Pl. az én rangsorom egy 5-ös skálán:
+4 Jobbik
+1 Lmp
-10 fidesz
-90 mszp
-100 dk
api99 2018.04.07 11:44:17
@streeeet:

Egyetlen statisztika sem mondja azt, hogy a többség átszavaz.
A jobbikban 20%-os, a ballib pártoknál olyan 40%-os az átszavazási hajlandóság.
Én tényleg nem vagyok a többség, csak ha itthon egyedül vagyok :-)

A fidesz messze jobb, mint az mszpdk.. -lásd a fenti adatsoromat.

Nem a jobbik a fontos, hanem az eszme. Majd alakítanak egy másik pártot.
Még ma délután is úgy tűnt, hogy végre az MSZP-P is hajlandó tenni valamit a koordinált ellenzéki indulásért. A hírek arról szóltak, hogy 2-2 körzetben visszalépnek egymásnak az LMP és az MSZP-P jelöltjei. Ám estére kiderült: az MSZP-P egyáltalán nem gondolja komolyan. Sőt.   A Zoom.hu úgy…..
api99 2018.04.04 01:31:52
@streeeet:
Az, hogy a jobbik összeállt simicskával csak a fidesz papagálykommandó találta ki és most már ti is ezt mondogatjátok, mintha igaz lenne.
Simicska már régen megmondta, hogy nincs kapcsolata a párttal, de őket támogatja (mint bármilyen más választó teheti). A plusz annyi, hogy van neki rengeteg hirdetőtáblája és azt persze a rendelkezésükre bocsátja - ha már őket gondolja váltópártnak. Szerintem bárkit támogatna, ha az le tudná váltani a fideszt, mert neki ez a lényeg. És jelenleg valóban kizárólag a jobbiknak van csekély esélye váltani, a többieknek NULLA.
Hogy mindez miért jelent lepaktálást, nem tudom.
Simicskának már az is óriási pozitívum lenne, ha a fidesz elnyomása után pusztán a legjobb ajánlatok nyernének, nem kell neki az kivételezés. (Erre a kis időre neki már bőven elég az a 80-90 milliárd)
Súlyos szavak Napi százalék 2018.03.28 11:46:39
Orbán nagy örömére az LMP 8 éve és 4 éve is kimaradt a demokratikusnak nevezett nehezék ellenzék összefogásából. Ez kellett ahhoz, hogy kialakuljon a kontroll nélküli kétharmados maffiállam. Erről a bezöldült egykori ifjú szocialista Schiffer sokat tudna mesélni. Úgy tűnik, igaz a mondás. Nem arra…..
api99 2018.04.02 15:32:17
@tireless treehugger:
ha juhász igazán kormányváltást akarna, visszaléptetné minden emberét. Sehol sem esélyesek.
api99 2018.04.03 00:25:50
@tireless treehugger:
:D
Ha zseni lenne, nem akarna elvinni szavazatokat az ellenzék nagyobb pártjai elől.
Nem fog bejutni a pártja a parlamentbe. Ez tény.
Amikor kampányol és helyet foglal a szavazólapon, a fidesznek kedvez, mert minden egyes rá adott szavazat megy a kukába.
Hmmm.. azt hiszem mégsem zseni, sőt átlagosnak sem igen mondanám, ha ezt az egyszerű gondolatsort nem érti/érzi.
api99 2018.04.03 16:58:28
@tireless treehugger:
Próbáld meg elmagyarázni lépésről lépésre, logikai ugrás nélkül.
Hogy lesz az együtt 1%-ából (ami ugyebár tiszta ellenzéki veszteség) 5% bármilyen konstrukcióval. Azon kívül persze, hogy a nagyobb pártok hátán (un. összefosással) be akarna mászni a parlamentbe minimum 1 fő (juhász).
.
Kizárólag a teljes visszalépés elfogadható az együttől jelen állás szerint. Fideszbérenc lesz, ha ragaszkodik az induláshoz és mégsem képes bejutni.
A miniszterelnökből kitört a harag március 15-én. Hívei előtt mondott beszédében úgy fenyegette meg politikai és gazdasági ellenfeleit, mintha neki kellene elszámoltatnia az elmúlt nyolc év politikájáért a hatalmon lévőket. Orbán Viktor nyílt hadüzenete két dolgot jelent. Egyrészt nagyon megviselte,…..
api99 2018.03.26 23:03:45
@ezneménvagyok:
van ilyen vélemény is: inkább ov, mint mszpdk
Ebből vezesd le amit kell a választásokra.
Segítek: a jobbikos szavazók kb.80%-áról beszélünk. Ez megköti a jobbik vezetésének a kezét is arra nézvést, hogy mit tehetnek és mit nem.
api99 2018.04.02 15:41:29
@ezneménvagyok:
Ez egy jó nagy baromság.
Az mszpdk tele van korrupt emberekkel, a fidesz bárkit megvesz ezek közül az mszmp szökevények közül (elvégre a fidesz is tele van velük)
Tényleg nem látod az elmúlt 30 év váltórabló gazdálkodását ???
api99 2018.04.02 15:43:14
@ezneménvagyok:
MagyarNemzetet nem olvasok
Képviselő választás előtt állunk, ami elvileg azt jelentené, hogy a magyar állampolgárok csoportjai megválasztják azokat az embereket, akik majd a Parlamentbe kerülve képviselik az érdekeinket. Az érdekeinket, amelyek közül egyet nagyon nagyon egyértelműen a pártok tudomásukra…..
Hello kedves Olvasóm!  Ma, mindenféle kiegészítés nélkül szeretnék közölni egy CC cikket arról a hazugsággyárról, melyet a regnáló hatalom ma sajtónak tart. Íme: "... A Habony-művek egy pillanatig sem titkolja, hogy nem sajtó, hanem kormányporpaganda Ha van valaki, aki igazán kíváncsi, hogyan…..
api99 2018.03.29 05:39:56
Gyurcsány Ferenc pártja a kormányváltás ellen kampányol...
api99 2018.03.28 16:14:57
Egészen döbbenetes interjút adott Horn Gábor, volt SZDSZ-es politikus, Karácsony Gergely tanácsadója a 444.hu-nak, amelyben lényegében beismerte, hogy az MSZP nem a Fideszt tekinti fő ellenfelének, hanem a Jobbikot (és feltételezhetően az LMP-t), hogy soha nem merült fel bennük…..
A Fidesz által megtervezett választási rendszerben a küzdelem választókerületenként dől el; a legjobb ellenzéki jelölt mérkőzik meg a Fidesz jelöltjével, a többiek pedig... hősök lehetnek. Gonosz rendszer, de már ismerjük a gyenge pontjait; legyőzhető a Fidesz, de nagyon sok hős kell hozzá.  Az 1. …..