Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Furfangos Mókus

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És? Családi, ismerősi körben egyre több olyan esetet tapasztalok, amikor is a kb 1-2-3-4 hónappal ezelőtt kiadott időpontokat, a jelenlegi covid-19 terjedése miatt kihirdetett veszélyhelyzetben rosszabb esetben csak lemondanak, "jobb" esetben adnak új időpontot november környékére. (ugye most…..
Kukorellin szocializálódott jogászként van egy bizonyos elképzelésem a jogállamról. Ráadásul kiscsibe koromban volt szerencsém látogatást tenni az alkotmánybíróságon, ahol szinte kézzelfoghatóan megérintett az igazságosság, a méltányosság, az emberi jogok érvényesüléséért folytatott harc szelleme,…..
Az első: Miért is állítaná meg az embert holmi tél, ha szeretne haladni az OKT teljesítésével? A második: Lehet "csillagtúra" imitálásával is haladni a Kéken - ha például nem található szállás, éppen a kék-út mentén. Az elsőre visszatérve: Valójában semmiért. A gyakorlatban pedig, nem ajánlom a…..
A nagy kérdés, mi is történt az MTVA Kunigunda utcában található székhelyén 2018. december 16. késő estétől egészen 17. késő estig, közel 20 óra leforgása alatt. (amúgy tegye fel a kezét az, aki valaha is 20 órát várt valakire, akitől tanácsot/intézkedést/engedélyt/támogatást várt. -jelen esetben…..
Azt mondom sátor? Akkor beugrik, hogy fesztivál, kivéve, ha épp kenutúra. :) Aki szeret sátorozni, az elméletileg profi a kivitelezésben, aki pedig nem szereti, annak csak szűkebb a komfortzónája? Ha ez ilyen egyszerű lenne… Első és legfontosabb tényező, ami igazán jobbá, vagy épp pokollá…..
    Kedves „Errekeveredő”! Ha az 1596. OKT ismertetőt kerested (plusz/mínusz 300-400), akkor nagyjából jó helyen jársz. Ez a 17. szakasz, Nagymarostól Nógrádig, avagy Királyrétig, ha épp úgy hozza a sors, de erről később.  Mindezt nullkilométeres kéktúrázóként, és nagyon megkímélt…..
Furfangos Mókus 2017.09.07 13:50:49
@fovarosi.blog.hu: Szuperül hangzik! Sajnos kevés időnk volt, és ezért döntöttünk amellett, hogy egy közelebbi szakaszt választunk, de azért legyen benne kihívás is. Ami volt is rendesen. - A szintidőkre kicsit visszatérve pedig, én is azt preferálom inkább, hogy megállok, körbejárom, lefotózom ,megcsodálom, élvezem a kilátást... tehát nem annyira rohanósra fogva haladunk. De így valószínűleg egy szintidőt sem fogunk "megdönteni". -ami persze nem is cél.