Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vértes Zsuzsanna

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a vállalatok rájöttek a Facebook üzleti célú használatára, megörültek annak, hogy itt aztán bárkit el tudnak érni. Legyen akár másik földrészen, nő vagy férfi, fiatal vagy idős, célzott kampányok hadát indíthatjuk útjára a megfelelő célcsoportnak. Ám sok vállalat…..
A vállalati profilunk frissítése, naprakészen tartása nem hanyagolható el különösen manapság. Az emberek rengeteg időt töltenek a közösségi appokon és a nem megfelelő információ rombolja az imázsunkat. A következőkben 13 egyszerű módot mutatunk a fejlesztésre, melyek…..
A tinédzserek különös érzékkel rendelkeznek arról, hogyan használják tökéletesen a közösségi oldalakat. Lehet, hogy készült számukra valami titkos kézikönyv, amit mi nem láttunk? Nézzük meg, mit csinálnak a fiatalok, és mit leshetünk el vállalkozásunk számára az…..
Megváltoztak a megosztási szokások. Manapság már nem várhatjuk el, hogy az emberek linkeket másolgassanak, illesszenek be az oldalukra, hogy utána megosszák az egész világgal az érdekes tartalmakat. Ha nem tud mindössze egy-két kattintásból megosztani valamit, akkor nem is fog…..
Tudtad, hogy már videót is beállíthatsz a Facebook Cover fotó helyére? Ugye milyen szuper lehetőség ez vállalati szempontból? Hol tudnád jobban és gyorsabban bemutatni, folyamatosan láthatóvá tenni vállalatod profilját, tevékenységét, ha nem a kezdőkép tetején? Nézzük meg a következőkben, hogyan…..
A LinkedIn számos újítással rukkolt elő, hogy még izgalmasabbá tegye az oldal használatát, javítsa a közösségi élményt. Az egyik ilyen újítás, hogy már nem csak egy képet tehetünk közzé egy bejegyzésben, hanem többet is. Miért hasznos ez vállalatok szempontjából? Aki használja a Facebook…..
Hallottál már a Z generációról? Nem? Pedig ők az éppen a fogyasztói társadalomba illeszkedő csoport, akik a te potenciális célcsoportod is valószínűleg. A Z generációba tartozik mindenki, aki 1995 és 2005 között született, vagyis jelenleg 12 és 22 éves kora között van. Ők már a digitális világ…..