Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xcorset

24 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a június, végre az időjárás is ennek megfelelő, mindenki tervezi, hol és hogyan szeretne kikapcsolódni, elszakadni pár napra a pörgős hétköznapokból. Van, aki egy hétig csak süttetné magát a parton és koktélozgatna a legközelebbi bárban, viszont akadnak olyanok is, akik aktívan szeretnek…..
Persze, mindenki tudja, mi éppen az aktuális ruha trend, majd eldöntheti maga, hogy követi vagy sem. De kiegészítőkről valahogy kevesebb szó esik. Pedig nagyon fontosak egy gondosan összerakott szettnél, sőt előfordul, hogy egy jól megválasztott kiegészítő hangsúlyosabb, mint maga a ruha! Nézzük…..
Ha igazán előnyösen mutatnál idén nyáron a strandon, akkor fürdőruha vásárlásnál érdemes figyelembe venni, hogy körte vagy éppen alma alkatod van, a cicid vagy éppen a csípőd, esetleg a fenekedet szeretnéd kihangsúlyozni.   Találtunk egy remek képet arról, hogyan tudod meghatározni, milyen…..
Ha röviden, egy szóval kellene jellemezni, akkor csak ennyit írnék: színes! De természetesen megnézzük egy kicsit részletesebben is, leginkább a plus size darabokat. A különböző pántok és szalagok rendkívül jók arra, hogy segítségükkel ott hangsúlyozhassunk a testünket, ahol igazán elégedettek…..
XCORSET Divat lett a plus size? 2019.04.16 11:19:49
Míg 10, sőt 5 évvel ezelőttig mindenki arra hajtott, hogy minél karcsúbb legyen, addig mára már sokan vallják, hogy egy nő akkor nő, ha kerek és egyáltalán nem kell foglalkozni a plusz kilókkal. Hosszú éveken, sőt évtizedeken keresztül mindenki a kifutókon vonuló csontsovány modelleket tartotta a…..
Azaz teltebb, kerekebb, egészséges keretek között. Korábban megvető szemekkel néztek az emberek ezekre a nőkre, leginkább a többi nő, de ebben a haladó korban ez is változni látszik. Valószínűleg a médiának köszönhetően, hiszen így olyan világhírű plus size nőket ismerhettünk meg, mint Ashley…..
Nyakunkon a tavasz, a kevesebb réteg ideje, ezért nem tudunk már sokáig kabát mögé bújni akár túl vékony, akár kicsit dundibb az ember lánya.   Biztosak vagyunk benne, hogy elkezdtétek már az alakformálást, - amelyhez IDE kattintva mi is összegyűjtöttünk nektek néhány motivációt – de mint tudjuk,…..
XCORSET Hozd magad formába! 2019.02.26 17:44:42
Nos, ha az újévi fogadalmaid között nem szerepelt az életmódváltás, akkor a közelgő tavasz ígérete biztosan benned is felébresztette a tenni akarást a testedért, igaz?!   Február végén járunk, lassan fogynak a felvehető rétegek, vékonyodnak a kabátok és ha van valami a testünkön, amivel nem…..
Mindjárt itt a február 14., amikor az emberek két részre szakadnak: páros ünneplők és szinglik. Utóbbi hölgyeknek most segítenénk, hogyan lehet átvészelni ezt a napot!   Ha utálod az érzést, hogy egyedül vagy ezen a napon, ha hidegen hagy, akkor is szánd magadra az estét, relaxálj és koncentrálj…..
Továbbra sem kap elég figyelmet a blogokon és online magazinokon a szexi fehérnemű, pedig kortól és testsúlytól függetlenül mindig fontos téma!   Melyik férfi ne örülne annak, ha szépen becsomagoljuk magunkat, mire hazaér? Ma már olyan ízléses, finom, mégis kihívó fehérneműket tudunk vásárolni,…..
Éppen csak feleszméltünk, hogy vége a forró nyárnak, de már itt a hideg december. Vele együtt viszont eljött az év legszebb, ünnepi időszaka, mi pedig igyekszünk nektek könnyebbé tenni.   Jelen bejegyzéssel azoknak segítünk egy kicsit, akik bajban vannak női szeretteik megajándékozásával. Vannak…..
    A divatban az a jó, hogy folyamatosan változik, megújul, majd ismét visszatér, tehát a retró is mindig lehet trendi, így nem biztos, hogy megéri kidobni a megunt darabokat. Fürdőruhák esetében ez fokozottan igaz, érdemes időtálló darabokat vásárolni, de persze szerezzetek be melléjük néhány…..
    Néhány évvel ezelőtt még gáz, divatjamúlt és öreges volt az, aki nem bikinit viselt a strandon, ám az elmúlt évben valami megváltozott és ez idén is folytatódni látszik. Ma már nem hogy ciki, de olyan szexi és stílusos egyrészes fürdőruhákat dobnak a piacra, hogy az is abban akar lejteni a…..
XCORSET Napindító turmixok 2018.05.02 18:02:32
    Bizony, hogy jó ötlet turmixokkal kezdeni a napot, szerencsére az ízvariációknak nincs vége, hiszen rengeteg alapanyag áll rendelkezésünkre. Hogy kicsit mégis könnyebb legyen belerázódni, hoztam 5 receptet, amelyekből nagyon finom lesz a végeredmény. Aki fogyni szeretne, az válassza a…..
    Biztosan sokatok hallotta már azt a mondatot, hogy: „Persze, hogy majd’ kicsattan az önbizalomtól, hisz’ karcsú!” Ugye? Nos, ennek nézzünk kicsit mögé…     Sőt, rögtön öntsünk is tiszta vizet a pohárba – ez nem így van! Látni az utcán nagyon szerény, szürkén öltözködő karcsú lányokat és…..
    Minden testalkatnak meg vannak a maga előnyei és hátrányai is. Van, amit igyekszünk elrejteni és olyan testrészeink is, amelyekre olyan büszkék vagyunk, hogy legszívesebben kiplakátolnánk. Ma azoknak kedvezünk, akik a teltebb hölgyek táborát erősítik, hiszen ideje elfogadni, hogy a plus size…..
XCORSET Találd meg a stílusod 2018.03.09 17:11:38
    Persze tudom, leírni könnyű, de hidd el, ameddig nem érzel rá arra, hogy mi a te utad a ruhák terén, addig bármi is legyen rajtad, nem fogod igazán jól érezni magad benne. Lehetsz modell alkat vagy teltebb nő, akkor is fel tudsz olyan divatosan öltözködni, hogy mindenki utánad fordul majd az…..
    Fehérneműt ajándékozni egyáltalán nem unalmas – főleg, ha a hagyományos darabok helyett inkább a Modista kínálatából válogatunk. Listánk segítségével a család minden női tagját könnyedén meglephetitek, ráadásul olyan ajándékokkal, melyeknek hosszú időn át hasznát veszik! Édesanyátoknak A…..
    Imádjuk a decembert! Hogy miért? Mert a pörgés ellenére ez az év legmeghittebb, legvarázslatosabb hónapja, melyet végül a családi körben eltöltött ünnepek koronáznak meg. A karácsonyi készülődés néha azért teljesen le tud meríteni minket, így most hoztunk néhány tippet, mellyel könnyedén…..
XCORSET Minden méretben vonzó! 2017.12.03 16:06:00
    A Modista minden egyes kollekciójával, minden kreációjával a női test sokféleségét, a sokféleségben rejtőző szépséget ünnepli. Célunk, hogy a kényelem, a praktikum és a vonzó megjelenés kéz a kézben járjon – és mérettől függetlenül senkinek se kelljen lemondania erről a nyerő kombinációról. A…..
    Elérkeztünk az év leghidegebb évszakához, mely azonban a zimankó ellenére rengeteg örömmel és melegséggel is kecsegtet! Többek között bemutatjuk Nektek legújabb kollekciónkat is, melyet a téli bekuckózós esték kellemes hangulata ihletett! A szürke téli napok is könnyen színesebbé, vidámabbá…..
    A nyár vége egyfelől szomorú, ugyanakkor örömteli is, hiszen elkezdődtek a leárazások! Bizony, nálunk is tombolnak már az akciók és a kedvezmények, jelenleg minden fürdőruhánkat 30%-kal olcsóbban tudjátok megvásárolni!  A WEBSHOPOT ITT TALÁLOD: HTTP://MODISTA.HU   ..
XCORSET 2017.08.29 19:58:56
XCORSET Első bejegyzés 2017.08.29 18:34:56
    Üdvözlünk a MODISTA blogján! A MODISTA egy budapesti fehérnemű- és fürdőruhamárka, ahol a normál méretek mellett kiemelt figyelmet kapnak a plus-size termékek is széles választékban. A márkát 2016-ban alapítottuk egy budapesti varrodában, és azóta is itt tervezzük meg, illetve készítjük el a…..