Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mihamarább

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap találtam egy gyönyörű pénzlehúzó oldalt, amely a körömgomba halálos voltára hívja fel a figyelmet, és természetesen tud is rá horror áron gyógymódot. http://jejakzmke.com/hu-clean/# Az óvatosabb netezőknek már az oldal címe szemet szúr, gyakorlatilag sem a gyártóra sem a forgalmazóra nem…..
Akik visszatérő nyaki és hátfájdalmakkal küzdenek, gyakran szenvednek álmatlanságtól is, mert a folyamatos fájdalom, illetve a miatta önkéntelenül felvett védekező, görcsös testtartás megrontja a pihentető alvásukat. A gerincproblémákkal és más mozgásszervi bántalmakkal ajánlatos mielőbb…..
mihamarább 2018.05.30 19:20:58
Abba kellene már hagyni az önpusztító hülyítést! Azt állítja a Heti Válasz mostani beharangozója, hogy a kétségtelenül cirkalmas elnevezésű Nagy Októberi Szocialista Forradalom valójában puccs volt. A Gergely-naptár szerinti november 7-ei eseményekkel kapcsolatban Hahner Péter szintén e fölött…..
Aki követi a Járókelőn a bejelentéseket, vagy utazott már villamossal a Nagykörúton annak talán nem mondunk újat, azzal, hogy a 4-es 6-os villamos megállóiban lévő hulladékgyűjtő edények nincsenek túl jó állapotban...
mihamarább 2017.10.27 18:15:59
Mindenki tudná másra költeni a fűtésszámlákkal kifizetett pénz egy részét. Íme néhány gyakorlati tipp, amivel rövidtávon takaríthatsz meg a fűtésszámlán, persze, ha nem passzívházban élsz már jelenleg is...
Erős mondat következik, de sajnos igaz: Őcsény település lakossága szégyent hozott saját falujára.   Történt pedig, hogy egy jó szívvel megáldott helyi panziós lehetőséget teremtett volna néhány menekült családnak, főleg nőknek és gyerekeknek, hogy megszálljanak nála és kicsit kipihenhessék…..