Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eugén Tűzvolte

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Alessandro Di Meo - MTI / EPA A Blikk írta meg, kik fognak szerepelni az RTL Klub "túlélős" valóságshow-jának következő évadában, azaz kiket küldenek ki a dzsungelbe a kamerák elé. A lista egy ideig elég magától értetődő, aztán a vége felé hirtelen félrenyel az ember, habitustól függően ki…..
Eugén Tűzvolte 2017.11.17 23:33:09
@huncut_kata: azért Falusi Mariann mint a kultúrlény szinonimája egy kicsit erős :)
Eugén Tűzvolte 2017.11.18 12:27:27
@Szádbafingok: a nickedet utálom, de ez a komment hét poénja! :)
A múltkori adásban még úgy tűnt, Vivi tele szájjal röhög a Bódi Margó hangon beszélő asztrológus (Fecsó szerint asztronauta) jóslatán, de így a hatodikra átértékelte és masszív konyhapult csapkodással hívja fel párja figyelmét, aki  először a kamerának játszva, laptopból felpillantva érdeklődi, hogy…..
Még le sem ment az az első etap, a CBS máris jelezte, hogy az itthon a Netflixen látható Star Trek Discovery kap egy második évadot is, mert elégedettek vele. A sorozat az USA-ban a CBS All Access nevű saját streamingplatformján látható (ott, ahol a The Good Fight című ügyvédes dráma is), de a…..
Eugén Tűzvolte 2017.10.25 14:40:42
@Pic: Az Orville eddig kimaradt nekem, ma fogom elkezdeni, de már látszik, hogy csak ez első trailerben nagyságrendnyivel több ST hangulat van, mint a Discovery összes eddigi kínlódásában együttvéve. Én mondjuk kimondottan Voyager "hívő" vagyok, de úgy érzem (remélem) talán az Orville képes lesz pótolni...
Könnyek, dráma és feszültség a negyedik rész kezdő képsoraiban.  Egy éttermi asztalnál ül hatosfogatunk, ahol épp egy Babett vs. Vivi összezördülés zajlik, ezjúzsöl.  Az nem igazán derül ki, hogy mi a topic, de olybá tűnik, hogy onnan folytatjuk, amikor az előző részben Vivi na jól van, nekem…..
Eugén Tűzvolte 2017.10.17 19:48:49
@hereverő heverő: Nálad a pont, egyetértek!
A rohanó hétköznapokban nehéz távol tartani magunkat a stresszforrásoktól - és még nehezebb ezeket megfelelő módon kezelni. Az egyik leggyakoribb ehhez kapcsolható cselekvés (sose találjátok ki) a nassolás. Kétség sem fér hozzá, hatásos módja a pillanatnyi boldogságérzet elérésének, mi több, az…..
Alec Baldwin. Harrison Ford. Ben Affleck. Chris Pine. John Krasinski. Mind az öten voltak már Jack Ryanek, . Baldwin a Vadászat a Vörös Októberre című thrillerben, Ford a Hazafias játékok és a Végveszélyben című filmekben, Affleck a Rettegés arénájában, Pine pedig a Jack Ryan: Árnyékügynök című…..
Hétfő hajnalban elindult a legújabb Star Trek sorozat, a Discovery. Amerikában a CBS csatornán adták le az első részt, de a folytatás csak a CBS streaming platformján, az All Access-en keresztül lesz elérhető. Magyarországról Netflixen keresztül lehet nézni, ők vették meg ugyanis a világ többi…..
A Demcsák-ügyként elhíresült friss médiabotrányka újabb, ha van Isten, utolsó darabkája is a helyére került ma reggel, amikor az ATV-ben két heti meló után kóros fáradságra hivatkozással felmondó Demcsák Zsuzsa egy negyedórás interjúban mesélte el, ő hogy látja a történéseket, amikről itt és itt is…..
Eugén Tűzvolte 2017.09.21 12:08:47
@Transylvanianmixedgrill: köszönöm, megspóroltad nekem, hogy leírjam amit gondolok. Tökéletes összefoglalás és jellemzés!
A Konyhafőnök zsűritagjai – Wossala Rozina, Fördős Zé és Sárközi Ákos – a Reggeliben jelentették be, hogy az RTL Klubon hamarosan elindul a Konyhafőnök VIP második évada...
Befejeződött az HBO-n a Trónok harca hetedik évada. Ebben a posztban spoileresen tárgyaljuk az évad legfontosabb eseményeit...
Eugén Tűzvolte 2017.08.29 12:24:23
@vau: Hát én azt igazán nem tudhatom, talán mert hozzá vagytok itt szokva a gagyi szövegekhez, "kritikához" és mikor valaki hiányolja az igényességet, a hiteles megszólalást, arcul csap benneteket ez a hiátus és -miután érvelni nem tudtok-, a legegyszerűbb a másikat "faszarc"-nak nevezni (egyébként gyönyörű kifejezés, saját találmány?). Pont ez az a színvonal amiről beszélek :) Amúgy meg miért vagy ennyire ideges?
De tudod eleve' azért parttalan ebbe a polémiába belemenni, mert gyakorlatilag úgyse érted miről beszélek...