Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiborman

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezzel a két videóval befejeztük az Álom.net-et, végre. És ezzel a harmadik évadnak is vége, a következő videó már a negyedik évad első bemutatója lesz (meglepetésre számítsatok!).     ..
  ..
Tiborman 2010.04.10 14:00:30
Este 10-től újra fenn leszek Skype-on, kb olyan háromnegyedig, akinek kérdése van, tegye fel nyugodtan.Ami a legfontosabb, csak írásosan! Hívásokra nem reagálok. Hiába próbálják egyesek percenként, mint múltkor...UI: Elnézést, ha késve válaszolgattam, de 40 embernél nem…..
Tiborman 2009.06.17 20:44:25
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.06.15 20:14:00
Már tesztelgetem az új alanyt. Elvileg egy olyan játék következett volna, amely a Lulát überelte volna "Azt a rohadt élet, ilyen játék pedig nincs!" szempontból, de technika okokból azt csak később mutatom be.A következő videó két különálló részből fog állni, majd…..
Nem, nem. Sajnos nem zenéről van szó, hanem az itt bemutatott vacakról. Tibor felfedezte, hogy ennek van letölthető demója, úgyhogy küldöm mindenkinek, aki marhára unatkozik. 1159 ember nem tévedhet ;) Gyanítom holnap ez valamivel már több lesz ;)  Kis nosztalgia..
Tiborman 2009.05.06 15:32:07
Sok a Snajperes hír, de ezt még muszáj kiraknom. Érdekes történet Nicolas19-tőlEgy ügyvédi irodában dolgozom gyakornokként, és sokszor írok fizetési felszólításokat elítélteknek, lemásolt zenék, filmek, szoftverek ügyében. Nemrég került a kezembe a Sárvári Városi…..
A Mesterlövész az kultusz. Ezt vitatni kár is volna. Örülök, hogy még mindig csomóan megveszik, írnak róla, vagy kérdeznek, hogy "Ezen a pályán hogy lehet továbbjutni?". Utóbbi kérdésre ajánlanám ezt a bejegyzést. Gábor küldött nekem egy linket, miszerint Youtube-on…..
Tiborman 2009.04.21 20:46:22
@freddyD: csak töltsed be a pályát és úgy vedd fel a jeleneteket. Nem parancsolok csak mondom... ja és ez a kurtis megvan msn en xD aki akarja szóljon.
Amit mindig is tudni szerettem volna, illetve jogos-e az, amivel állandóan jellemeznek  Köszönöm..
A San Francisco-i pályán nekem is feltűnt, hogy az úttesttel nem stimmel valami, de egyrészt elfelejtettem, valamit időbe úgysem fért volna már bele, úgyhogy örülök, hogy "Battlefieldstunter" elkészítette ezt a kis videót. Valamint látni, hogy a szőke fekete nő másutt…..
FIGYELEM!Ez a videó a "24" nevű sorozat hivatalos játéka és cselekménye a 2. és 3. évad között játszódik.Aki esetleg nézi a sorozatot és még nem tart ott, vagy tudja, hogy meg fogja nézni, az az 1:33-5:09 közötti részt tekerje át!Előfordulhatnak spoilerek és ennyit…..
Kicsit off, de adjátok le a voksotokat, hogy mely játékok voltak szerintetek a legjobbak!Klikk..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.12.01 15:20:00
Nincs mese, egyszerűen nem akar összejönni a felvétel. Mikor korábban DOS-os játékokat vettem fel (Barbie SM, Flinstones...) azt ablakban játszottam és SnagIt-el gyönyörűen fel lehetett venni. Ennél hiába indítom el a játékot DOSBox-al, rettenetesen szaggat (4mp egy…..
Tiborman 2008.12.03 15:32:39
www.xfire.com töltsd le és azzal csak játékból lehet felvenni jeleneteket (mondjuk én is csináltam az xfire vel videót) de még fényképezni is lehet meg midnen... ezzel hátha jobb lessz
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.11.27 11:08:00
Most végre van időm, hogy a videóval foglalkozzak, úgyhogy a napokban érdemes a százalékokat lesni.Pár valós bejátszás már fel is van véve. Remélem majd átjön, hogy miért olyan epikusan rossz a játék. Törjön ki az anarchia, ha valaki erre azt mondja, hogy jó!Szerkesztve:…..
Kedves mindenki. Ahogy láthattátok a múlt héten, két játékot is ki kellett szelektálnom a páciensek közül (Road to Fame, Grand Touring), úgyhogy kis csúszásban vagyok emiatt. De sebaj, az ilyenekre tartogattam egy játékot, amit tavaly vettem 250 forintért.(Erről bővebben itt)…..
Új kiadás az elszúrt borítókról...  Különösen cikis, ha pont a nagybetűs szlogen van elrontva. (Lezámolás). Mindezt a Mercenaries 2 hátsó borítóján látható. Küldte: Sector                    A FIFA 08 hátlapja meg nem…..
Mivel az "amatőr mozgalmat" támogatni és becsülni kell (lásd Doom szinkron is), kirakok egy kis felhívást, amire megkért egy lelkes csapat. Bejegyzés végén még egy kis update.Az Ízi Gémörz egy fiatal játék fejlesztő csapat, akik milyen csodálatosan meglepő játék…..
Azt már talán sokan látták, hogy újságosoknál már pc-s játékokat is kapni. Ezek többnyire ilyen totál no-name gyermekszoftverek, vagy ilyen demós borzalmak. De hogy már a "City Interactive" termékek is beszálltak a bódés-bizniszbe...! Nem semmi. Mindenesetre azt…..
Úgy döntöttem, hogy az új videókhoz fogok készíteni youtube-os előzetest. Ennek több oka van, mert egyrészt még mindig sokan nem tudják, hogy hová lettem (utoljára tegnap válaszoltam ilyen üzenetre), illetve egy ember szép csendesen feltöltötte szinte összes videómat, aminek…..
Ahogy arról már márciusban írtam, van a Nerdnek egy játéka. Csak úgy megemlítem, hogy újra elővettem és még mindig remelül elszórakoztatott. Főleg miután sikerült végigvinnem. (Hurrá!) Érdekes módon az utolsó Boss a legegyszerűbb, igaz vele kell a legtöbbet vacakolni.…..
Esetleges hanghibákért elnézést kérek. Aki a német hibát nem értené. Auf & Weg. Ilyen nincs. Legjobb Öffnen & Schliessen lenne, de ha már mindenképp Auf akkor a zárva legyen "zu". Mert a Weg, az szó szerint "el"-t jelent, vagy utat. A játék leírása:…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.08.24 08:41:04
Jól halad az új videó. Tegnap végigvittem másodszor a játékot, hogy felvegyem a jeleneteket. Higyjétek el, nem jó másodszor végigvinni egy szar játékot :( Ha jól haladok vele, lehet, hogy szerdáig már fenn is lesz.Emellett ma (ha minden igaz) készülni fog egy másik videós…..
Amikor a Football Generation videóimnál arról beszéltem, hogy a kapusok eszméletlenül bénák, valahogy az ilyenekre gondoltam. Aminek még nagyon örülök, hogy argo bemutatja a kapáslövéses választ a kirugásokra. El sem tudjátok képzelni, hány gólt lehet ezzel…..
Múltkori akciót összefoglalja a videó elején, úgyhogy én nem foglalom össze. Azonban nem semmi, hogy a videónak van magyar vonatkozása! Bővebb infó BenyoBoy-nak hála itt! Nagy gratula!   ..
Mivel a blog sokat foglalkozik a budget-játékokkal, gondoltam ez azért megér egy bejegyzést. Ugyebár az EVM vergődéséről már írtam/beszéltem épp eleget (pl itt),de elég csak ránézni, hogy mi lett belőle. Rengeteg a kiakasztóan béna játék a választékban, de alapjában még…..