Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krissal

1 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az úgy szokott lenni itthon, hogy ilyenkor leírja az ember: jaj, de jó, új horrorfilm kerül a mozikba, kevés van belőlük a multiplexekben. Aztán, s ez még sajnálatosabb, az következik a legtöbbször, hogy jaj, de kár, hogy ilyen gyenge. Most is ez jön: jaj, de jó – jaj, de kár.…..
Az imént néztem végig, ahogy három technodzsekis közteres megvág egy 206-ost. A tábla szerint (ami olyan magasan van, hogy csak létráról látni) 20 méteren belül tilos megállni. A galád törvénysértő egy egész vonóhorognyit és fél lökhárítónyit belóg a tiltott övezetbe,…..
Mégis megpróbálják lenyomni a torkunkon 3 milliárd forintos lehúzást. Közben előkerült egy kiskapu a törvényben. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Krissal 2014.01.31 14:50:56
@HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA: A 70%-nak csak a politikusok magyaráznak, nekem nem kötelességem, bye.
Krissal 2014.01.31 14:54:30
@United Steaks: Sorry, nincs energiám feleslegesen érvelni, csak kiírtam magamból, dolgozzanak rajtad a politikusok.
Krissal 2014.01.31 14:18:46
@United Steaks: Jaj de rendesek. Csupán az unióval nincs az egész összhangban. De nem gond, valaki alkot egy fost és ők szar állagra javítják és ennek kell örülni, na ne már...
Prokee-t szentté kellene avatni. Ő a forrasztópáka Quentin Tarantinója és a hidegvágó Charlie Benantéje egyben. Még az Eurovan megvétele előtt megkérdeztem, hogy a nagy precizitást és rutint igénylő belső elektromos dolgokkal elszüttyögünk-e a garázs kellemes félhomályában,…..
Krissal 2014.01.18 13:02:48
@gwr: Akkor valamit benéztem a cikkeknél, mert azt hittem új hobbit keresett, nem autót vett. :D
Hát ha járni akar vele, jó szar üzlet volt, de hobbinak és TC íróként zseniális ötlet :)
Most várom, hogy valaki Fiat Ritmot, vagy Regattát vegyen, esetleg valami fasza régi Alfát, aztán lehet gányolni évekig, örökre lesz téma...
A képlet egyszerű: valaki csekkett hamisított, amivel átíratta az autómat, és én még ezért fizettem is neki ezért. Kár, hogy elévült a bűne. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Krissal 2014.01.15 17:58:44
@whale: Ne légy féltékeny, sokat tanulsz, meg dolgozol, még lehetsz te is fontos ember :)
Ahogy a frissen megvett Fiat Ulysse-t vittük Szentendréről az M0-on, pár dolog kiderült. Például, hogy nem rosszabb, mint amilyennek elsőre tűnt. A mosatásnál kiderült, hogy sehol sem ázik be, és hogy a kilencvenes évekből, franciáktól származó, sötét színű autókkal…..
Tegnap útra keltünk családommal (gyerekek 6:30-kor csak úgy pattantak ki az ágyból :) )és kis csapatunkkal (ZDoman, Luki) a tököli reptérre. A helyszínen csatlakozott hozzánk Batyik, Ádám és kellemes meglepetésemre Döme topiktársunk a performance-tuning.hu fórumról. Végre fél…..
Belsőség A nem létező autó 2009.03.12 21:11:00
Döbbenet 1. TéZé még be sem ért a szerkesztőségbe, mikor este felhívott: az új Focus RS zseniális autó. Másnap kivirult arccal ért be, amit nem értettem, hiszen van neki rendes, hátsókerekes gépjárműve, mégis lelkesedik egy olyan sportautóért, aminek hajtott kerekei egyben…..
kár-park Ez a méreg, nem a cián 2009.01.17 01:41:00
A Totalcar csapatából ketten is hosszan tudnánk ecsetelni, hogy egy húszéves Toyota Corolla felújítása mennyi pénzt, időt, energiát és vesződséget igényel. Pedig Karotta és én nem is a saját kezünkkel építettük meg imádott Hachirokuinkat. Történetünk főhőse viszont három…..
Krissal 2009.01.18 14:38:04
@Leung:
Hú, de hülye vagy. (ennél többet nem érdemelsz, te majom :D)
Belsőség Lassan 20 éve már... 2008.06.01 20:18:00
...annak, hogy a sokak szerint valaha volt legnagyobb magyar autóversenyző-tehetség, Kesjár Csaba elhunyt. Génjeiben apjától, Jánostól, örökölt tehetségével egy olyan időben tarolta végig Európa versenypályáit, amikor még nem volt itthon szélessáv, határtalanság és…..
Azért írom e sorokat, mert csak, ha nem tetszik ne olvasd.Elegem van a telefonálgatásból, mail hegyekből és a viccese sms-sek garmadájából....hiába mondom minden fasznak, hogy ne küldje, nem értik, nem érdekli őket, akarják hallanai a saját idült röhögésükön túl a mi képzelt…..