Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Portman

98 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VRaptor próbál kicsit egészségtudatos, környezetkímélő és nyugis életvitelt folytatni, de úgy tűnik ennek egy viszonylag békés helyen is kellőképpen gátat tudnak vetni bizonyos autós egyének. De hová sietnek egy ilyen madárcsicsergős, zöld kis szigeten a csúnya bácsik? Nem…..
Portman 2009.05.06 12:18:18
@PitBuli: Igaz, de az a helyzet, hogy a riderek tudnak is közlekedni.. Nincxs túl sok baleset azért, mert a futár veszélyes volt. Tudják, hogy mit lehet, a városhoz tartoznak, a vérükben van. Az autósok figyeljenek kicsit oda, és minden rendben lesz. Vagy nem?
A rendkívüli állapot továbbra is érvényben van Bangkokban, a miniszterelnök szerint, amíg nem takarítottak el minden roncsot az utcákról, így is marad. Ennek ellenére az ország vezetője mindenkit Songkranra bíztat, a két különleges szabad nap miatt így a vizicsata csütörtökön…..
Portman 2009.04.15 21:20:48
@Dr. Eck: ez a helyes kifejezés :D

nyáron itt is lehetne, rohadt jó lenne...

énisakarok ^^ :)
Á bmeg. Fogorvosnál voltam suli után. Fogat tömni. (Ott találkoztam egy iskolatárssal) Végül kaptam bele vmi jobbítószert, és ha három nap múlva nem fáj, egy hónap múlva mehetek vissza, véglegesen betömni. Ha három nap múlva is fáj, gyökérkezelés. Nagyon szar volt, ahogy…..
No, ez is eljött. A zakómon péntek óta virít a forradalmi kokárda, büszkén vigyorog. Mégsem mentem még sehova. Tegnap voltam kint tekreni, jól felöltöztem, de mégis megebb fáztam. Az éjszaka szar volt, rosszul aludtam. Reggel még rosszabb lett az egész, elég szarul voltam. Fájt a…..
Belsőség A bika nem térdel le 2009.03.13 21:01:00
El-eltűnik egy kis időre a blogról, de a felszín alatt ott lapul, pulzál a V12-es. Úgy tűnik, a Lamborghinit eddig elkerüli a válság, Genfben bemutatták a Murciélago SV-t. Az SV a Superveloce (szupergyors-ként fordítható) rövidítése, jellemzően az erősebb, még durvább…..
Portman 2009.03.13 21:24:38
:D
Lambéria - A Bolond Basszer 3,14 2009.03.11 21:27:41
Full depo mode again. Against and against. Pedig közeledik a hét vége, [szívem szerint minden főnév elé beszúrnék egy jelzőt, ugyanazt - lehet találgatni] és pihenhetek... De nem látom értelmét... Az egész élet értelmét nem látom... Egyet látok, de Ő mit lát? Gyáva vagyok.…..
"Aranyos, ahogy körbepöttögi őket az uaz"..
"A következő videóm gyerekekről illetve egyben életérzelmekről szól de leginkább az életérzésről szól.Pl: a south park pár részében Scot Tenornem elveszti a szüleit hála a dagadék Cartmannak vagy amikor Klye sír Ike elvesztése miatt de a rész végén jól sül ki és…..
Elég egyértelmű, hogy kormányzat nem hajlik a kerékpárút-fejlesztéstől eltérített milliárdok visszatérítése felé. Az viszont nem egyértelmű, hogy a bringások mit gondolnak erről. Volt ugyan biciklis tiltakozó demonstráció, de az itt a blogon is kiprovokálta sokakból: nem…..
Portman 2009.03.09 21:04:04
@Luos: De nem kontra, mert az lassít, de külön téma, és nem lehet hátra tekerni. A fixivel frankón lehet szlalomozni, trükközni, pont amiatt, mert lehet hátra is tekerni. Persze fékezni vele szívás, mert erőből kell, és tönkrebassza a térdet.
Enough! ENOUGH! Kész vagyok. Full depo mode. Ez a nap kész katasztrófa volt...Fáradt vagyok részletezni is.. Igaz, hogy front van, de akkoris.Ráadásul a legkedvencebb, egyik legfontosabb barátnőm is síel... Fuck against. I cant say anything more now. Excuse me...
Lambéria - A Bolond Basszer fuck 2009.03.06 14:43:20
 Előre is elnézést a helyesírási hibákért, anyázásért, kicsit ideges vagyok, plusz sietek.Fasza egy nap. Nulladik óra volt reggel. A fél felszerelésem mindenből ottthon hagytam. Legalább karó nincs semmiből.A faszom televan azzal a bizonyos, igen kedves és aranyos…..
Tegnap délután kaptam vissza a szervizből (bicycle.hu/) a városi cirkálót. Szééép. Jóóó. Oldschool Red Bunny. A féke, csak hátsó, kicsit nagyon szar, de fel fogom rakni az elsőt is, és ha kopik, jó lesz a hátsó is. Most nyikorog, mint az állat. De nagyon jól megy a kicsike.Ma…..
Szerintem én kevesebbet fogok netezni, mert ártalmas rám. Lelkileg. Elég megnéznem a myvip szívkirály- és királynő verseny alakulását... Elmegy az életkedvem. Hihetetlen ez a színvonal. Sokszor ledöbbentem már a myvip-szinten, de most megint...Embertelen. :'(..
Lambéria - A Bolond Basszer :| 2009.03.02 18:07:00
WAAAAAAAAAAAHH!!! TARKÓLÖVÉS! TARKÓLÖVÉS!..
Ezt a blogot kinek írom?Magamnak. Barátaimnak. Másoknak, akik egy-egy poszt miatt idetévednek...Nektek. NEKED.Miről?Autók. Zene. Nők. Bringa. Magyar ugar. Közlekedés. Élet. Meg sok más.Remélem, még sokáig sikerül ezt a színvolnalat fenntartanom. Már ha ez színvonalnak minősül. Ti…..
"A nő furcsa egy teremtés... hogyan született.. Isten kurva nagy zseni lehet! A haja... A haja mindent elmond.. Temetted-e valaha az arcod egy tengernyi hajba, és kívántad-e hogy örökké ott maradj? És az ajka, amikor rád tapad, olyan, mint a hűvös bor, amit egy sivatagi utazás…..
Visszatérve: nem voltak igazából fogyatékosok, de elég hitelesen próbáltak annak látszani.BKV: Ha bérletfelmutatásit kérek, és bemutatom a bérletem az akácfában, akkor miért kell nekem fizetni? Megvettem a bérletet, tehát jogosan utazom vele. Akkor miért kell…..
Ezaztánezaztán a jó nap. Ez már járt. Méltó befejezése a hétnek, bár rohadt fáradt vagyok.Reggel nulladik. Mindegy, jó volt, csak kimaradt a reggeli tea, és ez betett. A suli jó volt, egy apróságtól eltekintve, na mindegy. Aztán hívott haverom, és hívott Roose-olni. Autót…..
A myvipen most fut ez a szívküldős téma. Ez jó. De az nem, hogy lehet 'nem publikus szív'-et küldeni. Ez nem jó, mert rohadtul féltékennyé tesz! :@ :P..
Felébredtem nyolckor, de aztán tízig aludtam. Délig elszórakoztam, gitározgattam. Fél egykor kellemes családi veszekedés kezdődött, de én nem voltam benne. Aztán mentünk nagymamámhoz ebédölni. Én bringával. Kajáltunk, én eljöttem, mert bringázni akartam. Előtte hazaugrottam…..
És erre ma jöttem rá. Illetve finoman rávezettek.Fruzsi mégis lesz.Szégyellem a fejem. :D De azért LOL...
Nem ittam (nem volt mit), mégis elég hamar feloldódtam. Szerencsére. De megyek táncolni, unom ezt a helyzetet, hogy a jobbnál jobb nők felkérésre várnak, és nem tudom felkérni őket, mert nem tudok táncolni!Ma tök jó időre ébredtem, viszonylag korán (félkilenc). Megyek haveromhoz,…..
Hát ez valami hihetetlen jó volt! Az iskola történelmének legjobb farsangja, de nekem külön élmény. Sosem táncoltam még igazán, ma ideges lettem, hogy mindig csak nézem, hogy a gyönyörű csajok táncolnak, és ma megtanultam valamit. Többen tanítottak is, és tök jó. Hatalmas buli…..
Hát ez valami hihetetlen jó volt! Az iskola történelmének legjobb farsangja, de nekem külön élmény. Sosem táncoltam még igazán, ma ideges lettem, hogy mindig csak nézem, hogy a gyönyörű csajok táncolnak, és ma megtanultam valamit. Többen tanítottak is, és tök jó. Hatalmas buli…..
REST IN PEACE, BON!!! WE SALUTE YOU!!! 1946 - 1980 február 19..