Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barkas MDP

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Paláver az a műsor, ahová a meztelen migráncshordák elől menekülnek azok a szerencsétlenek, akik ugyan szavazhatnak, de szövegértési képességük nem haladja meg egy közepes méretű talicskányi aprómajomét. Jó, a műsorvezetői négyes is rém erős, a Bayer-Huth-Jurák-Stefka fedzetsorral azért legalább…..
Ági félrekúrt, ezzel kezdünk, Pumped kissé álmos hangon magyaráz az ágyban, mellett egy bula, korhatáros tartalmat villant és tangás segget, majd elhúz, mert Pumped jelzi neki, hogy ő megy a Szándra, és oda ugye a csaj nem hivatalos, egy patron az egy patron, repeta nincs. Mutatjuk Pumpedné Ágit is…..
Ha eddig esetleg bárki is szégyenkezett volna amiatt, mert volt egy olyan érzése, hogy a magyar kormány és az általa gründolt cselédmédia a tenyerét dörzsöli, valahányszor egy fanatikus barom felrobbantja magát Nyugat-Európában, most már ne nagyon korholja magát. Már az is szép volt, hogy pár…..
Rövid hír, de jelzésértékű, Kárász Róbert és Sváby András után egy újabb egykori TV2-s arc, Vujity Tvrtko is az atv-hez igazolhat. Tvrtko most éppen Washingtonban él családja egyik felével, miközben a másik Angliában van (a felesége ott kosárlabdaedző), és ezen a helyzeten változtatnak majd…..
comment:com Ez meg mi a faszom? 2017.01.09 14:25:09
Komolyan, elnézést a címért, de erre, ami itt van fent, nincs mentség, magyarázat, kifogás, elkenés, SEMMI, ez maga a pusztító igénytelenség, hogy Puzsér Róbertet idézzük, ez az itt, ami egyszerre visz le a béka segge alá egy egyébként jól működő formátumot és tesz nevetségessé olyan tehetséges…..
Bates Motel címmel akar prequel tévésorozatot forgatni Hitchcock klasszikusához az A&E TV és a Universal Television, írja a Movieweb. Már a forgatókönyvírót is megtalálták Anthony Cipriano személyében, aki a Tizenkettő című filmet is jegyzi. A sorozatból természetesen azt…..
Jó hír a rettegőknek, hogy az ATV hírigazgatója kérdésünkre azt válaszolta, hogy a T-Home csatornakiosztásának megváltoztatása után nem esett vissza a nézettségük. Mint Németh Szilárd elmondta, a Híradó egész héten 9-10 százalékos kábeles közönségarányt ért el, és ez…..
barkas MDP 2012.01.08 16:39:41
A Bors úgy tudja, hogy Fábry Sándor az idén már biztosan nem kerül az RTL Klub képernyőjére, sőt a pletykák szerint soha többé.A bulvárlap szerint bár az RTL Klub azt állítja, hogy heteken belül újra visszatér az Esti showder, valójában a műsort teljesen kivették az őszi…..
barkas MDP 2011.11.03 11:45:54
@spontan: Fábryt nem a nézettség miatt vette le az rtl, hanem mert drága. Bár tény hogy az utóbbi időben sokat esett a nézettsége.
Jó hírekkel szolgálunk a brit krimisorozatok és minőségi amerikai thrillerek rajongóinak: Idris Elba egy interjúban elárulta, hogy a harmadik évaddal folytatódik a Luther, a Showtime pedig annyira elégedett a Homeland című összeesküvéses-terroristás-ideggyenge főszereplőnős…..
Valaki szólhatna a Nemzeti Sportnak, hogy talán nem ártana a szerkesztőségnek egységes álláspontot kialakítania a viták erőszakos lerendezésének kérdéséről. Hogy most elítélik, vagy nem. Lehetne egy táblázat, két oszlop: a lefejelés az nem OK, de a sörösüveggel fejbe verés…..
A Filmmúzeum szeptemberben háborús filmeket tűz műsorára a Klasszikusok kedden című, este kilenckor kezdődő sorozatukba, abból az apropóból, hogy 1939. szeptember 1-jén tört ki a második világháború. A filmek többsége klasszikus háborús eposz, elképesztő nemzetközi…..
barkas MDP 2011.08.11 17:46:04
@freddyD: van kiszínezett verziója is.
A Blikk írta meg tegnap a legfrisebb "vihar a szaros biliben" típusú botrány hiteles történetét, amiben Bochkor Gábor, a Neo FM reggeli műsorának műsorvezetője bírta azt mondani a Class FM hallgatóira, hogy primitívek. Forrest Gump anyja tudna mit tanítani a Bumeráng…..
barkas MDP 2011.08.03 13:08:57
Közel nyolc év szünet után visszakerülnek a Magyar Televízió képernyőjére a labdarúgó NB I mérkőzései. Az m1 minden vasárnap egy találkozót élőben sugároz. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) szerdai sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy az OTP…..
barkas MDP 2011.07.14 12:54:58
@drmotto: teljesen egyetértek! A magyar focinak fel kell emelkednie és ehhez kell a segítség az állam részéről. A közvetítés engem nem érdekel, mert én mindig ott vagyok a lelátón, de ha nem az én csapatom játszik lehet megnézem majd.
comment:com Még egy évad Killing 2011.06.14 15:30:00
Az év egyik legjobb sorozata, a dán eredetiből készített The Killing című amerikai remake újabb évadot kapott az AMC-től, aminek hallatán spontán táncikálásba fogtunk a csajommal, mert a Trónok harca mellett az idén ez az a sorozat ami hétről hétre a képernyő elő szegez…..
Úgy alakult a tabella, hogy...: megvannak az utolsó előtti forduló eredményei. Ennek alapján kijelenthető, hogy az FC Sördögök (bajnokként) feljutottak a B. Ligába, az El Nino pedig biztosan kiesett. A 2. és a 3. hely azonban még kiadó az utolsó fordulóban, de ennek több…..
barkas MDP 2011.05.27 11:11:33
Most, hogy kiderült, szeretett köztársasági elnökünk elszegődött a CBA reklámarcának, jut eszembe, mennyire fura, hogy az utóbbi időkben a köztévé Híradóiban akárhányszor esett szó húsvétról, csokiról, razziáról, netán ugye a jó magyar borokról, akkor az…..
A rádió január 16-án sugárzott utoljára Budapesten, mivel nem kérte műsorszolgáltatási jogosultságának meghosszabbítását a lejárt középhullámú frekvenciájára. Azóta az interneten, műholdon, valamint az NMHH korábbi döntései értelmében a székesfehérvári és a…..
barkas MDP 2011.04.26 14:25:21
@cogito verus: semmi köze az adófizetők pénzének ehhez. A Mária Rádió adományokból tartja fenn magát (non-profit rádióként működik), a Katolikus Rádiót meg gondolom az egyház finanszírozza.
Az amerikai sorozatgyártásban a minőséget eddig főleg a két nagy fizetős kábeltévé, a Showtme és az HBO produkció jelentették, no meg pár network-sorozat, bár az utóbbi öt évet elnézve sitcomokon kívül minőségi drámát ők nem nagyon termeltek ki, talán a Blue Bloods a maga…..
Fess86 nevű olvasónk lőtte az alábbi képet, ami szerint az RTL-nek az sem elég, hogy ha valaki világbajnok, a tesztpilóta titulust soha a büdös életbe' le nem mossa magáról, első csapatának nevét meg pláne. Bravó...
A klub hivatalos közleménye szerint a játékos-manager Tusi azért nem vesz részt az FC Sördögök elleni összecsapáson, mert Olaszországba utazik játékosnézőbe.Emlékezhetünk rá, hogy történt már ilyen, csak akkor a szakvezetés útja Botswanába vezetett. A Manager nyilatkozata…..
barkas MDP 2011.03.17 11:17:29
Ma este Csapatunk a Drogbarna ellen lépett pályára. Sajnos Branko a hét elején megsérült, így ő nem tudott részt venni, de Vércse visszatért, így létszámban is megvoltunk, bár a délelőtti események kicsit felkorbácsolták a nyugodt hangulatot. A mérkőzés kezdete előtt…..