Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laidbeck

2 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KKBK Fatboy Slim - Weapon of Choice 2010.03.01 15:28:00
Ronald Christopher Walken néven született a New York-i Queensben, 1943. március 31-én. Apja Paul Walken aki sütődét működtetett, nagyon szerette volna, ha fiai is a pék szakmát vitték volna tovább. Anyja Rosaline viszont úgy vélte, hogy mindhárom fiában tehetség lakozik, amelyet…..
Shonannokaze - Tomo yo (湘南乃風 - 親友よ) Kedvenc reggae csapatunk visszatért hozzánk és annak ellenére, hogy múlt évben csak a Tomo yo kislemezzel és egy albummal jelentkeztek, elég szépen szerepeltek. Túl nagy meglepetés mondjuk nem okoztak a Tomo yóval egy…..
Valamire rájöttek a gyorséttermek is. Hogy jó a sör. Ezért a McDonald’s több éven át felvette a termékei közé a sörikét is, elsőként Németországban, és ahogy lenni szokott, a Burger King „isteni sugallatra” szintén úgy döntött, hogy hideg sört is árulni fog…..
zseniális, de teljesen NSFW videó a FLAIRS Truckers Delight-jáhozretró videójáték hallucinációrendezte: Jérémie Perin..
Laidbeck 2009.11.24 17:57:28
Engedjétek meg, hogy szerény felháborodásomnak adjak hangot. Van itt egy nagyon kemény cikk arról, hogy valójában mi az amivel etetnek minket (merthogy biztosan nem táplálnak az fix). A cikk magáért beszél. Az eredeti verzió itt található. Ja és ha akarsz valami jóízűt enni még…..
A.B.N. a tegnap megjelent levélhez kapcsolódóan osztja meg velünk gondolatait. Sok minden befolyásolhatja a gyerek szellemi és fizikai fejlődését, több szempontot is figyelembe kell vennünk, ha megszeretnénk határozni azt, hogy mi is jó a gyereknek.  Kedves Ellenőrző! A…..
Laidbeck 2009.10.14 19:30:19
Félreértés ne essék, nem reklámozás végett, hanem egyszerűen azért mert ugyanerről a témáról szól (közte a PPKE-n készült vizsgálat más eredményeivel is) ajánlom figyelmetekbe ezt a bejegyzést: pszichoblog.blog.hu/2009/10/09/media_38 <-- Valóban elképesztő, hogy mennyire nagy veszélyeket rejt a gyermekkori médiafogyasztás. Arra kérdésre pedig, hogy mi a jó valójában a gyerekeknek? Pontosan nem tudhatjuk, de erre is vannak eredmények. Mindenesetre az biztos, hogy a média hatásainak 80%-a rossz hatást gyakorol, nemhogy a gyerekinkre hanem ránk, felnőtt emberekre is...
Hogy befolyásolják a gyerekek médiafogyasztási szokásai a fejlődésüket? Milyen hatással van az életpályájukra? Mennyit számít az, hogy gyerekkorban milyen útravalóval indítanak el bennünket? Ezekre a kérdésekre keresi a választ egy a médiában dolgozó olvasónk, na meg arra,…..
Íme három különleges klip, ahol a zene mellett a vizuális élmény is legalább annyira fontos és magával ragadó. Az első a Coldplay legújabb klipje, melyben hihetetlenül jól megcsinálták az egész zenekart bábokkal :) A második video pedig a Sourtól származik. Ezt csak…..
Több éves kitartó kutatás után azt hiszem megtaláltam azt a közös nevezőt, azt a láthatatlan kapcsot, ami a politikai, faji, ideológiai és egyéb ellentétek dacára hazánkat (vagy netán az egész világot?) egy boldog, családias, összekacsintó kis közösséggé teszi! Ez a közös…..
Egy márkának az a dolga, hogy építse magát, amihez csupa szépet, kellemeset, vidámat és barátságosat kell állítania magáról. Ennek a márkaépítő hadjáratnak az egyik legfontosabb eleme a szlogen, ami rendszerint éppen olyan hangzatos mint amennyire semmitmondó. Elgondolkodtam…..
"Egy felnőtt boltban, vagyis közérthetően mindenkinek egy szex-shopban dolgozom.Csak mi kollegák használjuk ezt a kifejezést, mert már csak a "sex-shop" szó hallatán is kiakadnak az emberek,vagy pusztán leírnak,amiért nekem nincs földi foglalkozásom.Szóval nem szoktam…..