Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spazz Maticus

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar gémersajtó nagy részét már feltérképeztük Checkpoint-adások formájában, de azért vannak még adósságaink a téren. Persze, a CoV és az 576 mindenekelőtt, de ezúttal egy kisebb és különösebb újságot vettünk elő, amiről már többször szó esett korábbi adásokban: a magyar GamePro. Ezt álnevek…..
Spazz Maticus 2020.03.20 13:37:54
Hét tenger A Baralong incidens 2018.02.01 10:29:10
A XX. századi legendárium egyik fontos eleme, hogy a két világháború során háborús bűnöket, emberiség elleni bűncselekményeket, meg hasonlókat elkövetni a németek és a japánok privilégiuma volt. Időnként persze az angolszász vitézek is megbotlottak, és csináltak nem egészen tisztességes dolgokat,…..
Szinte képtelenség a luxushajókon napozó szőke svéd szépségek helyére képzelni, hogy pont itt, 78 éve családapák százai vágták el gyerekeik torkát, majd megosztoztak asszonnyal egy golyón. És nekik volt igazuk akkor a spanyol Alicante kikötőjében 1939 márciusának végén, mert a túlélőkre a kínhalál…..
Spazz Maticus 2017.11.07 19:04:21
@enpera: Ha valaki azt mondja nekem, hogy a rendszerváltás után 20 - évvel, az állami propagandát ennyi hülye ismétli papagáj módjára kritika és gondolkodás nélkül, és ennyire híjával lesz a szabad tájékozódás, és véleményformálás képességének, kiröhögöm...
Befejeződött az HBO-n a Trónok harca hetedik évada. Ebben a posztban spoileresen tárgyaljuk az évad legfontosabb eseményeit...