Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kodicsek3

9 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Az aduasz.com kártyajátékok oldal újabb kártyajátékkal gazdagodott.  Mostantól jöhettek online snapszerezni is. Snapszer kártyajáték elérhetősége: snapszer online..
Igen sokat szívtam mire sikerült előhozni a nyomkövetős okosórán az E betűt ami az internet kapcsolatot jelenti.   A lényegre is térek. Az E betű a GPRS mobilszolgáltató internetet jelenti és nem a műholdas rendszert. :) Tehát ha nincs E betű első lépésként tudd meg, hogy van-e mobilnet a SIM…..
Múlt-kor Tell Vilmos legendája 2014.11.18 16:30:41
1307. november 18-án a délelőtti órákban Altdorf városának főterén néhány másodpercre megfagyott a levegő. Az összeverődött polgárok lélegzetvisszafojtva figyelték, ahogy egy Tell Vilmos nevű fickó számszeríjából kilőtt nyílvesszőjével száz lépés távolságból…..
Hadsegélyező kártya A mai poszt szerzője egy kecskeméti gimnazista lány, Mamuzsics Dóra, akinek a figyelmét egy érdekes családi ereklye irányította az első világháborúra. Történelmi olvasmányélményei alapján készítette el iskolai dolgozatát, amihez szerkesztőségünk ez…..
Egy nagyon jó kis oldalt vagy írást találtam a Magyar Elektronikus Könyvtár (MEK) honlapján, ahol tizenhét kártyajáték szabályzata olvasható. A kártyák között vannak ismertebbek is, mint pl Makaó, Rablórömi vagy Kanaszta, de sok játékról nem igen hallottam vagy ha egyes régi…..
Az évekig folyó sikeres kampányoknak köszönhetően nagy divattá vált hazánkban is a póker (jó sok lóvét toltak bele), de az a sejtésem hasonló reklámmal jó pár magyar kártyajáték is közkedvelté válhatna a neten. Magyar kártyajátékok szeretőjeként elhatároztam, hogy kiveszem belőle én is a részem.…..
Több írás is született már a témában, én a napokban próbáltam ki pár megoldást és programot, mire megtaláltam ezt az egyszerű és felhasználóbarátabb megosztási módot. Ha így csinálod 10 perc múlva már másolgathatsz is tartalmakat a pc-d és a telefonod között wifin keresztül.   Sőt... másolgatni…..
Jelenleg a a legtöbben töltik fel (legtöbb seeder)   1. Baywatch.20172. Going.in.Style.2017. (Vén rókák) 3. King.Arthur.Legend.of.the.Sword.2017. (Arthur király: A kard legendája)4. The.Fate.of.the.Furious.2017. (Halálos iramban 8)5. John.Wick.Chapter.2.2017. (John Wick: 2. felvonás)6.…..
Jelenleg a legtöbb tag feltölti (legtöbb seeder). Ebből én azt vonom le, hogy a legtöbb gamer ezekkel a játékokkal játszik, ezeket szereti. Megtartja a játékot a gépén és nem törli le. 1. Minecraft v1.82. Grand.Theft.Auto.V-RELOADED3. The.Sims.4-RELOADED4. Project.CARS.2-CODEX5. F1.2017-CPY6.…..
Ha egy torrent oldalon sem vagy tag, van egy kevésbé ismert file megosztó program, amit ingyen regisztráció nélkül tudsz használni. Ez az eMule. Az eMule nem torrent! A működése annyiban hasonlatos, hogy ott is dolgokat tudsz megosztani és megosztott dolgokat keresni, letölteni. Mivel kevésbé…..
Ha te tag vagy az nCore oldalon akkor ez a blog téged kevésbé fog érdekelni. Ez azoknak szól akik a "zárt ajtók" mögött vannak. Ha valaki nem tudná mi az a torrent vagy nem hallott az nCore -ról azoknak röviden és érthetően megpróbálom itt leírni. A torrentezés: A lényege az, hogy pl. neked…..
Évről-évre egyre többe kerül a weboldalak népszerűsítése, ahogy nézegetem ezelőtt 5-6 évvel még fele vagy  harmad annyiba került mint most... Az akkori "SEO trükkök" is változtak, ha elől szeretnénk lenni a google találati listán már "nehézfegyverzetet" kell bevetni. A weboldal népszerűsítés…..
Avagy: Trónok Harca és IP (Cikkünk spoilereket tartalmaz!) A napokban jön ki a Trónok Harca következő epizódja - pontosabban jött volna, hogyha az HBO hibájából nem szivárgott volna ki napokkal korábban. A szabadalmi és védjegyblog kitartó olvasói már sokszor rácsodálkozhattak arra, hogy a világon…..