Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiani dynasty

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kertkonyha Paprikás krumpli 2014.07.21 06:00:00
Paprikás krumpli újragondolva, azaz hagyományos ízek egészségesen, könnyű formában, tisztán növényi alapanyagokból.     A receptért IDE kattints...
kiani dynasty 2014.07.22 00:31:59
Ma kicsit beleásom magam a férfi hormonok világában, mert le lettem ugatva egy csoportban, ahol egy számomra inkább visszataszító, mint nőies (képen szereplő) hölgyeményt – nem egy bikini modell, erősen body kategória  - leoltottam és a pozitív kommentelőket a tesképzavarral…..
kiani dynasty 2013.12.11 11:15:45
A cikk nem rossz, viszont hadd említsek meg néhány tényt ami felett elsiklottál.

A természetes tesztoszteron fokozás témakörében a yohimbe, maca, tribulus kivonatok. Szintén tesztoszteron fokozó hatása van a D3 vitaminnak, melyből naponta 3000NE fogyasztása javasolt. A D3 vitamin igazából nem kiegészítő hanem pótló szerepet játszik, mivel a szervezetben komoly hiány van belőle a lakosság 80%-ban.

Nem szabad megfeledkezni a pajzsmirigy működéséről, a részletekre nem kitérve, a pajzsmirigy által termelt TSH T3 T4 komoly szerepet játszik a horomon háztartás működésében, így a tesztoszteron termelődésében, felhasználásában. Optimalizálni lehet ezek működését természetes úton jóddal és szeléniummal, a lakosság jelentős része hiányt szebved ezekből a nyomelemekből is.

Továbbá a tesztoszteron hasznosulását gátolja a magas ösztogén szint (estradiol E2), ami többek között a környezeti ártalmaknak (tusfürdők, műanyag palack, megmikrózott műanyag, tejtermékek, csirkehús) köszönhető. Az ösztrogén ellen természetes úton szerves cinkkel, magnéziummal, kalciummal és rengetek brokkolival (zöld növények), vörösborral , antioxidánsokkal lehet küzdeni.

Végső soron, szeretném leszögezni, hogy a csökkenő tesztoszteron szint nem egy elfogadandó tény. A hormonpótlás a hormonszintek fiatalkori visszaállításával képes megelőzni, helyreállítani ezt a csökkenést.

A hormonpótlással megelőzhetővé válik számtalan, az időskornak tulajdonított megbetegedés, úgy mint a szív- és érrendszeri, diabétesz, csontritkulás.
Annak idején írtunk már arról itt a Nívó blogon, hogy a magyar EU-elnökség legnagyobb sikereinek a Roma stratégia és a Duna stratégia megalkotását és így európai szintre emelését tartják. Mi már annak idején is hiányoltuk, hogy a hangzatos név mögött megfoghatatlan, mit…..
  Erről a desszertről mindenképpen tudnotok kell, az a meglátásunk. Nem hizlal és valami orbitálisan finom. Illetve: egyszerű, mint a pofon. Kell hozzá eper, mascarpone (250 gr) és tejszín (4 dl). Tehát végy két maréknyi epret, persze keze válogatja ugye... Mosd meg,…..
 Vágjátok azt a sálmegkötési módot amikor nem körültekerik az emberek a nyakuk körül a sáljukat, hanem abban az elképesztően furcsa módszerrel, ami szerintem semmit nem melegít, igy áthurkolják hogy lelóg a fele elől mint vmi nyakkendő. Multkor utaztam a 2es villamoson és…..
 Régen volt ilyen levelünk, ami ennyire szomorú lenne egy darabig, majd azért mégis valamiféle megoldást ad. 39 évesen szakítani, amikor már eldőltek a dolgok, uhh Sziasztok kedves szakítósok és együttlévők! Okulásul szeretném az én történetemet megosztani veletek.Lehet,…..
kiani dynasty 2009.05.11 18:23:15
@Phoenix flying: minek élsz ha nem hagysz valamit magad után ,valakit aki követ , aki emlékszik rád ? ez önzőség , amugy irja is , hogy önző ember ... örökbefogad egy gyereket az meg milyenn ? szoval akkor mégiscsak kellene a kölök ... na akkor igaz út ?
Erős kezdet: a vidéki kislányból előbb escort, majd banki felsővezető lesz. Fake? Nem-fake? Vigyázat: hosszú! Hasonló sztori: egymilliós szakítás. A kép innen     Régi olvasója vagyok a blognak, jó hivatkozás szokott lenni napközben, miért is szakítsam meg a…..
Mandiner blog Tomcat világa 2008.05.10 17:01:00
 A szerkesztőségi pálinkafesztiválozás előtt tegnap eltekertem a pesti alsó rakpart felé, hogy megnézzem, milyen a közönség és a hangulat az eheti antifa összejövetelen. A Lánchíd alatt átérve fekete öltönyös urak adták tudtomra, hogy innen senki nem közelítheti meg a…..