Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Projectelf

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dr. Lázár László nem bízott semmit a véletlenre. Mielőtt hetedikként beköltözött volna a ValóVilág luxusbörtönébe, utánanézett versenytársainak: kifélék, mifélék, mit lehet tudni róluk? Az Alekoszról, Éváról, Olivérről, Gigiről és Béciről összegyűjtött…..
És nem hiszem el, hogy ide nem ment el a TV2 forgatni, de Zimány Linda fogfehérítése sajtó-nyilvános esemény volt ... Fekete Pákó 10 év után elhatározta, hogy megszerzi a magyar állampolgárságot. Ehhez azonban le kellett volna vizsgáznia alkotmányos alapismeretekből. "A…..
Projectelf 2011.03.26 15:18:42
Na ennyi volt. Eddig csak program volt, most a Jobbik valóban újra életre kelti a dicső hagyományú Magyar Királyi Csendőrséget.Magyarországon először a szabadságharcot leverő osztrák kormány hozott létre csendőrséget, akkor még "zsandárság" néven. Azt a…..
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Bréking nyúz: friss, ropogós, tuti fülesünk szerint három hét múlva egy szuperdöntővel véget ér az Ezek megőrültek! című celebvetélkedő a TV2-n, amin újra harcba állítják a kvízműsort. A TV2-re rá is fér a műsorrend felborítása, mivel az elmúlt héten a 18-49-es…..
Augusztus 4-én, már három, hosszú héttel ezelőtt írtuk: "Azt susogják a székház folyosóin, hogy kemény hatalmi harc folyik a párton belül, a két csoport pedig a BKV-nál is kirajzolódott: Balogh Zsolt a Hagyó-féle csoport embere, Kocsis a másiké. Nos, olyasféle…..
"Vélemények", "kritikák" a Vastagbőrről a tumblr-en, és mivel ott nem lehet kommentelni, inkább kiszedem őket ide. Véleményem persze van nekem is, meg hozzáfűznivalóm is, majd talán kommentben kifejtem ... Az egész egy Webisztán poszttal kezdődött... Bede…..
Projectelf 2009.08.19 13:42:52
Augusztus 10, hétfő: "Gerendai szerint bizonytalan a Sziget profitja. A tavalyihoz hasonló, 2,65 milliárd forint kiadással számolnak a Sziget szervezői, miközben a szponzori bevételek 580 millió forintról 440 millióra csökkentek." - Index Vasárnap, augusztus 16: "Jó…..
Megpróbáljuk megtalálni a nyár legnagyobb kamukirályait, akik pofátlanul kamuznak a rendőr vagy a bíró előtt is, rezzenéstelen arccal. A múlt heti "bodza helyett 3 tonna sárgabarackot loptak" sztori is igen erős versenyző, de nálam már nem ők a favoritok, hanem a…..
Projectelf 2009.08.13 11:55:40
No, pontosan egy héttel a Draskovics-videó kirobbanása után lezáródott az ügy, minden kérdésünkre "választ kaptunk". Természetesen mindenki maradt a helyén, csupán az illetékes helyettes kapott figyelmeztetést. Hogy szóbeli vagy írásbeli figyelmeztetést kapott, nem…..
Projectelf 2009.08.03 15:30:14
@habba habba: Ahányszor elhangzott a "Gyurcsány monnyon' le!"
2002.08.22., MTI -hír: Négyes ikrek születtek a Szegedi Tudományegyetem szülészeti és nőgyógyászati klinikáján. A kislány és a három kisfiú gépi lélegeztetést és újszülött intenzív terápiát igényel. Katona Márta docens, az újszülött intenzív osztály vezetője…..
Projectelf 2009.08.01 18:48:40
@Horizont: Rosszul tudod, nagyon is jellemző volt :) Kérdezd meg a falusi idős embereket akik a szobájukból sem mernek kijönni esténként ha zajt hallanak.

"Bereczék feljelentést tettek a rendőrségen, a nyomozás még nem zárult le. Berecz Zoltán azt mondta, a tolvajok cigány férfiak voltak. "

Ha ezt nem mondja akkor is mindenki tudta volna :)
Higiéniai okokra hivatkozva egy 2010-től hatályos rendeletmódosítás megszüntetné a hagyományos disznóvágást - írja a Magyar Hírlap. Ideje is volt már hogy a szakértő kormány ezzel is foglalkozzon, hiszen látjuk-érezzük-tudjuk, hogy az ország nagyobb problémái meg vannak…..
Még két hét ... De hogy egy kis V'bőrös vonatkozása is legyen a posztnak: "Az elmúlt héten százezren fertőződtek meg az új influenzavírustól Nagy-Britanniában. Az előző héten csak 55 ezer új beteget regisztráltak." A Szigetre látogatók nagy része külföldi.…..
Projectelf 2009.07.25 11:17:57
Igen, "ezek" ... csak a tegnapi napról beszélünk, Kállai Ernő és Ferge Zsuzsa tette le ismét a névjegyét. Nem változnak, nem tanulnak semmiből, ugyanúgy nyomják a szokásos szöveget. Csak nem tudom ki veszi be, ki hisz még nekik ebben az országban ... Itt van ez a…..
Ilyen már tényleg nincs..... Mi a logikus lépés egy rossz, kátyus út esetén? Befoltozni, hogy évekig rá se kelljen nézni, ugye? Vagy túl naív vagyok? Az biztos, hogy hiányzik valami "szakértelmem", mert a Magyar Közút Nonprofit Zrt. tamási üzemmérnöksége teljesen…..
Két román lap, az Adevarul (ami románul igazságot jelent, de hát nekünk meg ott van ugye a Népszabadság) és a Click is hosszú cikkben kért bocsánatot azért a transzparensért, amely a Steaua Bucuresti és az Újpesti EL-selejtező mérkőzésén lógattak ki a román nemzeti zászló…..
A Heti Válasz helyi, nyírmihálydi riportja egyszerűen mindent visz. A tomboló uborkaszezonban pont kapóra jött... Olvassátok végig, csak pár részt emelek ki: "Egy hétig ne borotválkozz, víz közelébe se menj, a bizottság előtt csináld össze magad, mindent mondj, csupán…..
Új szelek fújnak Brüsszelben ... Mohácsi Viki befejezte 5 éves "tevékenységét" Brüsszelben és hazaköltözött. Viki elmúlt 5 brüsszeli évéből maradandó nyomot csak az hagyott bennem, hogy senki más nem tudja olyan hamar letolni a "Brüsszel -> random magyar…..
Tudjátok, C.A. Webb a Mississippi's Best Awards alapítója egyszer azt mondta Morgan Freemanről, hogy "azon emberek közé tartozik, akiket egyszerűen tisztelsz, bármilyen szerepet is játszanak” és ezzel maximálisan egyet is értettünk. Ő volt az a színész, aki…..
Projectelf 2009.07.16 12:03:08
@George Jung: Ja, és ha ide az van írva hogy holnap világvége akkor holnap világvége.
Hagyó Miklós pontonhidas ötletén ugye mindenki remekül szórakozott? (Poszt itt és itt.) Nos, most fagy le a mosoly az arcunkról: ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy tényleg megcsinálják. Máskor hónapokig meg sem moccan az állami gépezet, de most az "isteni szikra" után 2…..
Mintha nem lenne elég a forróság, az Ab is kiosztott tegnap egy nagy pofont. Nem tartható népszavazás a képviselők költségtérítéséről az Alkotmánybíróság (Ab) keddi határozata értelmében. Az Ab határozatában emlékeztetett arra, hogy az Országgyűlés 2009. június 29-én…..
Projectelf 2009.07.15 12:31:48
@Lodogi Pascal: Jaja, ez a demokrácia :)
Projectelf 2009.07.15 13:09:08
@mind2: Szerintem pontosan tudják mi a helyzet, csak leszarják magasról.
A napokban a sokat vitatott Magyar Gárda Egyesület és Mozgalom másodfokon beszüntetésre került, a Jobbik kivételével az összes főbb párt egyöntetű helyeslése mellett. A "cigánybűnözés ellen" és a "magyar emberek megvédése mellett" zászlót bontó…..
Vastagbőr Batyus Galopp 2009.07.12 09:01:00
A már többször címlapokra került kis település, Ivád megint nagy dobásra készül, a "Zászlóból játszóteret akció", az eladó utcanevek és a segélyért közmunkát program elindítása után a Heves megyei 400 fős falu ismét nagyot álmodott: Geszti Péter…..