Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halloittbrusszel

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy a felhajtás, december elseje van. Száz évvel ezelőtt éppen ezen a napon zajlott a híres gyulafehérvári román nemzetgyűlés, ahol a román küldöttek határozatot hoztak Erdély egyesüléséről Romániával. Keleti szomszédunknál centenáriumi ünnepségek, nálunk számvetés és ökölrázás. A semmiért. Ugyanis…..
Tulajdonképpen hálás vagyok Toroczkai Lászlónak és a mögötte álló erőknek. Azon erőknek, akikről csak homályos sejtéseink vannak, hogy kik is lehetnek ők. Segítenek nekünk megszabadulni a Jobbiktól. Attól a párttól, amely sikeresen megakadályozta a kétosztatú politikai paletta ismételt kialakulását…..
Az egymillió alkoholista országában miért nincs mentálhigiénés oktatás legalább mondjuk a középiskolában? Mert jelenleg úgy áll a helyzet, hogy aki nem olyan felsőoktatási intézménybe megy, ahol a képzési tematika része ez a tudomány, az jóformán egyáltalán nem találkozik vele. Szinte biztosan nem…..
Augusztus 20-án érkezett a hír, hogy elhunyt a gyűlöletkampányok mestere, a Fidesz tanácsadója, Arthur J. Finkelstein. Az általa kidolgozott és a legalantasabb ösztönökre alapozó szisztéma azonban itt marad, nem áll meg. Nem állhat meg, nincs konszolidáció. A feltüzelt célközönség egyre éhesebb,…..
Néhány hónapja tagja lettem az egyik "Soros-bérenc" civil szervezetnek. Az alábbi írást csak erős idegzetűeknek, kormánypártiaknak pedig csak komoly lelki felkészülés után ajánlom. Az első óriási sokk, ami egy ilyen szervezethez csatlakozni szándékozót, és ebben a magyarországi törzsi társadalomban…..