Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Máté Hanyecz

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint az a címből is adódik a bejegyzés célja alapvetően az EP választási eredmények megértése, valamint a válasz megtalálása arra vonatkozóan, hogy mi lesz a magyar politika egyik szebb napokat is látott, meghatározó politikai pártjával, az MSZP-vel.Először is próbáljuk meg értelmezni a választási…..
Sokszor érezzük úgy, hogy Magyarország és a tőle sokkal szegényebbnek vélt országok között, nincs is olyan nagy különbség. Elég a kórházainkra gondolni, vagy úgy általánosságban az egészségügy állapotára.Esetleg vethetünk egy pillantást az oktatási intézményeink állapotára, és akkor még ne is…..
A kérdésre a válasz egyik sem.. és mégis mindkettő. Kezdjük talán a választási csalás részével. Április 8-án este amint elkezdtek érkezni az eredmények minden ellenzéki szavazó és kormányváltásban reménykedő hitetlenkedve figyelte a tv képernyőket, hogy ez mégis hogyan történhet meg? Tényleg ilyen…..
Mély megrendüléssel értesültünk róla, hogy a sokak által kedvelt és szeretett népszerű publicistának, Jurák Katának azután veszett nyoma, hogy több ízben is kritizálta és leleplezte hiteltelenségét a januári diáktüntetésnek. Jurák Kata egy postban éppen azt fejtegette, hogy Soros aktivistái és…..
A mai bejegyzésemben egy igazán érzékeny témát szeretnék boncolgatni, egy olyan témát amelyről mindenkinek megvan a véleménye. Éppen ezért (és egyes politikai erők uszításának hatására) ez a téma hatalmas indulatokat és ellentéteket képes kiváltani az emberekből, és előáll a helyzet amikor magyar a…..
Sokat hallhattuk főképpen baloldali megmondó emberektől, bár alkalmanként jobboldaliaktól is, hogy a kormányváltásnak egy receptje lehet... az összefogás. Ugyan abban már több vita volt közöttük, hogy mégis milyen összefogás az amely szükséges ahhoz, hogy megdöntsék az Orbán-rezsimet. Sikerült…..