Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lucyfer

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örömmel jelentem, hogy az ősszel befejeződött annak az apró, 3 négyzetméteres fürdőszobának a kivitelezése, amit egy barátunkkal közösen terveztünk újbudai otthonába! A fürdőszoba 80-as évekbeli hangulatát elegáns fekete-fehérbe öltöztettünk át, amit a burkolatok…..
Vajon nem volt elég másfél hét a téli Nyugat-Tibetben ahhoz, hogy átvegyem a helyi életritmust? Vagy a nyugati és keleti világkép ellentétével szembesülök éppen? Az elméleti kérdések akkor vetődtek fel bennem, amikor már megismertem a téli Ladak európai ésszel nehezen…..
Rodolfo kunyhói után Enrique kunyhóit vettem célba, Rodolfonál három éjszakát aludtam, Enriquénél pedig négyet. Enrique ökocentrumát TopChe-nek hívják, ami maja lacandón nyelven flor de árbol-t jelent vagy fa virágja. Érdekesség, hogy Enrique egyik unokáját TopChe-nek hívják.…..
Az utolsó éjszakát Palenquében töltöttük. Az amerikaiakat otthagytuk egy hotelben, mi meg sátraztunk Ernestoval. Mielőtt bárki elkezdene gyanakodni külön sátorban aludtunk. A vicc, hogy Palenquében is vannak bőgőmajmok, úgyhogy hajnai 4:20.kor arra ébredtem, hogy bőgnek.... még…..