Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vendégszerző gasztrocker

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedvenc szörpöm a málna. Na meg a bodza… ÉS még a Jaffát is szeretem… Na ebből eddig még csak a bodzát hallottam, hogy otthon csinálják. Ismerni nem ismertem senkit, csak mindig elmerengtem, de jó is lenne készíteni jó kis ütős bodzaszörpöt. Most már odáig eljutottam, hogy személyesen is ismerek…..
Debrecenből nem feltétlen muszáj Pestre jönni egy vega kajáért, de ha már így alakult... Kiss Ákos debreceni old-time-gasztrockerünk újabb helyet ajánl nektek kipróbálásra. Bár nem vagyok vega, sem vegán, de Budapesten járva mindig ilyen opciót választok az étkezésre, mert egy vidéki városhoz…..
Debreceni állandó(an éhes) szakértőnk, Kiss Ákos újabb, #naezkafa írásra érdemes helyet mutat nektek! Akik Debrecenben laknak, vagy átutazóban szétnéztek, azoknak nem ismeretlen a „gengszterstílust” idéző klasszikus oldschool barber shop, a Peaky Barbers. (már a névválasztás sem véletlen, a Peaky…..
Debreceni tudósítónk, a (étel és zenei szempontból is) mindenevő Kiss Ákos Oldtime Rock and Roll-er jelenti - hús és rockmentes környezetből. A következő sorok egy akár karácsonyinak is beillő menüsort mutatnak be. Ha nálam nem is ez lesz a menü, elgondolkozni, inspirálódni a húsmentes ételekből is…..
Vendégposzt! Az  Old Time R'N'R Magazine vonat tovább robog itt a blogon, most megint Sebők Tomi masiniszta írta meg nekünk a mexikói tekercsét. Úgy látszik, nem csak én kattantam rá a piacra, máshol is hasonlóan jó tapasztalatokat szerezhet az ember... ;) Mindenek előtt el kell, hogy mondjam,…..
Ha tél végén (elején, közepén?) írtam volna meg ezt a cikket, akkor tuti címlapra kerülhettem volna egy „filléres vitaminbomba tavaszi fáradság ellen” típusú cimmel, de sebaj: így is jó eséllyel megütünk egy örökzöld témát: egészséges életmód és fogyás. Kezdjük azzal, hogy a rendszeres smoothizás…..
 Vendégposzt! Sebők Tamás blogger, hivatásos pogácsa-rajongó és nagyon vágja a rockzenét. Eddig ennyit tudtam róla az internetes tevékenységéből. Eddig. Most már azt is tudom, hogy jól főz, és kreatív a konyhában. Íme az első darabja az Old Time R'N'R Magazine -os fiúk írásainak itt a…..