Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nonokitti

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamerre menni kellett hétvégén. Eger, mint ötlet nem az én fejemből pattant ki, de Eger olyan hely, ahová bármikor szívesen megyek. Aki gyerekként eljutott oda, annak az emlékezetében gondolom ugyanúgy él, mint nekem. A misztikus város, ahol ott van A vár, panoptikummal, ágyúkkal. A bátyám még…..
Timothy Ferriss neve nem tudom, ismerős-e. És ha azt mondom, 4 órás munkahét? Ha még így sem lenne meg, akkor segítek egy kicsit. Szóval Timothy Ferriss írt egy könyvet, aminek az a címe, hogy 4 órás munkahét. Na? :)  A könyv életvezetési tanácsokat, tippeket ad, felvázol egy formálható ugyanakkor…..
Jelentem, élek. De még mennyire, hogy élek! Egy éve ilyenkor még csak gondoltam rá. Néha elővettem a gondolatot, leporolgattam, majd visszatettem a könyvek mögé porosodni, hogy ne is jusson eszembe. Mert azt hittem, hogy túl gyáva vagyok hozzá. Meg nekem úgyse menne, biztos bajom esne, nem nekem…..
Tízperces Miért szeretek utazni? 2018.01.10 22:17:28
Tudom, sokáig csöndben voltam. Miért?Élményt gyűjtöttem és néha annyi volt, hogy feldolgozni sem volt időm. De ma fogmosás közben (mert a legjobb gondolataim mindig fogmosás-fürdés közben jönnek), megfogalmazódott bennem az, amit egyébként többször megpróbáltam már leírni.Miért szeretek utazni.…..
Ott kezdeném a történetem, hogy két éve kaptam az öcsikéimtől egy felnőtt kifestőt, tudjátok, amik mostanában olyan divatosak. Belelapoztam a könyvbe, elámultam, hogy mennyire ismernek a testvéreim, mert ez aztán tényleg a nekem való ajándék volt. Alig vártam, hogy színes ceruzákat, filceket vegyek…..
Tízperces Nem ez a legelső 2017.08.20 11:32:59
Furcsa érzések kavarognak most bennem. Ez a blog eredetileg azért indult volna, hogy a bullet journaal segítségével kicsit összekapjam magam és megmutassam neked is, hogyan járom be ezt az utat. Az igazság: egyre kacskaringósabban. Nem tudom eldönteni, hogy én írom a bullet journaalt vagy a bullet…..