Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evilwolf

7 bejegyzést írt és 628 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre értelmezhetetlenebb kijelentésekkel bombázza a magyar választópolgárokat Orbán Viktor. Főleg az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos megnyilvánulásai mögött nehéz logikát találni. Például kijelenti, hogy Magyarország minden baja megszűnik abban a pillanatban, ha a két fél békét köt. Az is egy…..
Manapság nagy siker a Besúgó című magyar sorozat, ami a rendszerváltás témáját dolgozza, dolgozná fel. Azonban az egész alapkoncepció hibás. Vajon miért? A sorozattal az M5 is foglalkozott az Ez itt a kérdés, 2022. június 2. - "A besúgó" - Hol a határ valóság és fikció között? című műsorban…..
Egy jól kiválasztott, megfelelő hőmérsékletre hűtött könnyed fehérbor igazán jól tud esni nyári estéken a vacsorához vagy az azutáni beszélgetésekhez. Ilyenkor nem vágyunk nehéz borokra, erőteljes ízekre, csak könnyed, friss zamatokra. Az olaszrizling pont ilyen, amit akár fröccsként is…..
Kedves Olvasó! A nagy hatalom nagy felelősséggel jár - elcsépelt, de igaz mondás. Az egy hónapja megalakult Nemzeti Közlekedési Központ az elképzelések szerint soha nem látott hatalommal és befolyással fog rendelkezni a hazai közösségi közlekedési szférában, mint még soha semmi előtte. Az eddigi…..
Kentaurok, főispánok, szódabikarbóna Tudom, lerágott csont. Figyelemelterelés. A kibontakozóban lévő gazdasági mélyrepülés elfedése… Valóban, mondhatnánk azt, hogy szóra sem érdemes ez az egész főispánosdi mizéria. Bedobták, rágtuk, lecsengett. Elmélkedhettünk rajta, hogy mi jön még, vajon mikor…..
A tizenkét év kormányzás alatt meglehetősen kiismerhetővé vált a Fidesz kommunikációs stratégiája, úgyhogy a kormánypárt híveinek többsége is tisztában van azzal, miért épp most dobott be régi-új közigazgatási elnevezéseket az Orbán-adminisztráció. Nem is kérdés, hogy gumicsontot rágunk, amikor…..
Valami nagyon nem stimmel a kormány idei költségvetésével. Az egyik oldalon értelmetlen és felesleges kiadások, a másik oldalon pedig megszorítások. Mintha a gazdasági válságot megint úgy szeretné kezelni a kormányzat, mint a korábbi kríziseket, melyek jóval kisebb kihívást jelentettek a…..
Nem tudták mi hiányzik ebből az országból? Na, most bejelentették: A főispánok és a vármegyék. Egy ilyen hír után az ember komolyan elgondolkodik. Valami „mémet” gyártson, vagy írjon valami „vicceset”. De szerencsére nem kell messzire menni. Csak egy kis képzelőerő kell hozzá. Hiszen vezérünk igaz…..
evilwolf 2022.06.23 07:53:51
@birkamenet: :DDD
Minden nemzetállam motiválni akarja az állampolgárait (már csak azért is, hogy fékezze a munkaerő elvándorlását). A régi piszkos ügyeket elhallgatja, csúsztat, sőt ha kell akkor kreál új „Fake History”-t annak érdekében hogy kialakítsa tömegméretekben a nemzetállamért való rajongást és…..
Szeretett úri véreim: a serleg tele. Nincs már itt nekünk semmi keresnivalónk: gyerünk vissza Ázsiába!… Egy kis helyet talán kapunk, persze lehetőleg távol még az ázsiai kultúrára hajlandó népektől is. Bejöttünk – agg krónikások szerint – hős Álmossal s Árpáddal és társaival. Menjünk vissza…..
evilwolf 2022.06.22 18:00:04
Magyarország előre megy nem hátra! Megye/vármegye, államtitkár/ispán, miniszterelnök/princeps, katona/darabont, rendőr/pandúr, állampolgár/jobbágy..
Ez a szöveg 2022 februárjában és márciusában íródott, és a 2022. április 8-án közzétett "Az autók tönkreteszik a városainkat" című Szamizdat-videó átirata. 1. Intro Mi, hogy ezek [többsávos gyorsforgalmi utak] tök normális elemei a városképnek? Hogy nem indokolják a drámai zenét, amit csatoltam…..
Két éve került a kezembe a kiadó és a szerzők jóvoltából Gyulai György és Demkó Attila NAPRÓL NAPRA TRIANON 1918-1924 című kötete. Megérte belelapozni újra...
Kirill a magyar református pátriárka Nem mondhatni, hogy a magyar kormányfő és általa Magyarország megítélése ez idő tájt éppen csúcsokat döntögetne az európai közvélekedés és az európai „utca embere” szemében. Az Európai Néppárt korábban Fidesz szövetséges tagjai már nyíltan felteszik a kérdést,…..
evilwolf 2022.06.03 10:52:32
Vivá RasPutin!
www.youtube.com/watch?v=-yoDO3qLaAM kLASSZIKUS stílusban.
----------

Felfüggesztené Magyarország szavazati jogát az unióban az Európai Parlament alelnöke
Katarina Barley szerint Magyarország visszaél az egyhangú döntések elvével, és zsarolásra használja azt fel az unión belül.
www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/felfuggesztene-magyarorszag-szavazati-jogat-az-unioban-az-europai-parlament-alelnoke/
A kormányfő igyekezett kihozni a legtöbbet abból az alkupozícióból, amit az Európai Unió sokak szerint túlzottan demokratikus döntéshozatali mechanizmusának köszönhet. Az sem zavarta, hogy szinte mindenkit magára haragított azzal, hogy késleltette a hatodik szankciós csomag elfogadását, ezzel nyerve…..
Ritkán szoktunk a szeka.blog.hu korábbi bejegyzéseire hivatkozni, de ezúttal ez elkerülhetetlen. Közvetlenül az új Orbán-kormány hivatalba lépése előtti bejegyzésünkben ugyanis elég pontosan megjósoltuk, milyen megszorító intézkedésekkel indítja tevékenységét a kabinet. Az is figyelemre méltó, hogy…..
Isten veled Jobbik, ennyi volt… Nagy eséllyel rövid időn belül a magyar radikális jobboldal hajdan volt zászlóshajója, a politikai viharok, zátonyok és a katasztrofális kormányos, kapitány és matróz teljesítménynek köszönhetően örökre hullámsírba merül.     Forrás:Jakab Péter, Facebook. Láttunk…..
evilwolf 2022.06.01 18:34:54
Elég az orbáni álháborúkból! Kis túlzással állíthatjuk, hogy az épp beiktatásra került 5. Fidesz kormány legitimációját, a Fidesz pedig választási győzelmét a háborúval való riogatásnak és Orbán Viktor mindent felemésztő, tündöklő békeapostol beállításának köszönheti. kép: infostart Legalábbis…..
Az Unió lassú folyamattal jött létre, több stádiumon ment keresztül, amíg a Deep State felismerte a kihagyhatatlan lehetőséget benne. Számukra egyszerűbb egy központot irányítani, mint a sok kisebb államot, egyenként. Mostanra teljesen átvették a hatalmat felette. A folyamat az első világháborúval…..
Hamarosan megalakul az újabb Orbán-kormány, a névsor már meg van, a területek elosztása még nem biztos, de már szivárognak az információk. Viszont ezek az információk azt sejtetik, hogy nem vár túl sikeres 4 év a fővárosra. Miért? Áttekintjük! A hírek arról szólnak, hogy a budapesti ügyek Lázár…..
biroani 2022.05.13 09:02:51
Megtalált versek   Ma reggel takarítottam a számítógépemett, sorban törölgettem ki a fölösleges dokumentumokat, ne foglalják a memóriát. Eközben ráakadtam két, 2014-ben írt versemre és gondoltam, megosztom, mert egész aktuális. Ma sem gondolkodom másképpen, pedig nyolc év alatt mennyi minden…..
evilwolf 2022.05.13 09:39:00
Áder János azt mondja, nyugodt szívvel távozik a köztársasági elnöki posztról. Lelke rajta! Az biztos, hogy a magyar közélet utóbbi 30 esztendejének talán legszürkébb alakjától veszünk búcsút, ami valószínűleg a kormány szimpatizánsai szemébe se csal könnyeket. Áder János teljesítette a feladatát.…..