Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mohikhan77

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Unió 23 országának védelmi és külügyminiszterei hétfőn megállapodtak, hogy további lépéseket tesznek egy európai védelmi erő létrehozásához. Öt ország nem vesz ebben részt: az EU-t elhagyó Egyesült Királyság, Dánia, Írország, Portugália és Málta. A PESCO-nak nevezett (Permanent Structured…..
Mohikhan77 2017.11.15 10:39:29
@wrstjnethn: Pont Anglia nrm akar Európában lenni..
JogÁsz Kövezzetek meg nyugodtan! 2017.10.25 21:41:35
Jogász vagyok, nem tehetek róla. Arról persze igen, hogy jogász vagyok, csak arról nem, hogy sok mindent másként látok, mint a „normális” emberek. Nagyon bátor tettnek tartottam Sárosdi Lilla első, második és talán még a harmadik megszólalását is. Kép: Friss hírek Imponáló őszinteséggel tárta…..
Hat évvel ezelőtt kilenc bátor tizenéves megmutatta az erejét az akkor még 15 éves Sopienak, az angliai Louthban, aki ma szokatlan kijelentést tett...
Mohikhan77 2017.10.14 09:41:09
@eßemfaßom meg áll:
m.huffpost.com/uk/entry/7382114

4 lany es 5 fiu tamadta meg. Angliaban gyakori a youngsterkedes a laza torvenyek miatt(bar 12 ev felett büntethetőek lennenek).
A populista politikusok elkéstek a nacionalista üzenetükkel – írja Leonyid Breshidky orosz elemző a Bloombergen megjelent véleménycikkében. "A nacionalista retorika némely szavazót megtéveszthet abban, hogy vezetőik valóban függetlenek. A kelet-európai politikusok valójában nagyon kemény választás…..
A bevezetőben említettem már ezt a kifejezést, hogy mi a rendszerváltást követően a csórómilliomosok országa lettünk. Ezt le kéne vezetnem, mert nem hiszem, hogy más is érti, ami nekem evidens. Szóval vagyunk "mi" (ezen értsd a Ratkó korszak gyermekeinek a gyermekei, vagy csak szűken én, a családom…..
Mohikhan77 2017.09.05 11:48:02
@bluebear: A robotok csak akkor jok ha nagy tomeggyartasban csinaljak a dolgokat mert tul draga beallitani oket állandóan (+masfajta robot kell autogyartashoz, mas varrashoz, mas szalkitashoz stb stb.).
Visszaterve a lakashoz: a lakas a munkabak is a alapja(last lakcimkartyas dolgoka) meg sokmindennek. A sajat mindig jo.
@postumus mumus: "Vittem magammal a füzetecskéim meg a walkmanem, aztán tanultam. Lehet hogy hülyén nézett ki, hogy hamincévesen könyveket bújok, de nem nagyon törődtem mással a vonaton. Aztán később ezt a tudást tudtam kamatoztatni. Egy- két óra sok idő, rengeteg információt magadba szívhatsz ezalatt. Erre kocsival esélyed sincs, habár abban is lehet hallgatni a pendriveról az mp3-akat. "
Ja ha nem kell atszallni 3x meg van ulohely, nem lihegnek es zajonganak melletted ugy lehet...