Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thug6Life

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeledünk az átigazolási szezon végéhez, ebben a cikkben az utolsó 5 nap lehetséges forgatókönyveit vesszük sorra. Következzen tehát a pletykaáradat, amiben szó lesz Pjanićról, Alex Sandróról, természetesen szót ejtünk Sergej Milinković-Savićról, de még Marcelóról is. Alig néhány napunk maradt az…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Thug6Life 2018.06.21 08:42:08
@Nathas: csak a szokásos rúgófal stílus.mintha Nagy Ádámot néznénk az uruguayi válogatottban.
@Rivendell: nálam sem kapushiba.csak próbálta menteni a menthetetlent.ha a kapuba marad sima gól,de valamiért a fejébe vette, meg is megvolt az 5% esélye hogy előbb odaér a labdára mint egy afrikai aki az életéért fut születése óta. :P
Thug6Life 2018.08.11 13:49:43
@Grinta: Pjanic mellett szól a kora,Modric mellett meg hogy ő végig bír tüdővel egy BL-döntőt...
A Juventus régi/új játékosa, Leonardo Bonucci ma sajtótájékoztatót adott, amely során természetesen felmerültek a múlt döntéseit firtató kérdések, hiszen a tavaly nyáron kissé váratlanul távozott a Juventustól, majd idén nyáron a visszatérés mellett döntött. „Amikor a távozást választottam, akkor…..
Thug6Life 2018.08.11 13:35:05
@Magyar Közöny: Ha most lenne a calciopoli ő lenne az első...az elsőn van a hangsúly ezt írtam nem azt hogy ki menne és ki nem...de biztos több maradna mint 3...

hagyjuk már ezt a szakmai előrelépést Bonuccival!!! majd ha lejátszik néhány BL-meccset amitől igencsak elszokott..akkor lehet véleményt alkotni,ne a parma meg a chievo meccsek legyenek már a mérvadók amit Caldara is lehozott volna harmadannyi fizuval.
Gianluca Di Marzio értesülései szerint a Juventus vezetősége megegyezésre jutott a Genoa képviselőivel Andrea Favilli tekintetében. A támadó a griffek csapatához kerül a következő szezonra egy 5 millió eurós kölcsön keretében, a szezon végén pedig a rossoblu egyesület 7 millió euró fejében…..
Thug6Life 2018.08.08 15:30:09
@Juvetto: nem, nem nagyon jön át...illetve annyi átjön hogy eddig voltak szurkolók akik okosabbak voltak az edzőknél...ez ok,ilyen mindig is lesz mert tudjuk hány millió edző országa vagyunk.de mióta teret hódítanak a különböző manager játékok most már a szurkoló IGAZI klubokat is tudna irányítani:pénzügyek,igazolások,merchandising stb.de ne legyek már szűk látókörű ha én old school vagyok és csak egy"edzőnek képzelem magam" :)
A Juventus frissen igazolt kapusa, Matta Perin elárulta, kész átadni a 19-es számú mezt a váratlanul visszatérő Leonardo Bonuccinak. A zebramezesek egykor népszerű védője tavaly nyáron igazolt a számára visszautasíthatatlanul ambiciózus jövőképet és csapatkapitányi karszalagot…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri a legutóbbi nyilatkozatában Gonzalo Higuaín és Leonardo Bonucci érdemeit méltatta, illetve kevéssé konkrét módon elmondta, miért volt kénytelen a klub elengedni Mattia Caldara kezét anélkül, hogy a fiatal védőjátékos akár egyetlen…..
Thug6Life 2018.08.02 14:24:38
@Gabueroo: inkább a Spurs-höz...akik mindig esélyesek de sose nyernek
Thug6Life 2018.08.02 14:33:09
@karesssz: nem csak szerinted...láttam tőle becsúszó szereléseket amit Ruganitól soha.long pass-t amit Ruganitól soha csak a biztonsági passzokat.szögleteknél nagyon jól érkezik,ezt mutatják a góljai.és robosztus alkatához nem is lassú.de hát túl jó gyerek ő is...nincs akkora felhajtás körülöte mint a döntők örök vesztesén akinek a visszahozatalával el lehet adni lapokat.pozítív negatív reklám úgy látom már egyremegy ennél a klubnál
A Juventus csatára, Gonzalo Higuaín a tegnap este Milánóba érkezett, és megerősítette, hogy a rossonero csapathoz csatlakozik. Várhatóan a mai nap folyamán ejtik meg Milánóban Mattia Caldara és Gonzalo Higuaín orvosi kivizsgálását, miután a tegnap este az argentin csatár…..
Az AC Milan és a Juventus az elmúlt napokban keményen dolgozik egy érdekes játékoskeringő tető alá hozásán, amely keretében Leonardo Bonucci visszatérhet a Juventushoz, illetve Mattia Caldara és Gonzalo Higuaín a rossonero klubhoz távozhat. A minap már arról érkeztek hírek, hogy…..
Olasz lapértesülések szerint Jorge Mendes kész segíteni a Juventust a Lazio középpályásának, Sergej Milinković-Savićnak a megszerzésében. A portugál sztárügynök kulcsszerepet játszott Cristiano Ronaldo Real Madridtól való százmilliós klubváltásában, miután a képviselő levezényelte a João Cancelo…..
A calciomercato exkluzív értesülései szerint Miralem Pjanić ügynöke a Chelsea képviselőjével tárgyalt, miután a Juventus N'Golo Kantét azonosította a bosnyák játékos pótlására. A huszonnyolc éves középpályást több európai klub is megkereste, így például a Barcelona és a Manchester City is, miközben…..
Thug6Life 2018.07.21 14:46:36
@tomsz: tetszik mindkét felállás ,de szerintem egyszerre a két nagy öreg belső védőnk nem fog játszani.
A 25 éves védő 2 éves kölcsön után tér vissza Torinóba. Leonardo Spinazzola hosszú utat tett meg, hogy itt lehessen. 2010. óta a Juventus játékosa, de még egyszer sem lépett pályára az első csapatban. A Bianconeri azonban ma hivatalosan is bemutatta őt a sajtó képviselőinek. Bár egy kicsit még…..
Thug6Life 2018.07.20 20:36:04
@Drotkoszoru: már megint ez az érvelés Sandro mellett...hány gól és hány gólpassz...
védőnél ki a tökömet érdekel most őszintén?adjanak a középpályások gólpasszt,lőjenek a támadók gólt!azt ami a feladata volt azt nem tudta szívvel-lélekkel,sőt sehogy megoldani.ha már statisztika azt kéne valamelyik ráérősnek megnézni hány gólban volt benne...mármint kapott gólban...biztos több volt mint ahányat lőtt és előkészített.
Nagy kérdés, hogy a Juventus vajon miért szeretné eladni egyik legigéretesebb védőjét, akit korábban a legendás Gaetano Scireához hasonlítottak. Daniele Rugani már első idényében bajnok lett a Bianconerivel. "Nagyon remélem, hogy még évekig itt fogok játszani." - lelkendezett 2016.…..
Thug6Life 2018.07.20 08:38:32
@Evoken: "Cannavaro sem volt ennyi idősen olyan profi mint amit a fénykorában megszoktunk tőle"
De igen...valamiért csak felfigyelt rá a Juve.
de lehet hogy tényleg vak vagyok mert még nem láttam őt becsúszva szerelni...
Majd meglátod Caldarát játszani éés akkor megérted mi hiányzik ebből a srácból.
Juventus FC blog Mercato 2016.05.02 21:41:00
2018.08.02. HIVATALOS: Ideiglenesen az AC Milan tulajdonába kerül Gonzalo Gerardo Higuaín játékjoga 18 millió euró fejében, A megállapodás értelmében az A.C. Milan S.p.A. jogot szerez a futballista játékjogának a végleges megszerzésére a 2018/2019-es szezon végén 36 millió euróért. HIVATALOS: A…..
Thug6Life 2018.07.08 14:20:45
@Rikoo: kezd egy kicsit személyes küldetéseddé válni hogy fenntarts az érdeklődést ebben a Ronaldo-pletykában.Az hogy mi folyik a reál és Roni között Juvésként nem nagyon érdekel.csak az számít mit tett a Juve az átigazolás érdekében.Semmit.Csak nem cáfolta.mert ez nekünk is előnyös.az hogy ilyen meg olyan pénzeket mozgósítanak majd az meg Bullshit.kb mintha én írtam volna ki a Facebookra.nagyon unalmas már a téma.javaslom a szerkeztőknek hogy nyissanak egy külön fórumot ennek a Ronaldo-szálnak,ha már van külön mercato meg dühöngő lehetne ez is.a mercato meg maradna a valós hírek fóruma.
A portugál Record értesülései szerint a FIAT segíti majd a Juventust Ronaldo megszerzésében, s a játékossal kötendő szerződés révén a vállalat fizeti majd a világklasszis évi 30 millió eurós fizetését. A Juventus egymaga nem lenne képes ilyen csillagászati fizetést…..
Medhi Benatia nemrégiben arról beszélt, hogy nagyon boldog a Juventusnál, azonban 31 évesen elkerülhetetlen, hogy feltegyen magának néhány kérdést. A középhátvéd neve többször felmerült a Marseille kapcsán a nyáron, lassan pedig megkezdheti a nyaralását, miután Marokkó lényegében kiesett az…..
A Tuttosport beszámolója szerint a Chelsea és a Barcelona is érdeklődik a Juventus középpályása, Miralem Pjanić iránt. A torinói lap szerint a klub nem zárkózik el a tárgyalástól, viszont legalább 80 millió eurót kér a luxemburgi születésű, ám bosnyák középpályásért. A Barcelona erősíteni kívánja…..
A Juventus csatára, Paulo Dybala úgy gondolja, hogy ő nem lehet Lionel Messi cseréje, és nem zárja ki, hogy együtt fog játszani a Barcelona argentin szupersztárjával. A múltban Paulo Dybala beszélt már arról, hogy nem tud Lionel Messivel együtt játszani a pályán a hasonló játékstílusuk miatt,…..
Olasz beszámolók szerint Massimiliano Allegri elmondta, hogy Gonzalo Higuaín távozása esetén Álvaro Moratát vagy Anthony Martialt látná szívesen a keretben. Pipita kapcsán nem először merül fel egy esetleges átigazolás, és értesülések szerint 63 millió euró feletti…..
Thug6Life 2018.06.11 21:05:40
@Il Principino: Igen szerintem is,Buffon nélkül nem lehet kordában tartani ekkora egót,nem hiszem hogy adna Chielló szavára.de mostanában tényleg mintha megkomolyodott volna ,ezt a gólörömein látni leginkább,szerintem kezd kicsit "Ibrásodni".
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus kész további két évvel meghosszabbítani Alex Sandro jelenlegi szerződését, azonban a brazil védő egyelőre kivár az ügyben. A szélső védőt tavaly nyáron a Cheslea szerette volna leigazolni, azonban végül maradt Torinóban, de a…..
Az Arsenal a hírek szerint Mehdi Benatia nyári Londonba csábítását fontolgatja. A Calcio Mercato értesülései szerint, amelyet átvett a Daily Mirror, az ágyúsok érdeklődnek a 31 éves marokkói válogatott iránt, akit szívesen szerződtetének. Ugyanezen beszámoló szerint a…..
Thug6Life 2018.06.07 19:04:59
@Nathas: miért a "takarodjon innen" helyénvaló? egyébként pont erre gondoltam amit irtál h. mit érünk azzal a 20 millióval ha eladjuk,és kit vennénk a helyére ennyiért?
szerintem már csak a vb után lesz egy távozó...egy játékos a kezdőből mint évről évre megszokhattuk,és ennyi.felesleges itt belelovallnia magát a sok önjelölt managernek hogy itt 5-6 játékos távozik...most már úgyis kiöregszik évről évre valaki(k).
A Mediaset Premium értesülései szerint a Juventus készen áll arra, hogy megváljon Medhi Benatiától, s helyére ajánlatot tegyen az AC Milan védőjéért, Alessio Romagnoliért. A hírforrás úgy tudja, hogy Benatia kapcsolata megromlott a csapat mesterével, Massimiliano Allegrivel és néhány csapattárssal…..
A calciomercato értesülései szerint a Newcastle United szívesen leigazolná a szezon során legtöbbször a padon helyet foglaló Stefano Sturarót. A beszámoló szerint Rafa Benitez előzetes tájékoztatást kért az olasz középpályás kapcsán, tehát a spanyol szakember a St James’…..