Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tom40

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Maurizio Sarri begyűjtötte első olasz bajnoki címét, és ezzel ő lett a legidősebb edző a maga 61 évével és 6 hónapjával. „Különleges érzés volt a győzelem, természetesen, nem volt egyszerű nyerni. A győzelem mindig nehéz, s még nehezebb győzelmi sorozatot fenntartani, szóval biztosra venni a…..
Tom40 2020.07.27 11:58:00
@Tony.: Kedves Tony.... Azt hiszem már túl tolod a Sarri fóbiát... Azt írtad a csúcson kell befejezni. Nos akkor köszönünk mindent, de szerintem Te már a csúcson is tul vagy. Vajon levonod a megfelelő konzekvenciát, vagy csak Sarritol várod el??... Költői kérdés volt, a választ magamtol is tudom ;-)
A Juventus egykori játékosa, Emanuele Giaccherini  is megszólalt az utóbbi időben botladozó csapattal kapcsolatosan, s elmondta, hogy a csapat gondjait az okozhatja, hogy Cristiano Ronaldo játéka nem illik bele a Maurizio Sarri által megvalósítani kívánt Sarriballba. "A klub meghozott egy bizonyos…..
Tom40 2020.02.28 16:32:31
@Tony.:
Elég rég nem írtam már ide, de ez a téma érdekes.
Tökéletesen igazad van szerintem. Azt látom, h lassú a játék, kevés az üresbe mozgás a kp-n. A védő felpasszol a kp-ra, az adott játékos felnéz, toporog, csellózik és amikor letámadják, megy vissza a védelembe a labda. Eközben a többiek meg vonalban kolbászolnak, semmi mozgás, semmi előretörés. Most a Lyon ellen olyan baromi lassuak voltak az első félidőben, h hihetetlen. Megy a tili-toli a védelem és a kp között és nagyjábol ennyi. A labdbairtoklási fölényünk meddő volt, hisz a kapuralövés is mutatta melyik csapat játszott lényegretörőbben. Ahogy írod is én sem gondolnám, h Ronaldoval van a baj... Ha őt kitudnák szolgálni, biztos nem csak 1-2 golt rugna a meccseken. Csak nincs aki kiszolgálja, ha csak nem magának csinálja meg a lehetőséget... Madridban egészen máshogy ment neki... Ott volt kp... Modric önmagában több labdát tolt föl, mint a mi kp-nk összesen. Azok a kiugratások, lyukrafuttatások amik ott meg voltak, itt szerintem nincsenek meg. Sarri azt játszatná, amit tud, amiben hisz... A lapos, gyors, kevés labadaérintős játékot. De valahogy ez itt nem megy és anno sem ment. Egy-egy meccsen elkapják a fonalat de ennyi. Körülményes, lassú, bátortalan, elképzeléstelen jelenleg amit csinálnak. Mint ha lusták lennének, vagy nem is tudom... Érdekes volt látni, h a Lyon, hogy hozta föl a labdát, kb másodpercek alatt a kapunk előtt voltak... Mi meg? Mi meg szépen passzolgattunk a védelemből föl a kp-ra, majd vissza, aztán ujra és ujra... Hihetetlen volt, h a sok klasszis játékost, hogy mulja felül az ismeretlenebb Lyoni csapat. Gondolkodásban, labdajáratásban, gyorsaságban a közelükben nem voltunk. És ez jellemző sokszor ránk. Szerintem itt bárki ülhetne a padon, az a csapatrész egyszerüen nem alkalmas az elvárt játékra....
A bajnoki címvédő a Parma elleni idegenbeli győzelemmel indította az új szezont, s a második fordulóban igazi rangadó vár a formálódó torinói csapatra, hiszen a Napoli látogat az Allianz Stadiumba. A Napoli a nyitó forduló legtöbb találatot hozó, változatos meccsén, Firenzében aratott 4:3-as…..
Tom40 2019.08.31 23:12:07
@Rikoo: majd idővel kiderül... Az állomány adott hozzá... Szerintem. Az itt rendelkezésére állo védekező játékosok egészen más kategoriába sorolhatók ( nem ledegradálva a többieket), mint bármelyik csapatánál.... Ez volt a 2. meccsünk. 2 első meccses védővel... Csak nem lesz ez jellmező az egész szezon alatt.....
Tom40 2019.08.31 23:16:18
@hurbiny3k: +1... Ott a pont... Nem volt ez rossz egyáltalán... És biztos lesz jobb... Maguk a játékosok nyilatkozzák, h egészen mást kérnek tőlük mint eddig... Nyilván ehhez idő kell...
Tom40 2019.09.01 08:26:58
@Attilio79: Nem érzem, h kötözködnél :-) ellenben ezt a kérdést ne nekem tedd fel, ha olvasod az oldalt a nyilatkozatokban benne van, h egészen mást kér Sarri a játékosoktol, és haladnak azzal, h meg tudják csinálni. Lehet nem pont szórol-szóra igy mondták de a lényege ugyan az. Az uj elképzelést, csapatként kell megtanulják, ahogy az látszott Bonucci és de Ligt összefutásánál is, h hiába nem a Magyar mennyei, attol még ők is emberek és ha nincsenek összeszokva, lám történhetnek ilyenek. Gondolom valami ilyesmire érthették azt, h mást kér Sarri. De őszintén megmondom Neked, nem tudom mire értették. Ezt talán Alexsandro, Pjanic és talán Chiellini is lenyilatkozta... De nem mernék az összes névre megesküdni...
A Juventus jelentős változtatásokkal keretében, új edzővel és szakmai stábbal kezdi az új szezont, pontosabban kezdené, mivel az új vezetőedző, Maurizio Sarri bemutatkozására egy kicsit még várni kell. A klub hivatalosan is megerősítette, hogy a szakember tüdőgyulladás miatt kihagyja az első két…..
Adrien Rabiot a szezonnyitó előtt a csapat türelmetlenségéről beszélt, és elmondta, alig várja, hogy az olasz bajnokságban is kipróbálhassa magát. „Alig várom, hogy kezdett vegye ez az új kaland.” - idézi a francia középpályás szavait a Sky Sport Italia. „Jó felkészülési időszakon vagyunk túl, és…..
Tom40 2019.08.23 11:58:44
@Mitya10: Elvileg minden ok vele. Nekem tetszett a mozgása az utolsó felkészülési meccsünkön... Igaz túl sok időt nem kapott és sokat kihagyott előtte, de az a kényszerítő szerüség a 16os-nál Higannyal.... Látszik rajta, h más dimenzió ő is... Engem is érdekelne ez a trió... :-)
Tom40 2019.08.23 12:06:53
@Il Principino: :-) kiváncsi leszek a Mester mit talál majd ki. Vajon ki játszik majd a " régiek " közül holnap kezdőként és ki az újak közül... Talán Ramsey még nem lesz kezdő? Mi a véleményed?
Tom40 2019.08.23 19:14:00
@Il Principino: Valahogy én is ezt feltételezem... Talán beáll majd valamikor a meccs folyamán, de nem hiszem, h kezdeni fog. Kiváncsi leszek a védelemre is. Mind az összetétele, mind a teljesítménye kiváncsisággal tölt el. Az tuti, h a kontrákra nagyon figyelni kell majd és azért az előző szezonban is volt egy kis " gondunk " valakivel ugyebár... :-) Gervinho szerintem nagyon kellemetlen játékos egy védőnek. Nem elég, h gyors még teknikás is mellé és a helyezkedése is kitünő szerintem. Nem mai gyerek de azt gondolom soha nem volt egy átlagos játékos, annál Ő lényegesen jobb volt mindig is. Szóval ahogy olvastam is, az Ő semlegesitése fontos... Talán, talán a legfontosabb... De nyilván majd kiderül...
A Zenit Szentpétervárral nemrég szerződést bontó Claudio Marchisio a minap a Sky munkatársának nyilatkozva elmondta, hogy több megkeresés érkezett irányába, azonban Olaszországba nem kíván visszatérni, a kínai Csiangszu Szuning ajánlatát pedig kénytelen volt elutasítani a kínai klub Interrel való…..
Tom40 2019.08.20 16:32:48
@rockitbaby: Ezt én is így gondolom. Szerintem is gyenge ez az érv, de azt is elismerem, h nyilván ez kijöhet bárkiböl. Tudod egyetlen dolog van előttem minden mérkőzés alkalmával. 11 játékosunk fut ki a pályára, feltétel nélkül és teljes szívemmel nekik szurkolok. Hogy kik alkotják azt a csapatot, szinte mindegy. Az a fontos, hogy a Juve mindig ugyan az a gigász maradjon, ami mindig is volt. Hogy ez Khedirával, vagy nélküle, nem fontos. Mióta az eszem tudok Juve szurkoló vagyok... Ez a véremben van, nem tudom megmondani miért és, hogyan de még beszélni sem tudtam mikor már a Juventusnak szurkoltam.
Még annyit, lehet Sarri érkezése sok játékosnak lesz jó, vagy éppen rossz... Reménykedjünk, h mindenkiböl kihoz majd valami extrát az uj stílus...
Tom40 2019.08.21 10:28:22
@ZecH: +1!! Köszönöm!
Tom40 2019.08.21 10:38:23
@gomorra21: Simán lehet, h igazad van... Ezen az opción még nem gondolkoztam. Az észrevehető, h a keret idősödik de ugye még van idő eladni. A Németek valóban belecsúsztak a csúnyába és bízom benne, h mi nem követjük el ezt a hibát. Biztos nem egyszerü előteremteni annyi kesst, h igazolhassunk igény szerint pláne, h az idősebb játékosok meg nem feltétlen piacképesek... Azt szintén osztom, h már kellett volna egy BL győzelem! Szerintem is legkésőbb ezt az előző szezonban össze kellett volna hozni, de nyilván már előbb belefért volna... Azért kiváncsian várom, h az első meccsen milyen kezdővel futunk ki a gyepre... Ki lesz vajon aki kezd, ki aki kimarad...
Romelu Lukaku nemrégiben ismét ajtót nyitott az olaszországi átigazolás felé, miután arról beszélt, hogy nem lenne komoly gondja a félszigeten való beilleszkedéssel, mivel már beszél kicsit olaszul testvére miatt. A belga válogatott előrehaladott tárgyalások tárgyát képezi a Manchester United és a…..
Tom40 2019.08.02 12:26:02
Sziasztok!
Már rég nem írtam de most ehhez a témához csatlakoznék.
Én úgy gondolom, h Lukaku azért nem annyira statikus, cölöp mint sokan gondolják. Szerintem cselezni is jól tud, nagyon gyors és ugye nem utolsó sorban, iszonyat erős. Sok meccsén láttam és egyáltalán nem suta a labdával. Azt nem mondom, h teknikásabb mint Dybala de azt sem, h nem. És, h mire alapozom? Nos aki nem látta élőben, lessen meg videókat róla... Hamar kiderül, h képes átcselezni magát akár 2-3 emberen is ( teknikás), remekül tartja a labdát ( labdabiztos), és lendületből képes átmenni egy teljes védelmen ( teknikás, labdabiztos, erős). Szeretem Dybalát és sajnálom is, de ha pl a cölöp, kemény seria a védelmekről beszélünk, Lukaku hasznosabb mint Dybala... Ez az ember egy monstrum konkrétan, aki képes simán 2 komolyabb kaliberü védőt is lekötni egyszerre, arrol nem is szolva, h a testi ereje miatt azért nem egyszerü felboritani... Nem tudom mennyi a valóságalapja, a realitása ennek a cserének de nem gondolnám, h leszámitva egy szezont és pár meccset, Dybala jobban csillogott volna nálunk, mint Lukaku az Unitednél... Természetesen ez saját meglátás. Volt szerencsém őket élőben látni nem egyszer, és igy formáltam véleményt. Amúgy nagyon mókás mikor egy ilyen méretü " bástya " megindul és mint a tank, felborit mindent... Mint ha valami gumibol lenne, akiröl számtalanszor lepattantak a védők, kp-sok... Néha egész abszurd látványt nyujtott... :-)
Nehéz nap köszöntött a Juventus szurkolóira, hiszen a klub elnöke, valamint Gigi Buffon ma közös sajtótájékoztatón jelentették be, hogy az élő legenda szombaton, a Hellas Verona elleni bajnoki mérkőzésen viseli majd utoljára a csapat mezét. "Gigi mindvégig velünk volt ezen a hosszú, hullámvasúton…..
Tom40 2018.05.18 07:40:40
@Type-R: Pont ezen gondolkoztam... ha máshol folytatja az azt jelenti, hogy nem innen vonul vissza... márpedig ha nem innen vonul vissza, akkor akár lehet valami turpi a dologban.... vagy rosszul ötletelek? Persze nyilván ez olyan, h eldönti mit tesz, elfogad e esetleg más ajánlatot és marad a pályán, vagy pihen egyet és valami más, akár csapat közeli lehetőséget választ. No de ha elfogad ajánlatot az azt is jelenti, h akár itt is maradhatott volna, valamiért azonban még is elhagyja a csapatot. Nem vagyok egy összeesküvés elmélet gyártó, de mikor meghallottam, h lehet máshova megy, ez is eszembe jutott mint lehetőség...
A Juventus ügyvezető igazgatója, Giuseppe Marotta úgy látja, a nyáron kialakított keret alkalmas arra, hogy a csapat versenyképes legyen mindhárom fronton, s a beszélgetés során szó esett a legfőbb hazai vetélytárs Napoli mesteréről, Maurizio Sarriról is.  "Úgy gondolom, hogy…..
Tom40 2018.03.20 15:00:26
Olvasva többször is amit ír... valahogy sehol nem említi, h megnyerni a BL-t, csak meghatarozónak lenni benne... az, hogy meghatározó egy csapat egy sorozatban, vajon kinél, mit jelent? Mert ha ez a márciusban legyünk még versenyben minden fronton duma ezt jelenti, végül is igaza van... kár, hogy ezt a szurkolók nem így gondolják. Én egy szurkolóval kérdeztetném meg, akit nem lehet ilyen kitérőkkel megzavarni és felteszi a kínosabb kérdéseket... persze ha azt mondanám, h a Tottenham ellen is kb olyan volt a 2 meccs, mint egy top és egy kiscsapat meccse, sajnos nem a mi javunkra, biztos azzal vágna vissza, hogy a focit eredményre és nem a szépségre játszák... vagy labdabirtoklásra, kapuralövésre... ez is tény ok. Nem is tudom, hogy mivel lehetne a szemeiket kinyitni, hogy végre lássanak is valamit. Tartok tőle, hogy semmivel. Ha veszítenénk is jönne, hogy de hát a Reál, a Barca és a Bayern.... szóval a magyarázat mindig meg van... önmagát, a csapatot mosva és bizonygatva a lehetőségeit egy-egy csapatnak... ez a nagy büdös valóság. Ha mindehol ott vagyunk, jó a keret... ha kiesünk komolyabb bevételü csapat ellen, akkor a lehetőségeink korlátozottabbak / bár ezzel számomra már el is ismerte, h nem versenyképes a keret /, ha kisebb bevételü csapat ellen esünk ki, akkor nem lehet minden évben BL döntőt játszani és ott a kupa a bajnokság. Mindig lesz magyarázat és soha nem fogjuk azt olvasni, h " gyerekek... botrányos sokszor a játékunk, karcsi a középpályánk és egyszerüen nem jó az egész úgy, ahogy van." Kisiklások mindig vannak, nem lehet állandóan nyerni. Ezt én is aláírom, sportoltam jó magam is és tudom, hogy nagyon sok dolog beüthet akár... de sokszor van, h azt mondom egy meccs alatt, hogy nekünk kellene így játszani, nem egy Atalantának, egy Spalnak vagy Genoának...
Tom40 2018.03.20 20:47:58
@Sandro Corleone:
Kicsit finomabban Maestro!! ;-)
Ha valaki nem a véleményeden van, már puposkodsz? Fölösleges ember... az, hogy nyerünk egy dolog és senki nem vitatja, illetve nem támadom az eredményeket... a mutatott játékról beszélek ember... érted vazzeg? Ember... ahogy te is irtad, szarul játszunk... értelmezz ha olvasol vazzeg ember...
A Juventus igazgatója, Beppe Marotta tagadta, hogy elhagyná a klubot azért, hogy az Olasz Labdarúgó Szövetség elnöki posztját töltse be, még akkor sem, ha a tisztség számára egy "álom". Az elmúlt napokban ugyanis egyre erősebb pletykák röppentek fel, hogy Marotta komolyan gondolkodik azon, hogy…..
Tom40 2018.03.15 22:02:51
@Drughi Di Bianconeri:
Érdekes és jó meglátás amit gondolsz, viszont az a baj, hogy az elképzelések, gondolatok, hogy ez lehet, nem elegek... az igazság az, hogy amíg nem tudja senki biztosan, h ez van is, nem csak lehetséges, minden pusztán csak feltételezés... nem gondolom, illetve nem tudhatom, hogy nem lenne e elég dörzsölt, ha azt mondanák neki, hogy itt van ecsém ennyi és ennyi kess, erősitsd meg a csapatot... egy gazdasági modellt követnek, ami ugyebár elfogadásra került. Na már most, ha így van, teljesen logikus az is, h vagy kap x összeget amiből költhet, vagy adva van x összeg amiböl költhet. Ez is persze csak feltételezés, ahogy minden más. A lényeg a nagyjábol pozitív mérleg úgy, h ebben az eladás és a vétel is gondolom benne kell legyen... ehhez jön minden egyéb... ilyen, olyan költségek. Én azt nem hiszem, h nem tudja ki, mennyire jó játékos, és nyilván nem nyilatkozhatja azt a saját jatékosairól, hogy ez nagyon rotty playa... gondolom ilyen tapasztalattal tudja jól ki lenne jó, más kérdés, hogy nincs sem PSG, sem M.City kasszánk, h elképzelhetetlen összegeket költsünk játékosokra, fizetésekre. A másik ami még szintén elgondolkoztató, hogy ha én / mostanában sokan sajnos a jatékosok közül /, pénzt akarok keresni, lehetsz Te olyan dörzsölt, h megrázod aki csak elmegy melletted, nem fogok oda menni, ahol annyit kínálsz, amemnyit enged az üzleti modell amit az elnökség elfogadott... ergo ha bele gebed sem tud, adhat többet... a serie A már nem olyan erős gazdaságilag mint anno, és szerintem ez rettenetes hatrány. Pont a közelmúltban volt, h valaki ugyebár inkább elment kínába játszani, mert fél évet nem akart várni, h ide jöhessen, oszt olyan szerződést toltak elé, amivel a ligában egyetlen csapat sem tud versenyezni... talán adna több kesst egy-egy playának, de valoszinüleg erre nincs felhatalmazása. Hiába okos, dörzsölt és csibész...
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri az Atalanta elleni meccs előtt még kedden arról beszélt, hogy a Napoli továbbra is nagyszerű esélyekkel rendelkezik a bajnoki cím tekintetében, bár egy szerdai győzelem révén a Juventus négy pontra növelheti az előnyét a tabella elején. „Meglátjuk, hogy…..
Massimiliano Allegri szerint a Juventus nagyobb önbizalommal rendelkezik a Bajnokok Ligájában, azonban a Tottenham elleni kezdőcsapatról sok mindent nem árult el. „Nyilvánvalóan örülnék, ha nem kapnánk gólt, és végül nulla kapott góllal zárulna a meccs. Holnap nagyon kiegyensúlyozott találkozóra…..
Tom40 2018.02.13 12:21:51
@Spider81:
Ugyan úgy látjuk a dolgokat. Az a támadó szekció iszonyat erős. Igazi meglepetés csapat az Angol, bár a játékosok egyéni képessége alapján még sem... de még is :-)
Ebben a szezonban jól megy nekik és szerinten ezt Torinóban is meg fogják mutatni... van erősebb csapat a Tottenhamnél, de számomra az övék a sötét ló szerepe... nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit tudunk, fogunk kezdeni velük. Egy biztos, ezek futni fognak mint a mérgezett egér, és nekünk kell majd a labdát bírtokolni, hogy ne a labdával futkossanak. Nem lesz ez egyszerü menet, de hiszem, hogy azért előjön majd a rutin és azért a némi tudásbeli fölény... persze ha van... bízom benne :-)
Tom40 2018.02.13 12:41:43
@Spider81:
Igen... azt gondolom én is, hogy a védelmük nem olyan erős mint a miénk / ha csak nem a szezon eleji formát hozzák a srácok, de szerencsére az már csak rossz emlék /, és azért a gyors, ficánkoló Costának lesz lehetősége, Higany meg egy nagyon erős és teknikás játékos. Az is biztos, hogy ezek a támadók nem ugyan azok mint a Bologna, vagy a Fiorentina támadói, így egészen más koncentrációra és játékra lesz szükség... / nem lekicsinylően írtam a megjegyzésem /... az az igazság, hogy lehet méregetni, mérlegre tenni melyik játékos, miben jó, vagy jobb mint a másik, de pillanatnyi forma, vagy akár egy szerencsés, vagy éppen szerencsétlen mozdulat is megpecsételheti egyik, vagy másik csapat sorsát az adott mérkőzésen.. Dybalának azért örültem volna...
Tom40 2018.02.13 15:50:54
@Lulc:
Ha ilyen felállásban játszanánk, ez nem rossz meglátás... szerintem sem. Jól fedezi a labdát és nem is veszne el a méretével... sokszor igy is csak szabálytalanul tudják szerelni... kiváncsi lennék mit nyújtana ott... érdekes elgondolás
A Tottenham mestere, Mauricio Pochettino várhatóan nem számíthat Toby Alderweireld játékára a Juventus ellen, miközben a sarkantyúsok védelmét majd a világ egyik legjobb támadója ostromolhatja. A Bajnokok Ligája legjobb tizenhat csapata kedden kezdi meg a kiesési küzdelmeket, a…..
Tom40 2018.02.12 17:22:44
@Knob:
A statisztikákkal nehéz vitába szállni... ez tény. Tény az is, hogy sajnos idén nem ugyan az mint az előző szezonban. De... amit a statisztikák nem mutatnak meg, pl, hogy hányszor kényszerít egy a szélén futó támadást visszapaszra, mert a folyosót lezárja a jelenlétével, vagy hányszor kell azért a támadósorból visszatenni a védelembe a labdát, mert zavarja az ellenfelet... tudod én azt gondolom, a foci nem csak cselekből, gólokból és szerelésekből meg passzokbol áll... ott vannak azok a momentumok, amik sokak számára nem jelentősek... egy kis bruszt, vagy éppen egy taktikai fault... nézd meg Higanyt... brusztol a támadósorban ezerrel, azt hiszem csak fele annyit kapna itt közülünk sok ember és befejezné a focit... de Mandzu ezt elől és hátul is megteszi... mindenhol meg van neki a testi kontaktus és mindehol, a pálya bármely részén megteszi... igen tudom, mások is megteszik... és ezt nem vitatom... csupán annyit tudok mondani, hogy ha Allegri igy látja a dolgot taktikailag rendben, akkor teljesen biztos, hogy annak oka van... mert leírhatom én is, hogy ez milyen jó lenne, meg az milyen jó lenne... én itt vagyok, Allegri meg ott... valoszinüleg okkal. Mindig ezt nyilatkozza... a taktika egyéneknek a tudásához igazított. Ergo ha Mandzut nyomatja akkor szerintem simán elképzelhető, hogy pontosan látja, tudja azokat a momentumokat, amiben, amikor Mandzu jobb ott, mint bármelyik másik opció... ami pedig a vérmérsékletét illeti és a méreteit... egy megállithatatlan tank... ráadásul azért nem a Sturaro formából... nem azt mondom, h Costa vagy Berna, de falábúnak nevezni marha nagy tévedés lenne... Szerintem összetettebb ez jóval annál, ahogyan többen elképzelik, hogy, no ide ez, oda az és akkor ti tamadjatok, ti meg védekezzetek... már a mi korunkban amikor játszottam is azt mondta az edző, hogy zavarjam a támadást... hiába játszottam elől, hátra kellett mennem védekezni, visszazárni... és mi volt a fura? Nem ment rosszul, a gólok is jöttek de akadt nálam jobb is a posztomon... még is én játszottam, mert többet tudtam hozzátenni a védelemhez, mint a csapattársam... feltételezem valmi ilyesmi lehet itt is a dolog lényege... viszont mivel nem vagyok Allegri, csak tippelhetek. Egy biztos, mindegy itt ki, mit ír, kinek melyik jatékos nem szipatikus vagy éppen ki a kedvenc... az eredmények Allegrit és a döntéseit igazloják... :-)
Tom40 2018.02.12 17:24:46
@Tom40: szimpatikus
Tom40 2018.02.12 18:01:13
@Génmanipuláltházikecske:
No ezt a kérdést kellene Allegri felé intézni... nem gondolom, hogy bárkinek kételyei kellene, hogy legyenek, hisz az elképzelései ülnek... én azt gondolnám, hogy nem véletlen, hogy a szélső védekezésre segít rá és nem a középsőre... a másik amit még gondolok, hogy talán pont azért jatszatja szélen mert nem szélső... és, hogy mi itt a blogon ezt jól megvitassuk :-)
A 2017-es esztendő utolsó megmérettetésén a bajnoki címvédő az újonc Hellas Verona otthonába látogat, s nem lehet más a feladata, mint hogy győzelemmel és a három pont begyűjtésével búcsúztassa az óévet. Massimiliano Allegri keretéből továbbra is hiányozni fog Gigi Buffon, Mattia De Sciglio és…..
A Bianconeri korábbi mestere, Claudio Ranieri úgy gondolja, a csapat idén képes lehet elhódítani a hőn áhított Bajnokok Ligája-trófeát, a gárdát pedig egy cápához hasonlította, mely ha vérszagot érez, nem ereszti áldozatát. A Juventus 2015-ben és 2017-ben is a sorozat végéig jutott, ott azonban…..
Tom40 2017.10.31 15:48:53
@harciretek:
Szerintem is mesteri gólok voltak. Ahogy átvette, ellőtte... nagyon komoly volt mind a 2 gólja. Persze kellett hozzá az előkészítés is, szóval le a kalappal az ott mutatott játék előtt. És annyit tennék még hozzá az általad leírtakhoz, hogy nem elég, h mennyire pici volt az az " elszakadás ", nem elég, h erőböl lőtte el, az első góljánál szerintem annyira ütemtelenül is, h igazábol többször visszanézve is azt gondolom, h a kutya nem tudta, h mikor fog lőni... látszik a védőkön, h számitanak rá, de az is, h abban a pillanatban nem... ahogy én sem számitottam az adott pillanatban lövésre... baró volt...
Az esti milánói összecsapásnak a házigazdák kissé felforgatott kezdőcsapattal fognak nekivágni, míg a Juventus várhatóan inkább konzervatívabb csapatot küld a pályára. Az AC Milan és a Juventus közötti találkozó 18.00 órakor veszi kezdetét, és a milánóiak nem számíthatnak az eltiltott Leonardo…..
Tom40 2017.10.28 13:54:36
@Rikoo:
Szerintem is Berna és Costa is bizonyít amikor lehetőséget kap... azt sem árt szemelőtt tartani amit Costa nyilatkozott, hogy sokkal kevesebb a területe itt mint pl a Bayernben. De azt gondolom Ukrajnában is teljesen más volt a helyzet mint itt... minden új, Olaszban először játszó játékos elmondja szinte szórol-szóra ugyan ezt... és az is teljesen igaz, amit olvastam még itt, h egy az egyben nagyon komoly tényező a Brazil... a beadásai pedig... néha olyan ütemtelenek, h lekövethetetlen... nagyon tetszik a játéka...
Tom40 2017.10.28 14:04:37
@Tom40:
Lehet én gondolom rosszul, és javitsatok ki ha így van, de ha több területe nyílna, ha nyitnának neki üres területeket, eredményesebb lehetne. Ahogy én látom, Dybala, Berna és Costa az akik a leginkább mozgatják az ellenfelek védelmét. Rámennek a védelemre, csel, szemtelen passzok... nekem a többiek valahogy túl statikusak... passz ide, passz oda, aztán hátra... nincs az, h megindul és megpróbál betörni...
Andrea Barzagli a Sky Sport-nak a SPAL elleni mérkőzés után nyilatkozva elmondta, a csapat trénere a meccs végére kifacsarta a csapatot, s a Juve is ezt tette ellenfelével. "Allegri szavai jogosak, hiszen úgy gondolom, ő csak azt akarja, hogy még tovább fejlődjünk. Jól teljesítünk a gólszerzés…..
Tom40 2017.10.27 12:55:44
@biancineri101:
Nos igen... ezért is jegyeztem meg, hogy bár külön-külön nézve lehet nem akkora durranás Bonucci... ő igy, ebben a formácioban, ebben a közegben volt képes kiemelkedni... ahhoz, h a világ egyik legjobb hátvédjének tartsák némelyek, szerintem kellettek hozzá azok a társak, akikkel évek óta együtt játszott és akik csak itt voltak meg neki... ami sajnos visszafelé is igaz, mert a védelmünk Bonucci nélkül jelenleg nagyon akadozik...
Tom40 2017.10.27 13:27:38
@Tom40:
Én nem tudom miért de nagyon bízom a németben... lehet ez csak elfogultság mert láttam játszani többször és azt gondolom ha nem ott tolta volna eddig, lehetett volna ő sokkal jobban jegyzett név is, de Bonucci szintet szerintem képes lehet hozni... itt azért mérföldekkek jobb védelemben kell szerepeljen majd ami lehet előny és persze akár hátrány is... én mindenesetre már amikor szó volt róla, h leigazoljuk, nagyon mellette voltam... és nem csak a videói miatt, ahol az erényeit mutatják, hanem azért láttam meccseken játszani és a helyezkedése, a határozottsága és intelligenciája is más mint az átlagos védőknek... persze majd most jön az, h első meccsén rosszul helyezkedik, nem tudja majd mit csináljon, h javitson, és intelligensen ledarálja az ellenfelét, amiért pirosat kap, és 11est itélnek ellenünk... és mehetek a sunyiba a hsz.-mal... :-D
Tom40 2017.10.27 13:30:15
@harciretek:
Az előző irásom Neked címeztem... vagy is szerettem volna... :-)
Massimiliano Allegri az Olimpiakosz elleni győzelem után megindokolta Gonzalo Higuaín kezdőcsapatból való mellőzését, illetve elmondta, hogy véleménye szerint miért megfelelő Stefano Sturaro számára a jobbhátvéd poszt. A Juventus hazai pályán ismét Pipita nélkül kezdett, azonban az argentin csatár…..
Tom40 2017.09.28 11:08:42
@jeneiPALI:
Én is úgy gondolom, h Costa jól játszott... és ami fontos, ő is visszazár illetve hátra is lép a labdákért... iszonyat gyors. Egyre jobban tolja ami nekünk csak jó. Teknikailag nagyon képzett játékos és ugyan ez elmondható Matuidiröl is... neki az a hálátlan feladat jutott, hogy a játéka inkább hasznos mint látványos... persze ettöl még akinek van szeme és érti is, látja, hogy mit tesz meg a pályán.... amit fut és ütközik / még ha szabálytalan is / az nem kevés... nagyon kellett ő ide...
Tom40 2017.09.28 15:58:30
@GGábr81:
Én összkép alapján azt gondolom, hogy bár nem a derbi szintü játék volt, de az ellenfél stílusa, tudása sem ugyan az, élvezhető volt a meccs... tudom sokak számára az az élvezhető mérkőzés ahol pikk-pakk a kapu előtt vannak és már rezeg is a háló... számomra ez... itt lehet igazán látni taktikai csatákat és stratégiai zsenialitásokat... Matuidi számomra lãtható volt... megjátszható volt, kérte a labdát, vissza is zárt és szerintem nagyon jól szükítette a sávokat amikor védekezni kellett... azért ne felejtsük el, hogy a tegnapi meccs olyan volt, ahol nem feltétlen mutatkozhat meg egy ilyen kp. tulajdonsága... szinte törte a háló az ellenfél hátát... nem igazán volt mit védekezni... ez kb olyan mint a Görögök csatárai... hát senki nem igazolná le őket a tegnapi meccs alapján, hisz a labda alig volt náluk... Matuidi azt játszotta amit kellett... ha kellett védekezett, ha nem akkor meg kiadta azt ami elég volt... feltételezem Te is fociztál... akkor pontosan tudod, hogy ha védekező csapattal játszotok, és Te vagy egy izom kp.,aki megy mint a gép, nem Tőled fogják várni a kiugratásokat, a beadásokat... egész egyszerüen nem ez a feladatod... rizikót meg nem vállalhatsz hisz a kontrákra számított mindenki... Az sem kevés ha csak megzavar egy másik játékost a gondolkodásában úgy, hogy a passz előtt letámadja... apró dolgok ezek de pont ezeket nem is szokták észrevenni, értékelni... :-)
A Juventus argentin támadója, Paulo Dybala a Bajnokok Ligája előző kiírásának negyeddöntőjében két káprázatos találattal vette ki részét a zebramezes csapat hazai győzelméből, s most magabiztosan, ám a kellő tisztelettel készül a katalánok elleni csoportmérkőzésre. "A Barça egy fontos játékost…..
Ügynöke szerint Kwadwo Asamoah szívesen szerződne a Galatasarayhoz, azonban ez még nem lehetséges, hiszen a Juventus nem találta meg a ghánai játékos megfelelő helyettesét. Számos forrás tényként közli, hogy a középpályás és a török klub között már mindenben…..
A Sampdoria első embere, Massimo Ferrero úgy gondolja, a Juventus már most bánja, hogy végül nem igazolta le Patrik Schicket, aki így végül az AS Romához kerül majd. A cseh támadó már szinte a Juventus játékosa volt, a kötelező orvosi vizsgálatokon azonban szívritmuszavart…..
Gianluca di Marzio értesülései szerint Beppe Marotta csapata korántsem tett le Keita Baldé Diao megszerzéséről, és a Juventus igenis versenyben van a játékosért. A Sky munkatársa nemrégiben arról számolt be, hogy az Inter nem adja fel a tárgyalásokat a szélsőért, viszont komoly…..