Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PETY10

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsétlen játékos nyakcsigolyái nagy bulit csaptak Küldte: CRIS   ..
ROFL-net Japán reggeli műsor 2009.09.16 06:44:00
Valaki elmondaná, mi a retkes frász folyik itt???  ..
PETY10 2009.12.16 20:59:02
@RufusThomas: ennek 2 oka lehet!!!

1. Te is Japán vagy.
2. Agyillag nem stimmel valami nálad!
Találós kérdés. Gyanítom már mindenki játszott ezzel a kihagyhatatlan játékkal, úgyhogy tessék gondolkodni. Mi az, ami mindig előbukkan, újra és újra? Stella? Párszor megjelent, valóban, de nem ő rá gondolok. Esetleg a Nineken sörreklám? Az is gyakori, de megint rossz tipp.…..
Sokan nem értettek velem egyet, hogy bekerült a sorozatba és ezt tudtam előre is. Részben igazuk is van, mert élvezhető darab. De úgy gondolom nagyon korrektül bántam a játékkal és szívesen is tettem, mert megérdemli. De ignorálni azt a tényt, hogy vannak kínos hibái, az…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.06.15 20:14:00
Már tesztelgetem az új alanyt. Elvileg egy olyan játék következett volna, amely a Lulát überelte volna "Azt a rohadt élet, ilyen játék pedig nincs!" szempontból, de technika okokból azt csak később mutatom be.A következő videó két különálló részből fog állni, majd…..
ROFL-net Napi gasztroajánló! 2009.04.23 03:57:00
Mmmmhhhh... Aki esetleg nem jött volna rá. Ez a Fülöp-szigeteki ínyencség nem más, mint kacsaembrió..
'Toxicity' küldte nekem és enyhén szólva unfair ez az endboss. Egy japán "Mushihimesama" nevű játékban ez az utolsó ellenség akit le kell győzni. Igen, a lilák azok az ő lövedékei.   Életerőt elnézve túl sokat nem vesznek le, de ha nincs baromi sok plusz életed…..
Nem mintha sokat érne ez a szöveg, de felnőtt tartalom miatt csak 18 éven felüliek nézhetik meg. Aki lemaradt volna az előzetesről Egy kínos erotikus kalandjáték, amely nem erotikus és kalandjátéknak is vacak. 2005-ös játék. (A videószerkesztő valamiért leharapta egyszer a mondat végét. Elnézést…..
Nyugtalanítóan sok ideje nem volt Mesterlövészes bejegyzés, úgyhogy kinyitottam archívumomat és előszedtem két még eddig nem mutatott "Ezt-talán-nem-vetted-észre-játszás-közben" képet. Az elsőt "Delta" küldte, a másodikat "Levi". Gondoltam amíg…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.12.21 16:08:00
Nos, hát túlvagyunk a harmadik nyereményjátékon is, van aki már megkapta csomagját is. (Erről még lesz bejegyzés, ha már mindenki megkapta). Hogy mi lesz a következő bemutatandó játék, azt a kvízes eredményhirdetéses videóban már röviden láthattátok.Videózásra ezekben a…..
'Julius666' felhívta a figyelmemet egy Radaconte nevű youtube-os egyik videójára (ő készítette a Stellás kamiont is), amit most be is fogok mutatni. Előtte a leírás: Nos, miért is ez a cím? Mert ha szépen kitömöríted a játékot, találsz benne egy másikat, amit elő lehet…..
Olvassátok el a korábbi felvezetőt, nem túlzott senki. Ez a mélypont.Sountrack: Bert Kaempfert - Afrikaan Beat ..
ROFL-net ?! 2008.11.12 06:32:00
Küldte: Milán..
Ryder62 elhatározta, hogy elkíséri útján az egyik vonatot. Mielőtt valaki arra gondol, hogy egyszerűen eltűnik a vonat vagy ilyesmi, akkor téved. Kicsit Harry Potteres...  ..
Ragcsi összerakott egy igen látványos kis hülyeséget jó zenével. A végén van motor is   ..
Ádám küldött nekem egy Tescos kiadású "Grand Touring" nevű játékot. 98-as a játék, szóval korántsem mai darab. Ahhoz képest meglepően jó volt a grafikája és úgy egyébként sem tűnt fel komolyabb probléma. Talán az, hogy meglehetősen nehéz egy játék. Arcade…..
Ez is egyike azoknak a játékoknak, ahol csak akkor tudod meg igazán, hogy mitől rossz, ha te is kipróbálod. Félek, hogy nézve annyira nem érződik a mérhetetlen értelmetlensége, szóval bízzatok meg bennem. Vagy csak nézzétek meg a Gamespot 2 pontos értékelését. És megint…..
PETY10 2008.11.08 10:34:31
Fontos közlemény következik, amely fontos része az egész Rossz PC Játékok sorozatnak.Amikor a sorozat kezdődött, volt még csomó rossz játékom a gyűjteményemben. De ahogy egyre jobban beindult az egész, már vészesen fogytak a tartalékaim, úgyhogy nagyon jól jött (mondhatni…..
ROFL-net Dizsi-fail 2008.10.23 05:01:00
ROFL-net Azta 2008.10.30 06:54:00
Csak azt nem értem, miért ismétlik újra meg újra meg újra, és mindezt az eredeti hangsávval... Baromi idegesítő  Küldte: Punkie..
ROFL-net Ötletes reklám 2008.09.26 08:34:00
Katt ide..