Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CID......

0 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Klasszikus zsák a foltját eset. A hatalmas önérzet és a szabadjára engedett tesztoszteron pusztító mélységi fúróján jutnak főszereplőink pár óra alatt olyan szintre, aminek még csak a közelébe sem lenne szabad soha, senkinek leereszkednie sem cégként, sem ügyfélként, sem egyáltalán emberként.…..
Nikoletta problémafelvetése elég jogosnak tűnik. Laikusként nehezen képzelhető el, hogy hogy a lepergő festék kapcsolatban van a nem-szakszervizes bekötő ember ténykedésével, hacsak nem sózott rá egy oltárit az egyik csőfogójával ugye. De a kérdés, hogy a jogszabályok mit mondanak. Sziasztok.…..
CID...... 2017.11.16 11:26:11
@kekecke: Annyiszor leírtad, hogy karmantyú, de az mi a fasznak egy gázfőzőlap bekötéséhez? Egyébként igazad van, kicsit túllihegik a gáztűzhely bekötését.

@Xezs6: Szerintem add fel, egy gáztűzhely tényleg nem részecskegyorsító és nincs rajta semmiféle csap ami a gáz fűtőértékétől függően szabályoza a gáz mennyiségét. Szerintem az országban tizes nagyságrendű az a berendezés ami méri a földgáz energiáját, abban biztos lehetsz, hogy a gázsparheltedben nincs;)
CID...... 2017.11.16 14:57:43
@kekecke: a külső meg a belső menet abszolút stimmel, méretbeli problémák voltak ott szerintem ;)
Tibor rendelt egy távirányítót, aztán várt. Nem jött meg. Tovább várt. És még mindig várt. Aztán, megpróbált érdeklődni. Amikor ez sem járt sikerrel, (le)értékelt a Facebookon. Innentől aztán végre lett látszatja a próbálkozásainak, nem is akármilyen, köszönhetően a webshop Facebookját elég érdekes…..
CID...... 2017.11.02 21:32:17
@Sith Tibor: Nem, az orvosod azt mondta elmebeteg, te ezt értetted félre, hogy elmehet. Tudod a helyedben felköpnék a levegőbe és alá állnék. Egy piti kis kötekedő görcs vagy, de ha ezt élvezed, csak így tovább, addig örülj amíg be akarnak perelni a faszságaid miatt és nem addig ütnek, míg fénylik a fogad.
CID...... 2017.11.03 21:13:00
@Sith Tibor: Ha nem lenne világos számodra ( ami nem meglepő ), nem magamra gondoltam pofánbaszásügyileg, nekem annyit sem érsz, hogy leköpjelek. Másrészt, ha valaki olyan beállítottságú, nem emlegetni fogja, mint a hozzád hasonló hurkagyurkák, hanem szó nélkül pofánver ;)
CID...... 2017.11.04 23:18:49
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Jelents fel pöcsköszörű ;)

@Sith Tibor: Félkegyelműnek minek mesélnék viccet? A mondatok értelmezését meg inkább ne feszegessük. Meddig akarsz még vergődni a távszabályzód miatt( amit màr megkaptál), csak úgy kérdem, persze nagyon nem érdekel a válasz;)
Ez valami mozgalom lehet? Vagy egyszerűen olvasónk peches módon többször is rosszul tájékoztatott buszvezetőkbe futott? A honlap - legalább is a Menetrendi változások szeptember 1-jétől című hirdetmény - alapján elég egyértelmű a helyzet: "Budapest – Jászberény – Jászszentandrás és a Budapest –…..
CID...... 2017.10.01 21:12:13
@élhetetlen: ööö ez betalált :D Persze ha tényleg nem volt benne a buszsofőr biszbaszába a Maglódi SPAR megálló, akkor tényleg nem ők a balfaszok, ha igen csak nem nézték meg akkor nem ők. Azt kell mondjam, lehet kicsit felületesen olvastam a nyavajgását a pószternek, amit az anyukája nevében írt.
CID...... 2017.10.01 21:13:10
@CID......: illetve ők, nameg én.
A MÁV START Klub kártyacsaládja azoknak lett kitalálva, aki rendszeresen vonatoznak, ugyanis ezen törzsutaskártyák segítségével mindenféle kedvezményekre kaptak jogosultságot. Ha jól értjük, eddig a kártyákat simán meg lehetett hosszabbítani, hirtelen viszont csak személyesen lehet elintézni,…..
Te, kedves olvasó, csak úgy, a magad örömére morfondírozhatsz egy sort a címbeli kérdésen, de ha esetleg DIGI-s területen lévő lakásod van, amit bérbe adsz, na akkor élesbe megy a játék. Csaba azonban nemcsak azért írt, mert kiakadt a havi előfizetési díjakhoz mérten…..
CID...... 2017.09.28 11:30:30
@onlajnok: tudom, hogy csak annyiról szólt, de könyörgöm a szolgáltatót is meg lehet érteni valahol. Köt egy szerződést és bassza fizetni, valahogy mihamarabb a pénzükhöz szeretnének jutni. Ha meg nem kötnek arra a címre új szerződést, akkor meg azért pampog itt a főbérlő, hogy miért, az az előző bérlő sara volt.
Kiad egy lakást, profitál rajta, szépen megköti a saját nevére a szerződést és bevasalja az albérlőn. Vagy próbálja meg úgy kiadni a kecót, hogy nem enged semmi extrát bekötni. Tulajdonképpen villany nélkül is elvan az ember....
CID...... 2017.09.28 12:21:04
@onlajnok: igen, minden üzletben és befektetésben van némi kockázat, gondolom mindenki próbálja minimalizálni a veszteséget. Szerintem a DIGI-nek nincs szerződéskötési kötelezettsége, így tartok tőle megteheti. Nyilván átgondolták hány szerződéstől fognak elesni a feltételeik miatt.
Az mondjuk érdekelne, honnét tudja a DIGI, valaki tulajdonos az adott ingatlanban, vagy bérlő, esetleg a bérleti jog az övé?
CID...... 2017.09.28 14:15:25
@onlajnok: Szerintem, te is tudod, hogy nem néznek utána, az ingatlan a tulajdonodban van e. A lakcímkártyából meg nem derül ki, asszonynak pl. két ingatlanban egyedüli tulajdonos, mégsincs benne a lakcímkártyájában egyik sem.

@Darth Revan: persze persze, én vagyok az oka, de te legalább megmutadtad :D

@RosszQtya: kb. két hónapja érdeklődtem, a kábelezést valóban fizetni kell, de kihangsúlyozták, utólag a számlában.
Tartozás, nyilván, de kié? Olvasónk csatolta a leveléhez az összes iratot, úgyhogy nem a levegőben áll a sztori, ami szerint hiába utasította el a bíróság jogerős ítéletben a Díjbeszedő követelését, ők csak küldik továbbra is neki a csekekket. Kedves Homár! 2010-ben vettem egy társasházi lakást,…..
CID...... 2017.09.27 21:02:02
@Terézágyú: Lehet a többi lakó járt lakógyűlésre és tudott a tartozásról.
CID...... 2017.09.28 10:44:55
@babbaba: És kit perelsz a társasházat, azaz tulajdoni hányadod mértékéig saját magadat?
Gondolom a díjbeszedő látja el a közös képviseletet, de akár hogy is nézzük az a társasház tartozása, azaz a tiéd.
CID...... 2017.09.28 12:01:48
@babbaba: Mivel elég foghíjas az infó, igen azt lehet, hogy kimondta XY nem tartozik, de attól még XY rész tulajdonában lévő társasház még tartozhat.
Tényleg érdekelne, mit reagált a többi tulajdonos!
Én nem vagyok gasztroprogramra járó, mert nem bírom sem a tömeget, sem a sorbanállást, így aztán elég korlátosak az élményeim a témában, de ez elég hervasztóan hangzik. Még jó, hogy a szervezőknek a létszámkalkulálás sem az erősségük ("Nyíltan állíthatjuk, hogy a Fővárosi Palacsintafesztivál a…..
CID...... 2017.09.26 21:04:16
@Klafa: Igazad lehet, oviban valóban sokat csúfolódhatnak a másik nevén ;)

@Radrian07: Szerintem csak simán, lábhoz, esetleg, héé te :D
CID...... 2017.09.26 21:29:24
@SZIGMA: te írtad az elavultat, gondoltam megkérdem mi a modern?
Egyébként egy Adriánt a Rináldinyóhoz hasonlítani, kicsit túlzásnak érzem.

Adriánnak egy baja van, szaros palacsintáért ennyit autózott, és még fizetett is, hogy drágán tápoljon.
CID...... 2017.09.27 08:54:19
@SZIGMA: Kedves Dzsínó :)))) Nem, nem akartalak megtalálni csak számomra az Adrián nem annyira aggályos keresztnév. Persze lehet a Rináldinyó sem, annak a szülőnek aki ezt adja a gyerekének :D
A számok megint csak nem hazudnak. Az a nettó tömeg sehogy sem lesz 100g, ha a papírcsomagolás levétele után a műanyag tálcával együtt is csak 69g a cucc. Betti szóvá is akarta tenni a dolgot, de nem talált emailcímet. Mivel a Président a Parmalat Csoport tagja, így mi náluk rákérdezünk a…..
Andrea gondosan akart eljárni, mégis balul sült el a fővárosba utazása, és erről részben ő tehet, mert sikerült összekevernie és/vagy elhagynia az ügyesen előre megvásárolt BKSZ-es jegyét. Ami miatt írt, az az, hogy bár a különböző jegyek és nyugták eléggé valószínűsítették, hogy igaz a sztorija, és…..
Andrea sokat repül, és valami rejtélyes oknál fogva állati gyakran végzi a testszkennerben Ferihegyen. Ez nem a kapu, amin mindenkinek át kell sétálnia zokniban, hanem egy nagy fal, ahova szúrópróbaszerűen invitálnak utasokat. A szempontrendszert nem ismerjük, nem is kell, de reméljük, a kollégák…..
CID...... 2017.09.23 11:13:01
@haXXor: te hol élsz, és miért vagy ilyen szar, hogy ledegradálod egy ország komplett lakosságát?

Egyébként a poszterinát szerintem az zavarta, hogy miközben nézik a testét, nem dugnak a bugyijába egy 10 euróst. Nyilván a munkahelyi beidegződés ;)
Szegény Istvánnak egy különösen sikeres vásárlásba sikerült belefutnia a Vodafone-nál: kényelmesen, online módon vásárolt tabletje először csak egy tetemesebb mobilnet számlaelőleget hozott magával ajándékul, hogy aztán végül egy elhúzódó, macerás offline…..
CID...... 2017.09.21 15:50:54
@Terézágyú: Szerintem csak simán megkérdezték tőle, lévén részletre vásárolt, hogy hol dolgozik.
Egyébként azt a részét nem értem, ha 3 napon belül mondta be az umalmasat a kütyü, miért nem cserélték?
Nem tudom a vodánál, hogy van de ha EV-ként rögzítik, azaz jogi személyként, akkor ahhoz kell adószám, váll.ig. száma, és bankszámlaszám.
CID...... 2017.09.21 19:05:44
@KaTe: :))))))
A kakas csípje meg! Hát már az egyházi szakemberekben sem lehet megbízni? Vagy a levélírónk ítélőképességében, mert a sztori összes elemét tekintve, azért nagyon naivan kell  a világ dolgaihoz állni ahhoz, hogy ezt így összehozza valaki. De tekintve, hogy a hozzánk érkező levelek alapján az ország…..
CID...... 2017.09.20 13:01:00
@KaTe: Az egy dolog, hogy jelenleg is ott áll, semmivel nem tudja bizonyítani, hogy előtte is ott volt, ő javította, fizetett érte. De ezt tényleg benéztem :D

@stakeholder Manyecs: Nagyon megragadt benned ez a kecske, nem is értem finom, fogadtam, nyertem. Sajnálatos módon, nem kaptam meg a nyereményem :)
CID...... 2017.09.20 15:27:25
@KaTe: Oké, de a bíróságon tények alapján, melyek bizonyítékokkal vannak alátámasztva, döntenek. Kivéve néhány egyéb esetet, de ez most szinte biztos, hogy nem játszik. Megint egy posztoló aki rábaszott, mi meg csak azokat az információkat ismerjük, amit ő leírt.
Tény és való, nagyon felhéberítő a dolog, hogy már egy evangélikus lelkészben sem bízhat az ember :D
CID...... 2017.09.20 19:50:10
@KaTe: Azért egy válásnál alapvetően a gyerek érdekeit nézték, és hát van/volt az a beidegződés, hogy a gyerekeknek az anyja mellett van a helye. De azért ne hasonlítsuk már össze a kettőt.
A sima csarolást inkább nem véleményezem, bár tény, hogy hatékony, de azért na.
Én azért nem veszem készpénznek a poszter álltal leírtakat.
Az alábbi sztori alapján nehéz másra gondolni, mint, amit olvasónk ír: "Öltönyös, határozott megjelenésű, reptéri alkalmazottnak tűnő ember, /.../ komolynak tűnő adminisztratív bullshittel próbálja beparáztatni a kevésbé tapasztalt utazókat." Vajon mennyire van ez rendjén? Kedves Homár, A munkám…..
CID...... 2017.09.19 12:27:02
Olyan van, hogy elromlik egy gép, teszem azt egy lift. Olyan is előfordul, hogy többször is javítani kell valamit. De vajon mennyire normális az, ha a fenntartó és a karbantartó cég egymásra mutogat, miközben a kismamák, mozgássérültek, idősek lépcsőhegyeket másznak napokon keresztül? Nem beszélve a…..
CID...... 2017.09.19 12:05:06
@stakeholder Manyecs: mancika amikor ze általános suliba jártál még nem volt mobil :D Kár vetítened, legtöbbünk tudja hány éves vagy ;)
CID...... 2017.09.19 12:08:24
@encir: Miért építették, hát a "profitért".
A XIV. kerületben eddig nem voltak fizetős zónák, de a dolgok természetéből fakadóan (szomszéd kerületek bevezetik -> autósok kijebb költöznek -> helyi lakosok panaszkodnak -> önkormányzat lép) eljött ez a pillanat is. Lassan a szoktatási időszaknak is vége, és élesbe fordul a rendszer. Bár…..
CID...... 2017.09.18 09:17:25
@stakeholder Manyecs: Kormányhivatalnok? Ó az mindjárt más, elnézésedet kérem :D
CID...... 2017.09.18 11:17:47
@Arcade Macho: És a többiek, minek mennek a balatonhoz hétvégén, ha nem azért, hogy pihenjenek?
CID...... 2017.09.18 11:32:19
@stakeholder Manyecs: voltál te már viccesebb is...
Hát ebben a büntetéssztoriban sehogyan sem jön ki a matek: - Az Elvira szerint a Keletiből Tápiószelére a vonatjegy ára 1300 ft,- közalkalmazotti igazolvánnyal 650 ft. - A pótdíjas táblázat alapján a menetjegyen felül fizetendő büntetés 500 forinttól 8000 forintig terjed, attól függően, hogy milyen…..
CID...... 2017.09.15 18:42:19
@Fazakas László: Ha igazd van és vétlen, játszhatja, kit érdekel?
CID...... 2017.09.15 21:14:11
@paragrafus: értelek...
CID...... 2017.09.15 21:19:46
@paragrafus: Azért meg elnézésedet kérem, hogy kurtán fogalmaztam. Arra próbáltam utalni, ha valaki közfeladaot ellátó személy, nem feltétlenül közalkalmazott, és fordítva.
Rosszul hangzik a címbeli mondat? Rosszul bizony! És lehetséges, hogy így járjon valaki? Megkérdeztük. Sziasztok! Aug. 22 én vásároltam a Telenornál egy Samsung Galaxy S8+ készüléket. A telefon IP68 szabvánnyal rendelkezik, szóval por és vízálló. 2 napot használtam, 2.napon…..
CID...... 2017.09.15 17:53:09
@stakeholder Manyecs: Na ez véletlenül jó poén volt :D De sajna nem én voltam :(
CID...... 2017.09.15 18:00:19
@idegen a földön: Azért a csillag nem véletlenül van ott, van még néhány kritérium.
Egyébkén nem azért vízálló egy telefon ( legyen bárhogy is megfogalmazva), hogy víz alatt fényképezgessen vele a user.
De az autóknál maradva, ugye te sem veszed kőtáblába vésett ténynek a fogyasztási adatokat. Az USÁ-t meg hagyjuk, lassan csak a légszűrővel hajtott kocsikat lehetne eladni, pont náluk...
CID...... 2017.09.15 18:06:59
@Tudod Te azt jól!: lehet éppen az volt a baj, hogy éppen szőrös volt, oszt kikandikálat a bugyugóból a bajusz.
via GIPHY Költői kérdésre futtatja ki Kriszta a levelét, ami egy tök hétköznapi, fixlifaxli eseményből indult: egy étteremben fura izéket tartalmazó Radlert szolgáltak fel neki, ami miatt szólt a pincérnek, de vállvonogatást meg kioktatást kapott egy "bocs, mindjárt hozok egy másikat" helyett.…..
Olvasónk azt írja, hogy vegzálta a biztonsági  őr a Nyugati várójában. Hogy mivel vonta magára a figyelmét?  Ezzel a gyanús tevékenységgel: "rendezett, kulturált megjelenésemmel táskával az ölemben, telefonálgatva a MÁV várótermében várok a vonatomra." "Szombaton dolgoztam vasárnap reggelig…..
CID...... 2017.09.12 17:14:04
@Xezs6: Milyen szerkesztőségi? Ne viccelj már :D
CID...... 2017.09.14 11:42:01
@Recsegve fingó kecske: Azt honnan sikerült kikövetkeztetned, hogy a poszter férfi? Szerintem nő vagy kicsit más ;)
Greyhound kálváriája kihozta belőle az állatot, levelét mintha Al Swearengen fortyantotta volna fel magából egy különösen rossz napján, így aztán irományát - bár teljesen érthetőnek minősítettük a benne feszülő indulatot - csak néhol kisípolva tudjuk a nagyvilág elé tárni. Ez ugyan némi…..
CID...... 2017.09.09 20:29:45
@stakeholder Manyecs: A mi közös képviselőnk kerékpárral jár, de legalább annyi esze van mint egy marék lepkének...
CID...... 2017.09.11 11:27:07
@joska61: bírósági végrehajtó, nem behajtó cég. Csak a tények miatt ;)

@Jake Peralta: 1. Azért az több is lehet, mármint a közös költség, mint havi 10000.
2. Sajna kerülhet az ember olyan helyzetbe amit nem tud egy két hónap alatt rendezni, ráadásul ezzel nem is tudsz takarékoskodni, mint pl, gázzal, villannyal, telefonnal, nettel, TV-vel. Ez bizony fix összeg.
Nálunk az egyik lakó több mint fél millával lóg...
CID...... 2017.09.11 13:56:58
@Jake Peralta: Én spec. azért nem néznék utána, mert vagyok olyan naív, hogy azt gondolom, mindenki végzi rendesen a munkáját amiért kapja a fizetését...
Olvasónk talán kicsit túlérzékenykedte a mobilszolgáltatójánál átélt eseményeket, mert végül is nem megverni akarták, hanem egy kedvezőbb ajánlattal megtartani, de ettől még a végkövetkeztetései megfontolásra érdemes felvetések. Arra rákérdezünk, hogy oké-e, hogy 8 napot kell várni a…..
CID...... 2017.09.10 11:44:53
@eßemfaßom meg áll: :D a 110.000 perc sem lett gyanús neki.
CID...... 2017.09.10 11:51:30
@Kopasz Szuzukis: És miből gondolod, hogy a poszter nem volt elégedett? Tulajdonképpen semmi kár nem érte az ügyfelet, csak szeret nyavajogni, de az ugye a lőtéri kutyát nem érdekli, csak hildát;)
Hú, ebben a sztoriban valaki nagyon benézett valamit, bár nehéz eldönteni, hogy ki és mit. Mi viszont legalább megtudtuk, mi a különbség a szakértői és az igazságügyi szakértői vélemény között.  Telekom vs Ipad pro 12,9". 15 hónapja vásároltam a telekomnál egy Ipad pro fent említett készüléket.…..
CID...... 2017.09.08 12:25:23
@stakeholder Manyecs: biztos stresszterápiát javasolt neki a pszichológusa;)

@Hilda: igazán nem akarok senkit bemószerolni, de engem egy picsázásért kitiltottál a sunyiba, az imént meg éppen anyázás volt folyamatban, ja persze ha nem a te anyukádat emlegetik az nem baj ;)
CID...... 2017.09.08 15:01:53
@stakeholder Manyecs: te tönkrevágod a pasikat :D
CID...... 2017.09.09 08:46:28
@stakeholder Manyecs: meg az ülő munka sem segít rajta. Egyébként, nem néz a te pasid reklámokat, hát Aspirin Protect a lelke :D
Ez a számok hete. A Telenor mobilnet csomagjai után most a Telekom előfizetési konstrukcióit vette szemügyre egy olvasónk számológéppel. A számok most sem hazudnak, kérdés, hogy annyit mondanak-e, hogy jobban megéri a nagyvárosban kábelezni, mint a világvégén, ami aztán meglátszik az árakban, vagy…..
CID...... 2017.09.07 10:16:43
@Jónapot kívánok!: Milyen igaz, sokan azt képzelik, a net+tv hatósági áras, mitöbb állampolgári jog. Ha sokalja az adott árat, nem rendeli meg és választja a másik szolgáltatót. Jahogy az nem tud annyit, miért nem fejleszt? Ja, mert nem éri meg neki! Van a jóembernek egy kétütemű Trabantja ami max. megy 100-al, ha gyorsabban akar menni, nem elég ha nyomja a gázpedált, előtte egy kicsit költeni is kell a kocsira.

Egyébként ez már egy régi, lerágott csont. Ennyi erővel a Digit is lehetne basztatni, miért nem szolgáltat Bivalybasznádon.